sağol iyiyim..oynuyolar abla kardeş...iyiler keyifleri yerinde yani...çok şükür...
seninkiler nasıl en son kızın rahatsızdı midesi falan bulanıyodu...paşa nasıl oldu...
Kızım iyileşti çok şükür.. bir kaç gün sürdü halsizliği..
OĞlum da iyi bu aralar ama bazı geceler hafif tıkanıyor alerjisinden dolayı..
Sınıfın bir tarafı duvardan duvara halı kaplı o da etkiliyor...
Allah dermansız dert vermesin canım...Şükür halimize...
elhamdülillah iyiyim canım. ölüm haberiyle biraz tadımız kaçtı ama sağlığım iyi çok şükür.sağol ablacım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sizler olmadan zor oluyo...
sen nasılsın....
çok sağol yenacım. Allah razı olsunMerhaba güzeller....
Umarım hepiniz iyisinizdir ben de iyi olmaya çalışıyorum....yoğunluğum devam ediyor ama az kaldı bitiyor yoğunluğum..
Beslenmeme pek dikkat edemiyorum dolayısyla kilo kaybım da olmuyor....ayak tırnaklarımdan dolayı antibiyotik tedavisine başladım 3 haftadır her gün antibiyotik alıyorum bakalım ne olacak halim
Antibiyotik te şişiriyor beni, bonusum oda
Anladığım mod düşüklüğü hakim topikte...Nursena kızmış bişeylere zeynep ve nilcee sağolsun her gün yazmışlar..
İşlerim yoluna girince düzenli geleceğim ben de ve herkes tabiii...her ne kadar bazı durumlara çok kırlısam da bu topiğe çok emek verdim böyle olmasına da göz yumamam açıkçası...
asucum nasıl oldun iyisin umarım...telefonda pek uzun konuşamadık benden kaynaklı kusura bakma...
daficiğim,yakınınız için başsağlığı diliyorum...:
nevinciğim,babana geçmiş olsun....
Esra,70 leri görmüşsün..nazar:Daırısı 50 lere ve bize...
Yenacım seni görmek beni mutlu etti
Ben de iyiyim şükür günümüze
Sen müsait ol konuşuruz yine canım üzülme hiç
Nursenayı da arayıp taciz etmek lazım galiba
elhamdülillah iyiyim canım. ölüm haberiyle biraz tadımız kaçtı ama sağlığım iyi çok şükür.
çok sağol yenacım. Allah razı olsun
seni görmek güzelözlettin kendini dönmeni bekliyoruz.
kızlar maç bitti sanırım. ben çıkıyorum.
Allah a emanet olun. yarın akşam girebilirim belki.
elhamdülillah iyiyim canım. ölüm haberiyle biraz tadımız kaçtı ama sağlığım iyi çok şükür.
çok sağol yenacım. Allah razı olsun
seni görmek güzelözlettin kendini dönmeni bekliyoruz.
kızlar maç bitti sanırım. ben çıkıyorum.
Allah a emanet olun. yarın akşam girebilirim belki.
zeynep, sen hiç resim yükledinmi ben yokken.?
bir ara denedim ama beceremedim...
Yüklersen haber ver merak ediyorum seni,kızlarını...
Dün kayınvaldem Eşme'den tarhana,bulgur,nohut ve turşu getirdi en doğalından..
Benim yaptığım tarhanayla alakası yok..Çok lezzetli.. oranın havasındanmı suyundanmı bilemiyorum...Uşak tarhanasının üstüne yok gerçekten...
Yarın doktor randevum var..bakalım yine tahlil isteyecekmi doktor karaciğer enzimlerim normalmi yoksa antibiyotikten anormalleşmişmi...
Ben barbunya pişiriyorum yarın için..O yüzden mutfağa yöneliyorum arkadaşlar..
İyi geceler,tatlı rüyalar..
slm kızlarrr diyet falan yalan oldu yapamıyorum burayada yazamıyorum dolaysıylenek bi müddet gelmicem
kızlar kusura bakmayın
az kafam yerine gelsin gelirim
esra listeden çıkarırsan sevinirim benii
yolcuu kusura bakma yarı yolda bıraktım gibi oldu seni ama eminim hedefine ulaşcan kısa sürede
diğer kızlarada başarılar azim böcükünüz kovalasın sizi
Merhaba güzeller....
Umarım hepiniz iyisinizdir ben de iyi olmaya çalışıyorum....yoğunluğum devam ediyor ama az kaldı bitiyor yoğunluğum..
Beslenmeme pek dikkat edemiyorum dolayısyla kilo kaybım da olmuyor....ayak tırnaklarımdan dolayı antibiyotik tedavisine başladım 3 haftadır her gün antibiyotik alıyorum bakalım ne olacak halim
Antibiyotik te şişiriyor beni, bonusum oda
Anladığım mod düşüklüğü hakim topikte...Nursena kızmış bişeylere zeynep ve nilcee sağolsun her gün yazmışlar..
İşlerim yoluna girince düzenli geleceğim ben de ve herkes tabiii...her ne kadar bazı durumlara çok kırlısam da bu topiğe çok emek verdim böyle olmasına da göz yumamam açıkçası...
asucum nasıl oldun iyisin umarım...telefonda pek uzun konuşamadık benden kaynaklı kusura bakma...
daficiğim,yakınınız için başsağlığı diliyorum...:
nevinciğim,babana geçmiş olsun....
Esra,70 leri görmüşsün..nazar:Daırısı 50 lere ve bize...
Güle güle yiyin canım doğal mamalarınızıDün kayınvaldem Eşme'den tarhana,bulgur,nohut ve turşu getirdi en doğalından..
Benim yaptığım tarhanayla alakası yok..Çok lezzetli.. oranın havasındanmı suyundanmı bilemiyorum...Uşak tarhanasının üstüne yok gerçekten...
Yarın doktor randevum var..bakalım yine tahlil isteyecekmi doktor karaciğer enzimlerim normalmi yoksa antibiyotikten anormalleşmişmi...
Ben barbunya pişiriyorum yarın için..O yüzden mutfağa yöneliyorum arkadaşlar..
İyi geceler,tatlı rüyalar..
Iyi geceler Zeynepcimasuman ablacım bende kaçıyorum hayırlı geceler....
Esracım Allah şifa versin anneneNursena çok üzüldüm bu kararına. bilmeden bi hata mı ettik bilmiyorum. öyleyse kusura bakma.
inşallah başka bi şeyse de çözülür sıkıntı kuzum. gitme, gerçekten olmaz sensiz burası.
hoş geldin canım, sevindim her şeyin iyi olmasına, aramıza dönecek olmana.
sensiz de olmaz bu topik, sen de dön artık. ben yapamıyorum senin gibi kaptanlık, yapamadıkça üzülüyorum. döndüğünde listeyi de alırsın olur mu..
bu arada Zehranın telini sormuşsun. bende vardı, ilk zamanlar mesaj attım, ben seni arıcam dedi ama dönmedi. benim de geçen gün telefonum fabrika ayarlarına döndü arıza çıkarıp. o yüzden tüm numaralar gitti. ama sanırım Zeynepte varmış yanlış hatırlamıyorsam . ararız olmadı dönmezse biraz daha.
inşallah iyileşirsin tedavin çabucak biter de. antibiyotik rahatsız ediyor insanı gerçekten.
----------------
annem biraz rahatsız. biz yine onda kalacağız. durum ne olur bilmiyorum, liste gecikebilir diye haber vermek için geldim ama topik çok hüzünlü. canım sıkıldı, umarım en kısa zamanda toparlanırız.
herkese hayırlı cuma geceleri, güzel bildirimler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?