Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allaım yaa offff offfff gecen sene super kılo verıodum ama varya agzıma hıc cıs surmuyordum 6ayda 20 kılo gıtmısdı sımdı hıc motıve deılım ne olcak bnm bu halım bır cozum bulamıyorum :5::5:

meyra annen hangı sehırde?

kahveler ıcınde afıyet olsuncanımı cektırdınız bellıkı sızde bnm gıbı bossunuz aynı sehırde olsak sole gıder denız kenarında ıcerdık kahvelerımızı

yenı gelen arkadasda hosgelmıs sefalar getırmıs

Bugun antalyanin cok sicak olusu beni fazlasiyla motive etti heeeyyyy burcuu yaz geliyo ince kiyafetler giyicez fazlaliklar hooppp cikacak carsida pazarla biz langir lingir yururken 0 bedenler tikir tikir yuruyecek ve buyuk ihtimalle bizim yanimizdaki beyefendilerin dibi dusecek kendine gel o tikirtilar artik bizden gelmeliiiiiii vitrinde ic gecirdigimiz o tiril tiril elbise artik bizim olmaliiiiii

allaım yaa offff offfff gecen sene super kılo verıodum ama varya agzıma hıc cıs surmuyordum 6ayda 20 kılo gıtmısdı sımdı hıc motıve deılım ne olcak bnm bu halım bır cozum bulamıyorum :5::5:

meyra annen hangı sehırde?

kahveler ıcınde afıyet olsuncanımı cektırdınız bellıkı sızde bnm gıbı bossunuz aynı sehırde olsak sole gıder denız kenarında ıcerdık kahvelerımızı

yenı gelen arkadasda hosgelmıs sefalar getırmıs

evet giderdik:)
karadenizde.

bır cozum arayısı ıcındeyım ama bakalım inş. hepımız kısa surede bıtırırız bu kılo işini...ömrümü yedii...

neler senin motiveni bozuyor onu düşünmekle başlayabilirsin mesela işe....
hıh kelin merhemi olsa kendi başına sürecek:) şekil a ben yani:)

Tuhhh fasulyeyi terbiyeleyip geldikten sonra gordum canim sagol yinede dolapta kavurma vardi onu koydum icine kocamda pek sever himmmm:56:

tamam canım:)

izmirde olaydım çıkar gezerdik :43:

kıyamam...:29:

izmirde olaydım çıkar gezerdik :43:

hoşgeldin cnm yaşın boyun ve kilon nedir birde neredensin ne iş yaparsın (sorguya çeker gibi oldu :1:)
:16::16::16:

esrayla meyrayıda alıp kemeraltında kahve ıcerdık :1:

Bugun antalyanin cok sicak olusu beni fazlasiyla motive etti heeeyyyy burcuu yaz geliyo ince kiyafetler giyicez fazlaliklar hooppp cikacak carsida pazarla biz langir lingir yururken 0 bedenler tikir tikir yuruyecek ve buyuk ihtimalle bizim yanimizdaki beyefendilerin dibi dusecek kendine gel o tikirtilar artik bizden gelmeliiiiiii vitrinde ic gecirdigimiz o tiril tiril elbise artik bizim olmaliiiiii

supersın cnm bole bı ıcım kıpır kıpır oldu ben hep aldıgım 8kıloya yanıp duruorum hala galıba oda bnm motıvasyonumu bozuo bırde ben hep 105de takılıorum gecen senede takılmısdım zayıflama ılacıyla atlattım acaba yınemı kullansam dıe dusunuorum ...1hafta kullansam yetıo zaten:18::18:

esrayla meyrayıda alıp kemeraltında kahve ıcerdık :1:

supersın cnm bole bı ıcım kıpır kıpır oldu ben hep aldıgım 8kıloya yanıp duruorum hala galıba oda bnm motıvasyonumu bozuo bırde ben hep 105de takılıorum gecen senede takılmısdım zayıflama ılacıyla atlattım acaba yınemı kullansam dıe dusunuorum ...1hafta kullansam yetıo zaten:18::18:

:20:zayiflama haplarina hayir kesinlikle olmaz
bol su
bol yuruyus
attigin her adimda hep ayni dusunce zayif olmak
az yagli az tuzlu
aksam 5.5 yemek son bilemedin 6 o kadar
hadi burcu yapabilirix yedigimiz hicbir pasta borek bize giyecegimiz 38 beden elbise kadar haz veremez bu sene yapalim bu isi ve fotolari albume koyalim oncesi ve sonrasi yapalim biz yapalim beraber yapalim

acayip icim kabardi olacak inaniyorum bu sefer olacak

:20:zayiflama haplarina hayir kesinlikle olmaz
bol su
bol yuruyus
attigin her adimda hep ayni dusunce zayif olmak
az yagli az tuzlu
aksam 5.5 yemek son bilemedin 6 o kadar
hadi burcu yapabilirix yedigimiz hicbir pasta borek bize giyecegimiz 38 beden elbise kadar haz veremez bu sene yapalim bu isi ve fotolari albume koyalim oncesi ve sonrasi yapalim biz yapalim beraber yapalim

acayip icim kabardi olacak inaniyorum bu sefer olacak

benı gaza getırırken sendemı gaza geldım ben acayıp gaza geldım sahıl kalabalıkdır sımdı hafta ıcı olsaydı cıkıp yururdum yıne haftasonu sahılı calısan ınsanlara tahsıs edıyorum:))gıdıyımde leslıe yapayım barı gelırım 1saate:54:

benı gaza getırırken sendemı gaza geldım ben acayıp gaza geldım sahıl kalabalıkdır sımdı hafta ıcı olsaydı cıkıp yururdum yıne haftasonu sahılı calısan ınsanlara tahsıs edıyorum:))gıdıyımde leslıe yapayım barı gelırım 1saate:54:

Gaz falan hafif kalir bir ara uctumda geri geldim sanki bizzat yasayarak yazdim gibi ruhum bedenimden soyle bir cikti da geri geldi olacak bu is burcu hirsla kos sehvetle bu sene kilolu gecen son sene seneye yine +90 lar topiginde olucaz ama bir farkla listelerimizde 80 den yukari kimse olmayacak allahin izniyle

yemeklerimi pişirdim. kızımı yedirdim şimdi uyuttum.
akşama taze fasülye, tavuk sote ve pirinç pilavı yaptım (ben pilavdan yemicem kocam için yaptım :34:) ve vaz geçilmezimiz salata ve yoğurdu da unutmamalı :46::46::46:

akşama taze fasülye, tavuk sote ve pirinç pilavı yaptım (ben pilavdan yemicem kocam için yaptım :34:) ve vaz geçilmezimiz salata ve yoğurdu da unutmamalı :46::46::46:

Ellerine saglik simdiden afiyet olsun size

Oyyyy Oyyyy Oyyyy sabah dışarı çıkacaktım .vazgectim ev temizledim Saatlerdir :))). Cok yoruldum ama değdi . Sagolsun eşimde mutfakta yeşil fasulye yapıyor . Bende kendime dün yıkadığım marullar ve light yoğurttan güzel bir cacik yaptım..
Kahveye icim gitti ama yetişemedim . Sizlere afiyet olsun.....
Bende sizler gibi kilolarimdan cok rahatsizlik duyuyorum 2 bebegim var 2side kucuk ben onlardan kendime zaman bile ayiramiyorum ve kilolarima kilo katiyorum benide araniza alirsaniz sevinirim

canım hosgeldin Sefa geldin... Sevgiler bendende :16::16:

Kizlar ben geldim listeler icin ellerinize sağlık gündüz temizlik yapmaya calistim kiz uyurken uarim kaldi aksam uyurken bitireyim artik pazartesi is basi 5 aydan sonra simdi kizi uyutuyorum salata yapicam corba yapıcam regl oluyorum sisikinlik var ve istahim acildi yaa 2 gündür yiyorum frenliyorum zorla. Burcucum gecmisi biraz okudum allah yardimcin olsun olsun canim

bende mola verdim az:) biraz sonra yine işler beni bekler:)))
yenacım doğru tahmin etmişsin rgl berlirtileri başladı bugün:):1: beni benden iyi anladın ya bravo sana yafff:27::27::38:

yarım saat kadar önce balkona bir kedi gelmiş:))) çok tatlı bişey....
ayakta uyuyordu, bende tülü açıp pisi pisi dedim pencere açıktı duydu, hemen kaçtı, sokak kedisi belli....
gözleri yeşil.... dur ben sana peynir getiriyim dedim, anlamış beklemiş beni, peyniri attım koştu baktı çok az yedi diğerleri hep kaldı....
galiba rahatsızdı:((( çünkü öyle bir hali vardı.....

Gaz falan hafif kalir bir ara uctumda geri geldim sanki bizzat yasayarak yazdim gibi ruhum bedenimden soyle bir cikti da geri geldi olacak bu is burcu hirsla kos sehvetle bu sene kilolu gecen son sene seneye yine +90 lar topiginde olucaz ama bir farkla listelerimizde 80 den yukari kimse olmayacak allahin izniyle

aralıkda seksen olmazsam ne olayım ....cok pıs gaza getırıosun sen yaaa...ızmıre tasınsana sen:))hergun kahve ısmarlarım sana...:1::1:

Oyyyy Oyyyy Oyyyy sabah dışarı çıkacaktım .vazgectim ev temizledim Saatlerdir :))). Cok yoruldum ama değdi . Sagolsun eşimde mutfakta yeşil fasulye yapıyor . Bende kendime dün yıkadığım marullar ve light yoğurttan güzel bir cacik yaptım..

canım hosgeldin Sefa geldin... Sevgiler bendende :16::16:[/QUOTE

allah beee eşe bak benımkı sofradakılerı mutfaga getırır bırde kaşar rendeleyebılıyor:)esra gorumomusun ne kocalar var bacım nasıl ogrettın fasulye pısırmesını kocana ben bıle 2-3kez pısırmısımdır (yenı evlıyımde daha once hıc ev ısı yapmadım:17:)

eline sağlık, kral sofrası olmuş:):nazar:

canım hosgeldin Sefa geldin... Sevgiler bendende :16::16:

sağol canımcım:) seninde eline sağlık:38:

sagol canim :)

meslek lisesi okuyorum... mekanik saatler uzerine, saatci olucam (saat doktoru) :D
siniftaki cocuklar 17-18yaslarinda... esim onlari bile kiskaniyor :D

kıskanılmak güzeldir:)
sana şöyle bi soru soruyum o zaman?
eşin 17-18yaşındaki kızlarla aynı sınıfta okusa eşini kıskanırmısın?:):34::9::9:
EVET der gibisin sanki.....:9:
:54:

Gökçeciğim, Dafi'nin kilosu aynı...Köy de olduğu için nete giremiyormuş...

Arkadaşlar Dafi'nin hepinize selamları var...

ve aleyküm selam....
keyfi iyiymiş değilmi ablacım?:44:

meyra iyi yaslar olsun cnmcim:124::124::124::124::124::81::81:
İyiki dogdun meyra iyiki varsin dogum gunun kutlu olsun canim gonlunce dolu dolu huzurlu mutlu bir sene gecir insallah hersey gonlunce olsun:29::16::nazar:
Selamün aleyküm...

çok sancım var kıvranmaktan oturamıyorum bile...hemen bildirim yapıp kaçıcam oyüzden...

he bu arada meyracım Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür versin canım...

derincim kuzucuklarına geçmiş olsun...

özlemcim ve nevincim hoşgeldinizz....

kilom:81,7

spor:50 dk...

inşallah hepimiz azda olsa eksi görürüz....
Meyra'cımm İyi i doğdun canım Rabbim hayırlı ömürler versin :16::16::16:
sagol canim :)
sanada hayirli yolculuklar simdiden!!!
Bu arada dogum gununmus dun dogum gunun kutlu olsun canim daha nice yaslara insallah!!!
turkiye ye gidiyorum diye liste yapmiycam sanmayin :) cuma gec vakitte yaparim ama yinede yaparim :)

çok sağolun canlarım benim, hep birlikte inşaallah.....:16::16::16::16:
iyiki varsınız....:nazar::nazar:

yolcu sanada geçmiş olsun canım.:29:

allah beee eşe bak benımkı sofradakılerı mutfaga getırır bırde kaşar rendeleyebılıyor:)esra gorumomusun ne kocalar var bacım nasıl ogrettın fasulye pısırmesını kocana ben bıle 2-3kez pısırmısımdır (yenı evlıyımde daha once hıc ev ısı yapmadım:17:)

canım nasıl öğretim ? Aslında ben öğretmedim mecburiyetten öğrendi . Yemeğine cok dikkat eder esim. Midesi hassas oldugundan dışarıda pek yemez.bende çoğunlukla yogun çalıştığımdan eve vakit ayırmıyordum.arada annesine sordu arada bana sordu .bende cok güzel yapıyorsun ellerine saglık deyince daha gaza geldi sagolsun ... Benimkini beğenmez oldu :50:
Ama daha cok yemekleri ben yaparım. Evde isler ortak sayılır . Bizim asıl sorunumuz benim yogun çalısmam oluyor.1 aydır evdeyim.evde olmak güzel... :34:

canım nasıl öğretim ? Aslında ben öğretmedim mecburiyetten öğrendi . Yemeğine cok dikkat eder esim. Midesi hassas oldugundan dışarıda pek yemez.bende çoğunlukla yogun çalıştığımdan eve vakit ayırmıyordum.arada annesine sordu arada bana sordu .bende cok güzel yapıyorsun ellerine saglık deyince daha gaza geldi sagolsun ... Benimkini beğenmez oldu :50:
Ama daha cok yemekleri ben yaparım. Evde isler ortak sayılır . Bizim asıl sorunumuz benim yogun çalısmam oluyor.1 aydır evdeyim.evde olmak güzel... :34:

temızlıkde yapıyor mu?nerelı eşin bnmkı izmirli ama hiç modern deil çok maço:1:

Canım. :)
Arda temizlikte yapar sagolsun. Ama ona is yaptırmak deveye hendek atlatmak gibidir çoğunlukla ...
Bolu lu

😄tebrik ediorum gerci bnmkide bir iki kere temizlik yapmisligi var kndi kocaciminda hakkini yemiyim kuzucuk ya bole seyler yaptigi zmn cok sevimli gelio bana😄

aralıkda seksen olmazsam ne olayım ....cok pıs gaza getırıosun sen yaaa...ızmıre tasınsana sen:))hergun kahve ısmarlarım sana...:1::1:

canım hosgeldin Sefa geldin... Sevgiler bendende :16::16:[/QUOTE

Araba kiralayip sehir sehir dolassammiki elimede megafon bagiririm "zayiflamak istiyenlere itinayla gaz verilir gazci geldii haaniiiimmmm " ilk duragim izmir soz:9:

Back
X