Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhabalar....bu hafta durumlar çok vahim iki haftadır diyet felan yok bende maalesef....kardeşim felan geldiler gezmeye veeeeee ben herşeyden fazlasıyla yedim...artık kendimi toparlayamıyorum niyeyse iştahım acayip derecede açıldı..nasıl kurtulacam bakalım...geçen hafta burda olmadığım için bildirim yapamadım...bu haftaki kilom ise(((((( 91:800 artık yapacak bişey yok inşallah biran önce toparlarım yaaaaa.....
asucum akşam aklıma düşürdün şu kurufasülye tatlısını bakındım buldum bu akşam yapıcam...yarın annemlere geçicez giderken götürürüm diye düşünüyorum...çok merak ediyorum nasıl bişey olcak...
havuçlarıda koydum ocağa salata yapıcam kendime öğle yemeği yerinee...acıktımm....
pırasa var ama hiç yapasım yok eşimde makarna delisi pırasayı hiç sevmezz uğraşma onla makarna yap dedii...:44:
hayırlı cumalar kızlar sabahtan yazmayı unuttum
Eki Görüntüle 683741 biz bu yüzden böyleyizz tombikizzz![]()
kızlar öğle yemeğimii yedim resim yok yedim çünkiii kız arkadaşını alıp gelmiş onlara ilave ekledim ekmek azdı bi koşu fırına gittim o arada sofrada kurulmuşkene foto moto gözükmedi gözüme 1 tatlı tabağı menemen yedim 2 dlm ekmek birazda çeçil peyniri
çayımı yudumluyorum şimdii eşimi cumaya yolladım sofra toplanacak bana bakıyooo
kendimide tebrik ediyorum koca bi kayık tabak patetes kızartması vardı yemedimm
bende diyorum neden boyle tombigim ben
demek ne cektiysem artik icime ata ata boyle oldum yemekleri attigim icin degil :)kadin cok tatli ama
saol gun ortasinda guldum sayende :)
Bisiklet alayım bari kendimeee))
Eki Görüntüle 683874
Baharcım neden bildirim haricinde hiç uğramıyorsun topicimize ?? :44::44::44:
nursenaaaa yemek pistisi olmusuz resim olmasada :)bende bugun oglen arkadasin yaptigi menemenden 1 tabak yedim saolsun tam 2 kisilik yapmis boylece yum yum fazla yemedim ama 3 dilim ekmek yedim ve firinladigi patateslere elimi bile surmedim kizartmasina diil ama firinda patatese bayilirimda :)
ne cok konustum demi
buarada senin fotolar benim cok isime yariyo canim tesekkurler
hemşom gülen yüzün solmasın şekerimm
buarada ben senin adını bilmiyorum , heralde galüba, sanursamm :44::44::44::44:
Bisiklet alayım bari kendimeee))
Eki Görüntüle 683874
Baharcım neden bildirim haricinde hiç uğramıyorsun topicimize ?? :44::44::44:
hemsom cok kararsiz kaldim ya bisikletmi araba mi diyesonunda bacaklarimi sectim nede olsa ikisinide suremem
![]()
canım belli bir sebebi yok aslında...ben bilgisayara çok girmiyorum sıkılıyorum bilgisayar başında çok durduğum zaman resmen kalp atışım hızlanıyor...panik ataktan sanırım...azda olsa girip yazılanlara bakıp çıkıyorum elimden geldiğince tatlım...
afferim sana kuzumm, patates cısss
sorma yaa Nursena topicin menülerini belirliyor fotolarlaa
WeNURSENA
![]()
ebru ben hemsom tanistigima cok memnun oldum :)
ne bileyim tatlım ,ben Cumaların haricinde göremiyom seni , merakımdan şettirdiydimm
sağlık herşeyden önemli , geçmiş olsun , dikkat et kendinee![]()
zeynep cücüşümm , havuç ye ama fazla kaçırma kuzumm, nihayetinde şekerli bi sebze)