Asuşş bende burdayıımm![]()
yorulmadınmı senn bugünn uyusaa sabah erkenokula gitcenn:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürederim çantalar için siyah kareli olan eteğim beyaz çiçek kısmı gömleğimdi
öbürüde kot üzeride elbisemdi çiçekleri öle değerlendireyim dedimm
mavikedi yoğurt ye çok açsan
netten baksana belki bulursun abiye bişeyler daha uygun oluyo bazen bide lcw nında bazı modelleri var cecoo aslında üretmek önemlide dikiş pis iş valla her yan ip oluyooo kursta dikmek daha rahat masa falan var orda iyi oluyooo
yorulmadınmı senn bugünn uyusaa sabah erkenokula gitcenn:))
Gördüm seni de öğretmenimbitti mi soru hazırlaman
Dizi ne güzeldi değil mi ama bayılıyorum ben de
evet yaaa çok tatlılarr
trt nin dizilerinden başka dizi izlemiyoomm![]()
Şimdide Leyla ile mecnun zamanı:)
bendeki bu şekilde aynurumAYŞEcim zencefilli kürün tarifini verirmisinn ?)
bende bi tarif var ama zencefilim toz zencefil , nası yapsamkii ???
bendeki bu şekilde aynurum
zencefilli ödem atıcı kür
3 işaret parmağı uzunluğunda kesilmiş taze zencefil veya 5-6 adet kuru zencefil
3 elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su
elma ve limon dörde bölünüp,tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra,5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.
her gün olmak üzere,3 su bardağı,yemek öncesi veya sonrası ılık yada sıcak içilecek.
şöyle ayarlanabilir,sabah kahvaltı sonrası 1 bardak
öğlen yemek sonrası 1 bardak
akşam yemek öncesi 1 bardak gibi.
ben limonun 4/1 ini kattım kaynarken c vitamini gitmesin diye içerken bardağıma sıkıyorum.
bendeki bu şekilde aynurum
zencefilli ödem atıcı kür
3 işaret parmağı uzunluğunda kesilmiş taze zencefil veya 5-6 adet kuru zencefil
3 elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su
elma ve limon dörde bölünüp,tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra,5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.
her gün olmak üzere,3 su bardağı,yemek öncesi veya sonrası ılık yada sıcak içilecek.
şöyle ayarlanabilir,sabah kahvaltı sonrası 1 bardak
öğlen yemek sonrası 1 bardak
akşam yemek öncesi 1 bardak gibi.
ben limonun 4/1 ini kattım kaynarken c vitamini gitmesin diye içerken bardağıma sıkıyorum.
asuman ablammmm aynur cücüşümmmmmmmmm napıorsunuz nasılsınzzz
Neyse kızlar bana müsaade çok uykum geldi
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrrr
Yarın görüşmek üzere
Kendinize iyi bakın![]()
kızlar moralim çok bozuk
annem aradı az önce , köye yarım metre dolu yağmış , onlar ilerdeki bi köye arkadaşlarına gitmişlerdi , şimdi yolda mahsur kalmışlar , dayımların ve bizim tavuk çiftlikleri çökmüş , bütün civcivler helak olmuş , çiftlikler yerle bir olmuş , muhtemelen annamlerin evi ve babamın arabasıda aynı durumda , şuanda dayımın arabasındalar ve bekliyorlar , dayımların çocuklar evde ,akıllarını yitirecek gibiler diyo annem , canları sağolsun ne diyeyim , çookk kötüüü![]()
kızlar moralim çok bozuk
annem aradı az önce , köye yarım metre dolu yağmış , onlar ilerdeki bi köye arkadaşlarına gitmişlerdi , şimdi yolda mahsur kalmışlar , dayımların ve bizim tavuk çiftlikleri çökmüş , bütün civcivler helak olmuş , çiftlikler yerle bir olmuş , muhtemelen annamlerin evi ve babamın arabasıda aynı durumda , şuanda dayımın arabasındalar ve bekliyorlar , dayımların çocuklar evde ,akıllarını yitirecek gibiler diyo annem , canları sağolsun ne diyeyim , çookk kötüüü![]()