Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günayydınnn topiği ben kapatıp ben açıyom uyumak ist,yorummm gece küçük uyumuyo sabah büyükkk kız ahh bekarlık ahhh

sıcak limonlu suyumu içiyorumm kızımı yollaım kahvaltımı yaparım

Günaydın
Ben de uyumak istiyorum nursena ama bugün zor galibabüyük kızı gönderdim küçüğü uyandırdım onu da göndereyim eşimi uyandıracağım

günaydın güzellerrr

bende uyumak istiyorummmmm ama nerdee

günümüz güzel geçsin napalım oda yeter

az yiyelim bugün kızlarr yarın tartı günü :18:

hepinize sevgiler

nursena asucum günaydınnnn

Günaydın
Ben de uyumak istiyorum nursena ama bugün zor galibabüyük kızı gönderdim küçüğü uyandırdım onu da göndereyim eşimi uyandıracağım
erkenciyiz yaniii benim küçük kızın uyku düzeni deiştii saat 8 buçukta uyandırcam sıpa yoksa bütün gün uyumayıp akşam üzeri uyuyo sonra gece oturuyoo
günayydınnnnn limonlu sıcak suyla başla günee tok tutuyo gün boyu az yiyosunn

aynen asu ayy şimdi tv de istanbuldaki pazarları gösteriyoo oyy alışveriş yapasım varrr ama 80 olamadım eşimde maaaşı alalım gidelim muğlayada alalım bişeyler diyoo kalmadı kıyafetin yok zayıflayınca diyom yyaa kilo alsan kıyafet zayıflasan kıyafet bu işten en zararlı ben oluyom diyooo:)))))))))

Bende de var aynı sıkıntı eşorfman aldım siyah pantolon gibi duruyor hem rahat onla gezip duruyom 79 olmadan almayacağım bişey diyorum daa işte lazım ihtiyaç da var yani

Son düzenleme:
günayydınnnnn limonlu sıcak suyla başla günee tok tutuyo gün boyu az yiyosunn

bu hafta içmedim midem biraz hassas ilaç kullanıyorum. gene başlayım gerçekten kesiyordu iştahı birde zinde oluyor insan ben ballı limonlu su içiyordum bal zararlımıki..

kahvaltımı yaptım şimdi kızlar gitti kahvaltıya

1 dilim kepekli ekmek, 6-7 dilimlenmiş domates,1,5 kk peynir, 4 yeşil zeytin 1 yemek kaşığı menemençokmudurkine

hepiniziz öptümmm işlere gömüleyim ömrümü yedi bu maliyetlerr

bir daha dünyaya gelirsem örtmen olucamm

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum ben git gide kötüye gidiyorum valla gece öksürük nöbetlerim oluyo çok fenayım anlıcanız ne yapsam bilemedim evde bir sürü iş var yapmasan olmuyo ağlıcam valla artık geçmişi fazla okuyamadım işlerimi halledeyim tekrar gelirim
Canım sakın sıkma kendini hepimiz aynı yolun yolcusuyuz biz bu işin üstesinden gelicez başka yolu yok buraya sık sık uğramaya çalış sonucu sende farkedersin emin ol tekrar hoşgeldin aramıza
Canım kolay gelsin ayrıca Allah kabul etsin okumanı gözünde inşallah düzelir biran önce

kahvaltımm dün patlıcanın üzerinden kalan kıymaya yumurta kırdım kızımla nam nam yapıcam ekmeğim kalmamış artık idare edicezz bakalım

Kahvaltın çok değil canım gayet güzel bence afiyet olsun
Balı da sakıncası yok miden hassassa bal eklemen daha iyi olur
Ben de iciyorum ballı limonlu suyumu
Yumurtam haşlanıyor biberlerim közleniyor yanında lor ve domatesle yapacağım kahvaltımı bikaç da zeytin ayrıca

günaydın şekercikler
dün dışarıdaydım giydim giydim çıkardım hoşuma gitti zayıflamış olmak
şöyle tam istediğim gibi bir şey bulup da alamadım,ne çok şey var ama hiç bir şey de yok,saçma sapan kıyafet dolu her yer.sanki hergün abiye giyinip dolanıyoruz şöyle rahat spor bir şeyler yok.
bir kaç beden atlıyımda belki o zaman bulurum,hani şu mağazalara girince direk büyük beden varmı demeyeceğim günler gelince
bugün spora gidemedim,eltime gidicem.az sonra leslie 1 mil yapıp öyle çıkıcam evden,zaten bugün saatlerce yürücez.
bugün güzel güzel beslenin kaçamak neym yapmayın öpüldünüz

ohhhhh ben közlemeye üşendimmm biber çokk severim afiyet olsunn

inşallah ericez sende bu azim varken ben,i geçersin 42 beden olsam razıyım ben en azından spor bulabiliyorumm

ohhhhh ben közlemeye üşendimmm biber çokk severim afiyet olsunn

inşallah ericez sende bu azim varken ben,i geçersin 42 beden olsam razıyım ben en azından spor bulabiliyorumm

Sağol canım ben de çok severim tost makinesine koydum kendi kendine közlendi
42 beden bana da iyi olur LCW de 42 oluyor da normal mağazalarda olmuyor malesef 75 olmak lazım

Lajverdi,ne demek..UYdurmasyonmu bir anlamı varmı.??

lajverdi, farsça lacivert demek tarih öğretmeniyim, profesyonel hat sanatıyla uğraşıyorum. bu tür kelimeler kullanıyoruz, ayet hadis dua üzerinde çalışıyorum, uydurmasyon değil

bu arada herkese günaydın
tartıldım wc ye gittikten sonra, kilom tam tamına 91.8
başlangıç 11 nisan 2013
hadi hayırlısı
sabah kahvaltım: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim beyaz peynir az yağlı, domates salatalık şekersiz çay

Efem zencefilli ballı karışımı denemeni öneririm beni o kurtardı valla aktardan almıştı eşim öksürük için boğaz için iyi geliyor ama sen bulmazsan taze zencefili doğra ince şekilde şöyle 6-7 parça olsa yeter bir taşım kaynat azcık da bal ekle iç canım Allah'ın izniyle faydası olur balı çok sıcakkken katma tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…