Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esracım 79 gördün demek regl halinde..çok sevindim
ay ne güzel..yolu yarıladım demişsin ama bence cogu gitti azı kaldı..sen 65le de fıstık gibi olursun
hoşgeldin esracım....hadi gözün aydın...

umarım benim detoks işe yararda bayram öncesi kilomu görürüm bu hafta..
zeyynnepp tatlım detoksun gözümden kaçmıyor..gerçi kaçacak gibi deil de :)

ben ayran çorbasını biliordum ama aklımdan çıkmış..sen ne kadar süre yapacaksın?
birde içine neleri ne ölçüde koydun? anlatırsan sevinirimmm

ayyy ben bu SU ların hepsini severim

ben de bugünkü menümü yazayım..

sabah
1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek+az peynir
bir parmak kalınlığında ananas

ara
2ceviz 1 incir

öğle
8yemek kasıgı tavuklu bezelye
1dilim ekmek
2 bardak ayran

ara
kocaaman bir bardak evde kaynattığım kızılcık suyu

akşam
noa (Nogay çay)
1 dilim ekmek

bu çayın ne olduğunu bilmeyebilirsiniz hemen anlatmaya calısayım
süte çayın demini koyup karıştırarak kaynatıoruz ocağın altını kapatınca tuz ve bol karabiber atıyoruz
annemler azıcık tereyagda atarlar ama ben kaçındım..
sonra 1 dilim tambugday ekmeğimi doğrayıp yedim bir kase..harikaydı

daha detaylı için Noğay Çayı Nedir? | Ahmet YALÇINDAĞ

bugün diyet listeme uymadım tam ama bazen çizginin dışına çıkmak iyidir..zaten fazlası yoktu yediklerimin..
şimdilik benden bu kadar herkese iyi gecelerrrrrrrr

diyetisyene gitmiyorum, genel ölçümüm spor salonumda oluyor ki ondada metabolizma hızımı öğrenmiyorum.

kilo vermem hiç bir ayda duraksamaya girmedi. evet, spor hocam da "ceren normal süreç olacak kg vermen durucak dedi hep ama benim 4. ayım durmak üzere ve ben teklemeden devam ediyorum. ve artık spor hocam bana tek bir şey diyor "ne yapıyorsun bilmiyorum ama o şeye devam et."

ben ne yaptığımı çok iyi biliyorum. günlüğüm var en başından beri. yaptığım spor yediğim şeyler hep yazılır oraya. ve ben besinlerimi değiştiririm sürekli. ayrıca haftanın 6 günü sporum var. ve insülin direncimi oynatmaya sebep olacak şekerli hiç bir besin almıyorum.

valla evet bazı diyetisyenler senin diyetisyeninle hemfikir. ama ayşegül çoruhlu ve canan karatay gibi isimlerde benimle hemfikir. ayşegül çoruhlu benim erken yeme sistemimi onaylıyor. canan karatayda öğünler arası minimum 4 saat olmazsa yağ yakacak leptin hormonunun devreye girmeyeceğini söylüyor. bende açıkçası "insan bünyesi bu huyları tutmuyor, bedenlerimi tutacak bana iyi ve kolay gelen yöntem bu" diyorum ve devam ediyorum.

son olarak hani en son 16 da yiyorum ve gecenin bu saatlerinde karnım kazınıyor ya, işte ben bundan acayip zevk alıyorum. "yarın yaklaştı, yarın tartıda daha eksik olacağım, bir günü daha alnımın akıyla bitirdim. sen misin kızım ceren o pis boğazını tutmayan al sana bunların hepsi ders olsun" diye söyleniyorum.

ölçülerim fena gitmiyor, kalça basen çok daha iyi gidebilirdi, eliptik bisikletten kaçtığım için olması gereken verimi alamadım maalesef. ama bugün itibariyle yapmaya başladım. inşallah bir tek ben değil, hep beraber sağlıklı bir şekilde ideal kilo muza ulaşacağız.

ben sadece merak ettiğimden sormuştum ayrıntılı yazmışsın sevindim ama ben sana kötü birsey için yazdığımı düşünme sakın.ben zayıflamaya çalışırken sağlığımızdan olmayalım diye cok hayıflanıyorum..aksam 18.00 de yemeyi kesiyorum cogu zaman...evet Aysegül hanımda aksam yemeklerine karsı ama benim insülin direncim olduğu için arayı cok uzatmak istemiyorum ve de ömrüm boyunca nasıl devam edebilirsem ona alıştırıyorum kendimi...tavsiyelerine uyarak suyumu alkalilestiriyorum ama..tabi ki hepimizin bedeni,bünyesi,tepkileri farklı..

ben düzenli bir ölçüm yapmadım kendim için ama artık dikkat edeyim ben de merak ettim...güzel dileğin için teşekkr ederim..
beraber sağlıkla ideal kilomuza ulaşalım..sevgiler

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese,
hayırlı günler olsun. bu ara iş güç çok yoğun, bayram sonu yapılacak bi sürü şey birikmiş. onlarla ilgileniyorum ben de yavaş yavaş.

tatlım sağolasın, sen de çok iyi gidiyorsun. ben bu ara akşam yemeklerini 17:30a çektim. önceden de 18:00 de yerdim ama o yarım saatin faydası oldu baya. bi de cekumla konuşmuşsunuz, alkali suyun şifasına inanıyorsanız ikinize de "sassy su"yu denemenizi öneririm. benim ayran detoksundan sonra kilo vermeye devam etmemi o sağladı. yalnız tansiyonum normalde 10a 5 olduğundan ikinci günün sonu baş ağrısı yaptı. biraz dinleneyim yine yapacağım. bugün de muhtemeldir ki onun sayesinde 100 gr daha gitti; 79,2 kg oldum. ben taze zencefil bulamadığım halde işe yaradı.. aşağıdaki kısım alıntıdır..

"Metabolizmayı hızlandıran, enerji veren, pH dengemizi koruyan elektrolit içeren, antioksidan zengini Sassy Su, aynı zamanda belimizi inceltiyor! Üstelik hazırlaması da çok basit.

Adını, "DÜZ BİR KARIN, İNCE BİR BEL" ("FLAT BELLY DIET") kitabının yazarı diyetisyen Cynthia Sass'dan alan bu özel karışımı Sass şöyle anlatıyor:

"Bu karışıma Sassy diyorum, çünkü bildiğimiz sudan daha canlı. Bileşenler sadece çeşni amaçlı değil: Zencefil sindirim sisteminizi dinlendirir. Daha da önemlisi, bu karışımı her gün hazırlamak size hayatın olduğundan daha farklı olduğunu, bir şeylerin değişeceğini hatırlatacak. Sizi düz karın için amacınıza yönlendirmekte yardımcı olacak."

Sassy Su için malzemeler:

• 2 litre su
  • Kabuğu soyulmuş, baş parmağınız büyüklüğünde 2 parça taze zencefil
  • 1 ince dilimlenmiş salatalık
  • 1 ince dilimlenmiş limon
  • 12 adet taze nane yaprağı

Hazırlanışı: Tüm malzemeleri büyük bir sürahiye koyun, buzdolabında gece boyunca karışmalarını sağlayın. Ertesi gün hepsini bitirin. Her akşam tazesini hazırlayın."

Son düzenleme:

hoşbulduk canım...çok güzeldi her şey...babam hastanede şuan ilaç tedavisine başlandı...inşallah tüm hastalar sağlığına kavuşur...

79 u görmene çok sevindim kuzum bende 89 a hasretim ama benim regl 5 gün gecikti şimdi hava değişimi oluyor bana uzun tatillerden sonra feci şişim ama cuma ne dicek tartı korkumdan bende çıkmıyorum zati...

bu tarifinide not aldım denicem...

Dafi ablam arkadaşınıza üzüldüm Allah rahmet eylesin...

herkese kocaman günaydın....işler çok maşallah...

evde işler beni bekliyor bu haftasonu.Hafta başı kaldığım yerden devam edicem...zaman daralıyor yeni yıla ne kaldı şurda...

Selamün aleyküm...

hayırlı sabahlarr...

bende seviyom o su ların hepisinii...

4 kaşık yeşil mercimek

4 kaşık nohut

4 kaşık bulgur

3 salatalık

2 litre yoğurt...ev yoğurduyla yaptım ben...zaten biraz suluydu oyüzden ayran yapmadım...

bazı öğünlerde kaseme pul biber ve nanede koyup yedim...iki gün yaptım canım....bugün itibari ile güzel bir rakam gördüm sonunda...

artık yerimde saymak istemiyorumm...ayrıca kasım sonunda görümcem gelicek köyden o gelene kadar iyi ihtimalle 83 ü görmek istiyorum...eminim çok mutlu olucaktır bendeki farkı görünce....canım yaa çok özledimm....

tebrik ediyorum seni canım...azmin bizede bulaşır inşallah....:26:

Allah acil şifalar versin canım...

ben de unutmuşum senin vesilenle hatırladım; Dafi abla başınız sağolsun. Allah başka acı vermesin arkadaşına, sizlere.

yılbaşına hakikaten az kaldı canım, yarın bildirim yapalım da bi ayar çekelim artık kendimize.. öperim seni..

kuzum dün elektrikler gitti ondan aniden çıkmış oldum yoksam beklerdim seni
toparlanmayı umarak ısrarla geliyorum topiğe ama dediğin gibi azalınca zorlaşıyo diyet felen
neyse artık duyarlar sesimizi gelirler yine diyerekten tam gaz devam

:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

hayırdır cnm ne oldii :18:

a.s ablacım sağolasın arkadaşınızın kardeşi içinde Rabbim rahmet eylesin

bende de alışkanlık oldu zaten bu saatlerde gelmek burdasındır diye...

ee sen neler yapıyon..menü paylaşsanda görsek..malum amacımız sadece muhabbet değil....

bende de alışkanlık oldu zaten bu saatlerde gelmek burdasındır diye...

ee sen neler yapıyon..menü paylaşsanda görsek..malum amacımız sadece muhabbet değil....

cnm benim afacan bu saatlerde uyuyo bende damlıyorum hemen
haklısın cnm, bende saldım menü paylaşma işini iice paylaşayım şimdi
yalnız dün akşam kötüydü abur cubur yedim kocam sağolsun

sabah : 1 ufak kutu süt, 1 domates, 3 siyah 3 yeşil zeytin

öğlen : 1 kepçe taze fasulye

ara : 1 fincan nescafe

akşam : 2 kepçe türlü ve yoğurt

az olmuş ama güzel....abur cubur da yeme artıkk...kocana selam söyle oda yemesin...yada en azından senin yanında yemesinnn...

ben sokmuyorum eve abur cubur sadece aylık alışveriş yaparken badem ceviz beyaz leblebi kuru kayısı ve kuru üzüm

alıyorum...hergün çocuklara bunlardan birer ikişer karıştırıp yediriyorum akşamlarıda kocama hazırlıyorum...bende arada çok canım

çekerse yada acıkırsam bikaç tane yiyorum....

epey zamandır yemiyodum kuzum dün akşam gaza getirdi hususi onun için üşenmedik markete gittik aldık geldik ve muhteşem sülüman eşliğinde bi güzel bi de anlatıyorum utanmadan püüü bana

normalde bende bulundurmuyorum sütlaç felen yapıyorum (kendim sevmediğim için onlar yiyince dokunmuyo bana ) hem eşime hem oğlana ya da eşime izin veriyorum arada kaçamak o da mutfakta yiyo yanımda yemiyo ama dün kaçtı malesef

bugunden itibaren sıkılıycam işi cnm kendi kendime dünki yememden sonra buna karar verdim ve uygulıycam inş

senin bıdıklar napıyo

ay ben de bayılırım sütlaca...kaç zamandır yapmak istiyom ama yaparsam kendimi frenliyemem diye yapmıyom...bide kazandibini çok özledimm...

büyük kız çizgifilim izliyo...birazdan ders yapcaz....küçüğümde ayağımdaydı şimdi uyandı...ikiside nezle...ama çok şükür abartılı bişeyleri yok olamadanda atlatırlar inşallah....

nevincim hoş geldinnn...nasılsın...sen nezaman başlıcan tekrardan menü paylaşmaya....:44:

bende tam tersi sütlü tatlıları pek sevmiyorum profiterol bide supangle hariç
aslında sütlaç yapabilirsin kuzum pek ağır bi tatlı değil yani kalorisinin çok yüksek oldugunu sanmıyorum 1 kasecik yersin

maşallah ikisinede annelerini üzmüyolar benimkide hapşırıyo ara ara sanırım başlangıcı gibi bişey dediğin gibi coşmadan gider hastalıkları inş
bu sene bu grip epey uzun sürdü bi geçiyo yine başlıyo kimi duysam öyle diyo Rabbim beterinden saklasın

işte bütün mesele o bir kasecikle kalabilirmiyim o şüpheli....bide eşim sütlü tatlıları yemez hepsi bana kalır oyüzden hiç bulaşmıyorum....eğer çok tatlı krizim tutarsa alırım bi dilim kazandibi yerim diye düşünüyorum ama bi süre daha yokk...

ay sorma ya herkesler aynı durumda hele çocuklar daha kötü bende onlara kıyamıyom hiç...yeğenlerden biri çok hasta iki aydır doktorardan çıkamıyo...bronşit olmuş..ciğerler iltihap demiş...antibiyotiklerin biri bitiyo diğeri geliyo...dün konuştum şimdide idrar yolu ihtihabı olmuş yavrum çiş yaparken fena kıvranıyomuş...daha birbuçuk yaşında...haliyle annede çok yorgun kadının gecesi gündüzü yok..Rabbim bütün hastalara şifa versin...

Amiiin cnm üzüldüm bebişin durumuna Rabbim tez zamanda iyileştirsin inşallahh çok zor ya dilinden anlamıyosun etmiyosun ay yazık yavruma yaa annesinede zor tabi kadıncağız iki üç kat fazla uğraşmak ilgilenmek durumunda Allah şifa versin sabır versin kolaylık versin

anladım cnm ozaman yapma hiç bende öyle çok sevdiğim şeyleri yapmamaya çalışıyorum yoksa kendini engellemek zor oluyo

aminn canım....nilaycım ben müsadeni istiyeyim...kuzulara yemek yedircem...Allaha emanet ol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…