Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklisin amannn sen iyi olda bul anacim herseye bisi bul mutlu olurum ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

💐💐🌷🌷🌺🌺🌼🌼🌹🌹🍀🍀

I love Bonus

Lesliyi hiç ihmal etme şekillenmeni sağlıyo dahada çok sağlıycak inş. Sen sağlam başladın gerisi güzel gelicek.

I love Bonus

Bu hafta tirt hic bisi yapamadim aksam yuruyem dedim 15 dk zor yurudum haftaya insallah
Bırakma gibi bi durumda yok adam bi suru alet aldi eve sonra yer beni aldirdin bunlarida yapmiyonda

Canım benim takma kafana erkekler hızlı verir.ama hızlı da alırlar.ben eşimden biliyorum önceden aynı zamanda diyete başlamıştık oyiyo içiyo bir de kilo veriyordu. Aynı diyetisyene gidiyorduk,diyetisyen söylemişti zaten canın sıkılacak ama böyle erkekler hızlı verir diye.sinir oluyorum ya ye ye kilo ver.

Benimde suanki cikmazim bu esimden ayrilirsam bir baska insani hayatima alamam en azindan cok uzun zaman.
Ben gozumu onla actim ilk erkekti hayatima giren ve yillar gectikce Allahtan sonra bana en yakin kisi oldu
O yüzden suan belkide bosanmamizi gerektiren durumlar var ama benim onsuz kalacak gucum yok. O yuzden cocuk konusundada gel gitlerdeyim ama benimde dusundugum ayrilacak olsak bile suan bir cocuk sahibi olsammi
Yoksa cok zor bir insani hayatima alip ona alismam guvenmem ve cocuk sahibi olmam..
Ve ben ayrilsak bile onunla bagim kopmasin diye ve yasanan yillarimin bir meyvasi olsun diye ondan cocuk sahibi olmak istiyorum boyle dusunerek bencillik etmiyorum degilmi bende ayrilsak bile keske demek istemiyorum
Bana ne olur fikir verin

canim bende dunden beri cok sikintidayim. Ama senin sikintin Allahin iziniyle gecici sonu mutlulukla bitecek insallah..
Cocuk konusunda az once kaygilarimin nedenini yazdim. Esimle kopacakmisiz gibi bir his var ve bu yuzden cocuk konusunda ne yapacagimi bilmiyorum ne olur bana fikir verin ve dua edin...

Merhaba burcucuğum...

Buraya yazmaya başladığından beri seni takip ediyorum öncelikle çok güçlü bir kişilik olduğun için..
Şahane kilolar verdiğin hala vermeye devam ettiğin için...Eşini karşılıksız büyük bir özveriyile çok sevdiğin için...İyi bir kariyerin olduğu için..
Saydıklarım devam eder de seni yeni tanıdığım için ancak bu kadarını söyleyebiliyorum
Anne olmak senin en tabii hakkın. dileğim tüm isteyenlerin,hazır olanların anne olmaları yönünde..
Fakat çocuk konusun da benim fikrim..bir çocuğun büyümesi için anne ve baba olan bir çatı altın da büyümeli ( İstisnai durumlar dışın da )
Çünkü öylesine zor ve emek isteyen bir olgu ki anne olmak.. özellikle büyük şehir de böylesine yapay ve dejenere bir ortam da..

Sen de lütfen bu kadar üzülme ve düşünme...Şu an önceliğin senin huzurun ve mutluluğun olsun..Bu konuda bencil ol..
Eşinle gerçekten eş olduktan sonra inşallah gelir bebiş..Bir de burcucuğum eşini çok seviyorsun anlıyorum ama şöyle düşün. hayata sadece bir kez geliyorsun sana tanınan bir hakkın var bunu neden eziyete çeviresin ki..azıcık stratejikmi davransan destek alıp olmayanı oldurmaya çalışmak büyük bir yük çünkü...

Bu benim dışarıdan bakarak rahatlıkla yazmam, en iyisini tabii ki sen bilirsin...Son olarak herşey gönlünce,dilediğince olsun canım...

Bonusçuğum, Dün mesajım da sana demişim ki ( bu sefer elin boş dönme ) Beni yanlış anladın sanırım
arkadaşların da dediği gibi herşeyin hayırlısı canım..Nasibiyle,kısmetiyle gelecek inşallah...Tek olumsuz yanı şimdilik hazırlıksız yakalanman,plan dışı olması...
İlerisi için harika bir durum kalabalık cıvıl cıvıl bir ortam...
Yaşın genç oluşu büyük avantaj.. Allah sana sabır ve güç versin üstesinden gelirsin eminim.. neleri atlattın sen, güveniyorum ben sana...

Dayko,hikayen ibret verici.. Bana da meyra gibi manevi bir mesaj gibi geldi....Geçen de eşim yaşadı buna benzer bir olay eve geldikten sonra adresini almadım diye çok pişman oldu...

(Frıda) asuucum..seviyorum seni. Çabucak gidip dön..
nispet olarak algılama ama jaleyle müsait bir zaman da kemeraltında kahve içme günü yapacağız. sen de attığım fotolarla idare edersin

Sözenciğim,harikasın ..Öylesine güzel aktarmışsın ki 6 kardeşli geçmişini ,bayıldımmm..Bizim jenerasyon çok şanslı bir nesil.
Sabah kahvaltı da eşimle kızımıza akşama kadar sokaklar da oynarken petibör arası lokum,salçalı ekmek,dilim karpuzla nasıl oynadığımız anlatıyorduk

Canım benim boşanma sıkıntısını bende yaşadım bir şekilde şu an hala evliyim.

İçin bir konuda rahat olsun sevdiğin insan seni gerçekten seviyosa asla bırakmaz bırakamaz. Bırakmak istese bile bırakamaz.

Benim eşimin yaşadığı bi sürü gerginlik vardı saçma davranışları vardı kız doğduktan sonra çok farketti. Kendide diyo zaten bana iyi geldi diye. Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş

I love Bonus

Biraz aç bakim elimde neyle döneyim :)

I love Bonus

Hayriye,Nasıl gidiyor direksiyon dersi.? yazılıyı geçtin değilmi.?

Meyra, sac böreği güzelmiydi.? ev de yapabilirmiyiz illa odun ateşinde ki sac mı olması gerek.? teflon yahut döküm davayla olmazmı.? .

Son düzenleme:
Yenacim nasilsin seni gormek cok guzel

Misafirleri gonderdim mutfak toplandi yatma zamani sozen gibi atlamadim bende hastaligi

oldukça karışık bir duruma benziyor, tabiki öncelik eşlerin ikisininde isteyerek bebek yapması ve sonrasında bir aile çatısı altında çocuğu yetiştirmek. bu birinci ve öncelikli seçenek ikinci seçenek acaba eşinle birlikde dışardan yardım alıp bir aile danışmanından yardım almanız en azından duygularınızı bu şekilde daha iyi değerlendirebilirsiniz üçüncü bir göz size farklı açılardan yol gösterip yardımcı olacaktır kesin evliliğinizdede farkındalık yaşatacaktır.

vee birde evet!!! çocuk aileyi toparlar hele hele 2 çocukla tam aile olursun! bebeği boşansamda eşimle bağım sürer diyerekden yaparsan o yanlış olur ayaklarının üzerinde durabiliyorsan kendine ve bebeğine bakabileceksen öncelik sadece anne olmak içinsee!!! çocuk yapmalısın ....

yinede bunları uzaktan söyliyebilmek zor ki sen kendi içinde neler yaşıyorsundur tek temenimiz bundan sonra herşeyin gönlünce olması canım

demek buluşacaksınız yok canım niye kıskanayım

neyse sarılın öpüşün benim yerimede nilüüş aklıma ne geldii geçen yazdı galiba jalee ahmetle bir tatil yerine gitmiştii ama ramazanda gitmişti galiba çok sesiz kimseler yok diyordu izmirede çok yakın ayarlansa öylee uygun biryer ramazandan sonra bende kızımı alıp gesem 3 günlüğüne filan denizli bir tatil yapsak bizler ve çocuklar ne güzel bir hayal dimiiii

Kizlar benim esimde bipolar bozukluk var. Cok zor gunler geciriyoruz ne olur dua edin..

slm kızlar
yalnız olduğum için çok yoğunum
bugün temizlik falanda yaptım bir ara babasına verdim emineyi baksın diye
çok yoruldum sabah beri koşturuyorum
şimdi oturdum 1 bardak form çayı içeyim dedim bitince yatcam
iyi geceler

esselamün aleykum
günaydın kızlar ben de sanısam üşütmüşüm hiç ısınamıyorum ay neoldu kızlar bıze nazarmı deydı bugun dıne ders var dun bı salaklık yaptım sormayın çalışayım diye arabayı aldım çiftliğin etrafında turatayın dedım ben akıllı el frenını ındırme 2. turu atarken arabadan bı koku geldı ama nasıl hemen indim babam vardı bısıyyok dedı ama ben çok korktum hocayla bınerken cesaretleniyorum ama böyle bır hata yapıncada butun hevesım kaçıyor offf

evet canım burda misafirde iştebiltmez ben severım mısafırı ama bızım tarla tapan işleri çok oluyor eşim çok yoruluyor ona uzuluyorum
burcum emın ol okuyunca çok uzuldum ve senın ıçın endıselendım ama canım bırbırını seven çıftlerın bırbırınden vaz geçmesı zordur hepımızın olur böyle ayrılmak ıstedıgı zamanlar sonuçta 2 yabancı ınsan tabı ben tam sorunları bılmedıgım ıçın ahkam kesmek ıstemem ama canım bı yardım alsanız ıkınızde seneler verılmıs çok sey paylaşılmış kolaydegıl yuvayı ayakta tutmak emek harcamak gerekır tabı ikitaraflıda tabıkı çocuk aileyi pekıştırı bırbırıne bağlar canım bence açık açık konuş eşinle isteklerini umutlerını bahset emınım bıseyler degısecektır arkadaşım rabbım sorunlarınızı aydınlığa çıkarsın herzaman dualarımdasın arkadaşım
Hayriye,Nasıl gidiyor direksiyon dersi.? yazılıyı geçtin değilmi.?

Meyra, sac böreği güzelmiydi.? ev de yapabilirmiyiz illa odun ateşinde ki sac mı olması gerek.? teflon yahut döküm davayla olmazmı.? .
yok kuzum daha gırmedım cumartesı gırıcem
Kizlar benim esimde bipolar bozukluk var. Cok zor gunler geciriyoruz ne olur dua edin..
kuzum rabbım yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…