Haklisin amannn sen iyi olda bul anacim herseye bisi bul mutlu olurum ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lesliyi hiç ihmal etme şekillenmeni sağlıyo dahada çok sağlıycak inş. Sen sağlam başladın gerisi güzel gelicek.
I love Bonus
Yaaa esim benden cabuk kilo veriyo sinir oldum bu sabah dedim artik sana soylemeyecem zayiflama sirlarimibide yediklerini gorsen nasi veriyo dersin
Her sabah ise yuruyerek gidiyo 2 km den fazla her aksamda bantta yuruyo dedim bana degil kendine almisin sen bandi
canım bağzen erkekler duygularını biz kadınlar gibii ifade edemez. yada konu bebek yapma konusuna gelince nedense eşlerden biri daima diğerine göre daha fazla istekli olabilir. bu konuda biraz çekimser olan eşini ikna edebilirsin ki bu gayet normal en istenilmeyen bebekde bile doğdukdan sonra nasıl böyle düşünüldüğüne hayret edersin. candır sevilir!!! kimseyi görmedim ki bebek doğdukdan sonra hala pişmanlık yaşasın beden senin bedenin anne olmaya hazırsan ve bunu istiyorsan yapmalısın örnek vereyim yakın bir akrabam evliliğini sonlardırdıktan sonra keşke evliyken çocuk yapsaydım anne olurdum diyor. şu an evlilikde düşünmüyor fakat bağzen çocuk için evlensem mi diye düşündüğüde oluyor.
Benim gözlerim hep dolu zaten. Sağol yazdıkların için. Ne kilo düşün ne ameliyat önce bebeğin olsun gerisi sonra gelir. Madem genç anne olmak istiyosun daha geciktirme yapim dediğin an olmayabiliyo çünkü benim aniden hiç şüphem yokken olduğu gibi.
I love Bonus
canim bende dunden beri cok sikintidayim. Ama senin sikintin Allahin iziniyle gecici sonu mutlulukla bitecek insallah..
Cocuk konusunda az once kaygilarimin nedenini yazdim. Esimle kopacakmisiz gibi bir his var ve bu yuzden cocuk konusunda ne yapacagimi bilmiyorum ne olur bana fikir verin ve dua edin...
canim bende dunden beri cok sikintidayim. Ama senin sikintin Allahin iziniyle gecici sonu mutlulukla bitecek insallah..
Cocuk konusunda az once kaygilarimin nedenini yazdim. Esimle kopacakmisiz gibi bir his var ve bu yuzden cocuk konusunda ne yapacagimi bilmiyorum ne olur bana fikir verin ve dua edin...
Bonusçuğum, Dün mesajım da sana demişim ki ( bu sefer elin boş dönme ) Beni yanlış anladın sanırım
arkadaşların da dediği gibi herşeyin hayırlısı canım..Nasibiyle,kısmetiyle gelecek inşallah...Tek olumsuz yanı şimdilik hazırlıksız yakalanman,plan dışı olması...
İlerisi için harika bir durum kalabalık cıvıl cıvıl bir ortam...
Yaşın genç oluşu büyük avantaj.. Allah sana sabır ve güç versin üstesinden gelirsin eminim.. neleri atlattın sen, güveniyorum ben sana...
Dayko,hikayen ibret verici.. Bana da meyra gibi manevi bir mesaj gibi geldi....Geçen de eşim yaşadı buna benzer bir olay eve geldikten sonra adresini almadım diye çok pişman oldu...
(Frıda) asuucum..seviyorum seni.Çabucak gidip dön..
nispet olarak algılama amajaleyle müsait bir zaman da kemeraltında kahve içme günü yapacağız. sen de attığım fotolarla idare edersin
Sözenciğim,harikasın ..Öylesine güzel aktarmışsın ki 6 kardeşli geçmişini ,bayıldımmm..Bizim jenerasyon çok şanslı bir nesil.
Sabah kahvaltı da eşimle kızımıza akşama kadar sokaklar da oynarken petibör arası lokum,salçalı ekmek,dilim karpuzla nasıl oynadığımız anlatıyorduk
Yenacim nasilsin seni gormek cok guzelBonusçuğum, Dün mesajım da sana demişim ki ( bu sefer elin boş dönme ) Beni yanlış anladın sanırım
arkadaşların da dediği gibi herşeyin hayırlısı canım..Nasibiyle,kısmetiyle gelecek inşallah...Tek olumsuz yanı şimdilik hazırlıksız yakalanman,plan dışı olması...
Yaşın genç oluşu büyük avantaj.. Allah sana sabır ve güç versin üstesinden gelirsin eminim.. neleri atlattın sen, güveniyorum ben sana...
Dayko,hikayen ibret verici.. Bana da meyra gibi manevi bir mesaj gibi geldi....Geçen de eşim yaşadı buna benzer bir olay eve geldikten sonra adresini almadım diye çok pişman oldu...
nispet olarak algılama amajaleyle müsait bir zaman da kemeraltında kahve içme günü yapacağız. sen de attığım fotolarla idare edersin
Sözenciğim,harikasın ..Öylesine güzel aktarmışsın ki 6 kardeşli geçmişini ,bayıldımmm..Bizim jenerasyon çok şanslı bir nesil.
Sabah kahvaltı da eşimle kızımıza akşama kadar sokaklar da oynarken petibör arası lokum,salçalı ekmek,dilim karpuzla nasıl oynadığımız anlatıyorduk
Misafirleri gonderdim mutfak toplandi yatma zamani sozen gibi atlamadim bende hastaligi
Benimde suanki cikmazim bu esimden ayrilirsam bir baska insani hayatima alamam en azindan cok uzun zaman.
Ben gozumu onla actim ilk erkekti hayatima giren ve yillar gectikce Allahtan sonra bana en yakin kisi oldu
O yüzden suan belkide bosanmamizi gerektiren durumlar var ama benim onsuz kalacak gucum yok. O yuzden cocuk konusundada gel gitlerdeyim ama benimde dusundugum ayrilacak olsak bile suan bir cocuk sahibi olsammi
Yoksa cok zor bir insani hayatima alip ona alismam guvenmem ve cocuk sahibi olmam..
Ve ben ayrilsak bile onunla bagim kopmasin diye ve yasanan yillarimin bir meyvasi olsun diye ondan cocuk sahibi olmak istiyorum boyle dusunerek bencillik etmiyorum degilmi bende ayrilsak bile keske demek istemiyorum
Bana ne olur fikir verin
Bonusçuğum, Dün mesajım da sana demişim ki ( bu sefer elin boş dönme ) Beni yanlış anladın sanırım
Kizlar benim esimde bipolar bozukluk var. Cok zor gunler geciriyoruz ne olur dua edin..
evet canım burda misafirde iştebiltmezHosgeldin canim ozlettin kendini
Sozimm o senin guzel yuregin bende memur cocuguydum babam baska bi sehirde 2 sene kalmisti o zaman zor olmustu bizede annem anlatir hep bi sene yilbasinda biz tutturmusuz kolayla meyveli gazoz diye kadıncağız kola sisesine sari ve kirmizi erik suyu yapmis kola diye icirmis annemm simdikilere icir bakalim icerlermicok sukur yokluk gorduk ama dedigin gibi mutluyduk oturdugumuz ilce kucuk bi yer herkes tanir babami bende gurur duyarim esimden once babami soyluyorum kimlerdensin denilince
Ben sizi gececem haberiniz ola fistiklar hehehe
Masallah canim
Canimcim bana sonradan anlatti esim o zaman belli etmedim ama dusukler tedavi sureci benim omrumden omur aldi bide sen uzulme diye ugrasiyorum
Cok yiprandik o donem ikimizde esim simdi 43 yasinda artik ayni seyleri kaldiramam diyor bende ayni olacagini nerden biliyorsun olmaz diyorum ama pisikolojik olarak yenemiyor bende 3-4 senedir biraktim artik demiyorum arada bak kizimiz yanliz kalacak dedigimde ise abisi de var (kiz kardesimin oglu 1,5 yas var aralarinda) kardesleride var(eltilerimin cocuklari) o arayip sahip ciksin oz kardeste hayirsiz olduktan sonra varmis yokmus farketmiyorki diyor
Hayirlisi diyorum artik
Gunaydin cnm sanada mutlu pazarlar
Aleykumselam kuzumm kolay gelsin ciftlikte misafir bitmez haftasonlari sanirim
Günaydın canim sevindim mutlu olmana
burcum emın ol okuyunca çok uzuldum ve senın ıçın endıselendım ama canım bırbırını seven çıftlerın bırbırınden vaz geçmesı zordur hepımızın olur böyle ayrılmak ıstedıgı zamanlar sonuçta 2 yabancı ınsan tabı ben tam sorunları bılmedıgım ıçın ahkam kesmek ıstemem ama canım bı yardım alsanız ıkınızde seneler verılmıs çok sey paylaşılmış kolaydegıl yuvayı ayakta tutmak emek harcamak gerekır tabı ikitaraflıda tabıkı çocuk aileyi pekıştırı bırbırıne bağlar canım bence açık açık konuş eşinle isteklerini umutlerını bahset emınım bıseyler degısecektır arkadaşım rabbım sorunlarınızı aydınlığa çıkarsın herzaman dualarımdasın arkadaşımBenimde suanki cikmazim bu esimden ayrilirsam bir baska insani hayatima alamam en azindan cok uzun zaman.
Ben gozumu onla actim ilk erkekti hayatima giren ve yillar gectikce Allahtan sonra bana en yakin kisi oldu
O yüzden suan belkide bosanmamizi gerektiren durumlar var ama benim onsuz kalacak gucum yok. O yuzden cocuk konusundada gel gitlerdeyim ama benimde dusundugum ayrilacak olsak bile suan bir cocuk sahibi olsammi
Yoksa cok zor bir insani hayatima alip ona alismam guvenmem ve cocuk sahibi olmam..
Ve ben ayrilsak bile onunla bagim kopmasin diye ve yasanan yillarimin bir meyvasi olsun diye ondan cocuk sahibi olmak istiyorum boyle dusunerek bencillik etmiyorum degilmi bende ayrilsak bile keske demek istemiyorum
Bana ne olur fikir verin
yok kuzum daha gırmedım cumartesı gırıcemHayriye,Nasıl gidiyor direksiyon dersi.? yazılıyı geçtin değilmi.?
Meyra, sac böreği güzelmiydi.? ev de yapabilirmiyiz illa odun ateşinde ki sac mı olması gerek.? teflon yahut döküm davayla olmazmı.? .
kuzum rabbım yardımcınız olsunKizlar benim esimde bipolar bozukluk var. Cok zor gunler geciriyoruz ne olur dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?