• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi günler herkese
Esracım beni bir süre izinli yazarsan sevinirim canım
Gitmiyorum buralardayım yine ama diyet vs hiç kendimi veremiyorum

$998805_10151954771088560_53960687_n.webp$1380241_616500818419919_1324120837_n.webp$1424556_617343485002319_1428176820_n.webp

:9::9::33:

evet meyra__ korksakta tartılmaz zorundayız yarın tartılıcam mecbur :(

fazey40 ilk hamileleliğide bende 15 kg vermiştim 89 kilo ile hamile kaldım ilk 5 ay kilo verdm sonrada sadece 4 kilo almştım doğumdan sonrada tüm kilom gitmişti ben doğumdan sonra süt olsun diye bilinçsizce yedim sonrada hipotiroid sorunu yaşadım ardından antidepresan kullandım ve sonuç bu.Bende bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum ama iştahım hep açık hiç canımıın istemediği birşey yok,önceden yürümeyi çok severdm vücut ağırlaştığından sanırım artık onuda istemiyorum :(

nueva48 bende bundan korkuyorum zaten zayıf hamile kalanlar gibi kilo almaktan :(

Nilceeeeee evet cnm 2 yaşını bitirdikten sonra çünkü dişlerden sonra daha 2 yaş sendromunuz var,dişlerin nasıl bir çile olduğunu çok iyi bilirim aylarca uyumamıştım :(

a.s kuzum geçmiş olsun dediğin gibi gir battaniyenin içine tabi kuzucukların fırsat verirse :31:
ayaklarını karnını sıcak tut cnm :34: iş bitmez kuzum en mecbur olduklarını yap gerisini salla
he bide esra demiş şişlik vardır diye ona katılıyorum regl dönemi tartı heeep artı gösterir oyuzden ona sıkma canını :29:

sağol canım....yok ya yatamadım...kızlarla oynadım biraz...biraz ortalığı topladım yemek yedirdim onlara ve akşam için çorba yaptım şimdi kara kara düşünüyom yanına ne yapsam diye...:44:evi süpürdüm kuzuyu uyuttum ve geldim...:34:ama seni kaçırmışım...:19:

iyi akşamlar kızlar... ben yeniyim de, bişey merak ediyorum... herkes hangi diyeti ve sporu yapıyor.. fayda gördükleriniz neler????

İyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz yine neler yapıyorsunuz acaba
Daficim geç de olsa geçmiş olsun bilirim başağrısı zordur
Nevincim baban için de şifalar dilerim tekrardan Allah tüm hastalara şifa versin

ben geldimmm....

ama kimsecikler yok...herkes vadiyi seyrediyo galibaa....

canım tatlı istiyo yaaa....yarın tartı günü...ben isyanlardayım gene...

çok acıktım, midem kazınıyor. inşallah yarın tartıda güzel bi rakam görürüm.
ekim başından beri 3 kg civarı verdim. yarın da doğum günü var, yiyeceğim artık. kendimi ödüllendirmem lazım yoksa dayanamam. eve yine neler neler almış kocam, iyi dayanıyorum..

ay geldim söylendim söylendim kaçıyorum şimdi de :)
gidip uyuyayım en iyisi, bu açlık bana fena şeyler yaptıracak yoksa.

fatıma abla, asuman bala bi siz görünüyorsunuz. iyi geceler :16:

iyi geceler herkese,

gerçi kimseler uğramamış, bi Asuman abla bi ben :3:

Asuman abla seni izinli yazarım tabi. yolundadır umarım her şey.
Herşey yolunda şükür esracım ama yoruldum biraz hem kafa hem de bedenen o nedenle zamana ihtiyacım var
çok acıktım, midem kazınıyor. inşallah yarın tartıda güzel bi rakam görürüm.
ekim başından beri 3 kg civarı verdim. yarın da doğum günü var, yiyeceğim artık. kendimi ödüllendirmem lazım yoksa dayanamam. eve yine neler neler almış kocam, iyi dayanıyorum..
Ödülü hakettin canım maşallah
ay geldim söylendim söylendim kaçıyorum şimdi de :)
gidip uyuyayım en iyisi, bu açlık bana fena şeyler yaptıracak yoksa.

fatıma abla, asuman bala bi siz görünüyorsunuz. iyi geceler :16:
İyi geceler esracım uyumak en iyisi haklısın :16:

harikasın Gökçe, tam gaz devam :)
yarın eklerim seni listeye bildirim yaparsan.

bu arada fotoğrafa güzel yorumlarınız için sağolun hepiniz :16:

sagol canim :) yarin bildirim yapicam normalinde :) ve pazara bakarak eksilerdeyim cok mutluyum :) 100,6kg idim pazar gunu :) simdiyse .... onuda yarin ögrenin :P

Selamün aleykümm....

hayırlı sabahlar...güne adet sancılarıyla başladım...tartım gene 88 gösteriyo omu anormal benmi bilmiyorum...camdan aşağı atasım

var...ben bu işi beceremicem galiba...off off...şuan tost ve yeşilçay eşliğinde size bakıyorum...bi esracım gelmiş...nasılsın

kuzum...bugün benimde yapmam gereken çok iş var ama elim kalkmıyo..battaniyeye sarılıp oturabilirim yani o derece...:34:

ya moralini bozma adet dönemi yüzünden siskinlik vardir canim ;)

Nisan ayina kadar verebildigim kadar kilo vermek istiyorum :) Hedef haftada 1,5kg bakalim hayirlisi :) haftada 1,5kg fazla yüksek bir rakam degil her halde degilmi kizlar?

bu aralar çenem düstü benim... :)
herkese iyi geceler...

sagol canim :) yarin bildirim yapicam normalinde :) ve pazara bakarak eksilerdeyim cok mutluyum :) 100,6kg idim pazar gunu :) simdiyse .... onuda yarin ögrenin :P

ya moralini bozma adet dönemi yüzünden siskinlik vardir canim ;)

Nisan ayina kadar verebildigim kadar kilo vermek istiyorum :) Hedef haftada 1,5kg bakalim hayirlisi :) haftada 1,5kg fazla yüksek bir rakam degil her halde degilmi kizlar?

bu aralar çenem düstü benim... :)
herkese iyi geceler...

Maşallah iyi başladın azmin devamlı olur inşallah
Başlarda haftada 1.5 kilo verebilirsin zamanla azalır kilon da azaldıkça:34:

kızlar merhaba ben baya bir ara verdim burayada diyetede bugün 78 ile tekrar yine yeni yeniden diyorum... annemler gelmişlerdi abimlerle yiğenden falan bırakın kk ya girmeyi nefes alamadım. geçmişe hiç bakamadım bir toparlanayım beraberim yine sizinle inşallah herkeslere hayırlı cumalar

gunaydin kizlarrrrr.
bildirim yapip okula gidicem öptüm hepinizi... insallah hepiniz ben gibi eksileri görmüssünüzdür...

suanki kilom 98,8kg!!!
pazar gunu 100,6kg idi :D

coook mutluyummmm yasasin saglikli yemek yemek ;D

Günaydınlar,

hayırlı cumalar olsun hepimize. inşallah güzel rakamlarla karşılar tartı bizi.

kızlar merhaba ben baya bir ara verdim burayada diyetede bugün 78 ile tekrar yine yeni yeniden diyorum... annemler gelmişlerdi abimlerle yiğenden falan bırakın kk ya girmeyi nefes alamadım. geçmişe hiç bakamadım bir toparlanayım beraberim yine sizinle inşallah herkeslere hayırlı cumalar

canım hoşgeldin. kızın nasıl oldu, daha iyidir inşallah. bu arada yakaladım seni, ben de 78im bugün :)
ama sen geçersin beni, çoğu ödemdir o kiloların, hadi yarış başlasın :))

Back
X