Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

80 lerde mi kalmışsınız..:60: Bak sen cadıya :)
bizim de Bergama gezisi ( İzmirin bir ilçesi ) vardı ama ben izin vermedim..:)

Asuu çok komik bişey oldu..Şimdi kızım geldi annecim babam beni bıraksa olurmu avm nin önüne dedi :)))
babamız uyuyo. yarın konuşursun dedim.Bu arada kızımın haberi yoktu,eşimin biz götürelim dediğinden :))

aa tam isabet olmuş valla:)
benim de içim hiçistemiyordu da ne hayır derken ne evet derken karışmadım ben eşime nasıl gönderecek hala anlamadım ben de kendine güveni gelsin felan dedi gitti müdürle konuştu sonuç olarak gidecek bakalım bizim kız hem de istanbula hem de 3 gün:53:

kızın çok istiyorsa gitsin diyeceğim ama gideceği yer uygunsa tabii bence sizin bırakmanız da bir sakınca olmaz hatta geri alabilirsiniz de :)sonuç olarak yer ve zaman etüdünü yap sen karar ver canım :))

Yer uygun, bildiğimiz yer...evimize uzak biraz ama bilinen yer...Balçova da büyük bir alışveriş merkezi...
Naapılır orada dolaşılır sonrada hamburger,pizza vb. yenir :))

aa tam isabet olmuş valla:)
benim de içim hiçistemiyordu da ne hayır derken ne evet derken karışmadım ben eşime nasıl gönderecek hala anlamadım ben de kendine güveni gelsin felan dedi gitti müdürle konuştu sonuç olarak gidecek bakalım bizim kız hem de istanbula hem de 3 gün:53:

İyi geçer yaa..Kendine güven konusunda haklısın.. ben de isterim kızımın gitmesini ama bensiz hiçbir yer de kalmıyor işte...

İyi geçer yaa..Kendine güven konusunda haklısın.. ben de isterim kızımın gitmesini ama bensiz hiçbir yer de kalmıyor işte...

benimki de öyle bilmediği ortamlarda kalmaktan hiç hoşlanmaz ama bu sefer arkadaşlarını bile ikna etmiş onlar da tamam demişler hatta ilk başta biz izin vermeyince onlar gidiyor ben kalıyorum diye çok üzülmüştü
hayırlısı bakalım sağlıkla gidip dönsünler inşallah

Asucuğum iyi geeler diliyorum Allah rahatlık versin...:16:
biraz tv. izleyemek istiyorum bu gece..

SElam kızlarrrrrrrrr :3:

Çok geçte olsa gelebildim :34:
Bugün sabahtan beri bir koşturmacadır gitti :27: Önce kahvaltı etmeden KVnin taşınacağı evi görmeye gittik ( eşyaları sığacakmı diye ölçü falan aldık ) aslında ev hoş ama işte muhitti pek tekin değil :26: ama taktı ille orada oturacağım diye.
Sonra direk eski evine gelip oradada eşyaların ölçülerini aldık sığarmı diye ki hepside sığıyor :34:
Kvyi annesine bıraktıktan sonrada kahvaltılık birşeyler aldık ve eve döndük.
Kahvaltı faslı tabi 12yi buldu :27: hatun kendini araya sokmasa olmaz inat işte :20:
Komşu ablam geldi sonra olağan kahve faslına ve ara öğün olarak şekersiz kahvemi içtim :34: bir yandan da ona ayşeini ödem sökücü zencefilli küründen yaptık :1:
Öğleden sonrada ancak hazırlanıp amcamlara gitmek üzere yola çıktık :34: Akşam yemeğini saat 6ya geliyordu yedik tabi ben cıkmadan bir koca bardak ayran içtim :1: çünkü koşturmacadan birde kahvaltı geç olunca öğle yemeği arada kaynadı gibi birşey oldu :26:
Akşam yemeğini de fazla kaçırmadım şükür :34:
Neyse yarın Spor salonunda yarım saat fazla çalışırım ki en azından bu düzensizliği telafi ederim sonuçta çok yemesemde benim düzenim gitti bugün :30:

Aklım bugün hep buradaydı ama çok yorgun olduğumdan ancak bir mesajlıkda olsa bakayım dedim :1:

Hepinizi kocaman öpüyorum :54:
Yarın hepimiz için çok daha verimli bir gün olur :34:

Hayırlı gecelerrrrrrrrrr herkese :3:

yaaa bende yavru kopek istiyorum tercihen sibirya kurdu cinsi olsun :16:bak gece gece gene köpek istegim depresti :(

Benim kızımda sibirya kurdu diye tutturuyor :1: ama türkiye hava şartlarında havyancağız işkence çeker yazın :34: en son Golden Retriever yavrusunda karar kıldı :1: tabi biz almıyoruz o ayrı :1:
Henüz kızımın haberi yok ama eşim geçenlerde arkadaşına dedi yavru bulursan bana haber ver diye ( bazen doğum sonrası arkadaşları ev arayışına girince yavrulara haberi olursa söyleyecek :1: ) çok zor olur ama belkide haber cıkmaz :1: bilmiyorum eşim nasıl olduysa söyledi ama sonradan kıvırırsa diye kızıma birşey demedik :1:

canım benim o senin güzelliğin güzel görüşün bitanem,sen çok iyi bir annesin ve iyide kayınvalide olacaksın Allah kızçelerinide hayırlı insanlarla karşılaştırsın:16:
ay kıyamam ben sana gel kız seninde kaynanan olayım:16:
sevdim zaten ben bu işi:1:
kız çocuğu isterdim mevlam yetişmişini nasip etti:16:
ay bide annecim annecim demiyomu bitiyorummm:1:
Allah tüm evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah,bizleride hayırlı evlat ve iyi anne babalar olmayı nasip etsin.amin.:nazar::16::54:
[/B]

Aminnnnnnn canım aminnnn :34:
Valla benimkine biliyorsun Anne kelimesini kullanmıyorum sonuçta kendi öz evladına doğru dürüst anne olmayı beceremiyor bencilliğinden, hak etmiyor bence :20:
İnan senin gibi yüreği güzel bir insana içten seve seve anneciğim der insan :34:
Rabbim banada o günleri görmeyi nasip eder inşallah ...aminnnnnnnnnnnnnn
Gelinim olma ihtimali yok gibi ama bende damatlarla idar ederim :1:

Eki Görüntüle 684752 Eki Görüntüle 684753
Sabah kahvaltim kizlarrr :17::17::17:
Banuuuussss baaaak yaptim bugün :9::9::9:

:46::46::46::46::46: Harikasınnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah her gün böyle güzel kahvaltılar paylaşırsın artık bizimle :34:
:54::54::54::54:

Eki Görüntüle 684756
Bunuda bitirdim ütüledim kizkardesime hediyelik yaptim :34::34::34:

ellerine ve emeğine sağlık canım :71:
Gerçekten çok hoşmuş :34: bende kendi çeğizime yapmıştım 3 tane ona benzer hatta kütüphaneden dantel üzerine bir kitap almıştımda almanyadayken :1: ondan değişik örnekler bulurum diye :1: Kız kardeşim beceremeyince 3 tanede ona yapmıştım boy boy :1: orta sehpaya hatta yemek masanına bile oluyordu :1:
Kızlara yapsam aslında çok isterim hatira kalsın ama çok çabuk sıkılıyorum :1: bu tamamda salon takımı falan tarzı birşey asla yapamam herhalde :60:
Bir ara aslında Etamin gibi seccade işlemeyi istiyorum :34: hem hatira olur hemde namaz kılan oldukca belki banada dua eden çıkar :1:

Bide evet o ev alan benim canım sağol teşekkür ederim güzel temennilerin için :16::16::16:

Canım daha evvel tebrik etmişmiydim hatırlayamadım :1:
Rabbim yeni evinizde ağız tadıyla ve sağlıkla oturmayı nasip etsin ...Aminnnnnnnnnnnnn
Rabbim bütün kirada oturanlarada ev sahibi olmayıda nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnnn

selam hatunlar.. sessiz sedasiz yok oldum,gelip biseylerde yazamadim..ilk baslarda istanbula alisverise gittik arkadasimin nisani icin netim falan yoktu oradan dondugumde migdemden rahatsizlandim hic iyi hissetmiyordum son zamanlarda 3 kilo verip yine aldim yine verdim derken migdem dayanamadi..ancak kendime geldim dun ilk olarak metabolizma uzmanina gittim kendime gore liste cikarttim bu gunde diyetime,saglikli beslenmeye tekrar basladim sonrasindada hemen buraya geldim.sizin ins hersey yolundadir :50:

Tekrar aramıza hoşgeldin :3:
Çok geçmiş olsun miden için :34: inşallah bundan sonra çok güzel kilolar veririz :34:

Perşembe günü, yeğenim ( ablamın oğlu ) askere gitti :( 1 ay Ankara 4 ay Erzurum da yapacak vatani görevini...hüzünlüydüm epey..
Kısa dönem yapması bizi nispeten rahatlatsa da..Adı Askerlik olunca burukluk söz konusu...

Asucum sizin oralar da yeşile çalan ela gözlü, çok yakışıklı bir asker görürsen o benim yeğenim taammı.:)
Arada yemeğe alırsın kıymalı makarnayı çok sever haberin olsun :))

Özetle ablam da iki gündür ağlamaktan içi dışı şişti..bugün onu kaptığım gibi Dolandık kız kıza..kah güldük kah ağladık..
İyi bir ruh haliyle evine bıraktım onu,ben de daha hafifim o yüzden..

------

ÖZlemciğim,yeni işe alışma evresi kadar kötü bişey yoktur heralde..O süreçten nefret ederim ben...
senin de az kaldı çömezlikten kurtulmana, bir haftan bitti bile :)
Kolay gelsin..Herşey yolunda gider umarım..:16:

RAbbim sağlıcakla gidip gelmeyi nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnn
Allah kavuştursun sizleri ve annesinede sabır versin oğlu dönene kadar :34:

Günaydın fıstıklar :)

dün gece eve çok geç geldik. bu sefer diğer kuzenlerle oyun partisi düzenledik. güzel bir akşamdı. oyun cranium diye bir oyun. sessiz sinema, kizma birader, tabu, trivial pursuit karışımı bir oyun. hepinize tavsiye ederim :27:

dün akşam bi sıtma tuttu beni, boğazım tekrar acımaya başladı. sabahı zor ettim aslında. şimdi şükür iyi. antibiyotik kullanırken bu da neyin nesiydi anlamadım. bi iyileşseydim :31:

:))))
çok sevindim esracım senin adına:)
seyahat insana mutluluk veriyor.
inşaallah güzel vakit geçirirsiniz eşinle ve inşaallah bozcadayıda görürsünüz canım:):54:

çok sağol Meyracım :)
hava inşallah güzel olur da gidebiliriz bi aksilik çıkmadan.

Esracım eşin güzel bir sürpriz yapmış iyi eğlenceler şimdiden size
Eriny geçmiş olsun hoşgeldin tekrar
Ben de çıktım evden saat 4 de kızımın dersanede toplantısı vardı ona gittim yürüyerek sonra büyük kızım kurstan çıkmış o da geldi yanıma eşimde geldi sonra kutlu doğum haftası ile ilgili bir sergi vardı bizim müftülüğün düzenlediği onu gezdik beraberce sonra eşim bize yemek ısmarladı tekrar yürüyerek eve döndük dönüşte kızım mini magnumlardan istedi aldık belki bir tane ben de yerim

sağol Asuman ablacım :)
inşallah eğlenebiliriz.

cücüşler ben geldiimm :16::16::16:

öğlen bir çıktım , çıkış o çıkış , arkadaşlarımız bizim apartmana taşındılar , kız hamile olduğu için bi kaç arkadaşla birlikte hemen hemen herşeyi biz yaptık , daha az önce geldik, ama mahvolmuş durumdayımm :53::53::53::53:

ESOŞ hiç kıskanmadımki tatilinizi hemde hiç kıskanmadım tamammıııı :22::22::19::19:

İLKNUR bugün evi temizlerken elime almışken bi deneseydim yaz çözücüyü , yağları yakarmı diyyee :9::9::9:

ben kaçtım , herkesi öptüm, Allaha emanet olunn :54::54:

cücüşüm yerim ben seni :)
tatil senin köpeeen olsun, yaza gidersiniz siz de. bizim öyle bi şansımız olmayacağı için şimdi değerlendirelim dedik :)

bu arada ne güzel arkadaşın gelmiş apartmana, hemi de hamile. bol bol bebek seveceğin anlamına geliyor bu :16:

23 nisan neşe doluyor insan..
Heyecanlanmakta haklısın süper bişi yapmış eşin.:46:
İyi dinlenmeler, iyi termaller :))

sağol canım Yenam :16:

bu arada Allah kavuştursun, yeğenin askere gitmiş. inşallah zaman su gibi akıp geçer. ablan ne şanslı ki sen varsın onu teselli edecek.

2 üye ve 21 ziyaretçi
kızlar siz yoksunuz ama bol ziyaretçimiz var

topik istila edilmiş :53:

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarımm :16::16::16:

fena yorgun olarak kalktım yataktan , birde parmaklarım dolma dolma olmuş, dün çok kimyasalla uğraştım , vileda çekpas sapı tutmaktan olabilir diye düşünüyorum , neyse şimcik maydanozlu çayımı yudumlarken yazıyorum bunları sizee :27::27:

herifim halen uyuyor , bende çayı koydum,kahvaltı hazırlicamm ;))

2 üye ve 21 ziyaretçi
kızlar siz yoksunuz ama bol ziyaretçimiz var

hay MAŞALLAHHH :nazar::nazar::27::27:

Günaydın fıstıklar :)

dün gece eve çok geç geldik. bu sefer diğer kuzenlerle oyun partisi düzenledik. güzel bir akşamdı. oyun cranium diye bir oyun. sessiz sinema, kizma birader, tabu, trivial pursuit karışımı bir oyun. hepinize tavsiye ederim :27:

dün akşam bi sıtma tuttu beni, boğazım tekrar acımaya başladı. sabahı zor ettim aslında. şimdi şükür iyi. antibiyotik kullanırken bu da neyin nesiydi anlamadım. bi iyileşseydim :31:

çok sağol Meyracım :)
hava inşallah güzel olur da gidebiliriz bi aksilik çıkmadan.

sağol Asuman ablacım :)
inşallah eğlenebiliriz.

cücüşüm yerim ben seni :)
tatil senin köpeeen olsun, yaza gidersiniz siz de. bizim öyle bi şansımız olmayacağı için şimdi değerlendirelim dedik :)

bu arada ne güzel arkadaşın gelmiş apartmana, hemi de hamile. bol bol bebek seveceğin anlamına geliyor bu :16:

sağol canım Yenam :16:

bu arada Allah kavuştursun, yeğenin askere gitmiş. inşallah zaman su gibi akıp geçer. ablan ne şanslı ki sen varsın onu teselli edecek.

topik istila edilmiş :53:

günaydın cücüşümm :16::16::16:

ohh ne güzel oyunlar oynanmış , yine kıskanmadımkiiii :53::53::53:

kuzumm sen git tatiline mutlu ol , tadını çıkarr , öperim senii :54::54:

valla 4.5 ay sonra gelecek bebiş ,bol bol severimm , o zamana kadar belki bende yerleştiririm yerine bi taneee :49::49::49:

günaydın fıstıklarımm :16::16::16:

fena yorgun olarak kalktım yataktan , birde parmaklarım dolma dolma olmuş, dün çok kimyasalla uğraştım , vileda çekpas sapı tutmaktan olabilir diye düşünüyorum , neyse şimcik maydanozlu çayımı yudumlarken yazıyorum bunları sizee :27::27:

herifim halen uyuyor , bende çayı koydum,kahvaltı hazırlicamm ;))

hay MAŞALLAHHH :nazar::nazar::27::27:

günaydın cücüşümm :16::16::16:

ohh ne güzel oyunlar oynanmış , yine kıskanmadımkiiii :53::53::53:

kuzumm sen git tatiline mutlu ol , tadını çıkarr , öperim senii :54::54:

valla 4.5 ay sonra gelecek bebiş ,bol bol severimm , o zamana kadar belki bende yerleştiririm yerine bi taneee :49::49::49:

kuzum günaydın :16:

ben de vileda yapınca parmaklarım şişiyor, kimyasallar da tabi ayrı şişiyor.

keşke yakın yaşasak valla, toplanırdık böyle, oyunlar oynardık. gezmelere giderdik...

öpüyorum ben de seni cücüşüm :16:

Perşembe günü, yeğenim ( ablamın oğlu ) askere gitti :( 1 ay Ankara 4 ay Erzurum da yapacak vatani görevini...hüzünlüydüm epey..
Kısa dönem yapması bizi nispeten rahatlatsa da..Adı Askerlik olunca burukluk söz konusu...

Asucum sizin oralar da yeşile çalan ela gözlü, çok yakışıklı bir asker görürsen o benim yeğenim taammı.:)
Arada yemeğe alırsın kıymalı makarnayı çok sever haberin olsun :))

Özetle ablam da iki gündür ağlamaktan içi dışı şişti..bugün onu kaptığım gibi Dolandık kız kıza..kah güldük kah ağladık..
İyi bir ruh haliyle evine bıraktım onu,ben de daha hafifim o yüzden..
rabbim hayırlı teskereler versin,sağlıcakla gidip gelsin inşallah.

gunaydin hatunlar bu gun gune gec basliyorum adet olmusum kipirdiyasim yok nasilda agrim var :18:
erinycim karabatak gibisin.:) birden yokoluyosun..gelmediğin de haber ver bari merak ediyoruz datlum.:34:

Mide rahatsızlığın için geçmiş olsun diyorum...

sagol yenacim migdem vesile oldu tekrar diyetisyene baslamaya.. birazdan bu gunku menumu yazicam sizlere :1: 2,5 litre su kesin tuketilicek dedi uuuuu birde kizartmalar hic yokmus artik bana suyum biticekmis nerdeyse hep yag depolamisim :18:

Pıssttt kangiller,napıııyosunuz bakiimm pazar pazar :))

Kızımın saçlarını düzleştireceğim birazdan :) Malum arakadaşlarıyla gezmeye gidecek..biz de ailecek bırakmaya gideceğiz.:1:
KEndisi istedi naapalım. hem arkadaşlarınıda görmüş olurum..bayağı kalabalık bir kafile olacak çünkü :)

Esracığım hastalık seni epey zorladı bu sefer...geçmiş olsun canım...

Nevinciğim umarım sen de daha iyisindir...

Aynurun'da parmakları dolma olmuş :) Kıyamam..suyun için de kalmaktan tabiii..

Son düzenleme:
gunaydin hatunlar bu gun gune gec basliyorum adet olmusum kipirdiyasim yok nasilda agrim var :18:

sagol yenacim migdem vesile oldu tekrar diyetisyene baslamaya.. birazdan bu gunku menumu yazicam sizlere :1: 2,5 litre su kesin tuketilicek dedi uuuuu birde kizartmalar hic yokmus artik bana suyum biticekmis nerdeyse hep yag depolamisim :18:

beslenmene dikkat edersen iileşir erinicim..Tekrar geçmiş olsun..
benim midemde pek sağlam değil..

Erinycim tekrardan hoşgeldin canımm ,geçmiş olsun , azmin daim yolun açık olsun inşAllahhh :34::34::34:

Kızımın saçlarını düzleştireceğim birazdan :) Malum arakadaşlarıyla gezmeye gidecek..biz de ailecek bırakmaya gideceğiz.:1:
KEndisi istedi naapalım. hem arkadaşlarınıda görmüş olurum..bayağı kalabalık bir kafile olacak çünkü :)

Yenoşşş kaslı Melihlenmi buluşcak yoğsammmm :27::27::27::27:

Evet kuzum dolma parmak oldum , narin nazik barnaklarım yumak gibi şuannn :37::37::37:

herifim kalktı, ekmeğe gitti , şimdi kahvaltı zamanııı , öpüyorum herkesiii :54::54:

sorma Yenam, ben anlamadım bu nasıl bir hastalık. geçip gitsin inşallah bi an önce.

ay bi heves biz de düzleştirirdik saçları gençken :51:

çok güzel bi gün olur umarım kızın için, siz de gezmiş olacaksınız ne güzel :)

herifim kalktı, ekmeğe gitti , şimdi kahvaltı zamanııı , öpüyorum herkesiii :54::54:

afiyet olsun cücüşüm :)

benimki kalktı, iki lokma atıştırıp geri yattı :1:

Back
X