Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yatayım artık,iyi geceler:54:

Bende ufaktan yatayım :3:

iiyim canım dünden beri hediyelerini meraktaydım ögrendim rahatladım:1:
bugün piknige gittik gezmelerdeydim keyfim yerindeydi.
gribi de atlattım şükür:16:

sen nasılsın? yine görüşme sohbetleri yapılıo ufff

:1: :1: bakalım canım kısmet bir araya toplanabilirsek inşallah görüşeceğiz :34:
Keşke sende yakın olsaydın canım yaaa :14:

Neyse size doyum olmaz ama geç oldu küçük cadı hala uyanık onu uyutayımda yatayım :34:
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr :3:

Bende ufaktan yatayım :3:

:1: :1: bakalım canım kısmet bir araya toplanabilirsek inşallah görüşeceğiz :34:
Keşke sende yakın olsaydın canım yaaa :14:

Neyse size doyum olmaz ama geç oldu küçük cadı hala uyanık onu uyutayımda yatayım :34:
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr :3:

sanada iyi geceler cnmmmmm :16::16::16::54::54::54:

koyabildigim kadar resim koydum hep hata verdi bunlari anca yaptim basim gözüm agriyo zaten yasik banaaaa :43::43::43:

iyi geceler yataklarına giden canlar:3::3::3:

bende biraz daha takılayım,su maç yoruları yüzünden tvnin içine düşen beyim de ne zaman yatacaksa:50:

$546134_554590591252006_1818546374_n.webp
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Asucummm senle bas basa kaldik bende gidip yatayim tatil bitti burda sabah 7de benim afyonumun patlamasi lazim :9::9::9:
Daha fazla pc ye de bakamiycam cnm öptüm cok cok hayirli gecelerrr
:16::16::16::5::5::5::54::54::54:

Hayırlı haftalar olsun inşallah hepimize :16:
Ben iyileşemedim hala kızlar gitsin azcık daha uzanayım eşim 9 buçuk gibi kalkacak zaten ancak o saate kadar yatabilirim
Kahvaltımı da yaptım diyete uygun olmayan tarzda çay ve yanında kaynanamdan getirdiğim mamalardan bikaç parça ile

günayyyyydınnnn kızımı yolladım eşim de gelir nöbetten kahvaltı hazırlayayım ona bende kursa gitsemmi gitmesemmi karar veremedim
hava yağmurlu bugün
yemeğimi koydum ocağabide çorba siparişi verdi kızım onuda yaparsam bugün rahatım inşallah

Son düzenleme:
günaydin kizlarrrr :3::3::3:
cocuklari okula gönderdim alisveris yapmak icin hazirlandim cikiyorum simdi :34::34::34:
gözümü actigimda yine basim agriyordu az atistirip yine hap ictim bikac gün böyle gider sanirim görüsürüzzz
:5::5::5:

kızlar günaydınnn mutlu hafta başları diliyorum hepiciğimze nassınızzz iyisiniz inşallah ben iyiyim valla dünkü sinir krizlerimi saymazsak:) dün ben,m cimcimeyi alıp gezelim dedik lcw gittik kriz geçirdi çocuk yerlere yatmalar falan allahımm ne gündü ya:) beynim zonkladı resmen bi pant aldım kendime fotomu da çektim bakın bakalımmm
$2013-04-07 21.39.11.webp bu da benim aşşkumla ben $2013-04-07 21.39.34.webp $2013-04-07 21.39.21.webp bi geçmişi okuyayım gelorummmm

Son düzenleme:
çok yakışmış güle güle giy bende sen gibi miğde göbek alt taraf yok üst allah ne verdiyse inşallah zayıflarız hep beraber
bide fotoları silemiyosun albüm yaparsan daha rahat olur sadece arkadaşların görür sanırım 15 dakkadan sonra silinmiyo sen bilirsin genede

arkadaşlar herkese gunaydın
bol eksili bol sporlu bır hafta olsun inşallah
bu arada kılomun aynı çıkmasının sebebını buldum (regl)miş yaklaşık 5 senedir 3ayda bır 4 ayda bır oluyordu bu sene ocak ayından beridir her ay galıba duzeldı kafaya takmayınca yoluna gırdı heralde onunla ilgileneceğimi zannettıydı baktı tık yok e ne yapayım düzeleyım barı dedı neyse ben bır geçmişi okuyım gelıyorum dıyıp bı gıdıyorum geçmişe gomuluyom

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi gün diliyorum ben felaketim kızlar hem inanılmaz hastayım hemde inanılmaz yorgun valla dün öldük resmen neyse çok şükür bitti valla rahatladım hadi şimdi ben işlerimin başına dönüyorum öpüldünüz:54::54::54:
dün gece bende okudum burayı, bende üzüldüm gerçekten.....

kolay gelsin tatlım ciciş yeni evinin temizliği:)
:16:

ayyy esra hepsi süperdi:))))
demek fırat bu haaa:)))
en güzelide buydu, fırat burda iyice şımarmış:1::1::1:
bana ne canım sıkılmasaymış o zaman haaa:1:, kendi canıyla bile uğraşıyo:))))):1:

canım cicilerini güle güle kullan:)

işinin cumrtsi ve pazarının olması nevinin dediği gibi bencede süper..... bu büyük bi avantaj bence canım.
tekrar işin hayırlı olsun bitanem, hayatınıza daha çok mutluluk getirsin inşaallah.......

kendinide özletme sakın haaaa:):23::23:
:16::16:
canım teşekkür ederim sağolasın :16::16::16:
Selam güzeller:3:
Bugün evden çıkmayı düşünmüyordum üşütmüşüm ya terlemeyim dedimdi ama kayınvalidem aradı onların orda bir mağaza kapanıyormuş güzel bizler var koş gel dedi hemen çıktım gittim kapmış bikaç bluz elinden bırakmadan beklemiş beni sağolsun:))
3 tane aldım 2 si şifon birisi de penyemsi ama hoş iyi oldu valla ihtiyacım vardı hemi de 20 şer lira
Sonra kayınvalideme geçtik çay demledik 1 ince dilim kek yedim çok ısrar edince öğle yemeği niyetine azcık da kahvaltılık atıştırdım
Eve geldim akşama da dünden kalan karnıbaharımı yerim
Asuman ablacım güle güle giy cicilerini:16::16::16:
Yenam ve Nevincim sizde güle güle giyin cicilerinizi :16::16::16:
http://img703.imageshack.us/img703/7130/p1040418q.jpg

bi beceremedim resim yüklemeyi :2:

olmus sanırsamm :1:

ablalarımm dün alışverişe gittik , malum yaz geldi , altımdaki pantolon 40 , gömlek 42 beden :16:

nasl mutlu oldum anlatamammm :1: 38 e o kadar az kaldı ki :1: bu 87 kiloluk pıtırcıkk :16:
Kuzum maşallah sana sen baya baya çıtır bi genç kızmışsın böle devam et başarılı olacaksın eminim canım:34::34::34::34:
Selam kızlarrrrrrrrr :3:

Ya kusura bakmayın geçmişi okuyamıyacağım şu anda :26: Netim çok ağır nedense ve bağlantı kopup duruyor arada :27:
İki gündür koşturmaktan yoruldum.
Kvnin gelişi yine olay oldu hatun 4 saat geçikmeli geleceğini tenezzül edip haber vermeyince boşu boşuna havaalanına gidip bekledik :27: aradığımızda açıp durumu bile izah etmedi ancak görümcemin kayınpederinden öğrendik ve gece yarısı tekrar gitmek zorunda kaldık :47:
Bu seferki hediyeleri biraz daha düzgündü :1:
Herhalde eşim uyarmış annesini :1: 1 beyaz simli tülbent, 1 tespih bana :34:
Eşime güzel bir tesbih
Kücük kıza kuş şeklinde öten bir anahtarlık :1: bir tanede lastikli toka
Büyük kızada 3 tane lastikli toka :1:
Tabi hatun ağzından kaçırdı kızına oradan değişik bir elbise aldığını ve benim büyük kızın anında suratı düştü niye ona almadı diye :26:
Gelene kadar birde 500 Tl harcadım diyince eşim ufaktan bir gözlerini pörtletti :1:
İşte kızlarada elbise alacaktımda sen giydirmezsin diye almadım dedi bende getireceğim dedinde benmi getirme dedim diyince iyice fit oldu. Sonuçta torunlarına elbise alıcakta benmi söyleneceğim :35:
Gece bizdeydi o yüzden giremedim sonrada sabah kahvaltı sonrası bir cıktık evden daha bir iki saat önce geldim.
Hatta yolda arabam bozuldu da eşim kardeşimle imdadıma yetişti :1:
Tamir ettiremeyince çekiciyle çektirmiş sonradan eşim ( beni kardeşimin arabasıyla eve bıraktılar olmayınca :1: )
Banu ablacım hediyelerinizi güle güle kullanın iyi bari sorunsuz hallalmuş herşey:34::34::34::34:

Hoşgeldin canım :3:
Sanada kocaman bir merhabaaaaaa :122: :122: :122:

Uzun zamandır pek deng gelemiyoruz nasılsın iddadaşım :34:

Egedenizi Doğum günün kutlu olsun canım :71:
Ailen ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu senelere :34:

Canım buluşma işiyle ilgili ayarlamaları yapacağımda senin tam olarak hangi gün seminerin yok :26:
Öğleden sonra olursa bir çoğumuz için daha rahat olur herhalde :34:
Ben malum kızçelerimle geliceğim kızda yarımda okuldan çıkıyor :1:
Ayşeninde öğleden sonra daha uygun olur diye tahmin ediyorum :1:
Nuhanda ona göre kendini ayalar :34:
Özlem çalışıyor zaten :34: Mehtapta öyle :34:
Esra sen gelirmisin buluşmaya :44:
Umuttt ve Beyzusa da haber veririz belki onlarda fırsatları olurda gelirler :34:

Üsküdar iskelesinde buluşur oralarda bir yere gireriz diye düşünmüştüm ben ama tabi çoğunluk ne derse o :34:
Nasılsa sahilde bir sürü yer var :34:

yaa yine buluşmalar ohhhh bende istiyorum yaaaa

Esracığım tabii söyleyebilirsin...Aslında nasıl seslenmek istiyorsan öyle diyebilirsin ben hiiç takılmam öyle şeylere..

amiiiin canım...ne güzel bir temenni..

Allah zihin açıklığı versin mavişpisi..

ÖZlemciğim son iki yıldır yatırmıyordum..ev kredisi ödediğimiz için..
Şu an yarı zamanlı ödeniyor.. yine borçlanıyorum tabii...
önemli olan yaşımın dolması..sonrasında bir şekil de toplu öderim borcumu :)

afiyet olsun çok başarılı...:nazar:
Yulaflı kurabiye hazır ürünmü,senmi yaptın.?

ÖZlemciğim ben yeni işte sabaha kadar uyuyamam heyecandan,endişeden..
Kolay gelsin sana yarın için...Şansın bol olsun..:16:

Canım bilemiyorum ki..Ben daha çok hayır işlerin de aktif olmak istiyorum..
Şu an çok aktif olmasam da bir dernek üyesiyim..Oğlum biraz daha büyüyünce örneğin huzurevi veya çocuk yuvasında gönüllü çalışmak isterim haftanın bir iki günü vb.

Gerçi bundan bir kaç yıl önce çocuk yuvasını denemiştim ama psikolojim bozulmuştu gece gündüz sürekli ağlıyordum :(
Sonra devam etmemiştim..

yenacım bende hayır işlerine taktım bu aralar özellikle çocuk yuvalarına gitmeyi çok istiyorum da burda yok yani varda hepsi lise çağlarında ben tayin olacağım zaman gittiğim ilde bakıcam artık yazık bende kıyamıyorum çocuklara giderim en azından şefkat gösteririm diyorum elimizden başka ne gelir ki dimi. ama allah herkese vicdan versin de herkes böyle çalışmalar yapsa

Selam kızlarrrrrrrrr :3:

Ya kusura bakmayın geçmişi okuyamıyacağım şu anda :26: Netim çok ağır nedense ve bağlantı kopup duruyor arada :27:
İki gündür koşturmaktan yoruldum.
Kvnin gelişi yine olay oldu hatun 4 saat geçikmeli geleceğini tenezzül edip haber vermeyince boşu boşuna havaalanına gidip bekledik :27: aradığımızda açıp durumu bile izah etmedi ancak görümcemin kayınpederinden öğrendik ve gece yarısı tekrar gitmek zorunda kaldık :47:
Bu seferki hediyeleri biraz daha düzgündü :1:
Herhalde eşim uyarmış annesini :1: 1 beyaz simli tülbent, 1 tespih bana :34:
Eşime güzel bir tesbih
Kücük kıza kuş şeklinde öten bir anahtarlık :1: bir tanede lastikli toka
Büyük kızada 3 tane lastikli toka :1:
Tabi hatun ağzından kaçırdı kızına oradan değişik bir elbise aldığını ve benim büyük kızın anında suratı düştü niye ona almadı diye :26:
Gelene kadar birde 500 Tl harcadım diyince eşim ufaktan bir gözlerini pörtletti :1:
İşte kızlarada elbise alacaktımda sen giydirmezsin diye almadım dedi bende getireceğim dedinde benmi getirme dedim diyince iyice fit oldu. Sonuçta torunlarına elbise alıcakta benmi söyleneceğim :35:
Gece bizdeydi o yüzden giremedim sonrada sabah kahvaltı sonrası bir cıktık evden daha bir iki saat önce geldim.
Hatta yolda arabam bozuldu da eşim kardeşimle imdadıma yetişti :1:
Tamir ettiremeyince çekiciyle çektirmiş sonradan eşim ( beni kardeşimin arabasıyla eve bıraktılar olmayınca :1: )

ay senin bu kv ben boğazlayacağım herhalde:) ne bu be toka getirmiş yazık valla ya çocuklar da üzülmüşlerdir tabi kuzularım ya neyse en azından anneleri babaları başında eksik etmesin sizi başlarından

çok yakışmış güle güle giy bende sen gibi miğde göbek alt taraf yok üst allah ne verdiyse inşallah zayıflarız hep beraber
bide fotoları silemiyosun albüm yaparsan daha rahat olur sadece arkadaşların görür sanırım 15 dakkadan sonra silinmiyo sen bilirsin genede

enemmmm ben bilmiyordum yaaa. Ne çektik be bu internetten bizzz

Hayırlı haftalar olsun inşallah hepimize :16:
Ben iyileşemedim hala kızlar gitsin azcık daha uzanayım eşim 9 buçuk gibi kalkacak zaten ancak o saate kadar yatabilirim
Kahvaltımı da yaptım diyete uygun olmayan tarzda çay ve yanında kaynanamdan getirdiğim mamalardan bikaç parça ile

Geçmiş olsun asum..dinlen bari bir iki gün toparlasın inşallah...

kızlar günaydınnn mutlu hafta başları diliyorum hepiciğimze nassınızzz iyisiniz inşallah ben iyiyim valla dünkü sinir krizlerimi saymazsak:) dün ben,m cimcimeyi alıp gezelim dedik lcw gittik kriz geçirdi çocuk yerlere yatmalar falan allahımm ne gündü ya:) beynim zonkladı resmen bi pant aldım kendime fotomu da çektim bakın bakalımmm
bu da benim aşşkumla benbi geçmişi okuyayım gelorummmm

Pınarcığım maşallah:nazar::nazar: analı kızlı size..Senin prenses böcük büyümüş.:16:
sende her zaman ki gibi çok güzelsin...nursenanın dediği gibi göbüş problemin var alt kısım gayet sorunsuz görünüyor yada siyah mucizesi :)
Özetle güzel kadınsın..:16:

Buraya ekleme canım herkes görüyor.ziyaretçi olarak sürekli takib ediliyoruz biliyorsun...
Bir de resimleri silemezsen kimse alıntı yapmasın diye uyar..

Son düzenleme:
Pınarcım maşallah kuzu büyümüş
Sen de hoşsun valla alt taraf hele incecik 80 lerde süper olursun eminim
Yena başladın mı temizliğe kolay gelsin
Hava kapalı bugün tam yatma havası ben de eşimi gönderip yattım tekrar uyuyamam ama kendime geleyim bari
İnşallah kızım sürpriz yapıp öğlene arkadaşlarını toplayıp gelmez

arkadaşlar banu'nun selamı ver size..( Banu145145 ) Merak eidyordum onu epey oldu siteye bile girmeyeli ciddi bir ameliyat geçirmiş..
Burdan da kendisine geçmiş olsun diliyorum..:16::16:

Pınarcım maşallah kuzu büyümüş
Sen de hoşsun valla alt taraf hele incecik 80 lerde süper olursun eminim
Yena başladın mı temizliğe kolay gelsin
Hava kapalı bugün tam yatma havası ben de eşimi gönderip yattım tekrar uyuyamam ama kendime geleyim bari
İnşallah kızım sürpriz yapıp öğlene arkadaşlarını toplayıp gelmez

asucum henüz başlayamadım ayılamadım daha doğrusu..Kahvaltı edip çayı içeyim kendime gelirim...
Oğlanı okula bıraktıktan sonra başlayacağım sanırım.. birazdan zaten kızımda gelecek yemeğe..
O arada yemek yapayım onu çıkarayım aradan..sonra işbaşı :)

arkadaşlar banu'nun selamı ver size..( Banu145145 ) Merak eidyordum onu epey oldu siteye bile girmeyeli ciddi bir ameliyat geçirmiş..
Burdan da kendisine geçmiş olsun diliyorum..:16::16:

asucum henüz başlayamadım ayılamadım daha doğrusu..Kahvaltı edip çayı içeyim kendime gelirim...
Oğlanı okula bıraktıktan sonra başlayacağım sanırım.. birazdan zaten kızımda gelecek yemeğe..
O arada yemek yapayım onu çıkarayım aradan..sonra işbaşı :)
Aleyküm selam
Faceden dolayı bilgim vardı ama ne ameliyatı olduğunu bilmiyorum epeyce zor bir süreçti sanırım
Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Ben sabah atıştırmıştım bişeyler yattığım yerde tekrar çıktım valla
Küçükkızım da aradı anneöğlen geleyim çarşıya gidelim diyor bikaç isteği var da cadının gerçi hiç bitmiyor zaten:)
Sanırım benim dinlenme bu kadar olacak 12 değersin bişeyler yiyip çıkarız artık

Back
X