Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen bende canım 8leri ucundan görsem uçarım kaç sene sonra.......:52::52:
hayırlısı herşeyin bakalım canım....

bu aralar eminecik neden zor uyuyorki?:44:

dişlerdendir diye düşünüyorum eskiden en geç 10dk da uyurdu şimdilerde kavga dövüş uyuyoruz resmen odadan çıktığımda kan ter içinde kalıyorum :1::1:

dişlerdendir diye düşünüyorum eskiden en geç 10dk da uyurdu şimdilerde kavga dövüş uyuyoruz resmen odadan çıktığımda kan ter içinde kalıyorum :1::1:

annesine destek oluyor ozaman:) çabuk kilo versin anneciğim diye:):1::29:
:1:şaka bi yana dediğin gibi dişlerdendir belkide canım.
ananem rahmetli hep şöyle dermiş; çocuğun hastalandığında yaşacağım sıkıntıdan ziyade huyu değişir ona üzülürüm dermiş.
haklıda kadıncağız, siz anneler daha iyi bilirsinizdir bu durumu bizden.
eee anne olmak kolay değil ama çok güzel bir değer:)
bende istiyorum artık anne olmayı, hayırlısı ile inşaallah banada nasip olur birgün annelik.

ananem rahmetli hep şöyle dermiş; çocuğun hastalandığında yaşacağım sıkıntıdan ziyade huyu değişir ona üzülürüm dermiş.
bende istiyorum artık anne olmayı, hayırlısı ile inşaallah banada nasip olur birgün annelik.

sorma :16::16::16:
yatarken ağlayarak yatıyoruz ama uyanınca beni gördüğünde hemen gülüp çığlık atıyor, beşiğinden alayım diye kollarını uzatıyor, alınca da boynuma sarılıp tepiniyor
o kadar mutlu oluyorum ki Rabbim bu duyguyu tüm isteyenlere tattırsın inşallah (amin.)

sorma :16::16::16:
yatarken ağlayarak yatıyoruz ama uyanınca beni gördüğünde hemen gülüp çığlık atıyor, beşiğinden alayım diye kollarını uzatıyor, alınca da boynuma sarılıp tepiniyor
o kadar mutlu oluyorum ki Rabbim bu duyguyu tüm isteyenlere tattırsın inşallah (amin.)

inşaallah amin.

sizede kocaman bir maşaallah:):nazar::nazar::nazar:

Canım insallah Allahım en kisa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana...
Annelik cok guzel bir değer gercekten mutlaka zorluklari var ama onlarin bir gülüşü herşeyi unutturuyor Allah isteyen herkese nasip etsin....
Herkese mutlu musmutlu guzel günler diliyorum :118:
Günaydın canimmm

Meyramm sana gönlünden gecen guzel dileklerin icin canigonulden Amin diyorum...:16::16::16:
İlkaycim bu haftaya kötü başladım ama kararlıyım iyi bitircem..

Bu sabah erken kalktım limonu suyumu ictim. Ustune 20 dakika bisiklet çevirdim.

Ufaklik hala uyuyor.benimde gözüm yatakta kaldı...sanirim gidip biraz daha uyuycam :9::9:

Selam herkeze 8 gün önce 100 kiloydum suan 94 kiloyum çok sıkı bi rejimdeyim artı spor sizce agustos 15 kaça düşebilirim ?:44:

8 gunde 6 kilo.. cok fazla. Aman diyim dikkat edin. Zarar vermeyin kendinize.. Allah gonlunuzden geceni saglikli bi sekilde nasip etsin insallah.

Meyramm sana gönlünden gecen guzel dileklerin icin canigonulden Amin diyorum...:16::16::16:

İlkaycim bu haftaya kötü başladım ama kararlıyım iyi bitircem..

Bu sabah erken kalktım limonu suyumu ictim. Ustune 20 dakika bisiklet çevirdim.

Ufaklik hala uyuyor.benimde gözüm yatakta kaldı...sanirim gidip biraz daha uyuycam :9::9:

Guzel baslamissin masallah :)

Burda çok aktif görmüyorum seni teyze bozuluyorum söyliyim

I love Bonus

Dun keyfin yoktu galiba
Ne bilim canim ya yaziyorum ama azmi oluyo dersin
Her yazana biseyler yazmim diyorum zor tutuyom kendimi :D:D:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Muge Anlı da diyoo gunde 10000 adım atın bol bol su icinn haydi hanimlar :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X