Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenam ellerine kollarına sağlık canım listeler için kg veren hatunlarada tebriklerrr bravooo

Amaaaa kendi kg mi ve Yenam senin kg'nide sevmedim sevemiycemmmm

ağzına sağlık ablam bi yensek şu nefsimizi zaten hiç bir sorun kalmayacak...ama insanoğlu işte sınav burda zaten tüm egolarını sıfırlayabilirsen kazanan olursun...

Nurgülcüm öncelikle oğluna uzun sağlıklı ömürler versin Rabbim çok güzel bir bebek maşallah

eltimin ilk bebeği genetik testi yapıldı zaten pazartesi çıkıcak çünkü ablası pıhtılaşmadan dolayı 4 düşükten sonra bebek sahibi olmuş...bundanda şüpheleniyorlar...progestan kullanıyor birde haftda bir iğne..yerleşme kanaması dedi doktor...hayırlısı olsun şimdi sürekli yatıyor uzun süre ayakta kalınca kanaması geliyordu.şimdi iyi 2 gündür sürekli yatıyor.
Tünaydınlar herkse kafam sepet gibi, basim cok agriyo yeni kalktim yataktan
Kilo bilbirimi;
115.3 kg
99 ilk hedef kac yil sonra gorurum bilmiyorum
Yolda yururken insanlarin bastan asagi suzmelerinden, o igreti bakislarindan nefret ediyorum
Ayşecim lütffen böyle düşünüp kendini dahada üzme canım...eminim görüntü olarak çok farkımız yoktur çünkü senin boyun uzun...iyi ki burdayız bak kilolarımız daha da fazla olabilirdi.malesef olaya olumlu yönünden bakmamız şart...sende başaracaksın 99 kg mı 3 ayda görürsün Allahın izniyle iş saatlerin düzensiz oda seni zora sokuyor..ama pes etmek yok Emir için...

buarada bugün kocişimle 2. yılımızı doldurdukk
kuzum benim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun uzun sağlıklı ömürler versin Rabbim...hala beklemedesin can sıkıcı ama hayırlısı olsun canım...öptüm seni...
saol Meyracım eh olacak o kadar uykusuzluk birde bel fıtığım var yüzüstü yatarsam yada sürekli sırtüstü yatarsam ağrı yapıyor...sağlık olsun...

inşallah canım bizde dua ediyoruz ama sürekli dinleniyor kanama da azaldı 3 ayı da dolunca rahat eder diye düşünüyorum...öptüm seni...

günaydınnn yasemin abla gec yatmazlar sabah kalkmazlar bizim hatunlar...öyle özeniyorum ki gece sohbetlerine...

ben dün eve gidince 4,30-6,30 arası uyudum iftara yakın ütümü bitirdim...gece uyku tutmadı beni..3-4 saatlik uykuyla geldim birde çok sıcaktı sabah sabah...gece soda içmiştim onu susattı bilmiyorum ama bugün durumum vahim Allah hepimizin yardımcısı olsun...heleki seni antalyada ...hayırlı işler öptüm seni.

ESram00 Bu süreçte Allah yardımcın olsun canın sıkılmış ama Esoşum halletmiş sanırım...

Listeler için Yena Ve Eliz ellerinize sağlık..hakkınızı helal edin..
Eliz Canım umarım bişy çıkmayacak kitlede ama aldırmakta fayda vardır tekrar geçmiş olsun...

dereceye girenleri tebrik ediyorum..ben de aylardan sonra 97 li bir rakam gördüm belki su kaybı idi ama motive etti...çalışmasam ben kilo alırdım evlendiğim ilk yıl sahura kadar otur ikindiye kadar uyu ile en fazla kiloyu o zaman aldım...lütfen kilo alanlarda üzülmesin...uyku çok kilo yapıyor malesef..

şimdi ben kaçar... işlere dalıyım zaten öğleden sonra ağırlı çöküyor diğer elemana devrediyorum...

hayırlı günler...

GÜNAYDIN GÜZELLER

Bu kadar uykusuz kalırsan olacağı bu olurdu diyorum biraz önce dalmışım o arada patronum gelmiş hayırdır uyuyomusun dedi bende kusura bakmayın uykusuzum dalmışım biraz dedim sağolsun anlayışlı adam bişey demedi

Ben çok mutluyum kızlar dün tartı bana güldü valla dün öğleden sonra kabızlık konusunda biraz rahatladım şükür bide sabah şişliğim vardı iftardan önce tartıldım ve tam 88,1 kilo geldim yani 1,4 kilo vermişim çok şükür valla çok mutluyum kızlar ya

Esracım canım sen kendini bu kadar sıkma kuzum anlatmıcam diye ne zaman canın sıkılırsa biz burdayız ve seni dinleriz tüm samimiyetimizle sen yeterki iyi ol canım benim
Az kaldı arkadaş çıkacaz ablacığınla belki resmini felan görsem tanırım canım benim öpüyorum
Kızlar tebrik ederim
Elizim kuzum eline koluna emeğine sağlık canım
HAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ pomogranate

HAFTANIN 2.si _________ - 2 kg. _______________ Clutch :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,4 kg. __________ ayşe_c52

AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ elizabeth_bath :122:

AYIN 2.si _________ - 3,5 kg. _________ pomogranate :81:

AYIN 3.sü ________ - 2,8 kg. _______________ karye
Haftanın ve ayın dereceye giren güzelleri tebrik ederim
Yenam eline koluna emeğine sağlık canımmm

Günaydın yasemin ablacım valla al bendende okadar şuan sadece uyku istiyorum

Evde olanlar çok şanlısınız..............

Yenam ellerine sağlık

kimse kusura bakmasın ben de hastayım üçünüze, kimler geldi kimler geçti, sizler hep demirbaş oldunuz. iyi ki de öyle, seviyorum sizi
bizde seni seviyoruz canımcımm

ohhhhh misssssssssssss benimde yapasım var ama yeriz 2 kişiyiz sonra vururum kalorinin dibine diye yapmıyorum

allah sanada nasip eder minik minik pıtırcıklar inşallahh elbise pıtırcığına feda olsun sen doğur yeterskii
dün neden öğrendiyse bilgisayarda otururken enseme bi şaplattı bugün cuma enseyi tafa (kapa diyemiyo)
gülemmi kızammı baka kaldım çocuklar alem valla

büyük kızda oruca heveslendi iyi öğlene kadar tut dedim saat 9 buçukta koşarak geldi anne anne orucumu bozmam lazım dayanamıyom neden kızım dedim tuvaletim geldi çok sıkıştım wc ye gidersem orucum bozulcak diyoo
sabah sabah güldürdüler

ısrarlara dayanamayız zaten hiç
bizde ağustos 5 gibi gidicez kaynanam her sahura gözleme yapıyoo neyseki son günler:))
ramazanda resmen gözlemesel hayata geçiyolar
patlıcanlı domatesli hergün bi çeşit
bide güzel kokuyoki gelde yeme arkadaş
kalabalık ta olunuyo sanki alamanyalardan gelmişiz gibi dayısı halası emmisi doluşup geliyolar arkadaş siz çağırsanıza yokk illa bize gelecekler öle olunca hem çalışıp hem yiyorum:)))))))))
dafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sannaaa site açalım arkadaş ne güzel şeyler yaratıyon benimd bayat pide kaldı dolaba koyayım baride yarın bende öle bişeyler yapıp değerlendireim
oyyy kıyamam allahtan anlayışlıymışş paronun
yasemin azda yemişsin zor olacak bugün sana

Günaydın güzel hatunlarrrrr

Herkes iyidir umarım hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah

Ben bi dolanayım bakıyımm

Efemmmm ve nevzamansız yadıklarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim öpüyorum kocaman

tebrik ediyorum kızlar... Elizcim senin de ellerine sağlık.. ve geçmiş olsun.. hayırlı haberler alırsın inşallah...
bu arada ben de ilk defa listenin üstlerindeyim. bu hafta koşuşturmanın ve her yere yürüyerek gitmenin meyvesi bu... bir de ayaklarımdaki su kabarcıkları

HAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ pomogranate

HAFTANIN 2.si _________ - 2 kg. _______________ Clutch :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,4 kg. __________ ayşe_c52

AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ elizabeth_bath :122:

AYIN 2.si _________ - 3,5 kg. _________ pomogranate :81:

AYIN 3.sü ________ - 2,8 kg. _______________ karye

YENA'cım ellerine sağlık..
listelerdeki isimler değişmiş.. yenigelen arkadaşlar hızlı gidiyor.. kutlarım hepinizi.. azminiz hiç azalmasın..
umarım hepimiz en kısa zaman da hedeflerimize ulaşırız...

dün gece PC başında uyuyup kaıdım. malum çok yorgundum. eşimin uyarısıyla yatağa gittim. sabah uyandığımda saat 9 u geçiyordu.. akşama da nöbetçiyim..

bu gün biraz fazlaca yemek yaparım.. çünkü yarın nöbet çıkışı izmire gideceğiz. ufaklığı almaya... artık huysuzluklara başlamış.. anasının koynuna gelsin bebeğim

abimiz yalnız kalacak evde ..yemekleri hazır olsun..
bu arada nete giremem.. ama desteğinizi yanımda hissedeceğim. aksi halde annemin yanına her gidişim 2 kilodan başlıyor bu sefer almadan... hatta az da olsa vermiş olrak dönmeyi planlıyorum..

EYLEMLERİM DEVAM EDECEK...

Hayırlı hafta sonları olsun inşallah
Allah nevinime zehracığıma yaseminciğime ve tüm çalışanlara kolaylıklar versin

slm kızlar nasılsınız
kilo verenleri sporda başarı sağlayanları tebrik ederim maşallahh hepiciğinize

eliz cnm çok geçmiş olsun sonuclar iyi çıkıcaktır inşallahh daha geçmişe bakamadım ama nezaman çıkcakmıs sonuclar tatlım :44:

esrammmm cnm sıkma canını sağolsun clutch yardımcı oluyo sana hayırlısyla atlatırsın umarım bu boşanma sürecini
ve nezaman sıkıntın olursa rahatca çekinmeden yaz cnm dinleriz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız kuzum

kızz meyraa napıyon bakem

selam millet....

hepimiz için güzel bi hafta sonu olur inşaallah kızlar.....

offff biz bu gece sahura uyanamamışız eşimle ikimizdeeee.....
eşim bugün baya zorlanacak malesef(5:
bir daha uyanamamazlık yapmayız inşaallah tüm ramazan boyunca artık
gece yatmayım dedim geçen, ama olmadı, tüm gün sersem gibi dolaştım, neyse bakalım rabbim bir yol yordam gösterecektir inşaallah......

ay canım bir ramazan telaşıyla koşturup gidiyom sabah akşam inan:)))
çok şükür iyiyim, sağolasın.
ve şükür hergün daha bi alışıyorum ramazan düzenine........

sen napıyon, nasılsın tatlım?
afacan nasıl??

bız zaten sırketın basım ıslerını de konyada yaptırıyoruz daha uygun oluyor fıyatı da konyadan aldım guya tanıdık ama 2000 tl tutuyor toplam bır basım adetı varmıs yapmaları gereken. 10 tane ya da bır tane olmazmıs yanı.

esra supersın cok sevındımmmmmmmmmm devamı gelsın ınsaallah canım daıma.

tam ben de dıyecektım esra ıle gorus dıye. sen hemen yardım etmıssın zaten canım. sagolasın valla

tsk ederım karye. pes edersem daha fazla kılo aldıgımı gordum oyuzden mucadele etmek zorundayım canım. cok tsk ederm guzel sozlerın ıcın.

canım cok uzuldum okuyunca. ama cok sukur cozumu varmıs bak esra sneı rahatlattı aydınlattı sagolsun ayyyy cok sevındım

yok canım sıkılcak bi durum yok inşallah.
alıncak kurtulucam :)
kuzenim o hastanede çalışıyo, çıkıcağı tarihi bilmiyorum ama direk onun eline gidicek o yüzden gidip hastaneyle sonuçla uğraşmayacağım çok şükür.
Çok doğru söylüyosun ablacım..
Dikkatli olmalıyız her daim, kendimize güvenmeliyiz bir de :)

Sakın böyle düşünme ablacım.. Zaten teknik olarak senin böyle bir ameliyata girmenin imkanı yok şu anda. Az kaldı ablacım gerçekten. Başaracağına eminim adım gibi
___

Dün gece sürpriz bir misafirimiz geldi. Yaşça benden biraz küçük bir arkadaşım geldi bir anda. aile düzeni de pek yok...
Bir kez daha anladım şükredecek çok şeyimiz olduğunu.
Ben oruç değilim bugün de. Çalışanlar varmış hafta sonunda, Allah daha çok sabır versin sizlere vallahi

Bir de hepinize teker teker çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
İnşallah iyiyim zaten ama ağrıdan ve ateşten modum düştü tabi ister istemez :)
Kilo verenleri, veremeyenleri, alanları herkesi tebrik ediyorum kocaman kocaman :)

elız ben kacırdım mı bılmıyorum doktor ne dedı

elız ellerıne saglıkkk tsk ederım.

bu hafta bırıncılıgı esraya vermısımmmmmmmm persembeye kadar hıc spor yapmamıstım yolculugun etkısı ıle kendıme gelememıstım son gunlerde toparlamıs olmaya cok sevındım

ben de aynı seye ımrenım anneme yemege gıttım caya gıttı derler. cocugu bıraktım derler falan. ben de tek bakacagım hatta ancak dogumuma gelırler bır ıkı gun. kaynanam da bahce ve ınekler var koyde kadın. kımsesı yok o bakıyor annem calısıyor zaten. ben de tek buyutecegım kreslerde buyuyecek cocugum olunca. oyle gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…