- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,
iyi pazarlar herkese. ben hastayım, üzgünüm. dün amcam vefat etti, 66 yaşındaydı... tek çocuğu var, istanbulda da birbirimizden başka akrabamız yok. dün onun cenaze işleriyle ilgilendik. hayat çok zor gerçekten tek başına.. akşam uçakla memlekete götürdüler naaşı. bugün defnedilecek. kardeşim gitti ama ben gidemedim. hastayım, benden önemlisi annem de hasta. onu bırakıp gidemedim.. üzüldüm çok ama elden bi şey gelmiyor... Allah taksiratını affetsin..
ben birkaç gün görünmeyeceğim. kendinize iyi bakın dostlar..
iyi gcler hanımlar uyumadan bı bakayım dedım ne cok sey olmus
amcası vefat eden arkadsıma llahtan sabır dılıyorum yerı mekanı cennet olur ıns...
hasta olan ve ya annesı/yakını hasta olan arkadaslar sızlerede acıl sıfalar dılıyorum.
bana gelınce durumlar kotu moralım bozukk 96 kg ıle 95 kg arasında gıdıp gelıyorumm ayrıca tartıma da guvrnmıyorum bı eksık bı fazla tarıyo ayrıca 100 gram dıye degıl de yarımsar kg yarımsar kg gosterıyo. anlıyacagınız memnun degılım ıyı bı tartı onerısı olan var mı??
görürsün ne kaldıkı 81 ee gene iysin maşşallah benim eşim evde olsa hepten cozuturum tebrikederem:)
kızı kaldırdım yavaş yavaş tostunu yiyo ayy ağır ağırr öldürüyo beni içim çekildi sabah sabah::))
bende kahvaltımı yaptım 2 dlim normal ekmekle tost yaptım kaşarlı sucuklu
çay
bugün laminant döşenecek sanırım nohut emeği koydum pişiyo işçilere yemek lazım pilav yaparım yanınada bulgur pilavı yetersanırım bugünki menümde nohut var yani benimde
saat 1 de dişçiye gidilecek kaçınılmaz son adam 1 ay sonra gel dedi 3 ay oldu korku belasıı
daha gitmemede eşim başımın ağrısını dişime buluyoo
yoğun bi gün beni bekler öpüldünüz herkeze hayırlı haftalar
he bide bayram öncesi bol eksiliiiiii
Günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar..
Yoğunluğum devam ediyor üstüne bayram telaşı eklendi vakit buldukça temizlik,yazlık kışlık yapmaya çalışıyorum...
ayrıca burası da çok ama çok soğuk....
Isınacak diye bir söylenti var bekliyoruz bakalım ısınacakmı havalar...
nilaycım nasılsın...
hoşgeldin cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın çocuklar nasıl
bizde yakıyoruz kombiyi ciddi soğuk hava dün alışverişe çıktık güneşliydi ama buzzzdu resmen![]()
kızlar karatay diyetine karar verdimm bugün
karatay topiğinde başlıcam paylaşıma inşallah faydalı olur
hoşbuldum canım...bende iyiyim çocuklarda iyi büyük tv izliyo küçük ayağımda uyutmaya çalışıyorum...
şuan burdada güneş var ama buz gibii...
öğle yemeğimi yedim...akşama yemek yaptım...yeni oturdum kuzu uyursa gidip ütü yapmayı düşünüyorum......
bugün göz doktorundan randevu almıştım saatleri karıştırmışım..15,30 a alıcaktım 13,30 a almışım..geçmiş olsun oldu...
eşiminde işleri karıştı bu sebepten biraz ona canım sıkıldı...niye öyle yapmışım bilmiyorum...yarına tekrar randevu aldım...akşama bi posta fırça yicem heralde...
bugün çatlamazsam hiç çatlamam sanırım
sabah:2 yumurta
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 y.k ballı tereyağı
1 dilim beyaz peynir
yumurtayı bu sefer sahanda yapayım dedim ve yarım ekmeğe yakın ekmek tükettim
öğlen: 1 küçük tabak patates kızartması
5 tane karnabahar kızartması
1 köfte 1 dilim ekmek
1 nar
2 lt su daha günün yarısı bitti üsteliktartıya çıksam kilo artı gösterir sabah uyandığımdan
![]()
sabah kaçırmıssın okaa neyem öğlende dvm ettin cnm bence kaçırdıgımız zamanlar en azından öğlene akşama telafi etmeliyiz![]()
son günlerde gözümü öyle bir açlık bürümüş ki bir türlü doymak bilmiyorum o kahvaltıdan doymadan kalktım artık o kadar söyleyeyimartık yarın telafi edeceğim sanırım başka çarem yok. sanırım en baştaki hızlı kilo verme sevdam yol açtı buna o kadar açlıktan sonra artık isyan etti bünye ya da hasta olacağım
![]()
dediğin gibi ikiside bu durumun sebebi olabilir olsun bırakmak yok yola dvmarada olur öyle bende coşuyorum bazen sonrasında durdurabilmek önemli
eskiden dıyetı bozunca amaan bozdum olmuyo diyip hominigırtlak dvm ederdim enazından artık bu sorunu çözdüm
![]()
aynen bi zaman dediğin gibi homini gırtlak yediysem aynı sürede de aç gezmeyi göze alacağım başka yolu yok. acelem yok zaten birden gitsin istemiyorum eylüle kadar bol bol vaktim var haftada yarım ile 1 kilo arası versem bile kafi 47 haftam var daha
eylülde ne vardı cnm hatırlayamadım databi cnm aceleyle vermek çokda iyi değil daha çabuk geri alınıyo
yavaş yavaş sporla verilen kolayla geri alınmıyone demişler spor şart hernekadr ben buna çok uyamasamda
![]()
ben normalde sporumu yapıyorum ama üniyi bırakıp sınav dönemine girdiğim için tekrar maalesef çok aksatıyorum bir dersaneye gidersem arada yürüyorum o kadar eylülde de hayırlısıyla kısmet olur da kazanırsam yeni okula başlayacağım zaman olacak ilk üni.ye başlarken kilo sıkıntısı yaşıyordum devam eden dönemlerde de sıkıntılarını cektim ve insanın özgüvenine baskın geldiği zamanlar oluyor ve benim asıl nefret ettiğim noktası da o. Bu saçmalığı tekrar yaşamak istemiyorum :)
haklısın cnm zaten konuşmalarından bunu kafaya koydugun belli bu azimlede başırıcagına inanıyorum
çok güzel cnm bende azda olsa spor yapmaya çalışıyorum benımki dans artı yürüyüş şeklinde ama bebişten ev işlerinden çokda zaman ayıramıyorum![]()
yürüyüş tek başına bile yeterli bence tabi bölgesel sorunları olanlar ekstra birşeyler daha yapmalı o ayrı ama en iyi spordur. evde yaptıklarım da klasik egzersizler dışında zumba ve leslie sansone 5 mil yapıyordum okuldayken de zaten spor salonuna gidiyordum
sen yemek diyince bi koşu mutfaga gittim geldim ocaktaki yemegı unutmusum neyseki bi sıkıntı olmamış
afiyetler olsun cnm aynı zamanda elinede sağlık benımde yemek işi tamamdır yine ve yine çamaşır katlama olayım var birazdan bende başlarım katlamaya![]()
uyusunda ufaklık sende başlarsın ütüye hernekaa gıcık olsada mecburr
hayırdır cnm kendin içinmiydi randevu :44: eşinin işlerinde ne sıkıntı var kuzum çok büyük bişey değildir umarım![]()
burda çoğu arkadaş leslie yapıyo ben denemedim daha hiç belki bayram sonrası azar azar başlayabilirim bende ona![]()