Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Offf iyi uçuş ama ben düzeliyorum insallah yapRim veeee hepünüzü gecerim
:10::10::8::8::64::64::66::66::66::64:

Hee avucunu yala 😜😜😜
İnşallah canım geç tabi 😉😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hain kadın teyze olmadan direk neneye geçirdi beni

I love Bonus

Yav ben deyzeysem sende benden yaşlı hissediyorsun yaa o bakımdan bilimsel veriler 😜😜😜💋💋💋

Evet bencede aç biraz az öz yemek ne demek :)

I love Bonus
çorba çeşit farketmez yoğurt her öğün akşam 7 den sonra yemek yok bol salata zeytinyağı sirke limonlu sade nescafe zift gibi yani az meyve zeytinyağlı ana yemek ızgara et tavuk balık ama ekmek yok tok olmak adına kepekli 1 dilim ekmek süt canım çok isterse sütlü tatlı ama bir öğün boş geçerse daha isterseniz yazayım:52::32:

çorba çeşit farketmez yoğurt her öğün akşam 7 den sonra yemek yok bol salata zeytinyağı sirke limonlu sade nescafe zift gibi yani az meyve zeytinyağlı ana yemek ızgara et tavuk balık ama ekmek yok tok olmak adına kepekli 1 dilim ekmek süt canım çok isterse sütlü tatlı ama bir öğün boş geçerse daha isterseniz yazayım:52::32:

Yok anacım ben bu diyetisyene boşa gidiyorum kızz senin yediklerinin yarısını yiyom ben bi de o kaa spor yapıyom haftada 1,5 kg gidiyo yaşın kaçtı senin

Hee avucunu yala 😜😜😜
İnşallah canım geç tabi 😉😉😉

Sabah 10 dakika bisiklet yaptım ..bide leslie patlatsammm oldu bitti .. Ama çıkmalıyım aksama dersim var cocukta sabah istifra etti cok iyi değil. Hiç gidesim yok bugun...
Sabah akşm yapınca oluyo günlük 100 dk diye düşün :)

I love Bonus
iyi fikir sabah yapınca metabolizma hızlanirmis..

Sabah 10 dakika bisiklet yaptım ..bide leslie patlatsammm oldu bitti .. Ama çıkmalıyım aksama dersim var cocukta sabah istifra etti cok iyi değil. Hiç gidesim yok bugun...

iyi fikir sabah yapınca metabolizma hızlanirmis..

Geçmiş olsun kuzucuğa siz iyileşinde yaparsın CNM sporu

Canim bence bir yanlışlık var bir kisi 10 günde 11 kilo verecek ve kas kaybetmeyecek ... İmkansız Her ikiside......
cunku kilolu insanin daha cok kası vardır kilo verdikce mutlaka kas kaybeder ama az ama cok...

Son düzenleme:

Canim bence bir yanlışlık var bir kisi 10 günde 11 kilo verecek ve kas kaybetmeyecek ... İmkansız Her ikiside......
cunku kilolu insanin daha cok kası vardır kilo verdikce mutlaka kas kaybeder ama az ama cok...

Pisman olma sonra :-):-):-) tmm hemen bi lesli 2 mil patlat hehehe (koltugunda yastik modunda oturan dayko)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne lesliesi canim, ben su anda isyerindeyim, ondan sonra evde iki tane kucuk cocukla ugrasiyorum, ondan sonra da onlar uyuduktan sonra ben okadar yorgunum ki saat 9 da uyuyorum cok ayip :30: anlayacagin leslie benim icin ne ki, leslie gelsin benim tempomu dayanacak mi gorelim :52:

11 vermedim 5 verdim 96 dan 91 e düştüm ilk hedef 85 yazmıştım canım

ne lesliesi canim, ben su anda isyerindeyim, ondan sonra evde iki tane kucuk cocukla ugrasiyorum, ondan sonra da onlar uyuduktan sonra ben okadar yorgunum ki saat 9 da uyuyorum cok ayip :30: anlayacagin leslie benim icin ne ki, leslie gelsin benim tempomu dayanacak mi gorelim :52:

Koptum kizz sendeki tempo bende olsa 1 ayda eririm Allah kolaylik versin :-):-)
Neden gitmiyor o zaman insulin direncin falan mi var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X