- 3 Eylül 2009
- 1.370
- 5.017
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hih mi ? Hmm yanlis bise mi yaptim ki
nur1835
Yok yanlışı ben yaptım sen az yediğin için sana hııh
I love Bonus
Nuuurrrr fikrim geldi haydi sor sor
I love Bonus
Acaba nedir nedir
nur1835
Acep ödülmü koysak kilo başına
I love Bonus
Acep ödülmü koysak kilo başına
I love Bonus
Peki nasil bi odul olsun
nur1835
Kilo başına çok abartılı oldu beehayır veren var veremeyen var
3 yada 5 kilodamı yapsak
Yani anlatabiliyomuyum bişeyler yapmaya ihtiyacım var :d
I love Bonus
+ 90 Herkese hayırlı akşamlar
Beni tanıyan bilecek zaten de tanımayanlara da şöyle diyim eskiden bu topikdeyim.tam 107.2 kiloyla diyete başlamıştım.Üç beş vereyim derken bugün itibariyle -28 kg vermiş bulunmaktayım.Güncel kilom 79.Size neden yazdım ??? Herkese ilham olsun diyorum gaza gelinnnn diye.Ben yoluma devam edyorum çünkü bana göre daha verilecek 20 kg var.İnsan isteyince mutlaka yapıyor.Ömrünün 26 senesini şişman olarak geçirmiş biri şimdilerde 42 bedene indi.İnanılmaz bir duygu.Herkese ilham olsun herkese gaz olsun.İnsan isteyince yapıyor yeter ki kafanızda iradenizle buna karar verin.O zaman hiçbişey engel olamazzzz
Beni tanıyan bilecek zaten de tanımayanlara da şöyle diyim eskiden bu topikdeyim.tam 107.2 kiloyla diyete başlamıştım.Üç beş vereyim derken bugün itibariyle -28 kg vermiş bulunmaktayım.Güncel kilom 79.Size neden yazdım ??? Herkese ilham olsun diyorum gaza gelinnnn diye.Ben yoluma devam edyorum çünkü bana göre daha verilecek 20 kg var.İnsan isteyince mutlaka yapıyor.Ömrünün 26 senesini şişman olarak geçirmiş biri şimdilerde 42 bedene indi.İnanılmaz bir duygu.Herkese ilham olsun herkese gaz olsun.İnsan isteyince yapıyor yeter ki kafanızda iradenizle buna karar verin.O zaman hiçbişey engel olamazzzz
Asuman abla o kendi içtiği kremalı şeylere baksınmücveride kızarttımı acaba merak içindeyim
I love Bonus
Mücveri kızartmadığına eminim ben
İçtiği kremalı şeye rağmen yine de konuşacak yüzüm yok ne dese haklı![]()
Kolay gelsin zeynepçiğim...
![]()
Aferim size...
Ne menü paylaşın..ne spor paylaşın...Yaz da geliyor ondan sonra şişkoyum deyu kıvranın hemi..
Bonus ilk gün geldiğin de yok resimli menü deyip bir gazla işe girişti ama yok oda yalanmış)
ben menümü de paylaşıcam,zayıflıycam da, sonra da sizi terkedip gelmeyeceğim diğer zayıflayanların yaptığı gibi..
Lafımı da ortaya koydum üzerine alan alsın..![]()
kızlar benide alın aranızaaaa![]()