Canim hosgeldin insallah hersey istediğin gibi olur...Günaydınnn
Bende araniza katilmak istiyorum eger kabul ederseniz birkac gündür takip edyorum sizi paylasimlariniz arkadasliginiz çok güzel masallah diyorum nazar değmesin
Bende tek başına basaramayanlardanim daha önce baska bir topikteydim ayrilmak zorunda kaldim döndüğümde topik dağılmıştı ve kilo aldim tekrar başlıyorum kabul ederseniz sizinle devam etmek istiyorum. ..
Kuzum ben bu haftanın bası biraz spor yaptım hafif hastayim o zaman sonra cok cok hasta oldum ... İki gun spor yapmasan bisey olmaz bak ben simdi yapamıyorum spor .. Gece öksürükten geberiyorum iyice..dikkat et kendinede çocuğuda...Dur dur hemen ilaç içip bende başlıyorum spora
Ama çok sevindim sakın bırakma ramazana kadar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cvp yazmadığına göre başlamış tüh bee :)
hayır şurda insan gibi yaptığım sporu söylüyorum büyüğümsün paylaşıyorum gıskançlığından hemancik sende yapıyosun oldumu şimdi 😁 yaşına veriyorum artık napim
Hiç seni kıskanıp kilo verdimmi söyle 😁
I love Bonus
Herkesle günaydın.. Bol sporlu az kalorili bir gun olur insallah..
Canim hosgeldin insallah hersey istediğin gibi olur...
Kuzum ben bu haftanın bası biraz spor yaptım hafif hastayim o zaman sonra cok cok hasta oldum ... İki gun spor yapmasan bisey olmaz bak ben simdi yapamıyorum spor .. Gece öksürükten geberiyorum iyice..dikkat et kendinede çocuğuda...
Bonus hele sana cok guzel spor yapmışsın.insallah 649746389399 kilo verirsin bu hafta...
Ödeme bakma sen bugun var yarin yok.asil onemli olan yağlar gittimi tabi...
Bu hafta hastayim haftaya yarışalım canim. Sporda hemide. :)Olurmu hiç iki gün yapmasa çatlar ben onu geçicem diye ama nafile çabalar içinde :)
649746389399 kilo verirsin inş ne güZel bi dua sen bendende çok verirain inş
I love Bonus
Hehehehe spor hesaplaması yapıyodum valla süpriz bekliom senden yarın için kilondan da gitmiştir o kaa spora
Kuzum ben bu haftanın bası biraz spor yaptım hafif hastayim o zaman sonra cok cok hasta oldum ... İki gun spor yapmasan bisey olmaz bak ben simdi yapamıyorum spor .. Gece öksürükten geberiyorum iyice..dikkat et kendinede çocuğuda...
Bonus helal sana cok guzel spor yapmışsın.insallah 649746389399 kilo verirsin bu hafta...
Bu hafta hastayim haftaya yarışalım canim. Sporda hemide. :)
Bu hafta hastayim haftaya yarışalım canim. Sporda hemide. :)
Sozi bonus korkuttu beni kız naptıki bu hatun uyumadan spormu yaptı acep haftaya daha sıkı tutalım spor işini
5 er mile yapmışsın neye korktun acaba belkide seninki daha çok :) hiç olmadı 2. Yim
I love Bonus
Pazar Pazartesi 5 mil salı 3 tu galiba dün yok zaten Cumartesi de yok 😩
Yeter bence kuzum bak kuzum diyorum :)
I love Bonus
Evet kuzum haklisin ama haftaya spor cok olur insallah..Sozi bonus korkuttu beni kız naptıki bu hatun uyumadan spormu yaptı acep haftaya daha sıkı tutalım spor işini
Okey sozi öksürüğünü geçir o zamana kadar barim :)
I love Bonus
Hoşgeldin canım neden kabul etmeyelim hepimizin derdi ortak
Yaşasın kilo verenlerin kardeşliği 😉😉😉😀😀
Tmm Tmm yürüdüklerimi söylemim hehehe kuzu çevirme olacam yoksam (yorgan altından yazan dayko )
Sanki kış havası var burda
Burada öyle gibi yerler hep ıslak haftaya güneş açıcakmış diye duydumdu önce sizde açar sonra bizde hani balkanlardan etkileniyoruz ya 😁😁
I love Bonus
Çooook teşekkür ederimm insallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz
Çooook teşekkür ederimm insallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz
Bonus helal sana cok guzel spor yapmışsın.insallah 649746389399 kilo verirsin bu hafta...
Hoşgeldin arkadaşım ara verip tekrar gelince farklı kişiler görüyosun yadırgıyosun anlıyorum ama beni örnek al ha bu karıların hiç birini tanımıyodum yinede çok sürmedi kaynaşmam :)
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?