- 25 Aralık 2009
- 5.661
- 17.584
- 498
105 ten 86 Lara inmis sin baya guzel terlik ederim.
evet zor oldu ama başardım..inşallah daha güzellerinide görücez hep beraber....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
105 ten 86 Lara inmis sin baya guzel terlik ederim.
olur tabiki...memnun oldum...ben bikaç ay yoktumda o araya denk gelmiş senin gelişin oyüzden hatırlamadım demekki...
bende zeynep 2 kızım var ve 29 yaşındayım...saat farkı demişsin yurtdışındasın sanırım..
Evet kanadadayim daha once yer filan yazdigim icin Isis verirsem google da cikiyor o yuzden vermek istemedim. Benimde 6 yas be 4 yas kizim ve oglum var nerelisin.
anladım canım...niklerle hitap zor oluyoda oyüzden sormuştum...
artvinliyim ama istanbulda yaşıyorum...
maşallah Allah bağışlasın...seninkilerde küçükmüş..benimkilerde büyük 5 küçüğümde 22 aylık...
Deniz diyebiliriz o zaman o Allah bagislasin canim.
çok üşüyorumm..ve fena uyku bastırdı...peteğe yapışıp uyumak istiyorumm...
yeni evlediğimde sobalı evde oturuyodum...sobanın arkasınada tek kişilik bi sünger koymuştum...gürül gürül yanan sobanın arkasında uyuyodum çok güzeldi...şimdi peteğe yapışmak aynı lezzeti vermiyo...
Soba eglencelidir:) sagi solu ustu cok amacli kalariferde pek eglence Yok.bizim Sabah oldu bende kahvalti hazirlicam iyi aksam lar arkadaslar size zeynep tanistigima me memnun oldum.
hoşgeldin asuman ablacım....
ben ütülerimide yaptım geldimm...ohh bikaç gün rahatım ütülerden yana....![]()
kızlar merhaba nasılsınız ben dıyetısyenden cıktım bugun kılo almısım vucut su tutmus cunku su ıcmıorum moralım bozuldu koca bır menuyu hupturdum sımdı arkadaslardayız aksamda baska yere davetlıyız bır daha gıremem bı bakayım ne yapıosunuz dedım 2haftadır duzenlı spor yapıorum yagım azalmıs ama kasım artmıs memnun kalmadı sankı dıyetısyen yanlıs spor yapıosun dedı bana yuruyus yapıomusun dedı sanırım o ıyı bısey bılgınıze olsun demekkı yuryus yapmak gerekıyor yada ıyı bır spor yuryus galıba memnun kaldı yurumemden sebzeyı meyveyı az tuketıomusum dogru sızde dıyetınızde meyve sebzeyı bol bol tuketın...gun ıtıbArıyle 101 kıloyum acılen sılkelenıp kendıme gelmem gerekıyor bugun bole moral bozukluguyla gecer yarına toparlarım herhalde....kendınıze ıyı bakın orusuruz snr...
Ellerine sağlık canım ben bu ara pek ütü yapmıyorum eşim evde olduğundan eşorfman felan giyiyor kızlar da kendileri yapıyorlar ütülerini
Nursena naptın dişçiyi gördüm facede ama parke işi bitti mi karataycılara takılacağım diye bizi ihmal etme sakın
kızlar merhaba nasılsınız ben dıyetısyenden cıktım bugun kılo almısım vucut su tutmus cunku su ıcmıorum moralım bozuldu koca bır menuyu hupturdum sımdı arkadaslardayız aksamda baska yere davetlıyız bır daha gıremem bı bakayım ne yapıosunuz dedım 2haftadır duzenlı spor yapıorum yagım azalmıs ama kasım artmıs memnun kalmadı sankı dıyetısyen yanlıs spor yapıosun dedı bana yuruyus yapıomusun dedı sanırım o ıyı bısey bılgınıze olsun demekkı yuryus yapmak gerekıyor yada ıyı bır spor yuryus galıba memnun kaldı yurumemden sebzeyı meyveyı az tuketıomusum dogru sızde dıyetınızde meyve sebzeyı bol bol tuketın...gun ıtıbArıyle 101 kıloyum acılen sılkelenıp kendıme gelmem gerekıyor bugun bole moral bozukluguyla gecer yarına toparlarım herhalde....kendınıze ıyı bakın orusuruz snr...
menüm:
kahvaltı:
1 yumurta
1 salatalık
1 domates
3 küp kaşar
1 tatlı k. labne
2 dilim ekmek....
ara:elma 9 lu çay
öğle:
1 kase mercimek çorbası
büyük bir kase salata....
ara: armut
akşam:
1 porsiyon ıspanak
1 kase yoğurt...
2 litre suyum tamam..15 dakika sporumda tamam....
laminant için kolay gelsin cnm bu ara yogunsun gerçi genelimizde var yogunluk bayram öncesi
dişide ihmal etme derim ben hamileyken çok sıkıntı çekmiştim bir dişime geçici dolgu yapmıştı dr dogumdan sonra gel demişti
gitmedim şimdi o diş perişanları oynuyo kırıldı acayip bi hal aldı
![]()
nursena ilk cevap vermedim bu mesaja ama sonra kafama takıldı...orada paylaşıma başlaman bizi bıraktığın anlamına gelmiyo demi..:44:
nursenaaa hoşgeldinn...
Ellerine sağlık canım ben bu ara pek ütü yapmıyorum eşim evde olduğundan eşorfman felan giyiyor kızlar da kendileri yapıyorlar ütülerini
Nursena naptın dişçiyi gördüm facede ama parke işi bitti mi karataycılara takılacağım diye bizi ihmal etme sakın