Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bitirdim geldim jillianı :32:

Ayyy tıkandım gülerken gittim geldim bak bana böle ani espriler yapma sebebim olacan hehehehe
Şu hastalık geçsın fırtına gibi esecem yeşil shalarda şu an enerji depolamakla meşkulüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
her yerde elin var maşallah kaç topicte yazışıyon kız enerji depolaman halin buysa enerji patlaman nasıl olur bilmem:1::1::1:

Yok canım sen iste yeterki göndercem özelden ben sana
Buradakiler bıktı artık aynı şeyleri okumaktan 😜😜😜
Eminmisin bak peşini bırakmam o kilolar gitmeden sonra ağlanma çok karışıyo bu dayko diye 😬😬😬

Sağol canim benim
Yok yok hiç pisman olmam emin ol zaten etrafım kilo verme boyle iyisin diyenlerle dolu (eşim dahil ama zayiflarsamda çok memnun olur eminim) yani birilerinin bana karışmasına ihtiyacim var hemde cok yoksa hemen bırakıyorum. ..

bitirdim geldim jillianı :32:

her yerde elin var maşallah kaç topicte yazışıyon kız enerji depolaman halin buysa enerji patlaman nasıl olur bilmem:1::1::1:
Boş işler müdürü dayko 😜😜😜
5 tane burayla birine yeni başladım öğretmenimin günlüğü var cuma yarışması var
Kızz sende Hafiye gibisin benimi takip ediyosun heheheh

Yok canım sen iste yeterki göndercem özelden ben sana
Buradakiler bıktı artık aynı şeyleri okumaktan 😜😜😜
Eminmisin bak peşini bırakmam o kilolar gitmeden sonra ağlanma çok karışıyo bu dayko diye 😬😬😬

Daykoooo ben de istiyorum ilkaya gonderdiklerinden :))

Boş işler müdürü dayko 😜😜😜
5 tane burayla birine yeni başladım öğretmenimin günlüğü var cuma yarışması var
Kızz sende Hafiye gibisin benimi takip ediyosun heheheh

profiline girince arkadaşlarının mesajları yanda görülüyor ya bütün sayfa dayko dayko dayko olunca göze çarpıyor yani :1::1::1:

Kuzum daha bişi göndermedim 😄😄
En iyisi senin topikte yazim
Ilkay sende oradan bakarsın canım olurmu

Tamam canim bilmiyorum ogretmenimin sayfasini ama bulurum sen gönder

Tamam canim bilmiyorum ogretmenimin sayfasini ama bulurum sen gönder

Cnm ozelden gonderdim orayada yazarim sonra
Ara ara bak ozele ekliyeceklerim var:-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ayyy tıkandım gülerken gittim geldim bak bana böle ani espriler yapma sebebim olacan hehehehe
Şu hastalık geçsın fırtına gibi esecem yeşil shalarda şu an enerji depolamakla meşkulüm

Gülerken tıkandınmı 😍 aşırı depolama sonra yerinde duramıyon az öz enerjin olsun. Ayrıcada yaz listeni pıkmadık senden henüz giderin var :p bağada bir liste düzenle

I love Bonus

Gülerken tıkandınmı 😍 aşırı depolama sonra yerinde duramıyon az öz enerjin olsun. Ayrıcada yaz listeni pıkmadık senden henüz giderin var :p bağada bir liste düzenle

I love Bonus

sagol kuzum sana kek börek şeker hariç herşey serbest :9::9:
zayıflıyam spor salonu açacam:37::37::37::27:

Şimdi bana duzda yoktur. Bak şahitsiniz ilkay resmen alenen sataşmamı istedi

I love Bonus

Heh tam onu diyecektim sen benden çok yaşayacan ödem olur sona maazallah şiştim diye bagrınırsın burda 😜😜

Kime sataşıyon anlamadım
Hehehe jeton geç düşüyor
30 tane zeytinde yokk 😬😬😬

Son düzenleme:
Kime sataşıyon anlamadım
Hehehe jeton geç düşüyor
30 tane zeytinde yokk 😬😬😬

O günden beri yiyesim yok zaten ben geçen hafta baya alıştırdm kendimi o şişkinliğimde gitti. Yemek istersem yerim zeytin ayrıcada hıııh

I love Bonus

O günden beri yiyesim yok zaten ben geçen hafta baya alıştırdm kendimi o şişkinliğimde gitti. Yemek istersem yerim zeytin ayrıcada hıııh

I love Bonus

Ye canim ye daykom seni düşündüğünden diyor ama sen deneyimlisin maşallah 6-7kiloyla hallediyorsun sana serbest hersey:))

Selam güzellikler çok giremiyorum ev değiştiriyoruz kendi evimizi aldık şükür yorucu işlermiş bunlar Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin İnşallah :)

Selam güzellikler çok giremiyorum ev değiştiriyoruz kendi evimizi aldık şükür yorucu işlermiş bunlar Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin İnşallah :)

Gule güle oturun insallah Allah içini dolu etsin varsa borcunu ödemeyi nasip etsin. Kolay gelsin:)

Back
X