Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaaan yerim ben seniiiii:)
bende kaçtım yapmaya:)
içmeye başlayanlar yazsınlar hemi:)
birlikte olsun:)![]()
Ben basladim icmeye
kokusuna kurban oldugum ne guzel kokuyo su kahve yaw yaninda 3 tane susamsiz galeta var diyet listemde onuda yiyorum simdi ohh afiyet olsun bana ve tum kahve sevenlere..![]()
afiyet olsun balım:)
he yaaa ne güzel şu kahve.....
bende içiyorum.....
Bende sizler gibi kilolarimdan cok rahatsizlik duyuyorum 2 bebegim var 2side kucuk ben onlardan kendime zaman bile ayiramiyorum ve kilolarima kilo katiyorum benide araniza alirsaniz sevinirim
Hosgeldin canim 3 canavarda bende var ilki 8 yasinda digerleri 7 aylik ikizler allah yardimcimiz olsun kac kilosun kac yasindasinBende sizler gibi kilolarimdan cok rahatsizlik duyuyorum 2 bebegim var 2side kucuk ben onlardan kendime zaman bile ayiramiyorum ve kilolarima kilo katiyorum benide araniza alirsaniz sevinirim
hoşgeldin aramıza sende![]()
bu arada sabah kurufasulye islatmistim onu koydum harslaniyo sen nasil pisiriyon el elden ustundur senin tarife bakayim birde olurmu canimcim
Meyra farkettin mi ben geldikten sonra necok gelen oldu kilolarimi suruyerek gelmisim herhalde![]()
canım ben 1gece öncede ıslatırım, o epey şişer zaten böylece haşlamamada gerek kalmaz.
onunla düdüklüde yaparım:)
yengemin biri bu kurufasülyeyi sucuklu yapardı, bayılırdım çok güzel olurdu, ama ben hiç denemedim:)
Sucukta var dolapta ama guzel olurmu ki becerebilirmiyim acaba
valla bilemicem canım:)
nasıl yaptığını bilmiyorum, belki bir püf noktası vardır bilmemiz gereken.
sen bilirsin tabi yinede:)
yaaa bende şu fellah köftesinin tarifini alcaktım annemden kızlar için, offf nasıl unuttum şimdi farkettim unuttuğumu, bu unutkanlığım yokmu benim...
en kısa sürede alıyım tarifi...
Fellah koftesini de ilk defa duydum yahu
Burcu cum banada bulastir demissin ya ben gercekten dengeli beslenince guzel kilo veriyorum
aralikin sonunda diyetisyene gittim subatin ortadinda 10 kilo gitmisti her bunye bir olmuyo
allaım yaa offff offfff gecen sene super kılo verıodum ama varya agzıma hıc cıs surmuyordum 6ayda 20 kılo gıtmısdı sımdı hıc motıve deılım ne olcak bnm bu halım bır cozum bulamıyorum![]()
ozaman tekrar motive olmanın yollarını aramalısın canım......
izmirde olaydım çıkar gezerdikkızlar sabah 7de attım kendımısokaga sporumu yaptım herkesler sahılde spordaydı walla genelı yaslı teyze ve amcalardı 9da eve dondum kahvaltı ardından temızlık yenı oturdum daha ama hala gezesım var cok enerjıgım ...ne yapsam bılemedım...
hoşgeldin cnm yaşın boyun ve kilon nedir birde neredensin ne iş yaparsın (sorguya çeker gibi olduBende sizler gibi kilolarimdan cok rahatsizlik duyuyorum 2 bebegim var 2side kucuk ben onlardan kendime zaman bile ayiramiyorum ve kilolarima kilo katiyorum benide araniza alirsaniz sevinirim