Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kk milleti:)

naparsınız bakalım:)

ben türk kahvemi içeyrum, not: 1su bard.:1:

dünde 1sb içtim iyi oldu:)

amaaaan kızlar ne oldu biliyonuzmu? 2hafta önce eşimle avmde gezerken bi kız geldi yanımıza; bir otelin açılışına özel olarak tatil çekilişlerinin olduğunu söyledi, 5gece ücretsiz hemde:)
bende olur dedim, beleş falan olunca:)
bilgileri aldı, eşimide yazdı işte bizim adımıza diye, bugün 2-3saat önce eşimi aramışlar tatil kazandınız diye,
burada büyük bi otelin adını vererek bugün bu otelde şu saatte eşinizle yemeğe gelmeniz gerekli yalnız demişler,
eşimde büyük otel, yemek memekde olunca bunda bi üç kağıt var diye gelemem işlerim var demiş ve tatili hakkını
iptal etmiş:(:47::47::47:
hemde bana sormadan:((:47::47:
ya hu dedim konuşmak için çağırmışlardır dedim, banada bi sorman gerekmezmiydi hayır demeden önce dedim....
neyse sonra işim var sonra ararım seni dedi kapattık telefonu eşimle:(
herşeyin hayırlısı yinede.....
eğer üç kağıt yoksa ki zannetmiyorum pek, çünkü tanıtımın olduğu güvenilir büyük bir avm, güzelim tatili kaçırdık yaaa:(
herşey ücretsizdi, otelin açılışına özeldi.....
eşim dilimden kurtulamaz artık üç kağıt yoksa bunda:):1::1:
ancak beni tatile götürürse kurtulur:1:
aynı bu işte xayın işine döndü:)
ben hatta eşime anlatmıştım xayın eşini, işte adam yemeğe gitmemiş kaçırmışlar fırsatı diye, tesadüfe bakarmısınız.......
aynısını şimdide eşim yaptı:(
xay ablaaaa beni duuuuy:))))

naapalım bu adamları biz:):1:
hikaye çok tanıdık geldi:1:
meyracım,bize zaten anlatmışlardı tatilin,ılgazda devremülk otelinde olduğunu ,oranın sadece kışın güzel olmadığını 4 mevsim tatil yapılabildiğini göstermek ve devremülkleri tanıtmak amaçlı olduğunu.yani burda sorun yoktu bizim tatilde.ama sizinkini bilemiyorum tabi.bence yemeğe gitmekle bir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum ,zorla devremülk satacak halleri yok:1::16:

hayırlı akşamlar kızlar....

bu akşam yediklerim:5 çilek 1 kivi.

gündüz bir davet vardı oralara hiç girmiyorum :51:akşam yediğimden anlaşılır zaten...

Özlem işin hayırlı olsun hayatına hayırlı güzel günler getirsin..

Asu cicilerini güzel günlerde kullan..

ilaveten dün saat sekiz gibi yemeyi planladığım domates salatalığı yemedim..

Son düzenleme:
selamm kızlarr hepinizi hayırlı akşamlar.Bugün çok önemli bir sınavım vardı o yüzden sabah yazamadım.ama menümü yazayım:
sabah:
1 rafadan yumurta
5 adet yeşil zeytin
1 kk peynir
1 yeşil biber
1 bardak tarçın çubuklu yeşilçay
Öğle:
2 kaşık közlenmiş patlıcan(konserve olduğu için ve içinde bitkisel yağ olduğu için suda biraz yağlarını akıtıp,3 kaşık yoğurt nane ve pul biberle karıştırıp yedim.patlıcanaa bu şekilde bayılıyorumm:16::16:)
1 çay bardağı kadar lor
1 lt su
Akşam:
tavada yarım kaşık zeytinyağıyla pişirilmiş 1 yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
1 lt su
Not:sınav yüzünden spora gidemedim:43:

selamün aleyküm şekerler:3:
bu haftaki yeni menümün ilk günü .
dışarıda olduğum için uygulayamadım,eşim ve oğlum mantı sipariş edince bende ettim ,gerçi 2 öğün bir öğün olmuş oldu:1:
o yüzden çok ta önemsemedim:24:
şunuda söylemeden geçemicem,ben salata ve ızgaralara bakıyordum menüde beni onlar ayarttı:14:

menüm:56:

sabah:56:

1 bardak ılık zencefilli kür
kahvaltı:56:
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
maydanoz
1 tatlı kaşığı bal

ara:56:
3 badem
2 ceviz

öğlen:56:

dışarıdaydım öğle ve akşam yemeğim beraber oldu tek öğünde.
saat 5 gibi
1 porsiyon mantı
1 sade soda

şekersiz türk kahvesi
yanında 1 minik lokum

akşam:56:
eve gelince
2 kuru kayısı
1 hurma
3 kaşık yoğurt

yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 30 dk

bugün banuşuma uğradım spor salonuna 5 dk göreyim diye,bir ayda inanılmaz farketmiş,incelmiş benim güzeller güzeli banuşum:16::nazar:
az öncede resimlerimize baktım ikimizde baya farketmişiz:1::nazar:
yaza inşallahh harika giricez:16:
bugünden resim yok kızlar,zaten 5 dk görüştük,benim vaktim yoktu küçük oğlanlaydım, banuşumda eve gidiyordu kurtlar vadisi gelcek diye:1:
1 çay içmeye bile vaktim yoktu:50:
planlı programlı buluşuruz bi günde acısını çıkarırız:16::54:

kimsecikler yok,asucumda altta görünüyor geçmiş okuyor sanırım:1:
yatayım bende,iyi geceler :40:

evettt bu gece erkenden kaçmıs hatunlar:1:

bende güzel havadan istifade ettim tüm gün dışarlardaydım.

gezdim sahilde taş topladım temiz havayı içime çektim.

ama su anda pertim...azcık toparlamıştm umarım dagılmamısımdır geri:9:

benden de hepinize iyi geceler kızlar :7::7::7:

inşAllah Meyracımm , azmin daim olsunn , aynen devammm ;))

inşaallah canım benim:)
sağolasın bitanem......

perşembeyi bekleyemiyecem kızlar :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:5 kilom gitti :nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46:95 oldum durmak yok valla seninçten oynadım hepinizi:54:

ayyy inan çok sevindim:)))
hadi gözünaydın......:nazar:

hikaye çok tanıdık geldi:1:
meyracım,bize zaten anlatmışlardı tatilin,ılgazda devremülk otelinde olduğunu ,oranın sadece kışın güzel olmadığını 4 mevsim tatil yapılabildiğini göstermek ve devremülkleri tanıtmak amaçlı olduğunu.yani burda sorun yoktu bizim tatilde.ama sizinkini bilemiyorum tabi.bence yemeğe gitmekle bir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum ,zorla devremülk satacak halleri yok:1::16:

:)))))

haklısın ablacım.
aman ne biliyim şimdi tatil dedinmi deniz olacak, bize dedikleri yerde deniz yok, naapacam ben orda:):37:
sizinki ılgaz güzel, ılgaz olsa gider görürsün bi değişiklik olur, iyi olur mesela, ılgaz iyi yani.
ama bizimkinin bi doğa güzelliğide özelliğide yok pek birde.
denizde olmayınca galiba hiç içimden eşimi dürtmek gelmedi:)
o da kalsın dedi, böylelikle kaldı ablacım, sonuçta bu oldu işte:)
yarın yemeğe gitmicez, biz gitmezsek yine yerimize birini davet ederler zaten.
hayırlısı bakalım:)

bugün banuşuma uğradım spor salonuna 5 dk göreyim diye,bir ayda inanılmaz farketmiş,incelmiş benim güzeller güzeli banuşum:16::nazar:
az öncede resimlerimize baktım ikimizde baya farketmişiz:1::nazar:
yaza inşallahh harika giricez:16:
bugünden resim yok kızlar,zaten 5 dk görüştük,benim vaktim yoktu küçük oğlanlaydım, banuşumda eve gidiyordu kurtlar vadisi gelcek diye:1:
1 çay içmeye bile vaktim yoktu:50:
planlı programlı buluşuruz bi günde acısını çıkarırız:16::54:

evet ablam buluşursunuz başka bi zaman düzenlice, anlaşmalı artık:)
bu sefer böyle olsun bakalım:)
:16:

cecoşummmm gelip kurtlar vadini anlatırsın diye bakındım ama fırsat bulamadın sanırım.

oysaki benm tatlı iddiadaşıma neler getirmiş umre den meraktayım:60::54:

iyi olmaya çalışıyorum cücüşlerimm , okulun yoğunluğu arttı iyice ,yazılı falan filan insanın 14 tane ayrı sınıfı olunca not çilesi hiiç bitmiyooorrr :25::25::25:
onun haricinde ağrım sızım olmassa keyfim yerinde oluyor , hafta başında çok kötüydüm ama 2-3 gündür bişeyim yok şükürler olsunn ;))

yaaa sizin gibi fıstıklarla muhabbet ederimde keyfim yerinde olmazmıı , ayıpsınızz :16::16::16::16::16:

Allah güç kuvvet ve sağlık versin canım...

ne güzel çocuklarla dondurma sezonunu açmışsın :)
iyi eğlenceler canım.

Aynur bana da keyifsiz geliyor, iyi ol seni cücüş seni :16:

evet açtık bugün.:) Çok mutlu oldu çocuklarım hele oğlum inanamadı.. bir yalıyor bir dondurmaya bakıyor gerçekmi diye..:1:

inşAllah cücüşümm , her ağrı kesildiğinde aynı şeyleri diliyorum ama 2-3 gün sonra yine aynır be guzuummmm ;))

ahahahah yerim ben o gün arkadaşlarımı , ay pardon yemeyeyimm, daha az önce kahvaltı yaptım ,tok karnını olmazz , ara öğünde 2 tahıl değişimi olarak yiyebilirimm :9::9::9:

bence bir gün kadınlar hamamınada çevirelim burayı , gün paklamıyo , biliyonmuuu :)))))

%70 bitter çikolata eşliğin de ama.:27::27:

enem hepsi de evli barklı, birinin bile gelin hamamı olmamış :9:

size hayatınızın eğlencesini vaad ediyorum, ecnebi erkeklerde bekarlığa veda için las vegas neyse bizde de gelin hamamı odur hatunlar :37:
keşke denk düşse de gitsek valla, Aynurum Galatasaray hamamı da şanımıza yakışır hani :9:

Ben de gittim bir kaç kez hamama :) Bir nevi sosyalleşme mekanı, sulusundan :))

dün gece bende okudum burayı, bende üzüldüm gerçekten.....

zaten seni takip ediyordum :) öyle gördüm :)

Selam güzeller:3:
Bugün evden çıkmayı düşünmüyordum üşütmüşüm ya terlemeyim dedimdi ama kayınvalidem aradı onların orda bir mağaza kapanıyormuş güzel bizler var koş gel dedi hemen çıktım gittim kapmış bikaç bluz elinden bırakmadan beklemiş beni sağolsun:))
3 tane aldım 2 si şifon birisi de penyemsi ama hoş iyi oldu valla ihtiyacım vardı hemi de 20 şer lira
Sonra kayınvalideme geçtik çay demledik 1 ince dilim kek yedim çok ısrar edince öğle yemeği niyetine azcık da kahvaltılık atıştırdım
Eve geldim akşama da dünden kalan karnıbaharımı yerim

Güle güle kullan asucum..

ben şimdi kaçtımm , herkesi öperim kocaman kocamannn :54::54::54:

BALUK BALUKKK ZAMANUUUUUUUUU :104::104::104::104:

NOT: böyle sevindiğime bakmayın, balığı daha 3 yıldır falan yiyorum :))))

Balık sevilmezmi yahu..Hele hamsi tava..:56::56: veya ızgara levrek..:56::56:

Kızlar uyuyamadım.erkek arkadaşımla tartıştım buzdolabına koşasım varrrr.önceden olsa çikolata kavonozunu çoktan kaşıklamaya başlamıştım:60: Ama bunun yetine biraz tarçınkokladım ve tarçınlı yeşil çay içtim.YEşil çaya karşı çok ön yargılıydım aman canım bizim halis siyah çayın yerini tutar mı mis gibi kokar mı diyordum hakkaten kokmuyor ama içine neler koyduklarını öğrendikten sonra valla ağzım ballana ballana içiyorum yeşilçayımı:16: Bu arada yarın sipariş verdiğim sauna eşofmanımm geliyorr.bakalım inşallah şu sınavlar geçince bol bol koşçam terlicem bütün kiloları atıcam kızlarrr:8::8:

iyi geceler kuzular,
nasılsınız? ben yogun ve uykuluyum. akşam annemdeydik, kuzenler geldi. yemek yedik, oyun oynadık. onları eve bırakıp döndük. eğlendik, yorulduk da. güzel bi akşamdı.
menümü yazayım yatmadan. sonra da iyi geceler dileyeyim size.

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 fincan sütle kahve

öğle
8 kaşık yeşil fasulye yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara
1 tane elma
1 tane activia
yeşilçay

akşam
4 kaşık mantı
1 kaşık kuzu eti
1 dilim patates (1/8 patates ediyor)
salata

ara
1 çorba kaşığı çekirdek

dengeli bir gündü bence. ara öğün olarak çekirdek yemesem iyiydi ama meyve yemek istemedim.

hepinize iyi geceler kuzular, çok uykum gelmiş benim. öperim hepinizi.

Son düzenleme:
Ne gündü bee..Çok yoruldum,çok yorgunum..
Hareketli günün ardından kayınvaldeme de gittik eşim geldiğinde..
Beni aradı kayınvaldem bir sürü yemek yaptım hep birlikte olacağız gelmeniz gerek dedi.:)
neden gidemeyeceğimizi belirttim eşimden dolayı.. ikna et kocanı akşam sizide görmek istiyorum demezmi..Ben bilmem beyim biliri desemde anlamadı..
ve gittik :))
İyiki gitmişiz ama çok güzeldi çok güldük.. eşim bile neşelendi bir ara güldü falan..:9:

gidelim cücüşş valla çok eğlenirizzzz :118::118::118::118:

ohh bee tek değilmişim , Nevin , Özlem , Zehra haydin hazırlanın hamama gidiyoz yavrulaarrr :32::32::32::32:

yapma tatlım , canın sıkkın iken mutfağa girme , seni sakinleştirecek mutlu edecek başka birşeyler bul , yoksa 1 haftalık emeğini anlık bir can sıkıntısına feda edebilirsinn ....
Gidelim valla ne guzel olur..

cecoşummmm gelip kurtlar vadini anlatırsın diye bakındım ama fırsat bulamadın sanırım.

oysaki benm tatlı iddiadaşıma neler getirmiş umre den meraktayım:60::54:
Meryemcim iyi aklina geldi.
Bu sefer ne getirdi acaba:34:

Merhaba herkese hayirli geceler

Meyracim bencede gitmemek dogru karar olmus sizin icin. Allah korusun neler duyuyoruz....

Evegece yarisi ancak girebildim. Esim belgesel izlerken size bakiniyi dedim.
İs cikisi bi kac magaza baktim.lcw den 46 beden bol kesim pantolon aldim hemde kot yillardr giymenistim.halada yakistirmiyorum ama esim begenisi ile aldim nasilsa pardesu kapatacak koca popomu:52:

Telden okumaya calisinca hepten uykum geldi herkesi optum:16:

iyi geceler kuzular,
nasılsınız? ben yogun ve uykuluyum. akşam annemdeydik, kuzenler geldi. yemek yedik, oyun oynadık. onları eve bırakıp döndük. eğlendik, yorulduk da. güzel bi akşamdı.
menümü yazayım yatmadan. sonra da iyi geceler dileyeyim size.

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 fincan sütle kahve

öğle
8 kaşık yeşil fasulye yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara
1 tane elma
1 tane activia
yeşilçay

akşam
4 kaşık mantı
1 kaşık kuzu eti
1 dilim patates (1/8 patates ediyor)
salata

ara
1 çorba kaşığı çekirdek

dengeli bir gündü bence. ara öğün olarak çekirdek yemesem iyiydi ama meyve yemek istemedim.

hepinize iyi geceler kuzular, çok uykum gelmiş benim. öperim hepinizi.

MAşallah esracığım çok dengeli beslenmişsin, hele 4 kaşık mantı..:46::46:

Gidelim valla ne guzel olur..

Meryemcim iyi aklina geldi.
Bu sefer ne getirdi acaba:34:

Merhaba herkese hayirli geceler

Meyracim bencede gitmemek dogru karar olmus sizin icin. Allah korusun neler duyuyoruz....

Evegece yarisi ancak girebildim. Esim belgesel izlerken size bakiniyi dedim.
İs cikisi bi kac magaza baktim.lcw den 46 beden bol kesim pantolon aldim hemde kot yillardr giymenistim.halada yakistirmiyorum ama esim begenisi ile aldim nasilsa pardesu kapatacak koca popomu:52:

Telden okumaya calisinca hepten uykum geldi herkesi optum:16:

Nevinciğim sen de iyi günlerde giyin aldıklarını...
Bugün alışveriş günü gibi olmuş...

bana da hediye geldi biri bluz diğeri de çok hoş ince hırka çok bbeğendim ikisinide..

Son düzenleme:
Back
X