Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun cok yoruldum okulda. Aksam yuruyuse cikamicam malesef. Gecen haftasonu hasta oldugum icin pek ev islerine bakamamistim dert oldu icime.
Bu haftasonu da acik lise sinavlarinda gorevliyim.
Cumartesi temizligimi bugun yapmaya karar verdim. Sonrasinda halim kalmis olursa biraz leslie yapmayi düşünüyorum :)

Tum gecmisi bitiremedim.... aksama okurum artik :)

Playstation oyun salonu canim

nur1835

anladim canim :)

iyi geceler kızlar akşam haber veremedim..yiyeceklerle ilgili dedi drumuz yumurta dom çilek vermeyin 15 gün dedi
hakikattende sönmeye başladı sırtındaki kabarcıklar oda çok seviyordu yavrum anası gibi çikolatayı çileği.. artık göstermeden yiyoruz
benimde bacaklarımda karıncalanmalar vardı bn psikolojik olduğunu düşünüyordum meğerem huzursuz bacak sendromuymuş nş ii gelir....

coook gecmis olsun canim!!!
benim elti tv de duymus bir tane doktor demiski siyah hardal tanesi yencek gunde 1kere 1kahve kasigi diye
huzursuz bacak sendromu icin... cokta pahali birsey degil... ben kayinvalideme almistim 3,5tl vermistik 250gramdi galiba...

Beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Benim kilo sorunum küçüklüğümden beri devam ediyor yani kendimi bildim bileli hep kilolu bir çocuktum. Yaşım ilerledikçe kilomda yaşıma oranla artmaya başladı. Şimdi ise 19 yaşındayım. Kilolarım artık beni çok rahatsız etmeye başladı ve bundan 1 ay kadar önce tartıya çıktığımda 100 kilo olmuştum. Kendi kendime karar verdim ve 1 ay yediklerime dikkat ettim, derslerden vakit bulamadığım için spor yapamadım fakat şu son bir hafta spora da başladım her akşam bir saat bisiklete biniyorum. Spor yapmadan bir ayda 7 kilo verdim. Önümde uzun bir süreç var. :)

masallah 1ayda 7kilo supersin!!! basarilarinin devamini bekliyoruz!!!

esselamu aleykum

hayırlı sabahlar kızlar :2:sabah yürüyüşümü yaptım geldım ohhh :8::21:bugun birazda olsa eksi çıktım mutluyum inşallah cumaya hepimiz güzel kılolar verırız :16:bugun sohbetım var saat 11 de çıkıcam maalesef öğle yemegını yiyemeden çıkıcam inşallah ordaabartmam :50: reglı olucam kasık arılarım başladı gıne inşallah geçen aykı gıbı olmaz:50::50:neyse kızlar ben kaçtım kah:50:valtı hazırlayıp evı toparlamamlazım öpüyorum sızı :54::54::54:

insallah abartmamissindir canim :)

Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın
Kahvaltı mı edim pazara gidecem kışlık hazırlıkları anacım daha yeni yaz geldi ben kışlık hazırlığı derdine düştüm😜😜 bakla ile bezelye alıcam kısmetse dondurucuya koymak için şölee köy pazarında bulabilirsem taze taze o yüzden erken çıkmam lazım yoksa bitiveriyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohhh tatli yorgunluklar :) keske burdada oyle seyler olsada kislik hazirlasak :)

Günaydınnn bi delilik yaptım 5 day slim dawn yapim dedim ama 1 saat ancak yaptım uuuuu lesli hanım çok fena yordu 4 mile yaptım ama ne mile :D

70 dk lesli mekik duş kahvaltı bir miktar kk da çemkirme sataşma 😃

I love Bonus

masallah sana masallah :)

He bi de kalkinca 2 gun kurusu ve 1 ceviz yemistim kahvaltidan once..

merhabalar tüm günün çok güzel geçmiş bilesin istedim :) aynen devam....

Zabahtan kalkınca

2 ufak kayısı sonra 10 badem

Kahvaltı

2 yımırta+ beyaz ve kaşar peynir+ 10 zeytin+ 1 domat

:32::32:

I love Bonus

Ya o uyurmu 6 yı geçe kalkıyo bazen nadir 7 ye kadar uyuduğu :)

Önce tv den açtım flasha koymuştum videoları yarım saat zor durdum su istiyo kucak istiyo dut verdim eline biraz onlarla oyalandı çok sıkılınca artık ona pepeyi açtım ben telefndan açıp devam ettim onun yanında.

Arada tekme atıyo benim gibi yapıyo tv ye bakıyo biraz sonra birden gelip bacağıma yapışıyo meme diyo böyle ite kaka gidiyo işte.

Yani kendimide teprik ediyorum herkeş yapmaz böyle dar durumda :37:

I love Bonus

güzel geçe birgün vee evde tek başına o adar spor yapabilmek ayrı bir başarıı bravo

Ölmüş bitmis pazari kaldirip eve getirmis bi dayko 3 gunluk ter attim anacim nasıl sicak var sankim yagmur sicagi
Aldıklarımı girise birakip zor attim kendimi dusa bi ara dedim her gun pazara gitsem 1 aya buhar olurum hehehe
Simdi bezelyeleri ayıklamak lazim baklalar var bide oyyyyyy kızlar hade bi el atin sevaptir :-):-):-):-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün bizim buralarda çok sıcaktıı dışarı çıkmıştım nasıl terledim anlatamam kışlıklarını güle güle tüket, bereketli olsun:)

Merhaba hanımlar bende aranıza katıldım,aşırı kilolarım var. Şu an 92,50 kg uzun diyetlere dayanamıyorum
bana tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı?

hoş geldiniz:) uzun diyetler benide sıkıyorda yapmayıncada verdiklerimi geri alıyorum nasıl olucaak :)

ben geldım kızlar çok şükür fazla kaçırmadan geldim şükür ama belım falan acayıp ağrımaya başladı inşallah kıloma çok yansımaz

Merhaba hanımlar bende aranıza katıldım,aşırı kilolarım var. Şu an 92,50 kg uzun diyetlere dayanamıyorum

hosgeldın canım doğru yerdesın murda on numara dayanışma varr
Ölmüş bitmis pazari kaldirip eve getirmis bi dayko 3 gunluk ter attim anacim nasıl sicak var sankim yagmur sicagi
Aldıklarımı girise birakip zor attim kendimi dusa bi ara dedim her gun pazara gitsem 1 aya buhar olurum hehehe
Simdi bezelyeleri ayıklamak lazim baklalar var bide oyyyyyy kızlar hade bi el atin sevaptir :-):-):-):-)

rabbımağız tadıyla yemek nasıp etsın canım bızım evde bıtek ben severım bezelye bı sene 10 kılo attım hep dağıttım bu sene kendıme gore 2 3 kılo atıcam
selamün aleyküm.....

geçmişe daha henüz bakmadım:) birazdan bakıcam.

dünki iştah patlamamda hala hızla devam ediyor, çok şükür sınırı aşmıyorum ama sürekli dizginleme halindeyim iştahımı.
bugün başladığım 5333te iyi gidiyor bakalım:)

internette sinir etti yarım saattir, gidip gidip geliyo bağlantı, annemgildeyken hiç böyle değildi.

şuan için:
542230
5tahıl
4et
2süt
2meyve
3yağ
(başarılı):nazar:
aleykum selam meyracım maşallah
Selamün aleykümm...
ben sporumu yaptım geldimm..yoruldumm daha gidip yemek yapıcam ve çok acıktımm...
bugünde bi eksilme yok kilomdaa...:19:
canım acaba regl zamanı falanmı
Bugun cok yoruldum okulda. Aksam yuruyuse cikamicam malesef. Gecen haftasonu hasta oldugum icin pek ev islerine bakamamistim dert oldu icime.
Bu haftasonu da acik lise sinavlarinda gorevliyim.
Cumartesi temizligimi bugun yapmaya karar verdim. Sonrasinda halim kalmis olursa biraz leslie yapmayi düşünüyorum :)
kolay gelsın hem çalışıp hem ev hanımlgı zor zanaat

ben geldım kızlar çok şükür fazla kaçırmadan geldim şükür ama belım falan acayıp ağrımaya başladı inşallah kıloma çok yansımaz

rabbımağız tadıyla yemek nasıp etsın canım bızım evde bıtek ben severım bezelye bı sene 10 kılo attım hep dağıttım bu sene kendıme gore 2 3 kılo atıcam

Sagolasin :) zor valla

güzel geçe birgün vee evde tek başına o adar spor yapabilmek ayrı bir başarıı bravo

bugün bizim buralarda çok sıcaktıı dışarı çıkmıştım nasıl terledim anlatamam kışlıklarını güle güle tüket, bereketli olsun:)

hoş geldiniz:) uzun diyetler benide sıkıyorda yapmayıncada verdiklerimi geri alıyorum nasıl olucaak :)

Bunu duymak guzel :) insallah reglim de bitiyo çakılı kaldigim 91lerden dusmeye devam edecegim insallahhhhhhh :))

Hosgeldin canım
Selamün aleykümm...
ben sporumu yaptım geldimm..yoruldumm daha gidip yemek yapıcam ve çok acıktımm...
bugünde bi eksilme yok kilomdaa...:19:
Olurr dert etme kuzum
Aksam yemegim ton balikli salata 1 dilim kepek ekmegi.
Bugün dune gore daha guzel menun kahvalti ozellikle:-):-)
Tum gecmisi bitiremedim.... aksama okurum artik :)

anladim canim :)

coook gecmis olsun canim!!!
benim elti tv de duymus bir tane doktor demiski siyah hardal tanesi yencek gunde 1kere 1kahve kasigi diye
huzursuz bacak sendromu icin... cokta pahali birsey degil... ben kayinvalideme almistim 3,5tl vermistik 250gramdi galiba...

masallah 1ayda 7kilo supersin!!! basarilarinin devamini bekliyoruz!!!

insallah abartmamissindir canim :)

ohhh tatli yorgunluklar :) keske burdada oyle seyler olsada kislik hazirlasak :)

masallah sana masallah :)
Kuzum benim yaptiklarim herkese yetiyo buralara geldimi iste yeterki :-) ilk yaptığım tarhanayi hic unutamam butun sulaleye dagittiydim anla ne kaa cok yapmisim :-):-):-)

Amin canim burda yagmur yağdı bi ara simdi daha iyi hava

Oyyyy kuzum bende cok yoruldum bugun belim felaket
Hayriye ehliyet kursuna sen gidiyodun demi yanlismi hatirliyorum acaba

Hosgeldin canım

Olurr dert etme kuzum

Bugün dune gore daha guzel menun kahvalti ozellikle:-):-)

Kuzum benim yaptiklarim herkese yetiyo buralara geldimi iste yeterki :-) ilk yaptığım tarhanayi hic unutamam butun sulaleye dagittiydim anla ne kaa cok yapmisim :-):-):-)

Amin canim burda yagmur yağdı bi ara simdi daha iyi hava

Oyyyy kuzum bende cok yoruldum bugun belim felaket
Hayriye ehliyet kursuna sen gidiyodun demi yanlismi hatirliyorum acaba

evet canım ben gıdıyorum ama daha hıç başlamadım çalışmaya ne yapıbam bılmıyorum 2 haftam kaldı ayın 5 dede dıreksıyon derslerı başlıyor:18::18:

kizlaarrrr selammmm sicacik bir antalya havasindan hepinize sevgilerrr cok ozledim sizii yine arkadastan internet buldum hemen size selam vereyim dedim

Selammm esracan, özledik seni...

o tibet nasıl oluyor ki linki falan varsa yollasana bi bakayım inceleyeyim

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075

Merhaba hanımlar bende ara
nıza katıldım,aşırı kilolarım var. Şu an 92,50 kg uzun diyetlere dayanamıyorum

Maalesef dikkatli ve iradeli ve disiplinli ve hareketli olmak dışın da önereceğimiz bir yöntem yok..:50:

Son düzenleme:
Ev buram buram nohut kokuyor ;)
Yarın çok erken iş var yemeğin hazır olması gerekiyor. kızım okuldan çok aç geliyor çünkü...Sabah çıkmadan pilav yapabilirsem şahane olur..

--

Meyra sayılarınla sahadasın yine ;) sevindim...:nazar:

:46::46::46::nazar::nazar:
bende geçen sene aldım ehliyet netten geçmiş sınav sorularından çalış cnm hemen hemen aynı sorular çıkıyor daha önce kullandınmı araç
yanı duz çok tırafık olmayan yerlerde rahat kullanıyorum dıreksıyonumda ıyı ama akıcı tırafikte hiç kullanmadım bıde park edemem bide şimdi dıreksıyon sınavlarını zorlaştırmışlarya ondan korkuyorum

Ev buram buram nohut kokuyor ;)
Yarın çok erken iş var yemeğin hazır olması gerekiyor. kızım okuldan çok aç geliyor çünkü...Sabah çıkmadan pilav yapabilirsem şahane olur..

--

Meyra sayılarınla sahadasın yine ;) sevindim...:nazar:

ellerine sağlık hamarat anne:16:kuzum bılegın nasıl oldu:26:

Son düzenleme:
kızlar bugun benım enerjim çok dusuk nedense bacaklarım çokk sızlıyor bugun ve aç olmadığım halde atıştırmak geliyor içimden belimde ağrıyo
:50:

slm gençlik
ne uyumuşum 3ten 7ye 4 saat ama bana sorsan 10 dk uyudum :1:
bakayım ben uyurken neler kaynatmışsınız

benim net gitmedi ama bu seferde sen gittin canımcım....
neysa can sağlığı olsun biz yine görüşürüz canım benim....:54::54::54:

affettim gitti:):1::1:
:54::54::54:
emineciği öp benim yerimeee.....:emir_bebek::emir_bebek::16:
hanımefendiler saat 10da uyudular artık sabah uyanınca öperim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Selammm esracan, özledik seni...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075

Maalesef dikkatli ve iradeli ve disiplinli ve hareketli olmak dışın da önereceğimiz bir yöntem yok..:50:
teşekkür ederim efendim linke tıkladım burayı okuyunca ona da bakcam :54:

Back
X