- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
kural kuraldır sorun yok :) espiri olsun diye demiştim :26::26::26::26:
:) anlayisin icin tesekkurler canim!
ben tatildeydim o yuzden takip edemedigimden dolayi neler oldu neler konusuldu bilemedim...
Öncelikle hayırlı cumalar herkese
Eski arkadaşlarıma hoşbuldumm diyorum
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim kızlar ben bu kiloyu on ayda verdim evet daha fazla olabilirdi ama bünye bu duraklamalar yaşıyabilirisiniz zaman zaman.
Neler yaptığıma gelince aslında uzun anlatmak lazım ama şöyle diyeyim temelde sağlıklı besleniyoruz 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyoruz kesinlike su içiyoruz ve sporumuzu ihmal etmiyoruz kaçamakkkk yokkkkkkk protein ağırlıklı besleniyoruz yetersiz değil sağlıklı beslenme önemli olan
Canım hiç mi tatlı istemedi pizza istemedi tabiki istedi ve yedim ama hep telafi ettim önemli olan bu telafi edebilmek ve sıklıkla tekrarlamamak
Kısa bir cevap oldu kızlar ama süreç uzundu çok detay varrrr anca bu kadar yazabildim
super canim :) helal olsun sana!!!
Hayırlı cumalar
Gökçe cim ve hasibecim hoşgeldiniz ikiniz de
Esracan da gelse tam olacak ama hiç ses yok hayırdır inşallah
Kilo verenleri kutlarım
Benim gibilere ne denir bilmem ama yena gerekeni diyor zaten :)
hosbulduk canim!!!
Ya ben anlamıyorum diyetse diyet sporsa spor az uyumaksa az uyumak iki haftadır tık yok sinirlerim bozuldu ağladım bugün annemi de üzdüm ameliyat olacam falan dedim düşünüyorum ben nerde hata yapıyorum diye karbonhidrat sıfır çok nadir bulgur yiyorum bi tek tuz manyağı ben tuzu bile çok azalttım..Proteini kalsiyumu yesilligi bol yiyorum suyu bol içiyorum, sorun nerde Allah aşkına sorarım size![]()
![]()
![]()
Guzelim takma kafana!!! tabikide durakladigimiz zamanlar olucak!!! Ama sen moralini bozma ayni sekilde devam et ve bunyen pes edip kilo vermeye devam edicek canim :)
selam bnde gldmmm :) bnde 79 kıloyum bana da yardım edın
hosgeldinnnn
Merhaba,ben de 81 kiloyum , umarım zayıflayabiliriz :)
hosgeldinnnn
Yeni gelen arakdaslar 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorsunuz!!!
Hep beraber vericez insallah bu kilolari!!!