Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürederim çantalar için siyah kareli olan eteğim beyaz çiçek kısmı gömleğimdi
öbürüde kot üzeride elbisemdi çiçekleri öle değerlendireyim dedimm

mavikedi yoğurt ye çok açsan
netten baksana belki bulursun abiye bişeyler daha uygun oluyo bazen bide lcw nında bazı modelleri var cecoo aslında üretmek önemlide dikiş pis iş valla her yan ip oluyooo kursta dikmek daha rahat masa falan var orda iyi oluyooo

Aslında biraz öylede işte ben dikiş makinesini kullanmayı çok seviyorum :34: Genelde dikerken bir yandan yan iplerinide anında temizleyince çok fazla pislik çıkmaya biliyor tabi kumaşada bağlı :34:
Bakalım biraz daha toparlanayım ( şu reglm bitsin ) ondan sonra ne bulursam ( bana bol gelenlerden :60: ) hepsini katledip birşeyler yapacağım artık Allahın izniyle :1:

AYŞEcim zencefilli kürün tarifini verirmisinn ? ;))

bende bi tarif var ama zencefilim toz zencefil , nası yapsamkii ???

AYŞEcim zencefilli kürün tarifini verirmisinn ? ;))

bende bi tarif var ama zencefilim toz zencefil , nası yapsamkii ???
bendeki bu şekilde aynurum:40:

zencefilli ödem atıcı kür
3 işaret parmağı uzunluğunda kesilmiş taze zencefil veya 5-6 adet kuru zencefil
3 elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su

elma ve limon dörde bölünüp,tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra,5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.

her gün olmak üzere,3 su bardağı,yemek öncesi veya sonrası ılık yada sıcak içilecek.
şöyle ayarlanabilir,sabah kahvaltı sonrası 1 bardak
öğlen yemek sonrası 1 bardak
akşam yemek öncesi 1 bardak gibi.

ben limonun 4/1 ini kattım kaynarken c vitamini gitmesin diye içerken bardağıma sıkıyorum.

3 elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su

elma ve limon dörde bölünüp,tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra,5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.

her gün olmak üzere,3 su bardağı,yemek öncesi veya sonrası ılık yada sıcak içilecek.

ben limonun 4/1 ini kattım kaynarken c vitamini gitmesin diye içerken bardağıma sıkıyorum.

canımcım o halde yarın gidip aktardan kuru zencefil alayım , benim toz zencefilim var çünkü ;)

ben bi yaptım , o zaman karabiberi top karabiber kullandım , zencefil yerine en son kaynadığında yeşil çay ekledim , ama tam tarifi yapayım kuzum , sağolasınn :34::34::34::54::54::54:

offff ne yer gök aşk mış...

bu aksam bir takıldım ne kadar olmayacak sey varsa hepsi oldu

ben izlemekten yoruldum yazanlara hayret valla nası bir hayal gücü:ssz:

3 elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su

teşekkür ederim ablacım.
benm eski diyetisyenimde verişti bu cayı ama top karabiberdi..senin ki nasıl?

Neyse kızlar bana müsaade çok uykum geldi :3:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrrr :34:
Yarın görüşmek üzere
Kendinize iyi bakın :34:

Neyse kızlar bana müsaade çok uykum geldi :3:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrrr :34:
Yarın görüşmek üzere
Kendinize iyi bakın :34:

cecoşummm ii gecelerrr bn senin burd oldgunu farkedemedim.
çünkü gecmişteydim:) cok güzel kılo vermişsin bu hafta maaşallahhh

seni çok öpüyorum:54:

kızlar moralim çok bozuk :25::25::25:

annem aradı az önce , köye yarım metre dolu yağmış , onlar ilerdeki bi köye arkadaşlarına gitmişlerdi , şimdi yolda mahsur kalmışlar , dayımların ve bizim tavuk çiftlikleri çökmüş , bütün civcivler helak olmuş , çiftlikler yerle bir olmuş , muhtemelen annamlerin evi ve babamın arabasıda aynı durumda , şuanda dayımın arabasındalar ve bekliyorlar , dayımların çocuklar evde ,akıllarını yitirecek gibiler diyo annem , canları sağolsun ne diyeyim , çookk kötüüü :14::14::14::14::14:

annem aradı az önce , köye yarım metre dolu yağmış , onlar ilerdeki bi köye arkadaşlarına gitmişlerdi , şimdi yolda mahsur kalmışlar , dayımların ve bizim tavuk çiftlikleri çökmüş , bütün civcivler helak olmuş , çiftlikler yerle bir olmuş , muhtemelen annamlerin evi ve babamın arabasıda aynı durumda , şuanda dayımın arabasındalar ve bekliyorlar , dayımların çocuklar evde ,akıllarını yitirecek gibiler diyo annem , canları sağolsun ne diyeyim , çookk kötüüü :14::14::14::14::14:

Çok üzüldüm aynurum geçmiş olsun ne denir ki canları sağolsundan başka

Çok geçmiş olsun Aynurcuğum :71: dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin :34:
Allah yar ve yardımcıları olsun ...Aminnnnnnn

Back
X