Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar guzel topigin guzel hatunları:)
Hastalarimiza gecmis olsun,yeni gelenlerde hos gelmisler.
Benim telefon tamirden geldi h.sonu evde gelmeyen baharin temizligini yaptim yazismalari okuyamadim o arada.anca 3gundur gecmisi bitirebildim:)
Bu hafta temizlik ve mesailerim yuzunden sporum cok az:( toplam 210.dk
Kilom 84.8

Haftya spor yarisinda bende varim:)

Benim telefon tamirden geldi h.sonu evde gelmeyen baharin temizligini yaptim yazismalari okuyamadim o arada.anca 3gundur gecmisi bitirebildim:)
Kilom 84.8

Hosgeldin burcucum..gule gule kirlet evini..bende yeni haftaya başlarken iyi spor yapıyorum 3 gun sonra basıma bir is geliyor spor kalıyor. Elimden geldigi kadarıyla yapicam biseyler...:34::21::21::21::30:

Kilom 84.8

Hoşgeldin burcucum
Hosgeldin burcucum..gule gule kirlet evini..bende yeni haftaya başlarken iyi spor yapıyorum 3 gun sonra basıma bir is geliyor spor kalıyor. Elimden geldigi kadarıyla yapicam biseyler...:34::21::21::21::30:

Sozii oldumm zor bitirdim valla :-):-) iyilesmemisim daha anladim:-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Misafir vardı yabancı değillerdi onlarada denettim lesliyi 2 mil yaptım o arada :) çok beğendiler kolay dediler

I love Bonus

slm kızlar bir saattir şifremi unutmuşum siteye giremedim yeni şifre almakla uğraştım..akşamada misafirim var ikram yapıyorum bir taraftan...

gökçecim kilom aynı 121.5
sporda iki mille leslie

Misafir vardı yabancı değillerdi onlarada denettim lesliyi 2 mil yaptım o arada :) çok beğendiler kolay dediler

I love Bonus

Hahahaha deli ya :-):-):-):-)
Acayip gaza gelmis gordum seni nedenkine acep :-):-)

Son düzenleme:
slm kızlar bir saattir şifremi unutmuşum siteye giremedim yeni şifre almakla uğraştım..akşamada misafirim var ikram yapıyorum bir taraftan...

gökçecim kilom aynı 121.5
sporda iki mille leslie

Aleykumselam kolay gelsin

I love Bonus

Canim bende yaptım banada kolay geldi zumbayi daha cok sevdim ben cok eğlenceli ve daha hareketli cok terletiyor tavsiye ederim...

selam kızlar ben geldım bi tanıdığı gordum bugun uzaktan tanıyamadı benı hayrıyeye benziyor ama dıyormuş kendı kendı ay nası sevındım nasıl :8::9::10:bu motıvasyonla ben sabah sporuma tam gaz başlamazmıyım ayol :9:

Herkese günaydın.
Aksam azicik kaju ve fındık kaçamağim yaptım.bir haftadır actım ufaklik hasta diye canim sıtkındı Üzgünüm... :26::26:
Ama kuruyemis bağırsakları çalıştırdı sanirim.gecen haftaki ödemede attım .eksideyim sukur :)

Kilom 86.1
Spor 240 dakika. Bu hafta Cook daha fazlasını planlamıştım ama hastalıktan olmadı...
canim ufakliklari allah bagislasin ,insanları zaman icinde tanırsın muhakkak.. Ben Sibel 37 yaşındayım ,Ankara'da yasıyorum bir oglum var 4 yasında ...
(böyle yazinca ne yaşlı gordum kendimi :9::9::9: ama ruh yasimi sorarsan 20 :34:)

Yemek oncesi bol su icsen çaktırmadan ...tabağa hep az alsan ,defalarcada almaya utanırsın cok yememiş olursun...:34::34:

Sagol canim gece ateşledi yine biseyler yedirip antibiyotik vercem birazdan...

Canim ben en büyük hatalarımı kilo vermediğim zamanlarda yapıyorum.haftaya birazdaha fazla eksi çıkmak icin biraz daha hareket etmeye çalışırsın olur biter... Bu hafta geçiş dönemimdi hem...haftaya havalar düzelecek insallah hepimiz sporlarimizi konusturalim olurmu?:16:
inşallah canım çok çok eksıgorelım kaldıralım su totoları
Kilo bildirimi... 94.6 -300
Spor 520 dk

300 gr eksik çıktığıma baya bi şaşırdım dün içtiğim 5 fincan yeşil çaydan sonra ödemin az bi kısmı gitmiş. Bütün hafta gram oynamadı. Bacaklarımda şiş var basıyorum çukur oluyo...

O kadar spora neden oynamadığınıda anladım malum zamanım gelmiş farkında değilim hatta 3 gün geçmiş ilginç...

I love Bonus
:46::46::46::46::46::46::46::46::46: ne yaptın kuzum maşallahbarekallah :52:devam devam :10:
Aleykumselam kuzummm bende sana kiyamam sut yogurt yeseydin sevmiyomusun onlari cancazim

Ayyyy deli utanirmis haftaya cok cok gidecek duzen degisti ya ancak adapte oluyorsundur sakin bozma moralini kuzucum

inşallah kuzum ya sabah canım çok sıkılmıştı ama toparlandım haftaya ful spor :10:

Son düzenleme:
selamün aleyküm.....
kızlar ben bugün gezmeye gitcem demiştim ya, gezme derken ramazan için yufka açcaklardı akrabalar, onların yanına gidicektim, hem ucundan tutar biraz yardım ederim hemde otururum hemde saç böreği falanda yerim diye gittim, davet ettiler bende icabet ettim.
böylelikle saç böreği ile tamda tahmin ettiğim gibi diyetim bugün güme gitti, battı balık yan gider yaptım artık bugün, olacak artık napıyım nefis taşıyoruz hepimiz, yarın yine devam inşaallah, bugün güme gittiği için içerik yazmamada hiç gerek yok diye düşünüyorum.
çokta yoruldum, gecede uyku tutmamıştı uykusuzumda.:37::37:
neyse ben kaçar gelirim yine.

Herkese günaydın.
Aksam azicik kaju ve fındık kaçamağim yaptım.bir haftadır actım ufaklik hasta diye canim sıtkındı Üzgünüm... :26::26:
Ama kuruyemis bağırsakları çalıştırdı sanirim.gecen haftaki ödemede attım .eksideyim sukur :)

Kilom 86.1
Spor 240 dakika. Bu hafta Cook daha fazlasını planlamıştım ama hastalıktan olmadı...
canim ufakliklari allah bagislasin ,insanları zaman icinde tanırsın muhakkak.. Ben Sibel 37 yaşındayım ,Ankara'da yasıyorum bir oglum var 4 yasında ...
(böyle yazinca ne yaşlı gordum kendimi :9::9::9: ama ruh yasimi sorarsan 20 :34:)

Yemek oncesi bol su icsen çaktırmadan ...tabağa hep az alsan ,defalarcada almaya utanırsın cok yememiş olursun...:34::34:

Sagol canim gece ateşledi yine biseyler yedirip antibiyotik vercem birazdan...

Canim ben en büyük hatalarımı kilo vermediğim zamanlarda yapıyorum.haftaya birazdaha fazla eksi çıkmak icin biraz daha hareket etmeye çalışırsın olur biter... Bu hafta geçiş dönemimdi hem...haftaya havalar düzelecek insallah hepimiz sporlarimizi konusturalim olurmu?:16:

canım battı balık yan gider yaptım bugün:)

Aleykumselam kuzummm bende sana kiyamam sut yogurt yeseydin sevmiyomusun onlari cancazim

yok severim canımcım ama benim et gurubu sfırdı dün, yoksa 3kere tükettim dün süt gurubu.:29:

Kilo bildirimi: 100.6 ( -1.4 )
Spor : 465 dk.

:46::46::46::46::nazar::nazar:

Hoşgeldin burcucum

Sozii oldumm zor bitirdim valla :-):-) iyilesmemisim daha anladim:-)

Ayyy cok yolmasaydın kendini kuzumm..
Ben yavaş yavaş yaptım walla..kötülemek istemem...

I love Bonus
Kız sen ne alemsin... Kimin aklına gelir kendi spor yapabilmek icin ahbaplarına biseyler öğretmek...

selam kızlar ben geldım bi tanıdığı gordum bugun uzaktan tanıyamadı benı hayrıyeye benziyor ama dıyormuş kendı kendı ay nası sevındım nasıl :8::9::10:bu motıvasyonla ben sabah sporuma tam gaz başlamazmıyım ayol :9:

inşallah canım çok çok eksıgorelım kaldıralım su totoları

:46::46::46::46::46::46::46::46::46: ne yaptın kuzum maşallahbarekallah :52:devam devam :10:

inşallah kuzum ya sabah canım çok sıkılmıştı ama toparlandım haftaya ful spor :10:
Super sen birde 60 civari kiloya in neler olacak bak..:46::46::46:

selamün aleyküm.....
kızlar ben bugün gezmeye gitcem demiştim ya, gezme derken ramazan için yufka açcaklardı akrabalar, onların yanına gidicektim, hem ucundan tutar biraz yardım ederim hemde otururum hemde saç böreği falanda yerim diye gittim, davet ettiler bende icabet ettim.
böylelikle saç böreği ile tamda tahmin ettiğim gibi diyetim bugün güme gitti, battı balık yan gider yaptım artık bugün, olacak artık napıyım nefis taşıyoruz hepimiz, yarın yine devam inşaallah, bugün güme gittiği için içerik yazmamada hiç gerek yok diye düşünüyorum.
çokta yoruldum, gecede uyku tutmamıştı uykusuzumda.:37::37:
neyse ben kaçar gelirim yine.
canım battı balık yan gider yaptım bugün:

yok severim canımcım ama benim et gurubu sfırdı dün, yoksa 3kere tükettim dün süt gurubu.:29
:46::46::46::46::nazar::nazar:

Canim olsun arada bir olur öyle ...yarin yeni gun yeni umutlar.. Bende aksam az yiyim derken mutfağa gidip gelip atıştırdım biseyler ...
Yarin hersey daha guzel Olucak insallah..

Son düzenleme:
Canim olsun arada bir olur öyle ...yarin yeni gun yeni umutlar.. Bende aksam az yiyim derken mutfağa gidip gelip atıştırdım biseyler ...
Yarin hersey daha guzel Olucak insallah..

inşaallah canım benim, benimde uykum var ama listeyi yapıp öyle yatıyım dedim.
geçmişe bir dalıyım bende şimdi:)

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]150 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD]465 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derin[/TD]
[TD]40 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ dayko :46::46::46::64::62::62::65::65:
Haftanın spor ikincisi ......... Bonus:8::8::8::46::46::46::71:
Haftanın spor üçüncüsü...... Sozen:8::8::46::46::124::124::71:

Sagol Sibel'cim hic kirlenmese keske:)

Aynen bende 1aydir surekli halsizlik var bazi gunler elimi kolumu kaldiramiyorum ozellikle insanlar zayifladigimi soyledigi gunler oluyor. Nazar degiyor herhalde :)
Tam 10kilo yag fazlam kaldi Allahin izniyle versem cok iyi olacak.
Insallah bu sefer hepimiz basaracagiz buna cok inaniyorum

Back
X