Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün geberdim regl ağrısından :26: Akşama kadar zar zor yaptım işlerimi

İnşallah yarın ağrım sızım olmazda bende rahat rahat spor salonuna gidip az kalori yakıp ter atarım
Bizimkide ilk çocuğu sırf oğlu kısırmı demesinler diye bir an önce yapalım istedi

hatta 99 depreminde biz 10 günlük evliydik ve o gece korkudan ben kanama yaşayınca herkese aaaa gelin korkudan düşük yaptı demişti

ben tabi sonra millet geçmiş olsun diyince saf saf niye ne oldu ki diye sorunca ortaya çıktı KVnin yalanı

dedim ne alaka 10 günde ne ara hamile kaldımda haberim yokken kv haberdar olmuş

hatta büyük kızım ilk doğduğunda bile bak öbürüde yaşasaydı iki tane olucaktı demezmi

yahu zaten 6 aylık evliyken hamile kaldım o zaman gerçekten hamilelik olsaydı bunuda üzerine mi hamile kalıp 5 ay araylamı doğuracaktım dedim

Büyük kızıma inan sadece 3 hatta 2.5 kere baktı

3.cüde ( eşimle baş başa yemeğe çıkacakken ) biz daha semti terk edemeden aradı bizi alın cocuğunuzu bu ağlıyor diye telefon açmıştı

ki biz döndüğümüzde uyuyordu kızım ve KPde ne geldiniz hiç ağlamadı ki nerden çıktınız demişti

bir iki kerede KP benim kız ufakken Eminönüne inerken yanına aldı ( yanlız cıktığında ) sonraki gidişinde KVyide yanında götürecekti ki kadın kıyameti kopardı o gelirse ben gelmem diye ( o dediğide benim büyük kız / o zaman 5 yaşındaydı ) KPde nasıl olduysa çok sinirlendi o zaman sen otur ben torunumla yanlız gidiyorum demişti tabi sonradan nasıl yediyse adamı bir daha hiç bir yere götürmeye niyetlenemedi bile :26:
Birde millete ay bu kızı ben büyüttüm yok elimde büyüdü demiyormuydu çıldırıyordum

En sonunda yine bir gün bütün akrabalar bir aradayken benim yeni evliyken düşük yaptığımı idda edince birde üzerine kızı ben büyüttüm diyince benim şalterler attı ve sonunda patladım ; yaw hadi yeni evliyken hamile değilken düşük yaptığımı idda ettin sanki şahitmişsin gibi

bari bu çocuğu büyüttüm deme 3 kere bile torununa bakmadın birde benim emeklerimin üzerinemi konacaksın dedim

inanılmaz bozuldu tabi eşimede şikayet etti ama eşimde yalanmı anne 3.cüde bizi yoldan bile çevirdin niye banunun emeklerini hiçe sayıp birde kendini ortaya atıyorsun diyince hıhhh sen zaten iyice karı ağızlı olmuşsun artık ne yapıyorsa bu kadın sana diye küsmüştü

hatta 1 hafta oğlunun bile telefonlarına bakmamıştı

ARtık hiç öyle birşey demeye niyetlenmiyor bile anında cevabını yapıştırırım diye

Benden uzak olsun ne yaparsa yapsın