Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenoşum okul önden bakınca dikdörtgen bi okul yani uzunlamasına , hasarın çoğu sol tarafta , koridoru duvarla ayırdılar , orayı çevirip bir sınıf olacak şekilde bi daha ördüler , bir tahta takıp eğitime devam , diğer taraf halen yapılıyorr , şimdilik idare ediyolar ama öğretmenler odası , wc , müdür odası , bilgisayar sınıfı , sınıflardan bi tanesi yok ;)

bir an önce yapılır inşallah. yazık ya, wcsiz özellikle çok zordur.

Cecoş menünü beğendimm canım , öğlen salatana ton balığı yada peynir eklesen spor öncesi güzel olurdu tatlımm ;))

KV gelmişş , gözünüz aydınn , güle güle kullanın hediyelerinizi , hele nedir o lastikli toka yaaa , şaka gibiiii :27::27::27:

Peynir aklıma gelmedi o an ama bir dahakine acelem olduğunda sırf salata yersem kesin denerim :34:
Ton balığını pek sevmiyorum ben yaa çok yağlı gibi geliyor bana nedense :26:

Sorma ev zaten toka kaynıyor :1:
Kızlar attılar poşete yüzüne bile bakmıyorlar. Benim ufak cadı bile Kvnin kendi kızına elbise aldığını duyunca bana gelip anneciğim bende elbise isitiyorum diye tutturdu :1: olsun anneciğim ben sana çok güzel elbiseler alırım dedimde ancak susturduk cadıyı :34: tabi birde parka gitme sözü verdik :1:
Sözümüzüde anında tuttuk baba kız günü misali babamız iki kızıyla parkta bir iki saat eğlenmişler :34: büyüğünede orada birşeyler ısmarlayacaktı ama sormadım sonradan :1: dönüşte birde markete girmişler konu kapanmış :60:

ben kaçıyorum şekerler .. şu endercimin hareketciklerini yapıp duşumu alıp yatım gari yarın nöbet var maleseffff :( :6:
iyi gecelerrrrrr cnmmm :5::5::5:
selamün aleyküm şekerler:3:
asucum,ilknurum geçmiş olsun canlarım:16:

benimde yazlık kışlık ayırmam lazım:31:
öncelikle kendi dolabımdan başlayıp büyük gelen kıyafetlerden kurtulmam gerekiyor:1:

hürremmm,mehtapppppp özledik yahuuu:29:

geçmiş olsun canım:16:
ne dangalaklar var:47:
tesekkürler cnmcimmm :16::16::16:
İlknurcum mekan da resimler de çok güzel
Çocuklar da büyümüşler maşallah

Cok tesekkürler asucum öyle valla kocaman oldular bazen saka gibi gelsede artik yaslaniyorum sanirim :9::9::9:

Peynir aklıma gelmedi o an ama bir dahakine acelem olduğunda sırf salata yersem kesin denerim :34:
Ton balığını pek sevmiyorum ben yaa çok yağlı gibi geliyor bana nedense :26:

Sorma ev zaten toka kaynıyor :1:
Kızlar attılar poşete yüzüne bile bakmıyorlar. Benim ufak cadı bile Kvnin kendi kızına elbise aldığını duyunca bana gelip anneciğim bende elbise isitiyorum diye tutturdu :1: olsun anneciğim ben sana çok güzel elbiseler alırım dedimde ancak susturduk cadıyı :34: tabi birde parka gitme sözü verdik :1:
Sözümüzüde anında tuttuk baba kız günü misali babamız iki kızıyla parkta bir iki saat eğlenmişler :34: büyüğünede orada birşeyler ısmarlayacaktı ama sormadım sonradan :1: dönüşte birde markete girmişler konu kapanmış :60:

Ülker kalbim light var tonbalığı için , ben ondan yiyorum acelem olunca, tavsiye ederim ;))

bende 3 tane foto koydumm , İlknur sende eklemişsin bebeeem ;)

kızlar merhaba..

çok yorgunum.. dün gece 1 gibi hastanede işim bitti. eve gelip yattığımda 2 yi geçiyordu.. 8 de yine hastanedeydim. çok yoruldum..
üstelik adet oldum. karın bel bacak ağrısından ölücem..
bir den doğum günümdü.. yemeği 9 a doğru hazırladım.. yemekten kalktığımızda 10 du. ben yatmaya hazırlanırken oğlum önceden alarak sakladığı pastayı çıkardı.. sürpriz yapmış bana.. çok mutlu oldum.. eşimin aklına gelmez çünkü böyle şeyler.. pasta da yedim.. yani hem geç hemde çok yedim.. kaçamağın dibine vurdum bu gün

geçmişi de okuyamıyorum.. uykum var.. önemli bi şey var mı ki bilmem gereken?? yarın yine 8 de işte olucam..

ceco yaptınız mı bir plan??haber verin bana.. geçmişi okuyamıyorum bu ara..

yeni menümede bir türlü başlayamadım halaaaaa:47:
ev ahalisi sağolsun sayelerinde saçma sapan bir gün oldu:37:
herkes işine okuluna gitsinde rahat edeyim evdelerken ve dışarda birlikteyken saçmalanıyor yemekte:52:
kaç kalori acaba bugünüm:26:
sabah börek sonrası dengelemek için spor yaptım;20 dk leslie 1 mil,20 dk eliptik bisiklet,20 dk oryantel,5 dk kol çalıştım:8:
ve az yemeğe dikkat ettim,akşamki fondü de dışarı çıkınca oldu:14:
ayy hepsi benim dışımda kaynaklanan şeyler,şöyle canım çekipte yediğim bir şey yok bugün:47:

menüm:56:

sabah:56:

kahvaltı:56:
1 porsiyon su böreği
3 küp şeker kadar kaşar peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
şekersiz çay

ara:56:
liht sütlü tatlandırcılı kahve

öğlen:56:
2 yemek kaşığı menemen
2 yemek kaşığı yoğurt
çeyrek dilimden az kepekli ekmek

1 portakal
yarım kase yoğurt

akşam:56:
yemek yemedim dışarı çıkmıştık

2 çilek,çeyrek muz ve yarım kivi li fondü

yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 65 dk

Yenoşum okul önden bakınca dikdörtgen bi okul yani uzunlamasına , hasarın çoğu sol tarafta , koridoru duvarla ayırdılar , orayı çevirip bir sınıf olacak şekilde bi daha ördüler , bir tahta takıp eğitime devam , diğer taraf halen yapılıyorr , şimdilik idare ediyolar ama öğretmenler odası , wc , müdür odası , bilgisayar sınıfı , sınıflardan bi tanesi yok ;)

Ay yazık yaaa :( Tuvaletsiz falan...
Çabucak yoluna girer umarım...

ben kaçıyorum şekerler .. şu endercimin hareketciklerini yapıp duşumu alıp yatım gari yarın nöbet var maleseffff :( :6:

İYi geceler kolay gelsin...

kızlar merhaba..

çok yorgunum.. dün gece 1 gibi hastanede işim bitti. eve gelip yattığımda 2 yi geçiyordu.. 8 de yine hastanedeydim. çok yoruldum..
bir den doğum günümdü.. yemeği 9 a doğru hazırladım.. yemekten kalktığımızda 10 du. ben yatmaya hazırlanırken oğlum önceden alarak sakladığı pastayı çıkardı.. sürpriz yapmış bana.. çok mutlu oldum.. eşimin aklına gelmez çünkü böyle şeyler.. pasta da yedim.. yani hem geç hemde çok yedim.. kaçamağın dibine vurdum bu gün

geçmişi de okuyamıyorum.. uykum var.. önemli bi şey var mı ki bilmem gereken?? yarın yine 8 de işte olucam..

Musmutlu,sağlıklı ve zayıf seneler diliyorum..:71:

kızlar ben kaçayım yavaştan, hepinize iyi geceler diliyorum.

Egedeniz doğumgünün kutlu olsun. eşinle, çocuklarınla nice sağlıklı yıllara...

Ayşe abla ben hesapladım da takriben 1400-1500 kaloridir. telafi edersin bence...

selamün aleyküm şekerler:3:
asucum,ilknurum geçmiş olsun canlarım:16:

benimde yazlık kışlık ayırmam lazım:31:
öncelikle kendi dolabımdan başlayıp büyük gelen kıyafetlerden kurtulmam gerekiyor:1:

hürremmm,mehtapppppp özledik yahuuu:29:

geçmiş olsun canım:16:
ne dangalaklar var:47:

Yaa evet hürremsultan nerede..:26:
Hadi mehtap çalışıyor ama hürremi merak ediyorum...feysgiller bilmiyomu acaba.:)

İlknurcum eklenmiş senin resimler
Ben de hiç foto çekinmiyorum yaa azcık çektireyim de nasıl görünüyorum bileyim sonra eşime soruyorum ben nasıl görünüyorum şundan şişmanmıyım bundan incemiyim adamı bıktırdım:))
Egedeniz doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallah
Ben de pasta istiyorum da bekliyorum bizim doğumgünü sezonuna az kaldı nasılsa diye:1:

Son düzenleme:
kızlar merhaba..

doğum günün kutlu olsun canımcım,sağlıklı,mutlu,huzurlu nice güzel yaşlara.:16::54:

kızlar ben kaçayım yavaştan, hepinize iyi geceler diliyorum.

Egedeniz doğumgünün kutlu olsun. eşinle, çocuklarınla nice sağlıklı yıllara...

Ayşe abla ben hesapladım da takriben 1400-1500 kaloridir. telafi edersin bence...
sağol canımcım,inşallah telafisi olur:54:
iyi geceler esracım:16:

geçmişi bitirerekten 00.06 itibariyle karşınızdayım:1:

yeni bir güne sizlerle merhaba bebeklerim:16:

Hoşgeldin canım :3:
Sanada kocaman bir merhabaaaaaa :122: :122: :122:

Uzun zamandır pek deng gelemiyoruz nasılsın iddadaşım :34:

Egedenizi Doğum günün kutlu olsun canım :71:
Ailen ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu senelere :34:

Canım buluşma işiyle ilgili ayarlamaları yapacağımda senin tam olarak hangi gün seminerin yok :26:
Öğleden sonra olursa bir çoğumuz için daha rahat olur herhalde :34:
Ben malum kızçelerimle geliceğim kızda yarımda okuldan çıkıyor :1:
Ayşeninde öğleden sonra daha uygun olur diye tahmin ediyorum :1:
Nuhanda ona göre kendini ayalar :34:
Özlem çalışıyor zaten :34: Mehtapta öyle :34:
Esra sen gelirmisin buluşmaya :44:
Umuttt ve Beyzusa da haber veririz belki onlarda fırsatları olurda gelirler :34:

Üsküdar iskelesinde buluşur oralarda bir yere gireriz diye düşünmüştüm ben ama tabi çoğunluk ne derse o :34:
Nasılsa sahilde bir sürü yer var :34:

Hoşgeldin canım :3:
Sanada kocaman bir merhabaaaaaa :122: :122: :122:

Uzun zamandır pek deng gelemiyoruz nasılsın iddadaşım :34:

Egedenizi Doğum günün kutlu olsun canım :71:
Ailen ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu senelere :34:

Canım buluşma işiyle ilgili ayarlamaları yapacağımda senin tam olarak hangi gün seminerin yok :26:
Öğleden sonra olursa bir çoğumuz için daha rahat olur herhalde :34:
Ben malum kızçelerimle geliceğim kızda yarımda okuldan çıkıyor :1:
Ayşeninde öğleden sonra daha uygun olur diye tahmin ediyorum :1:
Nuhanda ona göre kendini ayalar :34:
Özlem çalışıyor zaten :34: Mehtapta öyle :34:
Esra sen gelirmisin buluşmaya :44:
Umuttt ve Beyzusa da haber veririz belki onlarda fırsatları olurda gelirler :34:

Üsküdar iskelesinde buluşur oralarda bir yere gireriz diye düşünmüştüm ben ama tabi çoğunluk ne derse o :34:
Nasılsa sahilde bir sürü yer var :34:

iiyim canım dünden beri hediyelerini meraktaydım ögrendim rahatladım:1:
bugün piknige gittik gezmelerdeydim keyfim yerindeydi.
gribi de atlattım şükür:16:

sen nasılsın? yine görüşme sohbetleri yapılıo ufff

İlknurcum eklenmiş senin resimler
Ben de hiç foto çekinmiyorum yaa azcık çektireyim de nasıl görünüyorum bileyim sonra eşime soruyorum ben nasıl görünüyorum şundan şişmanmıyım bundan incemiyim adamı bıktırdım:))
Egedeniz doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallah
Ben de pasta istiyorum da bekliyorum bizim doğumgünü sezonuna az kaldı nasılsa diye:1:

asucum onu bende yapııyorum hep :))
Eşime ve kızıma hangisini yakalrsam soruyorum :)

geçmişi bitirerekten 00.06 itibariyle karşınızdayım:1:

yeni bir güne sizlerle merhaba bebeklerim:16:

MErhaba meriii :)

Back
X