Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olur tabiki...memnun oldum...ben bikaç ay yoktumda o araya denk gelmiş senin gelişin oyüzden hatırlamadım demekki...:34:

bende zeynep 2 kızım var ve 29 yaşındayım...:34:saat farkı demişsin yurtdışındasın sanırım..

Evet kanadadayim daha once yer filan yazdigim icin Isis verirsem google da cikiyor o yuzden vermek istemedim. Benimde 6 yas be 4 yas kizim ve oglum var nerelisin.

Evet kanadadayim daha once yer filan yazdigim icin Isis verirsem google da cikiyor o yuzden vermek istemedim. Benimde 6 yas be 4 yas kizim ve oglum var nerelisin.

anladım canım...niklerle hitap zor oluyoda oyüzden sormuştum...

artvinliyim ama istanbulda yaşıyorum...

maşallah Allah bağışlasın...seninkilerde küçükmüş..benimkilerde büyük 5 küçüğümde 22 aylık...

çok üşüyorumm..ve fena uyku bastırdı...peteğe yapışıp uyumak istiyorumm...

yeni evlediğimde sobalı evde oturuyodum...sobanın arkasınada tek kişilik bi sünger koymuştum...gürül gürül yanan sobanın arkasında uyuyodum çok güzeldi...şimdi peteğe yapışmak aynı lezzeti vermiyo...

çok üşüyorumm..ve fena uyku bastırdı...peteğe yapışıp uyumak istiyorumm...

yeni evlediğimde sobalı evde oturuyodum...sobanın arkasınada tek kişilik bi sünger koymuştum...gürül gürül yanan sobanın arkasında uyuyodum çok güzeldi...şimdi peteğe yapışmak aynı lezzeti vermiyo...

Soba eglencelidir:) sagi solu ustu cok amacli kalariferde pek eglence Yok.bizim Sabah oldu bende kahvalti hazirlicam iyi aksam lar arkadaslar size zeynep tanistigima me memnun oldum.

kızlar merhaba nasılsınız ben dıyetısyenden cıktım bugun kılo almısım vucut su tutmus cunku su ıcmıorum moralım bozuldu koca bır menuyu hupturdum sımdı arkadaslardayız aksamda baska yere davetlıyız bır daha gıremem bı bakayım ne yapıosunuz dedım 2haftadır duzenlı spor yapıorum yagım azalmıs ama kasım artmıs memnun kalmadı sankı dıyetısyen yanlıs spor yapıosun dedı bana yuruyus yapıomusun dedı sanırım o ıyı bısey bılgınıze olsun demekkı yuryus yapmak gerekıyor yada ıyı bır spor yuryus galıba memnun kaldı yurumemden sebzeyı meyveyı az tuketıomusum dogru sızde dıyetınızde meyve sebzeyı bol bol tuketın...gun ıtıbArıyle 101 kıloyum acılen sılkelenıp kendıme gelmem gerekıyor bugun bole moral bozukluguyla gecer yarına toparlarım herhalde....kendınıze ıyı bakın orusuruz snr...

hoşgeldin asuman ablacım....

ben ütülerimide yaptım geldimm...ohh bikaç gün rahatım ütülerden yana....:42:

Ellerine sağlık canım ben bu ara pek ütü yapmıyorum eşim evde olduğundan eşorfman felan giyiyor kızlar da kendileri yapıyorlar ütülerini
Nursena naptın dişçiyi gördüm facede ama parke işi bitti mi karataycılara takılacağım diye bizi ihmal etme sakın

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız ben dıyetısyenden cıktım bugun kılo almısım vucut su tutmus cunku su ıcmıorum moralım bozuldu koca bır menuyu hupturdum sımdı arkadaslardayız aksamda baska yere davetlıyız bır daha gıremem bı bakayım ne yapıosunuz dedım 2haftadır duzenlı spor yapıorum yagım azalmıs ama kasım artmıs memnun kalmadı sankı dıyetısyen yanlıs spor yapıosun dedı bana yuruyus yapıomusun dedı sanırım o ıyı bısey bılgınıze olsun demekkı yuryus yapmak gerekıyor yada ıyı bır spor yuryus galıba memnun kaldı yurumemden sebzeyı meyveyı az tuketıomusum dogru sızde dıyetınızde meyve sebzeyı bol bol tuketın...gun ıtıbArıyle 101 kıloyum acılen sılkelenıp kendıme gelmem gerekıyor bugun bole moral bozukluguyla gecer yarına toparlarım herhalde....kendınıze ıyı bakın orusuruz snr...

pişştt sakın artı gördüm diye çozutma olurmu...ne olmuş yani sonunda ölüm yokya bugün artı gördüysen yarın eksi görürsün yeterki pes etme...yeterki düştüğün gibi kalkmayıda başar....:34:

Ellerine sağlık canım ben bu ara pek ütü yapmıyorum eşim evde olduğundan eşorfman felan giyiyor kızlar da kendileri yapıyorlar ütülerini
Nursena naptın dişçiyi gördüm facede ama parke işi bitti mi karataycılara takılacağım diye bizi ihmal etme sakın

ay ne güzel benim kızlarda bigün kendi işlerini kendileri görcekmi acaba...daha doğrusu ben o günleri görcekmiyim...

bu çok garip geldi bana yağdan vermiş olman çok güzel ve kaslaşmanda daha güzel bişey canım
elbetteki spor yaptıysan kaslarından dolayı kilo almanda doğal canım
üzülme bence çok iyi durumun öneemli olan yağdan verip kas yapabilmek zaten moralini bozma
keşke bizde hep yağdan versek:34::34:

selam arkadaşlar
bugün sabah bir kase nestfit sütle
arada yarım dilim kek
öğlen ton balıklı salata bir domates bir ayran
ara öğün bir elma
akşamda nohut yemeği pilav ve yoğurt

inşallah cumaya güzel bir sonuç olacak:21::21:

menüm:

kahvaltı:

1 yumurta

1 salatalık

1 domates

3 küp kaşar

1 tatlı k. labne

2 dilim ekmek....

ara:elma 9 lu çay

öğle:

1 kase mercimek çorbası

büyük bir kase salata....

ara: armut

akşam:

1 porsiyon ıspanak

1 kase yoğurt...

2 litre suyum tamam..15 dakika sporumda tamam....

menüm:

kahvaltı:

1 yumurta

1 salatalık

1 domates

3 küp kaşar

1 tatlı k. labne

2 dilim ekmek....

ara:elma 9 lu çay

öğle:

1 kase mercimek çorbası

büyük bir kase salata....

ara: armut

akşam:

1 porsiyon ıspanak

1 kase yoğurt...

2 litre suyum tamam..15 dakika sporumda tamam....

çok iyi canım
ben spor yapamadım
birazdan yaparım :42:

laminant için kolay gelsin cnm bu ara yogunsun gerçi genelimizde var yogunluk bayram öncesi:10::10:
dişide ihmal etme derim ben hamileyken çok sıkıntı çekmiştim bir dişime geçici dolgu yapmıştı dr dogumdan sonra gel demişti
gitmedim şimdi o diş perişanları oynuyo kırıldı acayip bi hal aldı :31:

:37:

nursena ilk cevap vermedim bu mesaja ama sonra kafama takıldı...orada paylaşıma başlaman bizi bıraktığın anlamına gelmiyo demi..:44:

nursenaaa hoşgeldinn...

slm kızlarrr laminantcılar her zamanki türk işçileri gibi geleneği bozmadılar bugün gelmediler gelmedikleri gibi telde etmediler yarın geleceklermişş güya sabah 9 da

dişçiye korka korka gittim adam allahtan çok uğraştırcak bayram sonuna burakalım bayram da ağrırı falan dedi kanumca bu kadının cüsse geniş bol bol et yer dişleri ağrıtır başıma ekşir diye:)) salladı beni bende dişçiden şenerşen edasında yaldır yaldır koşarak çıktım dişçiden arkama bakmadan:)))))

kıza babası bakkıyoken dolaştım az ohh rahat rahat

karataya başladım diye burakmam sizi toprağammmmsınız:)))))))))))))
benimki sadece deneme ilk defa başka topiğe yazıyom 5 yıldır takıntılıyım sanırım bayaca:)))
kitabını almış üst komsu 68 kilo neyine aldı onuda bilmiyomda:))
bana verde okuyum dedim az kafama yattı akşamda markete gittik fındık aldım keten tohumu bide çok tatlı istedimi canım pekmezli cevizli sucuktan aldım benim adamda kadın delirdin galiba fındık fıstıkla zayıflanırmı diyoo dalga konusu oldum resmen
inşallah 7 leri görsem razıyım

Back
X