Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen kaç kilosun CNM az bahsetsene kendinden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim su an 91 kiloyum 174 boyum 33 yasinda 2 çocuk annesiyim
Yakin zaman öncesi 86ya dusmustum ama malesef tekrar yemegw baslayinca ve hareketsizlik hemen geri aldim hedefim 75ama 80ede raziyim:))

Hee topiğin ennn eskilerinden bonus gelen kilo verip gidiyo bi kendisi veremedi kiloları yakında bende geçecem kendisini zaten 👯👯👯

Açıktan sataşma var :) uyyhh darlandım ha 😎 evet ben topiğin ileri gelenlerindenim. 2008 den beri burdayım. Bizim zamanımıZda spor listesi yoktu sonradan dedik yapalım diye iki listeyide yapmışlığım var pehh her bi yanımdan tecrübe akıyo 😆

Beninde adım bonussa sen beni geçemiycen

I love Bonus

Birkac gündür takip ediyordum sizi o yüzden tanıyor gibiyim kaynasacagimiza eminim :)

Canim su an 91 kiloyum 174 boyum 33 yasinda 2 çocuk annesiyim
Yakin zaman öncesi 86ya dusmustum ama malesef tekrar yemegw baslayinca ve hareketsizlik hemen geri aldim hedefim 75ama 80ede raziyim:))

Bende 101 kg hep beraber hedeflerimize ulaşacaz inşallah 80 e razı olmak yok 75 hatta 70 olacaz😉😉

Ramazan Bayramı'na 90 kurban Bayramı'na 80 olacam hade bakalım bonuss görecez geçiyomuyum geçmiyormuyum
Ona göre sıkı tut diyetini sporunu heheheh

Sen 95 e geldiğinde ben 80 lerde olacağım sana tepeden bakıp ezeceğim seni

I love Bonus

Bende 101 kg hep beraber hedeflerimize ulaşacaz inşallah 80 e razı olmak yok 75 hatta 70 olacaz😉😉

Inşallah canim ben 10 senedir 80 leri gorememistim simdi gördüm ama kisa sürdü ne kadar cok isterim 70 kilo olmayi

Dayko ile bonus burdaysa gecmise yetismek mumkun degil. Sizi gorunce gaza gelmem gerekirken nasilsa onlar kadar yapamam deyip spor yapmiyorum
Topigin hacivat karagozu oldunuz :)

Çocuklar gibi heyecanlıyım şu an co tteşekkür ederim sizlere...
Inanıyorum bu kez olacak hepimiz başaracağız

Hosgeldin canim ben de yeni yeni buralarda sayilirim. Ama hemen adapte oluyo insan :)

Deyzee geçmiş olsun. Dikkat et kendine sen bize lazısın ( en çok bonusa)

Sozen sen hala iyileşmedin mi canım?

Bonus kafam hoşgeldin. Sevindirik oldum seni görünce. Vucudun direniyor sadece sakın bırakmak yok bu hafta olmasa haftaya çok güzel rakamlar görücez tamam mı

Yeni gelen herkes hoşgelmiş.

Sen 95 e geldiğinde ben 80 lerde olacağım sana tepeden bakıp ezeceğim seni

I love Bonus

Görecez inşallah dediğin gibi olur yoksa varya yandın sen ona göre yerken ben gelim aklına 👹👹👹🔨🔨

Çocuklar gibi heyecanlıyım şu an co tteşekkür ederim sizlere...
Inanıyorum bu kez olacak hepimiz başaracağız

Teşekkürlük naptık canım ne demek Şu an hissettiklerini anlayabiliyorum heyecanını bozabilcek en ufak bişeye bile fırsat verme sakın

I love Bonus

Dayko ile bonus burdaysa gecmise yetismek mumkun degil. Sizi gorunce gaza gelmem gerekirken nasilsa onlar kadar yapamam deyip spor yapmiyorum
Topigin hacivat karagozu oldunuz :)

Ayyyy çok güldüm oturun siz anacım lafa ne bakıyorsun kuzum icraat önemli 2 gündür sporu bırak adım atmadım 😀

Oy benim tatlım ya ağzın bal yesin görücez inş.

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…