- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s kuzum geçmiş olsun dediğin gibi gir battaniyenin içine tabi kuzucukların fırsat verirse
ayaklarını karnını sıcak tut cnmiş bitmez kuzum en mecbur olduklarını yap gerisini salla
he bide esra demiş şişlik vardır diye ona katılıyorum regl dönemi tartı heeep artı gösterir oyuzden ona sıkma canını![]()
Herşey yolunda şükür esracım ama yoruldum biraz hem kafa hem de bedenen o nedenle zamana ihtiyacım variyi geceler herkese,
gerçi kimseler uğramamış, bi Asuman abla bi ben
Asuman abla seni izinli yazarım tabi. yolundadır umarım her şey.
Ödülü hakettin canım maşallahçok acıktım, midem kazınıyor. inşallah yarın tartıda güzel bi rakam görürüm.
ekim başından beri 3 kg civarı verdim. yarın da doğum günü var, yiyeceğim artık. kendimi ödüllendirmem lazım yoksa dayanamam. eve yine neler neler almış kocam, iyi dayanıyorum..
İyi geceler esracım uyumak en iyisi haklısınay geldim söylendim söylendim kaçıyorum şimdi de :)
gidip uyuyayım en iyisi, bu açlık bana fena şeyler yaptıracak yoksa.
fatıma abla, asuman bala bi siz görünüyorsunuz. iyi geceler![]()
harikasın Gökçe, tam gaz devam :)
yarın eklerim seni listeye bildirim yaparsan.
bu arada fotoğrafa güzel yorumlarınız için sağolun hepiniz![]()
Selamün aleykümm....
hayırlı sabahlar...güne adet sancılarıyla başladım...tartım gene 88 gösteriyo omu anormal benmi bilmiyorum...camdan aşağı atasım
var...ben bu işi beceremicem galiba...off off...şuan tost ve yeşilçay eşliğinde size bakıyorum...bi esracım gelmiş...nasılsın
kuzum...bugün benimde yapmam gereken çok iş var ama elim kalkmıyo..battaniyeye sarılıp oturabilirim yani o derece...![]()
sagol canim :) yarin bildirim yapicam normalinde :) ve pazara bakarak eksilerdeyim cok mutluyum :) 100,6kg idim pazar gunu :) simdiyse .... onuda yarin ögrenin
ya moralini bozma adet dönemi yüzünden siskinlik vardir canim
Nisan ayina kadar verebildigim kadar kilo vermek istiyorum :) Hedef haftada 1,5kg bakalim hayirlisi :) haftada 1,5kg fazla yüksek bir rakam degil her halde degilmi kizlar?
bu aralar çenem düstü benim... :)
herkese iyi geceler...
kızlar merhaba ben baya bir ara verdim burayada diyetede bugün 78 ile tekrar yine yeni yeniden diyorum... annemler gelmişlerdi abimlerle yiğenden falan bırakın kk ya girmeyi nefes alamadım. geçmişe hiç bakamadım bir toparlanayım beraberim yine sizinle inşallah herkeslere hayırlı cumalar