Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erinycim tekrardan hoşgeldin canımm ,geçmiş olsun , azmin daim yolun açık olsun inşAllahhh
gittim kuzum babamlara cok kalamadım ama babamgilin kuşa falan baktım döndüm eve geldiğimde kv çoktan gelmişti.canım sıkkın babamgil geç geldi görmeye gidemedim daha eşim erkenden geldi eve huysuzuz biraz bugün..yasemin abla naber
gittin mi dün akşam eve, çok merak ettim![]()
Yenoşşş kaslı Melihlenmi buluşcak yoğsammmm
Evet kuzum dolma parmak oldum , narin nazik barnaklarım yumak gibi şuannn
herifim kalktı, ekmeğe gitti , şimdi kahvaltı zamanııı , öpüyorum herkesiii![]()
sorma Yenam, ben anlamadım bu nasıl bir hastalık. geçip gitsin inşallah bi an önce.
ay bi heves biz de düzleştirirdik saçları gençken
çok güzel bi gün olur umarım kızın için, siz de gezmiş olacaksınız ne güzel :)
afiyet olsun cücüşüm :)
benimki kalktı, iki lokma atıştırıp geri yattı![]()
gittim kuzum babamlara cok kalamadım ama babamgilin kuşa falan baktım döndüm eve geldiğimde kv çoktan gelmişti.canım sıkkın babamgil geç geldi görmeye gidemedim daha eşim erkenden geldi eve huysuzuz biraz bugün..
gittim kuzum babamlara cok kalamadım ama babamgilin kuşa falan baktım döndüm eve geldiğimde kv çoktan gelmişti.canım sıkkın babamgil geç geldi görmeye gidemedim daha eşim erkenden geldi eve huysuzuz biraz bugün..
Pazara uğradım dönüşte...Çok güzel içim açıldı yemyeşil her tezgah...
Bir sürü ot aldım...cibez,şevketi bostan,sarmaşık otu,turp otu,radika.. şevketi bostan etli yapılan bir yemek..
sarmaşık kavruluyor,diğerlerinin salatasını yapacağım...
Bir de patlıcan aldım Esra'nın musakkasından yapıciim..
taze soğan,taze sarımak ta aldım kısır istiyorum çok fena..PAzardayken canım çekti :) yeşillikler boşa gitmesin deyu :) Eğer ev halkı isterse kısır ve fırında mücver yapmak istiyorum..
Bugün çok relaksım nedeni yine yeniden geciken regli görmem sanırım :))
selam hatunlar.. sessiz sedasiz yok oldum,gelip biseylerde yazamadim..ilk baslarda istanbula alisverise gittik arkadasimin nisani icin netim falan yoktu oradan dondugumde migdemden rahatsizlandim hic iyi hissetmiyordum son zamanlarda 3 kilo verip yine aldim yine verdim derken migdem dayanamadi..ancak kendime geldim dun ilk olarak metabolizma uzmanina gittim kendime gore liste cikarttim bu gunde diyetime,saglikli beslenmeye tekrar basladim sonrasindada hemen buraya geldim.sizin ins hersey yolundadir![]()
cücüşler ben geldiimm
öğlen bir çıktım , çıkış o çıkış , arkadaşlarımız bizim apartmana taşındılar , kız hamile olduğu için bi kaç arkadaşla birlikte hemen hemen herşeyi biz yaptık , daha az önce geldik, ama mahvolmuş durumdayımm
ESOŞ hiç kıskanmadımki tatilinizi hemde hiç kıskanmadım tamammıııı
İLKNUR bugün evi temizlerken elime almışken bi deneseydim yaz çözücüyü , yağları yakarmı diyyee
ben kaçtım , herkesi öptüm, Allaha emanet olunn![]()
Perşembe günü, yeğenim ( ablamın oğlu ) askere gitti1 ay Ankara 4 ay Erzurum da yapacak vatani görevini...hüzünlüydüm epey..
Kısa dönem yapması bizi nispeten rahatlatsa da..Adı Askerlik olunca burukluk söz konusu...
Asucum sizin oralar da yeşile çalan ela gözlü, çok yakışıklı bir asker görürsen o benim yeğenim taammı.:)
Arada yemeğe alırsın kıymalı makarnayı çok sever haberin olsun :))
Özetle ablam da iki gündür ağlamaktan içi dışı şişti..bugün onu kaptığım gibi Dolandık kız kıza..kah güldük kah ağladık..
İyi bir ruh haliyle evine bıraktım onu,ben de daha hafifim o yüzden..
------
ÖZlemciğim,yeni işe alışma evresi kadar kötü bişey yoktur heralde..O süreçten nefret ederim ben...
senin de az kaldı çömezlikten kurtulmana, bir haftan bitti bile :)
Kolay gelsin..Herşey yolunda gider umarım..![]()
bu gun yuruyusum kaldi nasil agrim var bikac defadir reglim agrili oluyor.. ara ogun olarakta mevsim meyvesi veya az yagli yogurt demisti,yogurdumuda yedim bi aksam 9 da son ye dedi bana mevsim salatasi o da![]()
Yenam Esram iyi dilekleriniz için çok saolun.bi koşu gittim gördüm geldim.karınca kararınca hediye ve ciciler almışlar saolsunlar.yarın iş ve koşturmaca devam haftasonlarını diyet yüzünden sevmiyorum saılıklı diyet yapamıyorum
Bugün ben neler yaptım anlatayım:)
Sabah kalktım bir kase müsli gevrek karışımı yedim sütle sonra büyük kızımın okuluna toplantıya gittim ordan gelince eşimle mahalleden biri vefat etmişti onun yedisine gittik orda yarım pide yedim 2 tane de lokma tatlısı
Eve geldikten sonra biraz oyalanıp eşimle yürüyüşe gittik çok hızlı olmasa da 1 saat yürüdüm eve gelip akşam yemeğimizi yedik ne yediğimi söylemeyim ama çok yemedim
Şimdi de çayımı içiyorum