Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin canim ozlettin kendini
Sozimm o senin guzel yuregin bende memur cocuguydum babam baska bi sehirde 2 sene kalmisti o zaman zor olmustu bizede annem anlatir hep bi sene yilbasinda biz tutturmusuz kolayla meyveli gazoz diye kadıncağız kola sisesine sari ve kirmizi erik suyu yapmis kola diye icirmis annemm simdikilere icir bakalim icerlermi cok sukur yokluk gorduk ama dedigin gibi mutluyduk oturdugumuz ilce kucuk bi yer herkes tanir babami bende gurur duyarim esimden once babami soyluyorum kimlerdensin denilince
Ben sizi gececem haberiniz ola fistiklar hehehe
biten cumartesi günüm(başarılı)
6424*40
6tahıl
4et
2süt
4meyve
*
4yağ
0sebze
Masallah canim
Canimcim bana sonradan anlatti esim o zaman belli etmedim ama dusukler tedavi sureci benim omrumden omur aldi bide sen uzulme diye ugrasiyorum
Cok yiprandik o donem ikimizde esim simdi 43 yasinda artik ayni seyleri kaldiramam diyor bende ayni olacagini nerden biliyorsun olmaz diyorum ama pisikolojik olarak yenemiyor bende 3-4 senedir biraktim artik demiyorum arada bak kizimiz yanliz kalacak dedigimde ise abisi de var (kiz kardesimin oglu 1,5 yas var aralarinda) kardesleride var(eltilerimin cocuklari) o arayip sahip ciksin oz kardeste hayirsiz olduktan sonra varmis yokmus farketmiyorki diyor
Hayirlisi diyorum artik
Günaydın kizlarr hepimize musmutlu bi pazar olur insallah..
Gunaydin cnm sanada mutlu pazarlar
Aleykumselam kuzumm kolay gelsin ciftlikte misafir bitmez haftasonlari sanirim
Gunaydinnn guzel bir pazara uyandım bugün tarti beni çok mutlu etti insallah böyle devam ederrrr
Hepinize mutlu pazarlarrrr:))

Günaydın canim sevindim mutlu olmana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde misafirim var eltimler geldi istanbuldan az once toplanip kayinvalideye gittiler esimide markete gonderdim 1-2 saate gelirler

Benimde misafirim var eltimler geldi istanbuldan az once toplanip kayinvalideye gittiler esimide markete gonderdim 1-2 saate gelirler

Kolay gelsin yemeğemi kalıcaklar?

Bu arada benim eşimde 42 yaşında 12 yaş büyük benden yaş sorun değil yani. Ben teyze dediğim 50 li yaşlara yakın bi kadını biliyorum 13. Kez tüp bebek yaptırmıştı tuttu ve doğum yaptı. Şimdi okula gidiyo çocuk yani sözün özü yaş işi değil bu.

Nasip..

I love Bonus

Sagol canim kayinvalide de yemezlerse yemek yedirmeden gondermem dun karniyarik yapmistim gelsinler bakalim ona gore bi corbayla pilav yaparim 2 dakka da orda yerlerse bosa yapmam bizde de pek gitmiyo pilav
Diger konuda haklisin kuzumda kendimi oyle kandiriyorum iste napim
Sen nasil oldun?

Hamdolsun bugün daha iyiyim gibiyim hala alışamadım. Dün nur az uğraşmadı telefonda iyi hissedeyim diye.

Dün bişey yiyemedim biliyomusun sabah 1 kilo eksik çıktım güldüm halime

I love Bonus

Hamdolsun bugün daha iyiyim gibiyim hala alışamadım. Dün nur az uğraşmadı telefonda iyi hissedeyim diye.

Dün bişey yiyemedim biliyomusun sabah 1 kilo eksik çıktım güldüm halime

I love Bonus

Dikkat et kendine canim aklim sendeydi aksam annemm aksam 3 e kadar uyuyamadim yat kalk sersem gibiydim

Dikkat et kendine canim aklim sendeydi aksam annemm aksam 3 e kadar uyuyamadim yat kalk sersem gibiydim

Şimdi ben lesli yapamazmıyım dr a gidene kadar yapmimde sorucam gidince kendimi alıştırmışken harekete bırakmk salmak istemiyorum.

Diğerine hamileyken 2 ayda 8 kilo vermiştim

I love Bonus

Bilmemki sole karnina cekme falan varya ilk zamanlar sakincasi olmasin birak simdi kiloyu ben nasilsa burdayim bi kac sene, sonra devam ederiz seni doguma kadar izinli sayiyorum hadi yirttin

Yaaa esim benden cabuk kilo veriyo sinir oldum bu sabah dedim artik sana soylemeyecem zayiflama sirlarimi bide yediklerini gorsen nasi veriyo dersin
Her sabah ise yuruyerek gidiyo 2 km den fazla her aksamda bantta yuruyo dedim bana degil kendine almisin sen bandi

Son düzenleme:

Yırttım demek bakış açısı tabi bence yırrtamadım allah kolaylığını versin inş zor bir süreç bekliyo. Ben doğurana tığ gibi olursun

I love Bonus

Erkeklerin yapısı farklı çok daha kolay veriyolar. Boşver sen onu hızlı versin çirkinleşsin sen güzelleşerek veriyosun

I love Bonus

Yırttım demek bakış açısı tabi bence yırrtamadım allah kolaylığını versin inş zor bir süreç bekliyo. Ben doğurana tığ gibi olursun

I love Bonus

Zor canim neselen diye sebeklik yapiyoz surda tig gibi olsamda olmasamda burdayim yinede kurtulamazsin benden

Zor canim neselen diye sebeklik yapiyoz surda tig gibi olsamda olmasamda burdayim yinede kurtulamazsin benden

Asıl sen kurtulamıycan her yediğine yaptığına bi kulp bulurum artık

I love Bonus

Erkeklerin yapısı farklı çok daha kolay veriyolar. Boşver sen onu hızlı versin çirkinleşsin sen güzelleşerek veriyosun

I love Bonus

Eltimde dedi bugun gecen sefer geldigimde belli olmuyordu bu sefer farkermis belin incelmis (onceden elma gibiydim bacak kalca ince gobek bel felaket)
Yuzunden belli oluyor ust bedende farkediyo yavas yavas

Canim ablalarim Konuyu bilmiorum tam olarak ama sunu diyebilirimki subhanAllah .. Bu hayat bir sinav canim kardeslerim :) eger cocugunuz olmuyorsa hayirlisi buymus demektir Suphesiz Rabbim herseyi ve herseyin en iyisini ve en dogrusunu bilir. Benim annemin 7 sene cocugu olmamis.. sonra olduu ve simdi 4 kardessiz , 2 erkek, 2 kiz :) en kucugude ben. Uzulmeyin lutfenn.. In sha Allah bebeginiz olur olamayanlarin.. Cok dua ediniz siginin Allah imiza,, verin alninizi yere cunku o an Allah ile cok yakinsiniz, dua edin aglayin aglamalisaniz.. Allah tan baska hickimseden isteyemeyiz cunku. Dua edecegim bebisleri olmayanlar icin.. . Cok opdum uzulmeyinnn.. Kiyamam ben

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Lesliyi hiç ihmal etme şekillenmeni sağlıyo dahada çok sağlıycak inş. Sen sağlam başladın gerisi güzel gelicek.

I love Bonus

Asıl sen kurtulamıycan her yediğine yaptığına bi kulp bulurum artık

I love Bonus

Haklisin amannn sen iyi olda bul anacim herseye bisi bul mutlu olurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…