ya canım bu mesajını 3-4kere okudum üst üste, benim açımdan neye alındığını yada üzüldüğünü anlayamadım inan.....
zaten bugün yukarda da yazdım rgl oldum, kafam hiç yerinde değil, artı hala karnım ağrıyo geçmedi kaç saattir, hatta senin en sonki çift çizgi mesajını okudum ama ona bile ne yazsam acaba diye düşünüyordum öyle....
yani neye alındınki bana? gerçekten söyle? ben insanları kırmamamak için itinayla hareket eden biriyimdir, kolay kolay kimseyi kırmam yani.... kırdıysamda ya istemeden olmuştur yada çok incinmişimdir.
inan bak neye kırıldığını açıkça yazsana, yada istersen özelden yaz farketmez benim için.
Hepinizle bişey paylaşmak istiyorum. Nerden başlıycam ne yazıcam bilemiyorum. Cuma günü kilo veremediğimi adetimin geciktiğini yazmıştım.
Hiç ummadığım planlamadığım bir şeyle karşılaştım. Adetim normalde hiç gecikmediği için tedirgin oldum bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm. Şok olduğum için belki yanılmışızdır diye ikinci testide yaptım sonuç aynı çıktı.
Dedim ya ne yazacağımı bilmiyorum. Hissettiklerimi anlatmam zor.
I love Bonus
Meyram bonus un bu haftaki sporu yanlis yazilmis bende yazmistim ama gormedin sanirsam
Kusura bakma bonusum bende girdim lafa izinsiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim.. Yeni gördüm ben bunu.. Allah en dogrusunu bilir. O kadar farkliyizki suan. Senin hissettiklerini hiçbirimiz anlayamayiz. Ama hic uzulme Allah buyuktur vardir bir hayir..
Ben o kadar çok istiyorumki bi bebegim olmasını. Ama borclardan dolayı calismak zorundayim ve bu istegimi 4-5 sene ertelemek zorundayim.
Allah bebegini mutlu saglikli büyütmeyi nasip etsin. Hic canini sıkma. Vardir bi hayir..
Meyram bonus un bu haftaki sporu yanlis yazilmis bende yazmistim ama gormedin sanirsam
Kusura bakma bonusum bende girdim lafa izinsiz
hayır görmedim gerçekten, görsem mutlaka bir tepki verirdim er yada geç ablacım.
hayır görmedim gerçekten, görsem mutlaka bir tepki verirdim er yada geç ablacım.
Ağlattın beni rabbim şu mübarek günün hürmetine nasip etsin sanada meyrayada inş en hayırlısından bir evlat. Yaşadığın şeyi çok yakınından biliyorum bana nasip oldu ablama olmadı az ağlamadık hem ayrı ayrı hem birlikte...
I love Bonus
Ben de bazen agliyorum elimde olmuyo bebekleri gorunce bi bakiyorum gozlerim dolmus.. Rabbim en iyisini bilir. Daha sonra dertlesiriz ama sakin uzme kendini.. simdi ben arkadasimi birakiyorum. Musait oldgum an yine yanindayim..
Ben şu an çok tarifsiz bi durumdayım sizide yakın hissediyorum içimden geçeni yazdım öyle tartışma falan ne demek yanlış anlama arkadaşım sakın.
Allah nasip ederse doğurana kadar tepenizdeyim
I love Bonus
Ağlattın beni rabbim şu mübarek günün hürmetine nasip etsin sanada meyrayada inş en hayırlısından bir evlat. Yaşadığın şeyi çok yakınından biliyorum bana nasip oldu ablama olmadı az ağlamadık hem ayrı ayrı hem birlikte...
I love Bonus
Tahmin ettim gormedigini guzelim o yuzden dedim zaten
Merhaba arkadaşlar..
Ben KK'da yeniyim. 1,69 boyum ve tamı tamına 103 tane 1 kilom var ve artık onları taşımak istemiyorum. Hedefim 60 kilo olmak. Bu sefer çok kararlıyım ve kendime inanıyorum. Hep okuduğum başarı öykülerinden birini yazmanın vakti geldi artık.
Umarım beni de aranıza kabul edersiniz
Bonusum napim senin icin. Napsam yada yapsak iyi gelir
nur1835
Hosgeldin cnm azmin daim olsun ins sağlıklı bir sekilde verirsin o 103 tane 1 kiloyu
çok teşekkür ederim canım :) sağlık için zayıflamak istiyorum ben öncelikle o nedenle yavaş ama bir daha geri almamak üzere vericem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?