Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydınnnnn

enemmmm kimseler yok

dün ve bugün diyet için hiç verimli değildim :19:

kendimi kınıyorum

kayınvalide gitti biraz önce geçirdim ama yarın akşam gene beraber program var .)

neysem öpüldünüz az işlere gömüleyim
sevgiyle klaınn:16::16:

yasemin abla naber :3:

gittin mi dün akşam eve, çok merak ettim :1:
gittim kuzum babamlara cok kalamadım ama babamgilin kuşa falan baktım döndüm eve geldiğimde kv çoktan gelmişti.canım sıkkın babamgil geç geldi görmeye gidemedim daha eşim erkenden geldi eve huysuzuz biraz bugün..

Yenoşşş kaslı Melihlenmi buluşcak yoğsammmm :27::27::27::27:

Evet kuzum dolma parmak oldum , narin nazik barnaklarım yumak gibi şuannn :37::37::37:

KAslı Melih başka sınıfta :)) Ortak arkadaşları da yok,sadece bakışıyorlar..arada teneffüsler de falan karşılaşırlarsa o gün hemen kızım gelir gelmez ''anneeee biliyomusun oda bana baktııı:))'' der..
Zaten baktım arkadaşlarını inceledim,güzelce süzdüm çaktırmadan.. iyi eğlenceler dileyip döndüm..:1::1:
Hatta ikisini yoldan biz aldık :))

herifim kalktı, ekmeğe gitti , şimdi kahvaltı zamanııı , öpüyorum herkesiii :54::54:

Çok geçe kalmışsınız.. sizin ki artık brunch olmuş :)

sorma Yenam, ben anlamadım bu nasıl bir hastalık. geçip gitsin inşallah bi an önce.

ay bi heves biz de düzleştirirdik saçları gençken :51:

çok güzel bi gün olur umarım kızın için, siz de gezmiş olacaksınız ne güzel :)

afiyet olsun cücüşüm :)

benimki kalktı, iki lokma atıştırıp geri yattı :1:

Umarım çabucak düzelirsin canım...

Eşin de sahura kalkar gibi yapmış..:9:

gittim kuzum babamlara cok kalamadım ama babamgilin kuşa falan baktım döndüm eve geldiğimde kv çoktan gelmişti.canım sıkkın babamgil geç geldi görmeye gidemedim daha eşim erkenden geldi eve huysuzuz biraz bugün..

Babanlar dönmüş canım ..gözün aydın..

Pazara uğradım dönüşte...Çok güzel içim açıldı yemyeşil her tezgah...
Bir sürü ot aldım...cibez,şevketi bostan,sarmaşık otu,turp otu,radika.. şevketi bostan etli yapılan bir yemek..
sarmaşık kavruluyor,diğerlerinin salatasını yapacağım...
Bir de patlıcan aldım Esra'nın musakkasından yapıciim..

taze soğan,taze sarımak ta aldım kısır istiyorum çok fena..PAzardayken canım çekti :) yeşillikler boşa gitmesin deyu :) Eğer ev halkı isterse kısır ve fırında mücver yapmak istiyorum..:56::56:

Bugün çok relaksım nedeni yine yeniden geciken regli görmem sanırım :))

gözünüz aydın Yasemin abla. fırsat bulursan gidebilirsin belki görmeye...

Pazara uğradım dönüşte...Çok güzel içim açıldı yemyeşil her tezgah...
Bir sürü ot aldım...cibez,şevketi bostan,sarmaşık otu,turp otu,radika.. şevketi bostan etli yapılan bir yemek..
sarmaşık kavruluyor,diğerlerinin salatasını yapacağım...
Bir de patlıcan aldım Esra'nın musakkasından yapıciim..

taze soğan,taze sarımak ta aldım kısır istiyorum çok fena..PAzardayken canım çekti :) yeşillikler boşa gitmesin deyu :) Eğer ev halkı isterse kısır ve fırında mücver yapmak istiyorum..:56::56:

Bugün çok relaksım nedeni yine yeniden geciken regli görmem sanırım :))

ay ne güzel, ben de yarın pazara gidicem seni kıskanıp :1:
saydığın otlardan bi sarmaşık otu tanıdık geldi, o da isminden dolayı. ne güzel bi sürü sebze var sevdiğiniz... bizim üç beş tane anca.
bu arada musakka senin tarifin ya, nerden benim oldu o güzel yemek :9:

-----------

2 saat önce gittim eşimin yanına yattım. daha yeni uyandım. adam daha uyuyor. ne uykuymuş, orucu uykuya tutturur gibi olduk Yenam :9:

slaaammmmmmmmmmm ben geldiiimmmmm
2 gündürr deniz sezonunu açtıkkk koylara gittikkk kızlar ayaklarını sokmakla yetindiler baya ıslandılar giren çoktuda hastlanırlar diye sokmadım izde sahilde tavla falan oynadık eşimlennn

menü fotoları yokk çünkii 300-- 500 bastık kaloriyiii hava güzel doğa güzell olunca anam ne yedimi bilemedim malesef eve gelince hesaplıyım dedim kaloriyi olmadı neyse biitti hafta sonu çok şükürrr bakçaz artık çaresine hafta içi

şimdilik kaçtımm tabi okadar gezmenin bi çeremesi
çamaşır banyo yapılacak kızlar saçlar önlük ütülenecekk off offf neyse nerde hareket orda bereket eritirim belki azcık

bu gun yuruyusum kaldi nasil agrim var bikac defadir reglim agrili oluyor.. ara ogun olarakta mevsim meyvesi veya az yagli yogurt demisti,yogurdumuda yedim bi aksam 9 da son ye dedi bana mevsim salatasi o da :1::1:

selam hatunlar.. sessiz sedasiz yok oldum,gelip biseylerde yazamadim..ilk baslarda istanbula alisverise gittik arkadasimin nisani icin netim falan yoktu oradan dondugumde migdemden rahatsizlandim hic iyi hissetmiyordum son zamanlarda 3 kilo verip yine aldim yine verdim derken migdem dayanamadi..ancak kendime geldim dun ilk olarak metabolizma uzmanina gittim kendime gore liste cikarttim bu gunde diyetime,saglikli beslenmeye tekrar basladim sonrasindada hemen buraya geldim.sizin ins hersey yolundadir :50:

tekrardan hoşgeldin canım.
çok geçmiş olsun ayrıca.....

cücüşler ben geldiimm :16::16::16:

öğlen bir çıktım , çıkış o çıkış , arkadaşlarımız bizim apartmana taşındılar , kız hamile olduğu için bi kaç arkadaşla birlikte hemen hemen herşeyi biz yaptık , daha az önce geldik, ama mahvolmuş durumdayımm :53::53::53::53:

ESOŞ hiç kıskanmadımki tatilinizi hemde hiç kıskanmadım tamammıııı :22::22::19::19:

İLKNUR bugün evi temizlerken elime almışken bi deneseydim yaz çözücüyü , yağları yakarmı diyyee :9::9::9:

ben kaçtım , herkesi öptüm, Allaha emanet olunn :54::54:

elinize sağlık.....

Perşembe günü, yeğenim ( ablamın oğlu ) askere gitti :( 1 ay Ankara 4 ay Erzurum da yapacak vatani görevini...hüzünlüydüm epey..
Kısa dönem yapması bizi nispeten rahatlatsa da..Adı Askerlik olunca burukluk söz konusu...

Asucum sizin oralar da yeşile çalan ela gözlü, çok yakışıklı bir asker görürsen o benim yeğenim taammı.:)
Arada yemeğe alırsın kıymalı makarnayı çok sever haberin olsun :))

Özetle ablam da iki gündür ağlamaktan içi dışı şişti..bugün onu kaptığım gibi Dolandık kız kıza..kah güldük kah ağladık..
İyi bir ruh haliyle evine bıraktım onu,ben de daha hafifim o yüzden..

------

ÖZlemciğim,yeni işe alışma evresi kadar kötü bişey yoktur heralde..O süreçten nefret ederim ben...
senin de az kaldı çömezlikten kurtulmana, bir haftan bitti bile :)
Kolay gelsin..Herşey yolunda gider umarım..:16:

teyze anne yarısı demek......
amcada baba yarısı.....
Allah kavuştursun yenam sağsalim inşaallah, biran önce gider gelir inşaallah.

bu gun yuruyusum kaldi nasil agrim var bikac defadir reglim agrili oluyor.. ara ogun olarakta mevsim meyvesi veya az yagli yogurt demisti,yogurdumuda yedim bi aksam 9 da son ye dedi bana mevsim salatasi o da :1::1:

hımmm akşam 9 demek.....:44:

selam.....
bu pazar bana pek hareketli geçmedi, yine kırıklık var üzerimde, tam geçmedi hala şu üşütmem ve gribim.
aynı halsizlik eşimde de vardı bugün, ama onunkinin nedenini bilmiyorum.
birde bugün gündüz midem baya ağrıdı, kaç gündür türk kahvesinin dozunu çok aştığım için malesef:(
çok sevince işte kahveyi oluyo arada böyle.
şuan daha iyi midem, gündüzden beri iyileşmesi için gerekenleri yaptığım için rahatladı biraz midem.
birazdan yemek yapıcam, oyüzden şimdi gitmem lazım, herkesleri öptüm, görüşürüz.:16::16:

herkese merhaba:)
yenacim allah kavustursun :)
kizlar bugun ne istahim nede biseylere hevesim var off :(bugunku menum sabah soguk sutlu nescafe oglen 2 kasik bulgur pilavi tirtikladim biraktim sonra bari yuruyum dedim gittim bi kosu yurudum yarim saat dondum canim hic bisey yapmak istemior :(

Yenam Esram iyi dilekleriniz için çok saolun.bi koşu gittim gördüm geldim.karınca kararınca hediye ve ciciler almışlar saolsunlar.yarın iş ve koşturmaca devam haftasonlarını diyet yüzünden sevmiyorum saılıklı diyet yapamıyorum

Bugün ben neler yaptım anlatayım:)
Sabah kalktım bir kase müsli gevrek karışımı yedim sütle sonra büyük kızımın okuluna toplantıya gittim ordan gelince eşimle mahalleden biri vefat etmişti onun yedisine gittik orda yarım pide yedim 2 tane de lokma tatlısı
Eve geldikten sonra biraz oyalanıp eşimle yürüyüşe gittik çok hızlı olmasa da 1 saat yürüdüm eve gelip akşam yemeğimizi yedik ne yediğimi söylemeyim ama çok yemedim
Şimdi de çayımı içiyorum

Yenam Esram iyi dilekleriniz için çok saolun.bi koşu gittim gördüm geldim.karınca kararınca hediye ve ciciler almışlar saolsunlar.yarın iş ve koşturmaca devam haftasonlarını diyet yüzünden sevmiyorum saılıklı diyet yapamıyorum

gözün aydınn ayy taze taze hurmadan benim içinde ye çok severim kendilerini:)))))))))))))))

Bugün ben neler yaptım anlatayım:)
Sabah kalktım bir kase müsli gevrek karışımı yedim sütle sonra büyük kızımın okuluna toplantıya gittim ordan gelince eşimle mahalleden biri vefat etmişti onun yedisine gittik orda yarım pide yedim 2 tane de lokma tatlısı
Eve geldikten sonra biraz oyalanıp eşimle yürüyüşe gittik çok hızlı olmasa da 1 saat yürüdüm eve gelip akşam yemeğimizi yedik ne yediğimi söylemeyim ama çok yemedim
Şimdi de çayımı içiyorum

patates kızartması olabilirmi:)))))))))))))))))))))))
ne güzel yürümüşsün işte

yaw bu sütle müsliyle doyuyonmu anam bana atıştırmalıok gibi geliyooo asuu illa pinir zitin yenecek sabah:))))))))))))))

Back
X