Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet o konuda çok rahat her mesajında ayarlamaya gerek yok..bir kere ayarladınmı tamam...

burası çok kapalı bugün çok sıkıcı...

Konya nasıl meyra.?

ayyyy içimimi okudun yenacııım?:)
valla az önce bi gök gürledi, ödüm koptu koptuuuu......:36::36:

yüksek sesli gök gürlemesinden çok korkuyorum ben yaaaaa.

burası da aynen sabahtan beri kapalı ve sıkıcıydı:(

kızlarrrrr ben geldimmmm
öyle çok gezdim tozdum ki...hayat bana güzeldi..
ama evimide özlemişim.haftasonu arkadasımdaydım sabahta o işe giderken beni bıraktı esenlere.
ohhhh baya baya keyfim yerinde...

ne çok çokyazmışsınız harikasınız:62: :37: :1:

olumsuz bir durum varmı?? yoktur inşallah..

ben bugün gelince ev temizledim yemegimi yaptım
biraz geçmişte dolanacagım ama gözden kaçırırsam diye peşin peşin sordum:9:

İyi akşamlar
Bir ara hava açınca çıktım yürüdüm hemen ama dönüşte yine yağmur başladı
Gittim azcık mağaza gezdim bir gömlek bir de eşarp aldım kendime
Üst beden fena değil de altta sıkıntı var valla önden arkadan çıkıntı olunca pantolon bulamadım acil 4 kiloyu atmam lazım o zaman kadar idarelik LCW den bir pantolon alırım artık

Son düzenleme:
iyi aksamlar herkese :)
bugunku menum
sabah 1 yumurta ,2 dilim b. peynir, 3 dilim ekmek ,5 zeytin domates maydanoz 1 bardak cay
arada 1 elma
öglen nohut yemegi 1 tabak yanina bol salata ve 2 dilim ekmek
arada 4 kayisi
aksam 2 haslanmis patatesle patates salatasi yaptim yaninada cacik
dun canim bisey istemiodu bugunde dunyalari yiyesim var
yuruyus 75 dakika

İyi akşamlar
Üst beden fena değil de altta sıkıntı var valla önden arkadan çıkıntı olunca pantolon bulamadım acil 4 kiloyu atmam lazım o zaman kadar idarelik LCW den bir pantolon alırım artık

Sobeeee:33:
Güle güle giy ablacım aksam fena bastırdı yağmur:34:

iyi akşamlar:3:
3 günlük şok diyetimin ilk günü

menüm:56:

sabah:56:

1 bardak zencefilli kür

kahvaltı:56:

2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara:56:
1 portakal
1 kaşık yoğurt

1 bardak zencefilli kür
öğlen:56:
ton balıklı yağsız salata

yarım nar
1 kaşık yoğurt

1 bardak zencefilli kür
akşam:56:
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek

1 meyve

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

30 dk

$CIMG6118.webp akşam yemeğim $CIMG6122.webp $CIMG6124.webp diktiğim çantalarım

Nursenacım menü başarılı yine canım:46:
Çantalar da çok güzel olmuş ellerine sağlık canım iyi günlerde kullan

Nursenacım çok yemiyorsun, daha doğrusu çok yediğin sebze bu da zaten diyette olması gereken bir durum. karbonhidrat ve proteinde sınırlama gerekiyor ama sebze istendiği kadar yenilebiliyor. senin zaten sabah da öğle de karbonhidratin az. böyle devam et, eğer bu beslenmeyle durursa kilo vermen o zaman azaltırsın.

bi de hepimizde ortak bir durum var. hafta içi düzgün beslenebiliyoruz, hafta sonu pek mümkün olmuyor bu. yediklerimi azaltmaktan çok hafta sonunu düzeltirsek daha iyi sonuç alırız.

ben de buna benzer öğünler yapıyorum haftasonları. bir öğünde 2 dilim kaşarla fırınlanmış ekmek gayet iyi. tost da ayrı öğün zaten. ben sadece yumurta ve zeytin yemediğimden onlar olmuyor öğünlerimde. sevsem onları da eklerim. akşam sebze yersen seninki de gayet güzel bir sabah ve öğle menüsü Asuman abla. sabah yeteri kadar proteinini almak çok tok tutuyor tüm gün.
ahh hafta sonlarıı ahhhh hele burda çok zorr çünki hafta sonları sahile falan gidiyoruz deniz açıtırıyo benii dışarda olunca doymucam gibi yiyorumda yiyorum offf off
İyi akşamlar

iyiyki lcw var yaneee

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

Bugün geberdim regl ağrısından :26: Akşama kadar zar zor yaptım işlerimi :34:
İnşallah yarın ağrım sızım olmazda bende rahat rahat spor salonuna gidip az kalori yakıp ter atarım :34:

ay banuuu çok güldüm kız :) sende deseydin 3 çocuğa 3 +1 eğer beş isterse bende villa isterim diye:D:D:D:D ben yeni doğum yaptığımda ben ikiden fazla yapmam dedim kv de de deiki eğer benim oğlumsa 3 tane yapar. bende dedim karıyı bulursa yapar benden iki tane o da demezmi tarla booolll ben şok oldum. dedim tarla bol da imar izni yok hanımmmm. tabi içten içe sinirden çatlıyyom doğum yapalı 3 gün olmuş. neyse izmire gittik kızım 5 aylıkken miydi ne ben kadın hastalığından dr gittim geldim kv hanım dedi neyin varmış eşimde 2. çocuk yok merak etme o da demezmi heee birinciyi çok hakettiniz 2. geri kaldı be yine şok ki misafir vardı. ben de deim hee ne oldu 3 çocuk diyordun birinciye baka baka kolların aşındı da 2. den korkuyon :) daha da çenesini açmadı:) şimdi lafa gelince torunum da torunum ama kaç aydır bir kere aramışlığı yoktur torununu benim saf kocam da anasını yanımıza taşıma derdinde en sonunda katil olcam herifin haberi yok:)

Bizimkide ilk çocuğu sırf oğlu kısırmı demesinler diye bir an önce yapalım istedi :1: hatta 99 depreminde biz 10 günlük evliydik ve o gece korkudan ben kanama yaşayınca herkese aaaa gelin korkudan düşük yaptı demişti :60: :60: :60: ben tabi sonra millet geçmiş olsun diyince saf saf niye ne oldu ki diye sorunca ortaya çıktı KVnin yalanı :60: dedim ne alaka 10 günde ne ara hamile kaldımda haberim yokken kv haberdar olmuş :60: hatta büyük kızım ilk doğduğunda bile bak öbürüde yaşasaydı iki tane olucaktı demezmi :1: yahu zaten 6 aylık evliyken hamile kaldım o zaman gerçekten hamilelik olsaydı bunuda üzerine mi hamile kalıp 5 ay araylamı doğuracaktım dedim :60: Büyük kızıma inan sadece 3 hatta 2.5 kere baktı :47: 3.cüde ( eşimle baş başa yemeğe çıkacakken ) biz daha semti terk edemeden aradı bizi alın cocuğunuzu bu ağlıyor diye telefon açmıştı :27: ki biz döndüğümüzde uyuyordu kızım ve KPde ne geldiniz hiç ağlamadı ki nerden çıktınız demişti :60: bir iki kerede KP benim kız ufakken Eminönüne inerken yanına aldı ( yanlız cıktığında ) sonraki gidişinde KVyide yanında götürecekti ki kadın kıyameti kopardı o gelirse ben gelmem diye ( o dediğide benim büyük kız / o zaman 5 yaşındaydı ) KPde nasıl olduysa çok sinirlendi o zaman sen otur ben torunumla yanlız gidiyorum demişti tabi sonradan nasıl yediyse adamı bir daha hiç bir yere götürmeye niyetlenemedi bile :26:
Birde millete ay bu kızı ben büyüttüm yok elimde büyüdü demiyormuydu çıldırıyordum :35:
En sonunda yine bir gün bütün akrabalar bir aradayken benim yeni evliyken düşük yaptığımı idda edince birde üzerine kızı ben büyüttüm diyince benim şalterler attı ve sonunda patladım ; yaw hadi yeni evliyken hamile değilken düşük yaptığımı idda ettin sanki şahitmişsin gibi :1: bari bu çocuğu büyüttüm deme 3 kere bile torununa bakmadın birde benim emeklerimin üzerinemi konacaksın dedim :60: :60: :60: inanılmaz bozuldu tabi eşimede şikayet etti ama eşimde yalanmı anne 3.cüde bizi yoldan bile çevirdin niye banunun emeklerini hiçe sayıp birde kendini ortaya atıyorsun diyince hıhhh sen zaten iyice karı ağızlı olmuşsun artık ne yapıyorsa bu kadın sana diye küsmüştü :60: hatta 1 hafta oğlunun bile telefonlarına bakmamıştı :1:
ARtık hiç öyle birşey demeye niyetlenmiyor bile anında cevabını yapıştırırım diye :1: :33::33::33:
Benden uzak olsun ne yaparsa yapsın :34:

kızlarrrrr ben geldimmmm
öyle çok gezdim tozdum ki...hayat bana güzeldi..
ama evimide özlemişim.haftasonu arkadasımdaydım sabahta o işe giderken beni bıraktı esenlere.
ohhhh baya baya keyfim yerinde...

ne çok çokyazmışsınız harikasınız:62: :37: :1:

Hoşgeldin canım..
İyiki gitmişsin keyfin yerine gelmiş...

İyi akşamlar

İYi günler de kullan asucum...
bir dahakine küçük bedenlerini alman dileğiyle..

diktiğim çantalarım

:46::46: çok başarılı çok beğendim çantaları...
Kızın modellikmi yapmış :)

bi yandan "beni böyle sev" izleyip bi yandan yazılı hazırlayan mağdure Aynurdan selamlarr :27::27::27:

MERYEMim welcome bebeeemmm :16::16::16:

ASUcumm cicişlerin hayırlı uğurlu olsun , güle güle kullan canım :34::34::34:

NURSENAm çantaların çok güzel olmuş canım , ellerine sağlıkk :32::32::32:

İLKNURcum 96ları görmüşsün , tütütütü maşAllahh :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:

Canım menünde çok hoş çantalarda öyle :34:
Ellerine ve emeğine sağlık :34: bende bayılırım birşeyler üretmeye hatta eski kotlarımdan bir ara bişeyler yapmak istiyorum ama önce şu regl dönemimi bir atlatayım sonra kırk yama tarzı birşeyler yapmak istiyorum :34:
Bakarsın kızın yatağına kırk yama günlük yatak örtüsü bile çıkar :1:

Bu tarz birşey yapmak istiyorum yada biraz daha şekillisini :34:

Eski Kotlardan Yapılan Kırkyama Yatak Örtüsü | kevserteyze.com

Selam kızlar..morelim bozuk çünkü eve yine geç geldim ve akşam yemeği yiyemiyorum.sadece bir kaşık lor peyniri attım ağzıma o biraz tutar belki diye.neyseki hafta sonu aldığım pantolonu terziye vermiştim paçalarını kestirmek için.aldım evde denedim.nihayet göbeğim ve midem daha düz duruyor.bir hafta sonra sunum yapacağım çok değil ama güzel görünmek istiyorum.3 gün sonra tartılacağım.bakalım azmimin sonu tartıya da yansıyacak mı..Bu arada haziran ayında ev arkadaşımın mezuniyeti var ve bende en yakını olarak katılacağım.herkes çok şık olacak bende güzel görünmek istiyorum.ama elbise fiyatları çok pahalı.bende düşündüm acaba aranızda kiloluyken nişan düğün için elbise alıpta artık giyemeyen ve 2. el satabilirim diyen??eğer varsa değerlendirmek isterim..

Son düzenleme:
teşekkürederim çantalar için siyah kareli olan eteğim beyaz çiçek kısmı gömleğimdi
öbürüde kot üzeride elbisemdi çiçekleri öle değerlendireyim dedimm

mavikedi yoğurt ye çok açsan
netten baksana belki bulursun abiye bişeyler daha uygun oluyo bazen bide lcw nında bazı modelleri var cecoo aslında üretmek önemlide dikiş pis iş valla her yan ip oluyooo kursta dikmek daha rahat masa falan var orda iyi oluyooo

Nursena kaldık demirbaşlar olarak:)
Sağolun kızlar daha iyi cicileriniz olsun hem de daha küçük beden inşallah
Yenam azcık sıkkınsın gibime geldi regl yüzünden mi sadece başka bişey yoktur inşallah :54:

Back
X