Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım geçen haftaki kilonu da yazarmısıngunaydın kızlar..herkese hayırlı bır cuma dılıyorum....
hepinizın bol eksılı bır gunu olsun...
ammmaa ben malesef artıdayım...adetım oluyor...bundan dolayı olsa gerek.
88.3 geldım...
kılo veren herkesı gonulden kutluyorum...
Canım hayırlı uğurlu olsun inan çok mutlu oldum sıkma sakın canını ne olursa olsun bebek haberi herzaman insanın yüzünde bi gülümseme oluşturuyoKızlar Merhaba :)
Önce geçmişi okudum, birkaç gün buradan uzak olunca merak etmiştim, herkeslerin buralarda olduğunu görünce keyiflendim. Ben Pazartesi gününden beri başka bir alemde yaşadığım için gelip gidemedim.
Buraya da yazmıştım Pazartesi günü doktora gideceğim diye. O gün çok bitkindim ama gene de kalktım gittim. Doktorumla 7 yıldır tanışıyoruz, eski bir dostla karşılaşmış gibi hoş beş ettik, alternatif doğum kontrol yöntemlerini konuştuk, rutin muayene etti beni, rahim ağzında polip varmış ama önemsiz bir şey dedi, açıkladı. Sonra da "yeni bir doğum kontrol yöntemi seçmemize gerek yok, en azından bu yakınlarda gerek yok çünkü hamilesin" dedi bana"Şaka yapıyorsunuz değil mi" diye sordum, 1 Nisan'dı o gün çünkü. "Yooo çok ciddiyim" dedi, 6 hafta+1 günlük dedi. Hiç aklıma gelmemiş değildi ama "yok canııııım olmaz öyle şey" diye uzaklaştırmıştım aklımdan. Öyle bir şok oldu ki anlatamam. Beni ilk gördüğünde de "ay seni nasıl özlemişim, hadi 3. bir tane doğur da daha sık görüşelim" demişti. Ben de "bu yaştan ve 2 çocuktan sonra hiç niyetim yok" demiştim. Benim yaşadığım şoku ve başta söylediğim sözler üzerine, "eşinle konuş ne yapacağınıza karar ver, tekrar haberleşelim" dedi.
Aklımda binlerce soru ve şok, neyi düşüneceğimi şaşırdım; "tam çocuklar üyüdü, biraz nefes aldım, hayatıma farklı bir yön çiziyordum"
"bebek büyütmek ne kadar zor ve ben 7 senedir aralıksız çocuk bakıyorum, oğlum 4-kızım 7 oluyor, rahata eriyordum"
"3'ü de ufak 3 çocuğa birden nasıl bakacağım"
"eğitimlerini ve ihtiyaçlarını nasıl karşılacağız"
"bu eve sığmayız, nasıl ne zaman yeni bir düzen kuracağız"
işte böyle bir sürü soru... Bir bebek öyle güzel bir şey ki, onun hayali her şeyi unutturuyor. Ama ben o heyecanı iki defa yaşadığım için bunu bile aklıma getiremedim doğrusu. Allah isteyen ve bakabilecek herkese doğru zamanda versin inşallah. Nankörlük etmek istemiyorum ama hiç beklemiyordum işte. Bir de Mayıs ayında 38 yaşıma gieceğim, yaşımdan kaynaklanan endişelerim de var((
Tüm bunların üzerine aşırı bitkinlik, bulantı ve halsizlik eklenince leyla gibi oldum. Günde 20 saat uyuyorum neredeyse. O kadar kötüyüm ve devamlı hasta gibi hissediyorum ki kendimi bilgisayarın yakınındna bile geçmedim. 3 gündür ne duş aldım ne dışarı çıktım, sadece yatıp uyuyorum. Son 1-2 saattir biraz başımı kaldırabildim hemen sizlere yazdım.
Eşim bu haberi düşündüğümden çok fazla tezahüratla karşıladı. Bırak aldırmak gibi bir şey düşünmeyi davul zurna çalıp herkese duyuacaktı nerdeyse. "Henüz embriyoyu bir görmedi doktor, kimseye bir şey söylemeyelim" dedim ama dinleyen kim? Hemen herkese söylediSadece çocuklara söylemedik, henüz çok erken diye. Ayın 10'unda tekrar kontrolüm var, ondan sonra söyleriz belki duruma göre?
Asumancığım bu durumda ister beni listeden çıkar, ben arada gelip kilomu durumumu bildireyim (bir ara Özlem'in yaptığı gibi) ister fasulyeden bile olsam listede kalayım :) Bana da biraz moral olur belki. Bu sabah itibariyle kilom 81.5, spor hiç yok ne yazık ki
İşte böyleyken böyle arkadaşlarım. Herşeyin hayırlısını diliyoum artık, hala da kendimi alıştırabilmiş değilim, şu 1-2 haftayı atlatıp bulantı ve hasta hissetme durumunu atlatırsam daha kolay alışacağım sanırım :)))
Özlemciğim hayırlı uğurlu olsun işin. Her şey gönlüne göre olur umarım :)))
Banu ablacım inan içime bi su serpildi gerçi yenam sağolsun rahatlattı ama yinede senin ağzından duymak farklı oldu doğrusuSporumu yapıp geldim :122:
Yahu bir hafta gidince bile hamlamışım![]()
Kendime çok kızdım ama işte kuzucuğun koşturmasından gidemedim ama demekki iyice salmışım ki gitmek bile zor geldi
Neyse şükür yine 50 dakika da olsa Sporumu yaptım ve inanılmaz terledim
Bundan sonra gerçekten yapıcağım yapıcağım o gitmediğim günlerdeki spor hayalimi gerçekleştireceğim
( cümle biraz tuhaf oldu ama neyse)
Cumartesiyi iple çekiyorumhem sporumu yapacağım hemde yüzeceğim
Canım hiç öyle bir şey olurmu aklından bile geçirme
Allah razı olsun bu güne kadar gerçekten bir kez olsun benim acaba ne niyetle söyledi diye düşündüğüm bir cümle bile kurmadın
Ellerine ve ağzına sağlık canım
Efeemmmin mesajını görünce aksine kendime kızdım bir 10 dakika geç çıksaydın kızcağız bak kaç saattir acabalarla oturmuştur diyeama gerçekten yok öyle bir kırgınlığım seninde dediğin gibi
Hayırlı olsun
Allah yardımcın olsun canımİnşallah kolaylıkla ve çok güzel geçer düğününüz
RAbbim bir daha asla ayırmasın gençleriAminnnnnnnnnn
Aramıza hoşgeldin o zaman
inşallah birlikte kilolardan kurtuluruz
Umutcuğummmmmmmmmmmm
İnan ben gülümsemekle kalmadım resmen sırıttım
Çok sevindim canım sizin adınıza hatta şöyle bir 75lerde olsaydım bende niyetine girerdimama zaten zor gidiyor bende oyüzden Rabbim olmayanlara nasip etsin sanada kuzucuğunu sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnn
Sen zaten mükemmel bir annesin ve eminim çocuklarada çok çabuk sevdirirsin kardeş fikrini
Maddi acıdan bende bebeğin rıskıyla geldiğine inanırımbende ikincide acaba ne olucak diye kara kara düşünürken RAbbim yardımcı oldu ve bu güne kadar şükür eskiye nazaran daha güzel herşey
İnşallah herşey gönlüne göre olur ama bak buralardanda ayrılma ki fasülyeyi bizde takip edelim
![]()
Canım geçmiiş olsun dikkat et kendinekızlarrr ben geldim gecmişi okudum ve gidiyorum sanırım:)))
dün aksam yutkunamama boğazımın agrıması şikayetlerim basladı sanırım grip olucam.
sonra da gece uyuyamadım ateşim de vardı.
sabah 7de yollara düştük tüm gün bağcılardaydık Otocenter İstoç gezdik durduk.
arabamızı degiştirmeye karar vermiştik dün ani bir kararla eşim kaportacısıyla konusmus sabaha sözleşmişler.
2saatlik uyku,şiş bademcikler,ne yese cıkaran bir migde ve kapanan gözlerimle fevkaladenin fevkindeyim
geçmişe göz attım hemen Özlemcim hayırlı olsun işin.senin için sevindim
ve Umutcum tebrik ediyorum veee hayırlı sağlıklı bir melek diliyorum...
kul kurar kader gülermiş...biz ne düşünsekte olacak olan oluyor sanırım.
hahah çok kaderci gördüm kendimi..
öpüyorum herkesi kızlar şimdi dinleneyim iyi geceler![]()
Hoşgeldin canım aramızabende 87 kiloyum benide aranıza alırmısınız?ya ben diyetim güzel gidiyo ama bazaen kaçamak falan oluyo yarın hava güzel olursa kızımıda alıp yürüşe çıkıcam bakalım:)
slm kızlar geldim geldimmm bugün koşuşturmacayla geçti
keyfimde pek yoktu okuyup çıktım kusura bakmayın yane cevap yazmadımm
benin adam demin diyoki kadınlar kulübüne girmedin ağlıcam diyo bende istifa ettim dedim :))
sen onlarsız yapamazsın diyo adam yaaaaa
baya kuma sı gibi kabullenmişş oyyy canum benim:)))
umuttttttt allah dağına göre kar verirmiş sen eminim üstesinden gelir ve iyiki doğurdum dersinnn bizde teyzoşları onu mıcırırız inşallah
annamm yennnaaamm doğurasım geldi:))))))))))) napsamkiii
Asuman ablacım
Geçen hafta : 97
Bu hafta : 95
Fark : 2
Çok şükür kilom yine hareketlenmeye başladı valla çok mutluyum![]()
banu kız bişi soraacam dün aklıma takıldı ceco nun anlamı ne :) ne salak şeyler takılıyor aklıma ya:)
Kızlar bende 93,50 kiloyum. 10 aylık bir oğlum var emzirmiyorum. Kötü bir hamilelik yaşadım. 82 kilo ile hamile kaldım. şekerim çıktı. insülin vuruldum sonrasında gebelik zehirlenmesi ve erken doğum. Kilolarda kaldı. Üstünede ekleniyor ha bire. Çalışıyorum işyerinde en kilolum benim. Bende sıkıldım vericem bu kiloyu yeter artık diyorum. Ama yardım istiyorum. Tek başıma başaramam..... :)
hoşgeldin canımm....çok geçmiş olsun...
yaptı valla...yamyam...çok şükür bi rahatsızlığı yok ama busefer oyun için uyanıyo...
geçen gün natilusa gittik demiştim ya ordan dambıl aldım 2 kiloluk..kollarımın sarkıklığı için iki gündür yapıyorum bir kaç hareket bide yürüyüş
onlarda halsizliğime güzel katkıda bulundu...ama kötü bir haberim varr..tartımın yokluğu bana yaramamış...bugün 91 gösterdi tartım gerçi wc
sıkıntısı yaşıyorum bide suyu az içtim bu günlerde onların katkısı vardır muhtemelen...bide son zamanlarda akşam yemeklerim biraz geçe kalıyodu
eşim sebebiyle ama artık karar verdim beklemiyeceğim yemek için onu gelince yalnız yiyecek ama ne yapam...çok basit şeyler ama bana iki kiloya
mal olduuu....:26:desteğinizle tekrar vericem o kilocukları artık bendende bi damacana çıkma zamanı geldi dimi yaniii....![]()
biz ne çektik be esra
:)))))![]()