Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar..herkese hayırlı bır cuma dılıyorum....

hepinizın bol eksılı bır gunu olsun...

ammmaa ben malesef artıdayım...adetım oluyor...bundan dolayı olsa gerek.

88.3 geldım...

kılo veren herkesı gonulden kutluyorum...

günaydın..

eve gidip bayılmadan bildirimimi yapayım hemen..

spor 90dk

kilo 84,5 du dün bu gün ne olur bilinmez.. yani kaç haftadır gelen de yok gidende..

Son düzenleme:
gunaydın kızlar..herkese hayırlı bır cuma dılıyorum....

hepinizın bol eksılı bır gunu olsun...

ammmaa ben malesef artıdayım...adetım oluyor...bundan dolayı olsa gerek.

88.3 geldım...

kılo veren herkesı gonulden kutluyorum...
Günaydın canım geçen haftaki kilonu da yazarmısın

Hayırlı cumalar güzel bayanlar:16::16::16:
Tekrar hatırlatayım bildirimleri
Geçen hafta - bu hafta - fark şeklinde yazarsanız beni mutlu edersiniz:34:

Gunaydin,hayirli cumalar
Bol eksiler...

gnaydın kılzar önce hemen bildirim yapayım çünkü kahvaltıya çağırıyolar
geçen hafta 94 yada 94.1 tam hatırlamıyom 100 gr lafı olmaz demi asu:)
bu hafta 93.6
spor 60 dk:) hemencik gelcem öptüm şimdilik

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksi bildirimli bi gün diliyorum valla yine çok güzel sohbet edilmiş yüzümdeki gülümseme ve kahkaha hiç kaybolmadan okudum hepsini sizleri çok seviyorum kızlar öpüldünüz :16::16::16::16::54::54::54:

Kızlar Merhaba :)

Önce geçmişi okudum, birkaç gün buradan uzak olunca merak etmiştim, herkeslerin buralarda olduğunu görünce keyiflendim. Ben Pazartesi gününden beri başka bir alemde yaşadığım için gelip gidemedim.

Buraya da yazmıştım Pazartesi günü doktora gideceğim diye. O gün çok bitkindim ama gene de kalktım gittim. Doktorumla 7 yıldır tanışıyoruz, eski bir dostla karşılaşmış gibi hoş beş ettik, alternatif doğum kontrol yöntemlerini konuştuk, rutin muayene etti beni, rahim ağzında polip varmış ama önemsiz bir şey dedi, açıkladı. Sonra da "yeni bir doğum kontrol yöntemi seçmemize gerek yok, en azından bu yakınlarda gerek yok çünkü hamilesin" dedi bana :53::53::53::53::53::53::53::53: "Şaka yapıyorsunuz değil mi" diye sordum, 1 Nisan'dı o gün çünkü. "Yooo çok ciddiyim" dedi, 6 hafta+1 günlük dedi. Hiç aklıma gelmemiş değildi ama "yok canııııım olmaz öyle şey" diye uzaklaştırmıştım aklımdan. Öyle bir şok oldu ki anlatamam. Beni ilk gördüğünde de "ay seni nasıl özlemişim, hadi 3. bir tane doğur da daha sık görüşelim" demişti. Ben de "bu yaştan ve 2 çocuktan sonra hiç niyetim yok" demiştim. Benim yaşadığım şoku ve başta söylediğim sözler üzerine, "eşinle konuş ne yapacağınıza karar ver, tekrar haberleşelim" dedi.

Aklımda binlerce soru ve şok, neyi düşüneceğimi şaşırdım; "tam çocuklar üyüdü, biraz nefes aldım, hayatıma farklı bir yön çiziyordum"
"bebek büyütmek ne kadar zor ve ben 7 senedir aralıksız çocuk bakıyorum, oğlum 4-kızım 7 oluyor, rahata eriyordum"
"3'ü de ufak 3 çocuğa birden nasıl bakacağım"
"eğitimlerini ve ihtiyaçlarını nasıl karşılacağız"
"bu eve sığmayız, nasıl ne zaman yeni bir düzen kuracağız"
işte böyle bir sürü soru... Bir bebek öyle güzel bir şey ki, onun hayali her şeyi unutturuyor. Ama ben o heyecanı iki defa yaşadığım için bunu bile aklıma getiremedim doğrusu. Allah isteyen ve bakabilecek herkese doğru zamanda versin inşallah. Nankörlük etmek istemiyorum ama hiç beklemiyordum işte. Bir de Mayıs ayında 38 yaşıma gieceğim, yaşımdan kaynaklanan endişelerim de var :(((

Tüm bunların üzerine aşırı bitkinlik, bulantı ve halsizlik eklenince leyla gibi oldum. Günde 20 saat uyuyorum neredeyse. O kadar kötüyüm ve devamlı hasta gibi hissediyorum ki kendimi bilgisayarın yakınındna bile geçmedim. 3 gündür ne duş aldım ne dışarı çıktım, sadece yatıp uyuyorum. Son 1-2 saattir biraz başımı kaldırabildim hemen sizlere yazdım.

Eşim bu haberi düşündüğümden çok fazla tezahüratla karşıladı. Bırak aldırmak gibi bir şey düşünmeyi davul zurna çalıp herkese duyuacaktı nerdeyse. "Henüz embriyoyu bir görmedi doktor, kimseye bir şey söylemeyelim" dedim ama dinleyen kim? Hemen herkese söyledi :( Sadece çocuklara söylemedik, henüz çok erken diye. Ayın 10'unda tekrar kontrolüm var, ondan sonra söyleriz belki duruma göre?

Asumancığım bu durumda ister beni listeden çıkar, ben arada gelip kilomu durumumu bildireyim (bir ara Özlem'in yaptığı gibi) ister fasulyeden bile olsam listede kalayım :) Bana da biraz moral olur belki. Bu sabah itibariyle kilom 81.5, spor hiç yok ne yazık ki :(

İşte böyleyken böyle arkadaşlarım. Herşeyin hayırlısını diliyoum artık, hala da kendimi alıştırabilmiş değilim, şu 1-2 haftayı atlatıp bulantı ve hasta hissetme durumunu atlatırsam daha kolay alışacağım sanırım :)))

Özlemciğim hayırlı uğurlu olsun işin. Her şey gönlüne göre olur umarım :)))
Canım hayırlı uğurlu olsun inan çok mutlu oldum sıkma sakın canını ne olursa olsun bebek haberi herzaman insanın yüzünde bi gülümseme oluşturuyo :34::34::34:
Ayrıca yaş konusunu asla kafan takma benim çok tanıdığım var 40 yaşında doğum yapan hemde hiç sorunsuz tıp artık çok ilerde herşeyin bi çözümünü buluyolar oyüzden sen hamileliğinin tadını çıkarmaya bak :16::16::16:
Sporumu yapıp geldim :122:

Yahu bir hafta gidince bile hamlamışım :27:
Kendime çok kızdım ama işte kuzucuğun koşturmasından gidemedim ama demekki iyice salmışım ki gitmek bile zor geldi :1:
Neyse şükür yine 50 dakika da olsa Sporumu yaptım ve inanılmaz terledim :34:
Bundan sonra gerçekten yapıcağım yapıcağım o gitmediğim günlerdeki spor hayalimi gerçekleştireceğim :1:
( cümle biraz tuhaf oldu ama neyse :1: )
Cumartesiyi iple çekiyorum :32: hem sporumu yapacağım hemde yüzeceğim :1:

Canım hiç öyle bir şey olurmu aklından bile geçirme :20::20::20::20:
Allah razı olsun bu güne kadar gerçekten bir kez olsun benim acaba ne niyetle söyledi diye düşündüğüm bir cümle bile kurmadın :16::16::16::16:

Ellerine ve ağzına sağlık canım :1:
Efeemmmin mesajını görünce aksine kendime kızdım bir 10 dakika geç çıksaydın kızcağız bak kaç saattir acabalarla oturmuştur diye :1: ama gerçekten yok öyle bir kırgınlığım seninde dediğin gibi :34:

Hayırlı olsun :3:

Allah yardımcın olsun canım :34: İnşallah kolaylıkla ve çok güzel geçer düğününüz :34:
RAbbim bir daha asla ayırmasın gençleri :34: Aminnnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin o zaman :3:
inşallah birlikte kilolardan kurtuluruz :34:

Umutcuğummmmmmmmmmmm :3:
İnan ben gülümsemekle kalmadım resmen sırıttım :1:
Çok sevindim canım sizin adınıza hatta şöyle bir 75lerde olsaydım bende niyetine girerdim :1: ama zaten zor gidiyor bende oyüzden Rabbim olmayanlara nasip etsin sanada kuzucuğunu sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnn
Sen zaten mükemmel bir annesin ve eminim çocuklarada çok çabuk sevdirirsin kardeş fikrini :34:
Maddi acıdan bende bebeğin rıskıyla geldiğine inanırım :34: bende ikincide acaba ne olucak diye kara kara düşünürken RAbbim yardımcı oldu ve bu güne kadar şükür eskiye nazaran daha güzel herşey :nazar:
İnşallah herşey gönlüne göre olur ama bak buralardanda ayrılma ki fasülyeyi bizde takip edelim :1:

:54::54::54::54:
Banu ablacım inan içime bi su serpildi gerçi yenam sağolsun rahatlattı ama yinede senin ağzından duymak farklı oldu doğrusu :16::16::16:
Ben inanın burda herkesi çokk seviyorum ve asla kimsenin kalbini bilmedende olsa kırmak istemem :3::3::3:
kızlarrr ben geldim gecmişi okudum ve gidiyorum sanırım:)))

dün aksam yutkunamama boğazımın agrıması şikayetlerim basladı sanırım grip olucam.
sonra da gece uyuyamadım ateşim de vardı.

sabah 7de yollara düştük tüm gün bağcılardaydık Otocenter İstoç gezdik durduk.
arabamızı degiştirmeye karar vermiştik dün ani bir kararla eşim kaportacısıyla konusmus sabaha sözleşmişler.

2saatlik uyku,şiş bademcikler,ne yese cıkaran bir migde ve kapanan gözlerimle fevkaladenin fevkindeyim:27::27::27:

geçmişe göz attım hemen Özlemcim hayırlı olsun işin.senin için sevindim:16:

ve Umutcum tebrik ediyorum veee hayırlı sağlıklı bir melek diliyorum...
kul kurar kader gülermiş...biz ne düşünsekte olacak olan oluyor sanırım.

hahah çok kaderci gördüm kendimi..

öpüyorum herkesi kızlar şimdi dinleneyim iyi geceler:54::54::54:
Canım geçmiiş olsun dikkat et kendine :34::34:
Ayrıca yeni alacağınız araba içinde hayırlı uğurlu olsun rabbim kaza bela vermesin...Amiiiiinnnnnnnnn:16::16::16:
bende 87 kiloyum benide aranıza alırmısınız?ya ben diyetim güzel gidiyo ama bazaen kaçamak falan oluyo yarın hava güzel olursa kızımıda alıp yürüşe çıkıcam bakalım:)
Hoşgeldin canım aramıza :3::3::3:

Asuman ablacım

Geçen hafta : 97
Bu hafta : 95
Fark : 2

Çok şükür kilom yine hareketlenmeye başladı valla çok mutluyum :34::34::34::34:

Son düzenleme:
unutmadan Umutu da yazayım dün okurken allah allah inşallah bişi yoktur dedim yazının başında sonra anammm şok oldum yaa:) çok sevindim umutcum senin adına planlı olsaydı senin psikolojin açısından belki daha iyi olabilirdi ama olsun kısmetiyle gelsin +90 ın bebişi o artık halka mal olmuş bi bebek:) iki tane kuzun var ikiside küçük allah yardımcın olsun ben bile şuan benim cimcimem 3 yaşına girecek korkuyorum ya istemeden hamile kalırsam diye anammmmmmmm ama inşallah herşey gzel gider bebişin sağlıkla dünyaya gelir siizzi çok mutlu geniş bi aile yapar canım ben inanıyorum sen bunun da altından kalkarsın becerikli hatunsun vesselam.

banu kız bişi soraacam dün aklıma takıldı ceco nun anlamı ne :) ne salak şeyler takılıyor aklıma ya:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Hepinize kocaman bol enerjili, bol eksili bir günaydınnnnnnnnnn :122: :122: :122:

İnşallah herkes eksilerde bildirimler yapar ve hedeflerimize bir tık daha yaklaşırız :34:

slm kızlar geldim geldimmm bugün koşuşturmacayla geçti
keyfimde pek yoktu okuyup çıktım kusura bakmayın yane cevap yazmadımm

benin adam demin diyoki kadınlar kulübüne girmedin ağlıcam diyo bende istifa ettim dedim :))
sen onlarsız yapamazsın diyo adam yaaaaa
baya kuma sı gibi kabullenmişş oyyy canum benim:)))

umuttttttt allah dağına göre kar verirmiş sen eminim üstesinden gelir ve iyiki doğurdum dersinnn bizde teyzoşları onu mıcırırız inşallah

annamm yennnaaamm doğurasım geldi:))))))))))) napsamkiii

:1: :1: eşinde KK kadınlarının güçüyle kumalığı kabul edenler arasında girmiş :1: tebrikler :1:
Benim girmediğim bir günü bile görmediğinden eşim ağlayamıyor :60:
Ancak arada bir şeye kızdığımda ( bilgisayar başında fazla oturuyorsun suçlaması karşısında ) tamam ya girmiyorum bundan sonra hatta bilgisayarın başına oturursam ne olayım diyorum hemen gülüyor dayanamazsın sen KKya girmeden durmaya diyor :60:
Ben inat edincede laptabu alıp kendi kuçağıma koyuyor hadi hadi şimdi kızlar seni merak etmiştir çekinme gir diye :1: tabi biliyor blöf yaptığımı :1: yada inadım tutarsa ondan acısı çıkacağını :1:

Asuman ablacım

Geçen hafta : 97
Bu hafta : 95
Fark : 2

Çok şükür kilom yine hareketlenmeye başladı valla çok mutluyum :34::34::34::34:

Canım süpersinnnnnnnnnn :46::46::46:
Maşallah inşallah hep daha aşağıları görürüz :34:

banu kız bişi soraacam dün aklıma takıldı ceco nun anlamı ne :) ne salak şeyler takılıyor aklıma ya:)

:1: :1: Canım bu ceco lakabı seneler önce eşimin şirketinde çıktı :1:
Şirket maillerini oluştururken eşimin isminin ilk iki harfi birde soyadımızın ilk iki harfini kullanmışlar herkesin bizdede ceco çıktı :60: o zamandan beri eşime şirkettede herkes ceco der tabi bende :1: hatta bu aralar bizim küçük cimcimede babasına ceco diyor :60:
Çok hoşuma gittiği için bende kullanıyorum ceco'yu üyelik gerektirecek yerlerde :60:
Kendi baş harflerimle yapmayı düşünmüştüm ilk KKya üye olurken ama Baco hoşuma gitmedi :1: ne o bacanak der gibi :60:

Kızlar bende 93,50 kiloyum. 10 aylık bir oğlum var emzirmiyorum. Kötü bir hamilelik yaşadım. 82 kilo ile hamile kaldım. şekerim çıktı. insülin vuruldum sonrasında gebelik zehirlenmesi ve erken doğum. Kilolarda kaldı. Üstünede ekleniyor ha bire. Çalışıyorum işyerinde en kilolum benim. Bende sıkıldım vericem bu kiloyu yeter artık diyorum. Ama yardım istiyorum. Tek başıma başaramam..... :)

aramıza hoş geldin

arkadaşlar herkese gunaydın
bu hafta kılo çizelgesini kım tutuyor değişmiş gıbı galıba
benım kılom aynı
spor yok kaçamak çok
kılo verenlerı ve spor yapanları tebrik ediyorum bu hafta benım için çok yoğundu kendıme vakıt ayıramadım hiç bir anlamda ne yeme ne spor ne uyku.....
say say bıtmez anlıyacağınız gıcık bır haftaydı
neyse bildirimimi yaptım ben ıraz geçmişe göz atmaya devam edeyım

hoşgeldin canımm....çok geçmiş olsun...

:9::9::60::60:yaptı valla...yamyam...çok şükür bi rahatsızlığı yok ama busefer oyun için uyanıyo...:9:

geçen gün natilusa gittik demiştim ya ordan dambıl aldım 2 kiloluk..kollarımın sarkıklığı için iki gündür yapıyorum bir kaç hareket bide yürüyüş

onlarda halsizliğime güzel katkıda bulundu...ama kötü bir haberim varr..tartımın yokluğu bana yaramamış...:19:bugün 91 gösterdi tartım gerçi wc

sıkıntısı yaşıyorum bide suyu az içtim bu günlerde onların katkısı vardır muhtemelen...bide son zamanlarda akşam yemeklerim biraz geçe kalıyodu

eşim sebebiyle ama artık karar verdim beklemiyeceğim yemek için onu gelince yalnız yiyecek ama ne yapam...çok basit şeyler ama bana iki kiloya

mal olduuu....:26:desteğinizle tekrar vericem o kilocukları artık bendende bi damacana çıkma zamanı geldi dimi yaniii....:9::9::9::9::9:

ayyyyyyyyyyy ne güzel bır damacana ne kadar rahatlamışsındır her açıdan hareketlerın, duyguların tebrikler arkadaşım darısı başıma

Neyse bende bildirimimi yapayım aklımdayken

Bugün 98.5 gördüm tartıda ( analog tartıda 99 ve 98 arasındaydı malum digijal hakkın rahmetine kavuştu :1: )
Geçen hafta 98 di

Sporum; sadece 50 dakika sonuçta ancak dün gidebildim :34:
İnşallah haftaya çok daha güzel bir bildirim yaparım :34:

ASUMANCIM ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM EMEK VERECEKSİN
YENAMDA SAOLSUN BU VAKİTE KADAR HEP YAPMIŞ HELAL EDİN HAKKINIZI.:54:

GEÇEN HAFTA :102,5
BU HAFTA :101,9
FARK :0,600 GR CIKKK

SPORUM 95 DK

sevgilerle
:16: eline emeğine sağlık

Asucuğum,

BEYZUŞ 96 kilo imiş bilgine..

Günaydınlar,
hepinize güzel bildirimler ve hayırlı cumalar diliyorum :)

Asuman abla dün gece anlaştığım gibi bugünkü kilomu yazıyorum sadece :34:

kilom 81.2 kg. sporum yok ablacım. şimdiden kolay gelsin sana, ellerine sağlık :16:

$5 nisan.webp

Back
X