Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inanmıyorum hiç gitmedin mi :53:
canım büyük kayıp valla ya :(
gelin hamamı en güzelidir. onun dışında da zevkli oluyor. olmadı bi ara beraber gidelim, nasıl olacaksa :9:

evet hiç gitmedim cücüşümm , ne biliim bizde öyle bi adet yok , hatta Mersinde nerde hamam vardır , kim gider ne zaman gider hiç bilmem , bizden giden yok ama :)))

ayyy geleyim bebişimm gidelim hamama , iki kese atalım vallaa , ne güzel olur haaa :)))

Selam kızlarrrrrrrrrrr :122:

Tam spor salonu için hazırlanacaktim sizlere bir selam vereyim dedim :3:
Geçmişi artık gelince okurum maalum hafta sonu olunca evdekilerden iş bitmiyor :1:
Gidip bir güzel sporumu yapayım da şu kilolardan az daha kurtulayım :32::32::32:

Hepinize bol enerjili, az kalorili ve çoooook güzel bir haftasonu diliyorum :34:
Akşam KV bizde olucakmış galiba ama gece de olsa uğrayacağım inşallah :54:

iyi sporlar , bol kalori harcamalar Banuşş ;)

evet hiç gitmedim cücüşümm , ne biliim bizde öyle bi adet yok , hatta Mersinde nerde hamam vardır , kim gider ne zaman gider hiç bilmem , bizden giden yok ama :)))

ayyy geleyim bebişimm gidelim hamama , iki kese atalım vallaa , ne güzel olur haaa :)))

anladım canım :)
istanbulda hamamlar çok sosyetik, gideriz birine. ohh sefamız olsun :118:

başım ağrıyor, bi geçseydi şu hastalık.
akşama anneme gidicez, kendimi ona göre ayarlayayım. Allahtan öğlen sebze yedim.

gidip evi toparlayayım, hepinizi öperim canlar :16:

ne çektin bee Özleemmm , kocaya ite kaka evişi yaptırdında noldu be yavvrrumm , 3 gün gün sonra yine kirlendi ev , yazık be yavrumm helak oldunuz temizlik deyiii :9::9::9:

Özleemm Vasfiye teyze orçunun sevgilisi olan kızmış ya, ben yeni öğrendim , cahal aynur hemide kara cahaaall :)))

Evet canım çok çektim ben çokkk:9::9: Sen anlamamışmıydın o olduğunu kızz

ben de gitmedimkinee

yok canım rahatsızlık diye düşünme, çok memnun oldum ben :16:

canım kafanda bir şeyler netleşti ya, yol alman çok daha kolay artık. biz senin yanındayız, sonuna kadar destekçiniz. sen de zaten çok güzel gidiyorsun, menülerin olabilecek en güzel şekilde. bu işi başaracaksın sen.

canım benim bi daha hiç ağrımaz inşallah. bu dönem çok yoruluyorsun gerçekten. okullar kapanınca kafanı dinlersin inşallah.

öpüyorum kocaman seni, gün arkadaşların olarak biz de çok mutlu oluyoruz senle muhabbet edince :9:
inşallah...
inşAllah cücüşümm , her ağrı kesildiğinde aynı şeyleri diliyorum ama 2-3 gün sonra yine aynır be guzuummmm ;))

ahahahah yerim ben o gün arkadaşlarımı , ay pardon yemeyeyimm, daha az önce kahvaltı yaptım ,tok karnını olmazz , ara öğünde 2 tahıl değişimi olarak yiyebilirimm :9::9::9:

bence bir gün kadınlar hamamınada çevirelim burayı , gün paklamıyo , biliyonmuuu :)))))
:52::52::32::32::52::32::32::52::52:
inanmıyorum hiç gitmedin mi :53:
canım büyük kayıp valla ya :(
gelin hamamı en güzelidir. onun dışında da zevkli oluyor. olmadı bi ara beraber gidelim, nasıl olacaksa :9:
bende gitmedim ailemden kimsenin gittiğine şahit olmadım:17:
Selam kızlarrrrrrrrrrr :122:

Tam spor salonu için hazırlanacaktim sizlere bir selam vereyim dedim :3:
Geçmişi artık gelince okurum maalum hafta sonu olunca evdekilerden iş bitmiyor :1:
Gidip bir güzel sporumu yapayım da şu kilolardan az daha kurtulayım :32::32::32:

Hepinize bol enerjili, az kalorili ve çoooook güzel bir haftasonu diliyorum :34:
Akşam KV bizde olucakmış galiba ama gece de olsa uğrayacağım inşallah :54:

gözün aydın ceco kv geliyormuş:37:

Hoşgeldin aramıza Allah sağlıkla istediğin kiloya ve bebişe kavuşmanı nasip etsin inşallah
Öğlen de bol salata ayran ve yarım pide yiyebilirsin :34:
Ankara'da mısın 06 dikkatimi çekti de ben de Ankaradayım

Bende Ankaradayım bende bende :3::3::3::3:

Esra ayrıca bende hiç gitmedim hamama hep çok istemişimdir ama bi türlü fırsat olmadı doğrusu :34::34::34: Aynurla giderseniz benide yanınıza alırsınız dimi yoksa ben daha şişmanım diye almazmısınız :14::14::14::14:

ben de gitmedimkinee

bende gitmedim ailemden kimsenin gittiğine şahit olmadım:17:

Esra ayrıca bende hiç gitmedim hamama hep çok istemişimdir ama bi türlü fırsat olmadı doğrusu :34::34::34: Aynurla giderseniz benide yanınıza alırsınız dimi yoksa ben daha şişmanım diye almazmısınız :14::14::14::14:

enem hepsi de evli barklı, birinin bile gelin hamamı olmamış :9:

size hayatınızın eğlencesini vaad ediyorum, ecnebi erkeklerde bekarlığa veda için las vegas neyse bizde de gelin hamamı odur hatunlar :37:
keşke denk düşse de gitsek valla, Aynurum Galatasaray hamamı da şanımıza yakışır hani :9:

ay ben geldim gene geldim bune 2 saatte 89763425687 sayfa yazmışınız yine oku oku bitiremedim akşam oldu yaaaaaaaaaaa :6: aaaaaa ben kaçamak yaptım bugun :43: çok canım sıkkındıneden bilmem yedim gitti öyle valla neyse sporu biraz fazla yapayım bari.. :6:

selam kk milleti:)

naparsınız bakalım:)

ben türk kahvemi içeyrum, not: 1su bard.:1:

dünde 1sb içtim iyi oldu:)

amaaaan kızlar ne oldu biliyonuzmu? 2hafta önce eşimle avmde gezerken bi kız geldi yanımıza; bir otelin açılışına özel olarak tatil çekilişlerinin olduğunu söyledi, 5gece ücretsiz hemde:)
bende olur dedim, beleş falan olunca:)
bilgileri aldı, eşimide yazdı işte bizim adımıza diye, bugün 2-3saat önce eşimi aramışlar tatil kazandınız diye,
burada büyük bi otelin adını vererek bugün bu otelde şu saatte eşinizle yemeğe gelmeniz gerekli yalnız demişler,
eşimde büyük otel, yemek memekde olunca bunda bi üç kağıt var diye gelemem işlerim var demiş ve tatili hakkını
iptal etmiş:(:47::47::47:
hemde bana sormadan:((:47::47:
ya hu dedim konuşmak için çağırmışlardır dedim, banada bi sorman gerekmezmiydi hayır demeden önce dedim....
neyse sonra işim var sonra ararım seni dedi kapattık telefonu eşimle:(
herşeyin hayırlısı yinede.....
eğer üç kağıt yoksa ki zannetmiyorum pek, çünkü tanıtımın olduğu güvenilir büyük bir avm, güzelim tatili kaçırdık yaaa:(
herşey ücretsizdi, otelin açılışına özeldi.....
eşim dilimden kurtulamaz artık üç kağıt yoksa bunda:):1::1:
ancak beni tatile götürürse kurtulur:1:
aynı bu işte xayın işine döndü:)
ben hatta eşime anlatmıştım xayın eşini, işte adam yemeğe gitmemiş kaçırmışlar fırsatı diye, tesadüfe bakarmısınız.......
aynısını şimdide eşim yaptı:(
xay ablaaaa beni duuuuy:))))

naapalım bu adamları biz:):1:

http://www.kadinlarkulubu.com/onkol...-damar-kanseri-epiteloid-hemanjiotelyama.html

Hayat çok kısa,çok boş ve anlamsız..:14::14::14:

Gece gece çok dağıldım yaaw.

dün gece bende okudum burayı, bende üzüldüm gerçekten.....

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum bugün evde olanlara iyi dinlenmeler benim gibi emele olarak çalışanlara iyi çalışmalar diliyorum dünden beri bende çok kötüyüm bi kuru öksürük başladı felaket valla boğazım yırtılıyo tamda yarın yeni evimi temizlicektik kötü oldu valla salı günüde hayırlısıyla taşınıyorum sonunda neyse hepinizi öpüyorum kızlar :16::16::16::54::54::54:

kolay gelsin tatlım ciciş yeni evinin temizliği:)
:16:

ayyy esra hepsi süperdi:))))
demek fırat bu haaa:)))
en güzelide buydu, fırat burda iyice şımarmış:1::1::1:
bana ne canım sıkılmasaymış o zaman haaa:1:, kendi canıyla bile uğraşıyo:))))):1:

Burdayım hanımlarr

Dün gittim kendime biraz alışveriş yaptım, 1 çivili siyah kot, 2 tane de bluz aldım şimdilik. Malum evde olduğum ve kilo veremediğim için kendime hiçbişey almamıştım. Allahtan spor giyim serbest, ilk gün de siyah kotumu üzerine de sade bir bluz giyicem zaten

Dün akşam feriköyde arkadaşlarımıza davetliydik. Çocuk itü'de doktora yapan bir araştırma görevlisi, kız da 2 aydır işsiz, kimya mezunu ama film sektörğnde işe başlamış, 2 yıl çalışmış(26 yaşında) ve çalıştığı sektörde onun yaptığı işle ilgili kısım kapanınca işsiz kalmış, işsizlik maaşı alıyor ama kız bunalıma girmiş ilaç vs kullanıyor. Onlarda yemek yedik. Gece de geç geldik, ben stresten 2 gündür uyuyamadığım için ve dün de geç yattığım için başım inanılmaz ağrıyor. Yalnız mobilyalarına bayıldık yaa, salon eşyaları özel yapım ağaçtan, o kadar güzel gözüküyorki, örneğini bulsam eklerdim , aslında baya uyguna da almışlar, sıkı bir pazarlıkla 9bintl'ye maletmişler.

Bugün çok işim var, temizlik yapıcam, yemek, çamaşır. Artık benim için ev işleri kabusa dönüşecek ama eşimle paylaşıcaz, gerçi benimki biraz tembel, temizliği cuma akşamları yaparım diye planladım,cumartesi pazar dinlenmem lazım malum. Sabahları sanırım 5.45de kalkıcam, ilk hafta buna alışmam baya zor olucak, dün malesef resmen kölelik sözleşmesi imzaladım hanımlar. Bi insan kaynakları firması üzerinden çalışıcam malum, sözleşmede eğer iş sona ererse sorgusuz sualsiz işten çıkarılacağımız, mesai konusunda aşırı gevşek olacağımız yazıyor:9: Ben bu arada iş arama sürecin devam edicem bakalım. Bir de maaşım brüt üzerinden yatıcak, yıl sonlarında baya düşme oluyor brüt olunca

Diyete gelince ben 3,4 gündür dikkat edemiyorum ve bundan dolayı çok mutsuzum. Artık haftaiçi spor yapma imkanım olmayacak, yediklerime çok dikkat etmem gerekiyor, buraya yazmayı bırakırsam sanırım ipin ucu iyice kaçar,sizlerden uzak kalmak istemiyorum

canım cicilerini güle güle kullan:)

işinin cumrtsi ve pazarının olması nevinin dediği gibi bencede süper..... bu büyük bi avantaj bence canım.
tekrar işin hayırlı olsun bitanem, hayatınıza daha çok mutluluk getirsin inşaallah.......

kendinide özletme sakın haaaa:):23::23:
:16::16:

az önce internet üzerinden biraz araştırdımda bu tatil konusunu; galiba eşim haklı.....
eşim doğrusunu yapmış galiba......

Selam millettttttt :3:

Hele şükür gelebildim :34:
Bugün KV geliyor malum o yüzden ancak 45 dakika spor yaptım ama ona da şükür :34:
Birazdan anasını almaya gidecek :1: belki bende takılırım peşinde :60:
Kuzularım uyuyor bende hazır fırsat bulmuşken sizlere bakayım dedim :34:

amaaaan kızlar ne oldu biliyonuzmu? 2hafta önce eşimle avmde gezerken bi kız geldi yanımıza; bir otelin açılışına özel olarak tatil çekilişlerinin olduğunu söyledi, 5gece ücretsiz hemde:)
bende olur dedim, beleş falan olunca:)
bilgileri aldı, eşimide yazdı işte bizim adımıza diye, bugün 2-3saat önce eşimi aramışlar tatil kazandınız diye,
burada büyük bi otelin adını vererek bugün bu otelde şu saatte eşinizle yemeğe gelmeniz gerekli yalnız demişler,
eşimde büyük otel, yemek memekde olunca bunda bi üç kağıt var diye gelemem işlerim var demiş ve tatili hakkını
iptal etmiş:(:47::47::47:
hemde bana sormadan:((:47::47:
ya hu dedim konuşmak için çağırmışlardır dedim, banada bi sorman gerekmezmiydi hayır demeden önce dedim....
neyse sonra işim var sonra ararım seni dedi kapattık telefonu eşimle:(
herşeyin hayırlısı yinede.....
eğer üç kağıt yoksa ki zannetmiyorum pek, çünkü tanıtımın olduğu güvenilir büyük bir avm, güzelim tatili kaçırdık yaaa:(
herşey ücretsizdi, otelin açılışına özeldi.....
eşim dilimden kurtulamaz artık üç kağıt yoksa bunda:):1::1:
ancak beni tatile götürürse kurtulur:1:
aynı bu işte xayın işine döndü:)
ben hatta eşime anlatmıştım xayın eşini, işte adam yemeğe gitmemiş kaçırmışlar fırsatı diye, tesadüfe bakarmısınız.......
aynısını şimdide eşim yaptı:(
xay ablaaaa beni duuuuy:))))

naapalım bu adamları biz:):1:

Canım herşeyde bir hayır var :34:
Ben acıkcası bu tip şeylere biraz temkinli yaklaşıyorum çünkü genelde bu tip şeylerde birşey satmak için böyle bir vaatte bulunuyorlar. Kız kardeşim 3 sene evvel Yat fuarına gitmişti eşiyle; oradada böyle bir tanıtım yapılmıştı ve adlarını yazdırmışlar bizimkilerde bedava tatili duyunca :1: aradan 2 - 3 gün sonra tatil kazandınız işte bilmem hangi gün akşam şu saatte ofisimize gelin hem sizlere bir yemek ısmarlayalım ( ünlü bir otelin içindemiydi neydi ) hemde gereken kayıdınızı yapalım demişler.
Kız kardeşim çok istedi ama eşi kesinlikle olmaz dedi hatta adamlar ikna etmek için bir sene hakkınız saklı hani şimdi zamanım yok derseniz demişti meğer otelde tatil yapacaklar ama bir yandandan o otelim devremülk sistemi varmış onu kakalamaya çalışacaklarmış :60:
Belki sizinki öyle birşey değildi ama işte herşeyde bir hayır var :34:

Selam millettttttt :3:

Hele şükür gelebildim :34:
Bugün KV geliyor malum o yüzden ancak 45 dakika spor yaptım ama ona da şükür :34:
Birazdan anasını almaya gidecek :1: belki bende takılırım peşinde :60:
Kuzularım uyuyor bende hazır fırsat bulmuşken sizlere bakayım dedim :34:

Ben acıkcası bu tip şeylere biraz temkinli yaklaşıyorum çünkü genelde bu tip şeylerde birşey satmak için böyle bir vaatte bulunuyorlar. Kız kardeşim 3 sene evvel Yat fuarına gitmişti eşiyle; oradada böyle bir tanıtım yapılmıştı ve adlarını yazdırmışlar bizimkilerde bedava tatili duyunca :1: aradan 2 - 3 gün sonra tatil kazandınız işte bilmem hangi gün akşam şu saatte ofisimize gelin hem sizlere bir yemek ısmarlayalım ( ünlü bir otelin içindemiydi neydi ) hemde gereken kayıdınızı yapalım demişler.
Kız kardeşim çok istedi ama eşi kesinlikle olmaz dedi hatta adamlar ikna etmek için bir sene hakkınız saklı hani şimdi zamanım yok derseniz demişti meğer otelde tatil yapacaklar ama bir yandandan o otelim devremülk sistemi varmış onu kakalamaya çalışacaklarmış :60:

saol banucum ilgin için.....
bende internetten az önce araştırınca senin gibi düşünmeye başladım artık:)
rabbim böyle sahtekarlardan cümlemizi korusun inşaallah.

KVnede canını sıkma sakın banucum.....
ne derse salla gitsin, kendini üzme yani canım benim:16::16::16:

enem hepsi de evli barklı, birinin bile gelin hamamı olmamış :9:

size hayatınızın eğlencesini vaad ediyorum, ecnebi erkeklerde bekarlığa veda için las vegas neyse bizde de gelin hamamı odur hatunlar :37:
keşke denk düşse de gitsek valla, Aynurum Galatasaray hamamı da şanımıza yakışır hani :9:

gidelim cücüşş valla çok eğlenirizzzz :118::118::118::118:

ohh bee tek değilmişim , Nevin , Özlem , Zehra haydin hazırlanın hamama gidiyoz yavrulaarrr :32::32::32::32:

ay ben geldim gene geldim bune 2 saatte 89763425687 sayfa yazmışınız yine oku oku bitiremedim akşam oldu yaaaaaaaaaaa :6: aaaaaa ben kaçamak yaptım bugun :43: çok canım sıkkındıneden bilmem yedim gitti öyle valla neyse sporu biraz fazla yapayım bari.. :6:

yapma tatlım , canın sıkkın iken mutfağa girme , seni sakinleştirecek mutlu edecek başka birşeyler bul , yoksa 1 haftalık emeğini anlık bir can sıkıntısına feda edebilirsinn ....

Meyracim onlar genelde dolandırıcı oluyor. Bu şekilde hediye tatil kazanan 3. Çiftsiniz duyduğum. Her önlerine gelenin kimlik bilgilerini toplamaya çalışıyorlar. Daha o tatile gideni hiç duymadım. Eşin doğru olanı yapmış bence canım.

az önce internet üzerinden biraz araştırdımda bu tatil konusunu; galiba eşim haklı.....
eşim doğrusunu yapmış galiba......

canım açıkcasıbu zamanda pek bedavaya bişey yok kesinlikle altında bişey aramak gerekiyor ya dolandırıcılar çok .. gönlünü ferah tut eşin götürsün daha iyi rahat olursun hiç olmazsa :6:

eşimle az önce konuştukta banu; eşimi bi daha aramışlar yarın yemeğe geliyorsunuz değilmi diye biraz önce?
eşimde ben o saatte çalışıyorum gelemem demiş.
o zaman şu vakittede var ona gelirseniz gelin demişler:)
o da olur demiş, bende net üzerinde araştırma yaptığımı böyle böyle okuduğumu söyledim eşime,
sen gidelim dersen gidelim dedim, o da neyse düşünürüz dedi bana, artık eşime göre hareket edicez, ben karışmam dedim.
zaten adam sinirli bi yamuk yapsalar götürecez diyipte eşim kızıp sorun çıkarabilir yani:)
eşim kızmaz kızmazda eğer birde kızarsa çekilin onun önünden boğa geliyooo toslaaaar valla:))))):60::60::60:
ama bencede bunda da var bi iş, gelmicem demiş adam bi daha niye arıyorsunuz daaaa,
bizi çok seviyolar ya ondan ille tatil verecekler galiba bize hahahaah:)))
hayırlısı bakalım.

Back
X