Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kizlarrrrr ben geldim bi bakiyim dedim ama gidicem annecigime telefon edicemmm
bu aksam 3-4 kasik bulgur pilavi, 3-4 kasik yesil fasülye ve bir bardak yagsiz yogurttan ayranla dükkani kapattim ESRACIM senle pisti olmusuz![]()
benim menüde aynı buakşammm...![]()
Asu ellerine sağlık..
Zeynep Esra Mery geçmiş olsun kızlar çabuk iyileşin de bize de bulaştırmayın emi:2::2::2:
bu akşamki öğünüm:balık (malesef kızartma)2-3 dilim kadar ekmek 3 yeşil soğan.
zayıflıycam diye bazı tatlardan vazgeçmeyi düşünmüyorumbunların arasında mısır unlu hamsi tava da var.
saat sekiz gibide bir salatalık bir domates yemeyi planlıyorum
fıstıklarımm ben geldiimmm
oyy yerim sizi kuzularım, merak etmişsinizz beniii)
sabah 3-4 saatlerim boştu , eve geldim kahvaltı hazırlarken açtım , bi iki baktım ama bişey yazamadan çıktımm. okul çıkışıda çarşıya gittim , işlerim vardı,geldim , yemek falan derken işte karşınızdayımmm
kızlarr kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi terik ediyorum , azminiz daim olsuunnn :128::128::128:
selam şekerler tüm gün yoğun bir dersin ardından yeniden sizlerleyim.yarın sınavım olduğu için bu gece biraz kaçamaklı yedim.umarım hafta sonu tartıya yansımaz:26:
2 parça tavuk göğsü ile hazırlanmış tavuklu salata (7 yaprak marul 1 atet biber 1 adet soğan ve mor lahana ile hazırlanmış)
1 bardak tuzsuz ayran
(hiç ekmek yemedim çok mutluyum)
6 adet kuru kayısı
tam ohh kızları uyuttumm pijamalarımı giydimm geldim kocama ben yatıyom dedimm vee bir ağlama sesiiigittim tekrar salladım salladımmm uyumadı yamyam..şuan kucağımda birlikte yazıyoruzz...ağlamak istiyorumm...:2:
![]()
tam ohh kızları uyuttumm pijamalarımı giydimm geldim kocama ben yatıyom dedimm vee bir ağlama sesiiigittim tekrar salladım salladımmm uyumadı yamyam..şuan kucağımda birlikte yazıyoruzz...ağlamak istiyorumm...:2:
![]()
yazık sana, bana gönder de az ısırayım o yamyamı![]()
Bir tanede bizde olsada sevsem şöyle yaaa![]()
nasıl bir diyet yaptığını bilmiyorum ama kaçamak olarak nitelendirilecek hiçbir şey yok benim diyetime göre senin menünde. belki 6 kuru kayısı fazla gelebilir 2 porsiyon meyveye denk düştüğünden, ama gün içinde başka meyve yemediysen o da sorun olmaz. yediysen de yarın meyveyi azaltırsın, olur biter. tebrik ederim :)
tombiş tombiş zaten tam sevmelik aynı zamanda da dövmelikk...
neyse ben kaçam şimdilik..tekrar uyutmaya çalışayım....
ben yedimm , böcüğü hüpletirken onuda çıkardım aradaannn :)))
yok kuzum yaa yetişseydim bildirim yapacaktım , istersen yapayım , listeyi düzeltebilirsen düzelt
GEÇEN HAFTA : 75.6
BU HAFTA : 75
GİDEN : 600 gram
bu gün sabah kahvaltımı duşumu yapıp uyudum. 2 gibi uyanıp ayılmaya çalıştım. sonra oğlumu okuldan alnmak için eşimle çıkıp biraz yürüyüş yaptık. eve döndük.ızgara balığımızı ytedik.. çayımı içerken de biraz geçmişe baktım..
asucum listeleri yapmışsın.. ellerine sağlık.
sporcuları ve kilo verenleri kutlarım.
tubacım smileyleri kullanmaya başlamışsın..
meryemcim arabanız hayırlı olsun. allah kazasız etsin..
cecoşş.. benimde merakım gitti.. ceco yu öğrendim.
YENA ne oldu anlamadım ama pipin varmış.. hayırlı ıolsun.. iyi günlerde kullan.. ne diyim başka..
oyun oynuyom şimdi seside açtım ne oluyo diye bakıyo....ay çok fena bu yaaa....büyük kızın bebekliği iyiydiii....bu anamı ağlatıyo...![]()
canım aynen o 6 kuru kayısı zaten canımı sıkan ama dayanamadım canım çok şekerli bişiler istedi bende kayısılara saldırdım iştebir de bugün spor yapamadım normalde fazla hareket etmediğim zamanlarda öğünlerimi yarıye indirmeye çalışıyorum bugünde yata yata ders çalıştım :S bu hafta sonu tartıda 90 görmek istiyorum eğer görmezsem uzun süredir gözlemlediğim bi hap var destekleyici olarak onu sipariş edicem.Özgüvenim giderek azalmya başladı yapamiycakmışım gibi geliyor
(
Canım haklısın ama bir an önce vermek istiyorum şu kiloları.dediğin gibi yaz geliyor benim yaşımdaki bütük kızlar güzel daracık taytlar kısa kollu tişörtler giyerke ben acaba ne giysem de şu fazlalıklarımı kapatsam diye kara kara düşünüyorum.kış bir şekilde geçiyor ama yaz bir başka sıkıntı oluyor ben gibi kilolular için.biliyorum çok zararlı ama bazen diyorum ki öleceğimide bilsem kendimi bir kere 38 bedende ayna karşısında görmek istiyorumLütfen hapa falan başlama..beslenmen çok iyi hatta az bile...
haftada bir kilo veriyormusun.?
Eğer öyleyse en ideali biliyosun gerek yok zararlı takviyelere..
Şİmdi yazın gelmesiyle bu rant iyice kızıştı.. her gün ayrı bir reklam şu kadar verdiren adı altında zehir satıyorlar...
canım aynen o 6 kuru kayısı zaten canımı sıkan ama dayanamadım canım çok şekerli bişiler istedi bende kayısılara saldırdım iştebir de bugün spor yapamadım normalde fazla hareket etmediğim zamanlarda öğünlerimi yarıye indirmeye çalışıyorum bugünde yata yata ders çalıştım :S bu hafta sonu tartıda 90 görmek istiyorum eğer görmezsem uzun süredir gözlemlediğim bi hap var destekleyici olarak onu sipariş edicem.Özgüvenim giderek azalmya başladı yapamiycakmışım gibi geliyor
(
Canım haklısın ama bir an önce vermek istiyorum şu kiloları.dediğin gibi yaz geliyor benim yaşımdaki bütük kızlar güzel daracık taytlar kısa kollu tişörtler giyerke ben acaba ne giysem de şu fazlalıklarımı kapatsam diye kara kara düşünüyorum.kış bir şekilde geçiyor ama yaz bir başka sıkıntı oluyor ben gibi kilolular için.biliyorum çok zararlı ama bazen diyorum ki öleceğimide bilsem kendimi bir kere 38 bedende ayna karşısında görmek istiyorum(
Canım haklısın ama bir an önce vermek istiyorum şu kiloları.dediğin gibi yaz geliyor benim yaşımdaki bütük kızlar güzel daracık taytlar kısa kollu tişörtler giyerke ben acaba ne giysem de şu fazlalıklarımı kapatsam diye kara kara düşünüyorum.kış bir şekilde geçiyor ama yaz bir başka sıkıntı oluyor ben gibi kilolular için.biliyorum çok zararlı ama bazen diyorum ki öleceğimide bilsem kendimi bir kere 38 bedende ayna karşısında görmek istiyorum(
deme öyle nolur, Allah korusun. sağlık her şeyden önemli, sağlıklı bir şekilde 38 beden olacağına eminim ben. hızlı verdiğinde sarkarsan yine giydiklerin yakışmaz. çok güzel olacaksın, sakin sakin. tamam mı :)
Allah korusun ''öleceğimi bilsem'' ne demek...Sağlıktan öte hiç birşey yok...
seni çok iyi anlıyorum..Çok haklsıın böyle düşünmekte..Kaç yaşındasın canım.?
Disiplinli bir şekilde gidersen artı sporla birlikte hazıran sonu eksi 10 olursun..Hiç gerek yok başka şeylere...![]()