Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyileşmene sevindim tatlım (aramızda kalsın hakkaten hastayken bazen çok huysuz oluyosun)
I love Bonus
Cok yorgun geliyorum o cok zor. Ama yuruyusu biraz erkene cekip eve donunce leslie yapabilirim belki. :)
Zabahtan kalkınca
2 ufak kayısı sonra 10 badem
Kahvaltı
2 yımırta+ beyaz ve kaşar peynir+ 10 zeytin+ 1 domat
I love Bonus
Ya hiç olmadı yemekten sonra ya yürürsün yada lesli yaparsın lesliyi mutlaka yapmaya çalış ara sıra hıZlı videolarını eğer kalbin hızlı atsın istiyosan ve ter atim diyosan :)
I love Bonus
Leslie cok eglenceli :) bakalim insallah sporu arttirmaya calisacagim artik
Valla ben evdeyken bile çok zorlanıyorum lesliyi yapsam işim kalıyo işimi yapsam lesli hem çalışıp hem yapmak zor allah kolaylık versin.
I love Bonus
Ahh ahh :) Sagol :) Allahtan cocuk yok simdi bende bi de cocuk olursa ne yaparim bilmiyorum. Ben derse girdim kizlar. Gorusuruzz. Kolay gelsin herkese..
Hayırlı geceler kızlar
okuyup kaçacaktım ama yakalandım
laf yetiştireyim dedim
yenacım eşimle bizde kovayls akrebiz
yazmak çok zor
size hayırlı geceler
sagol canim :) dedigin gibi google amcaya sorayim birde
yawww bende sabahtan beri diyorum birsey unuttum diye... bonusun yazisini gorunce aklima geldi :)
ayagin iyi olmustur insallah... yoksa bir doktora git yine... cunku coook uzadi canim ya...
iyi geceler kızlar akşam haber veremedim..yiyeceklerle ilgili dedi drumuz yumurta dom çilek vermeyin 15 gün dedi
hakikattende sönmeye başladı sırtındaki kabarcıklar oda çok seviyordu yavrum anası gibi çikolatayı çileği.. artık göstermeden yiyoruz
benimde bacaklarımda karıncalanmalar vardı bn psikolojik olduğunu düşünüyordum meğerem huzursuz bacak sendromuymuş nş ii gelir....
Günaydınnn bi delilik yaptım 5 day slim dawn yapim dedim ama 1 saat ancak yaptım uuuuu lesli hanım çok fena yordu 4 mile yaptım ama ne mile
70 dk lesli mekik duş kahvaltı bir miktar kk da çemkirme sataşma ��
I love Bonus
hayırlı sabahlar
ben birazdan arkadaşıma kahvaltıya gideceğim
bikaç gündür yürüyüşümü yapıyorum şükür,
dün de hiç fırsat bulamayacağımı düşünürken büyük kızıma ayakkabı almaya gittik giderken yürüdük çarşıda da dolaştık epeyce yoruldum hala da dinlenememişim
Ablacım arada kaynıyodun az daha :) hayırlı sabahlar sanada. Yorulduğuna değer bence harekette bereket vardır
I love Bonus
hakkat delilik olmuş..
sen bunları yapaken kız ?![]()
Ya o uyurmu 6 yı geçe kalkıyo bazen nadir 7 ye kadar uyuduğu :)
Önce tv den açtım flasha koymuştum videoları yarım saat zor durdum su istiyo kucak istiyo dut verdim eline biraz onlarla oyalandı çok sıkılınca artık ona pepeyi açtım ben telefndan açıp devam ettim onun yanında.
Arada tekme atıyo benim gibi yapıyo tv ye bakıyo biraz sonra birden gelip bacağıma yapışıyo meme diyo böyle ite kaka gidiyo işte.
Yani kendimide teprik ediyorum herkeş yapmaz böyle dar durumda
I love Bonus
Evet bende seni takdir ettim. ben yapamıyorum şahsen oğlanda aynı duygu gibi yapıyo sinirleniyorum bırakıyorum
Masallah masallah tu tu tuuuuuuuGünaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Allahım dün bi dinlenmişim bi dinlenmişim sormayın hastalık neyim kalmamış (kendi kendini nazar eden nur :)
Valla çok iyi hissediyorum. 2 gündür bişe yiyemediğimden tartıdada inanılmaz şeyler gördüm şok oldum resmen
bakalım cumaya nolcak.
gidip khvaltımı yapayım barim acıktım. hastalıktan sonra böyle çok acıkırdım ben annem derdi kemiklerin aç kalmış senino geldi aklıma gidimde kemiklerimi doyurim heheheheh
kızım senin evinde bi öğretmen var sonuçta ben alışık değilim hep sizli bizli konuşuyodum napim
hem sen benim ne ka enerjik ne kaa güne güzel başladığımı farketmeyip benim ayıbımla ilgileniyon len
Bi motive et bi pohpohla ama nirdeeeeeeeeeee
Gününüz aydın olsun güzel hanımlar...
bağlansa şu netiniz de rahat rahat yazsan yine...
gerçekten çok uzadı canım...Sağolasın..
Geçmiş olsun tekrar...Maks.2 yaşın da düzelir canım merak etme...
bacak sendromu sannırım bende de var karıncalanma değil de çok sızlıyor..
hakkat delilik olmuş..
sen bunları yapaken kız uyuyormuydu?
Asuuu, avatarda ki Ebru'nun Ebrusumu.?![]()
Deyzeee aldınmı bezelyeleri dök şuraya hep birlikte ayıklarız :)
I love Bonus
Ölmüş bitmis pazari kaldirip eve getirmis bi dayko 3 gunluk ter attim anacim nasıl sicak var sankim yagmur sicagi
Aldıklarımı girise birakip zor attim kendimi dusa bi ara dedim her gun pazara gitsem 1 aya buhar olurum hehehe
Simdi bezelyeleri ayıklamak lazim baklalar var bide oyyyyyy kızlar hade bi el atin sevaptir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyyy hicte kiyamaz kizz aklımımi okuyosun sen Allah razı olsun yapmış kadar oldun cancazim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.