• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nuuurrrr fikrim geldi haydi sor sor

I love Bonus

Son düzenleme:
Yok yanlışı ben yaptım sen az yediğin için sana hııh

I love Bonus

Bugun bise yiyesim yoktu sanirim ondan oldu. Bide dogru duzgun yiyebilcgm corba vardi sadece. Bol kalorili bi karniyarik vardi yemeden hizlica kactim mutfaktan :)

nur1835

Gelin gurban gelin bonus ananız kucaklar sizi zati evin ana gibi oldu

I love Bonus

+ 90 Herkese hayırlı akşamlar
Beni tanıyan bilecek zaten de tanımayanlara da şöyle diyim eskiden bu topikdeyim.tam 107.2 kiloyla diyete başlamıştım.Üç beş vereyim derken bugün itibariyle -28 kg vermiş bulunmaktayım.Güncel kilom 79.Size neden yazdım ??? Herkese ilham olsun diyorum gaza gelinnnn diye.Ben yoluma devam edyorum çünkü bana göre daha verilecek 20 kg var.İnsan isteyince mutlaka yapıyor.Ömrünün 26 senesini şişman olarak geçirmiş biri şimdilerde 42 bedene indi.İnanılmaz bir duygu.Herkese ilham olsun herkese gaz olsun.İnsan isteyince yapıyor yeter ki kafanızda iradenizle buna karar verin.O zaman hiçbişey engel olamazzzz

Beni tanıyan bilecek zaten de tanımayanlara da şöyle diyim eskiden bu topikdeyim.tam 107.2 kiloyla diyete başlamıştım.Üç beş vereyim derken bugün itibariyle -28 kg vermiş bulunmaktayım.Güncel kilom 79.Size neden yazdım ??? Herkese ilham olsun diyorum gaza gelinnnn diye.Ben yoluma devam edyorum çünkü bana göre daha verilecek 20 kg var.İnsan isteyince mutlaka yapıyor.Ömrünün 26 senesini şişman olarak geçirmiş biri şimdilerde 42 bedene indi.İnanılmaz bir duygu.Herkese ilham olsun herkese gaz olsun.İnsan isteyince yapıyor yeter ki kafanızda iradenizle buna karar verin.O zaman hiçbişey engel olamazzzz

Vayyy tanımıyorum ama cansın :)) kadının dibi falansın yani :D

Çok ihtiyacımız var topicçene gaza gelmeye sağolasın allah diyet takımlarına zeval vermesin :)

Yena bak bak vefaya bak başka bişey dileseymişin :)

I love Bonus

teşekkür ederiz desteğiniz çok makbule geçti :) inşallah hedeflerinize ulaşırsınız bu arada ne kadar sürede verdiniz ve genel olarak neler uyguladiniz spor ve diyet olarak

Mücveri kızartmadığına eminim ben
İçtiği kremalı şeye rağmen yine de konuşacak yüzüm yok ne dese haklı :42::42:

He benimde yüzüm yok aslında ama bu hafta alıştırma oldu benim için öyle kabul ediyorum haftaya inş vericm

Sozen sozi diyim ben sana daha samimi ;) hurmayı aralarda yiyorm ben diğerinde acıktım biraz belki iki gün dayansam geçickti ama dayanamadım

I love Bonus

Selamün aleykümm....

oy çok yorgunum yaaa ama aklım sizdeydi yatmadan bakayım dedimm....kuzu anamı ağlattıı....giyecek kıyafetimiz kalmadı çamaşır yıkıyom şimdi asıp öyle yatıcam yarına lazım bir sürü kıyafet...anca uyudu yamyam bende altını bağladım...sabahda açıyom...ama bıktı oturaga gitmekten benim keyfim yerindeydi ne güzel olduğum yerde yapıyodum annem bana işkence ediyo diyo resmen....evv iyicene evlikten çıktı her yer dandini...napcam nasıl toparlıcam bilmiyom...

Kolay gelsin zeynepçiğim...

:16::16:

sağol canımm....

esramm hoşgeldin canım..tebrik ediyorum seni çokk sevindim senin adınaa....umarım hedefine ulaştığın günleride görürsün....ben senin kadar azimli olmasamda baya yol katettim ama yoruldum galiba bi tökezledim hala daha toparlıyamadımm öyle işte....

Aferim size...:46:
Ne menü paylaşın..ne spor paylaşın...Yaz da geliyor ondan sonra şişkoyum deyu kıvranın hemi..
Bonus ilk gün geldiğin de yok resimli menü deyip bir gazla işe girişti ama yok oda yalanmış ;))

ben menümü de paylaşıcam,zayıflıycam da, sonra da sizi terkedip gelmeyeceğim diğer zayıflayanların yaptığı gibi..:27:
Lafımı da ortaya koydum üzerine alan alsın..:63:

:36::36::36::36:

offfff o ne atıştıı beee tam onikidenn...:27:

ama ama bi menü tutturamadımki nasıl paylaşayım yaa....spor desen hak getire....off off ben bu kafamı nerelere vuramm....

ama sen paylaşmaya devam et bizede gaz olur işte durmak yok yola devammm....:34:

Yolcu kolay gelsin canım biraz pis iş bi hafta sonra alışır inş ne kadarlık kuzun benimde önümde öyle bi süreç var

İyi geceler şimdilik zabahtan görüşürz inş yatmadan gelip bakacakları öpüyorum iğrenç sulu sulu :D

I love Bonus

Back
X