Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YURDUSUM günaydın,
sen şimdiye kadar nasıl bir liste takip ediyodun ? kalorisi filan belli miydi hani ona göre bişi yapalım...

cANIM ÖNCEKİ LİSTELERİM TABİİ Kİ KALORİ HESABINA GÖREYDİ.şİMDİ DURDULAR GİTMİYORLAR ARTIK.bİRAZ DA MOTİVASYON DÜŞTÜ GİBİ SANIRIM.şİMDİ BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUM AMA NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM.opuyorumnanaktan

anladım canım ..ya motivasyonunu bozma niye bozuyosun ben aklıma yemekler geldikçe hep kendimi zayıf hayal ediyorum ve yemiyorum...seni zayıflama isteğine iten şeyleri düşün ve yememeye gayret et canım.zor bi iş başarmaya çalışıyoruz ama düşünsene olunca ne güzel olacak??? ben hep bunlarla kendimi motive etmeye çalışıyom...
benim önerebileceğim bi liste var bak bi buna? 1500 kalorilikmiş bayağı tok tutacak bişiye benziyo...

Sabah

saat 7:30

• Çay veya bitki çayları (Şekersiz)

• 1 kibrit kutusu kadar peynir (Az yağlı)

• Söğüş salata (Serbest - yağsız)

• 1 ince dilim ekmek (25 gr. kepek veya beyaz)

Saat 10:00

• Yarım su bardağı süt + 2 grisini

Öğlen saat 13:00

• 3 köfte kadar kırmızı et veya 4 köfte kadar yağsız tavuk, balık

• Yarım kase yağsız yoğurt

• 4 çorba kaşığı az yağlı sebze yemeği

• Salatalar (serbest - 1 tatlı kaşığı yağ - limonlu)

Saat 15:00

• 1 porsiyon meyve (1 küçük elma veya şeftali veya 12 adet çilek veya 12 adet kiraz veya 3 adet kayısı bir porsiyondur)

Saat 17:00

• 1 ince dilim ekmek (25gr.) veya 4 diyet bisküvi + 1 kibrit kutusu kadar peynir

Akşam saat 19:30 - 20:00

• Öğle yemeğinin aynısı

Gece

• 2 porsiyon meyve (Yemekten 1,5 saat sonra)

Yatmadan önce

• Yarım su bardağı süt + 4 diyet bisküvi veya 2 galeta

GÜÜÜNNNAAYYYDIIINNNN GÜNÜNÜZZ AYDINNN OLSUNNN BEN BU SABAH HALA OLDUMM KÜÇÜK CADI ACELE ETTİ 1 AY ERKEN GELDİ:ecrin_bebek:

anladım canım ..ya motivasyonunu bozma niye bozuyosun ben aklıma yemekler geldikçe hep kendimi zayıf hayal ediyorum ve yemiyorum...seni zayıflama isteğine iten şeyleri düşün ve yememeye gayret et canım.zor bi iş başarmaya çalışıyoruz ama düşünsene olunca ne güzel olacak??? ben hep bunlarla kendimi motive etmeye çalışıyom...
benim önerebileceğim bi liste var bak bi buna? 1500 kalorilikmiş bayağı tok tutacak bişiye benziyo...
Sabah
saat 7:30
• Çay veya bitki çayları (Şekersiz)
• 1 kibrit kutusu kadar peynir (Az yağlı)
• Söğüş salata (Serbest - yağsız)
Saat 10:00
• Yarım su bardağı süt + 2 grisini
Öğlen saat 13:00
• 3 köfte kadar kırmızı et veya 4 köfte kadar yağsız tavuk, balık
• Yarım kase yağsız yoğurt
• 4 çorba kaşığı az yağlı sebze yemeği
• Salatalar (serbest - 1 tatlı kaşığı yağ - limonlu)
Saat 15:00
• 1 porsiyon meyve (1 küçük elma veya şeftali veya 12 adet çilek veya 12 adet kiraz veya 3 adet kayısı bir porsiyondur)
Saat 17:00
• 1 ince dilim ekmek (25gr.) veya 4 diyet bisküvi + 1 kibrit kutusu kadar peynir
Akşam saat 19:30 - 20:00
• Öğle yemeğinin aynısı
Gece
• 2 porsiyon meyve (Yemekten 1,5 saat sonra)
Yatmadan önce
• Yarım su bardağı süt + 4 diyet bisküvi veya 2 galeta
cANIM SAĞOL EMEĞİN İÇİN opuyorumnanaktan

rica ederim ne demek
bu ara bende bozmadım ama yorgunluğum filan var bide şiştim ki sormayın gitsin umarım yarın tartıda delirmem
yağmurgözlüüü günaydın sen nasılsın

rica ederim ne demek
bu ara bende bozmadım ama yorgunluğum filan var bide şiştim ki sormayın gitsin umarım yarın tartıda delirmem
yağmurgözlüüü günaydın sen nasılsın[/QUOT
günaydın canım sorma bendede birkaç gündür acayip şişlik vardı sebebi az önce belli oldu :kedi:regl olmuşum daha vardı erken oldu yarın tartıda belli kesin + mafoldumben

canım bozma moralini regl sonrası o artıyı eksiye çevirirsin sen....
yok benim regl dönemi de değil ama az su içtim bi kaç gün bence ondan...
neyse geçer herhalde...

ben gönderen ödesin derim cnm yinede çoğunluk ne derse uyarım sorun değilopuyorumnanaktan

aslında aplalarım sonuçta bencede her türlü kargo parası ödeyeceğiz bu yüzden gönderici ödesin daha hoş olur hani adı üstünde hediyeeeee sanki kulağa daha hoş geliyo tabi herkesin ortak kararına saygı duyacağım kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

canım bozma moralini regl sonrası o artıyı eksiye çevirirsin sen....
yok benim regl dönemi de değil ama az su içtim bi kaç gün bence ondan...
neyse geçer herhalde...

inş canım yarın belli olur akşam iş çıkışı bebişi görmeye hastaneye gidecem refakatçi kalacak kimse yoksa ben kalabilirim ordan işe gelirim o zaman tartılamam ama neyse bi akşam olsun bakalım:kahve:

herkese slmlarrr bayram telaşımız başladı benim annem panik olduğundan işler yetişmez telaşı var derken makinaya doldurdu çamaşırları ama nasıl mutlu kadın temizliğe başladık yaaa ama sular kesildi:):):) ne kadar temiz kalpliymişimki bugün cam silesim yoktu:):):):) dün arkadaşa gittim telefonla aradılar gitmicektim gene dayanamadım makarna salatası ve börek yedim daha bitmedi akşamda yiğenimle kokareç yedim falakayı tam hak ettim ben bu hafta kesin fazla çıkıcam :):) neyse daha bitmedi üstüne bide görücü vakam çıktı bayramdan sonrasına erteledim bununla bitse gene iyi yan komum babamı çekmiş senin kızın hastamı bu kadar kilo verdi demiş :):):) bakalım yarın neler olucak :):):)

herkeslere günaydınnnnnnn kocamannnnn seçil aplam :oklava: geliyorum şimdi ama arada olsun artık afiyet olsun ooooo bana iş kalmamış görücüler kapıya dayanmış bizde eli yüzü temiz enişte arıyordukkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada bugün çok hastayım grippppp yarın tattılmam gerek çarşıya çıkamadım tartı alamadım artık komşu teyzemde tartılırım umarım kilo vermişimdirrrr hepinizi çok seviyommmma.s. a.s.

bu arada çıtır güzel hatunlar ben bonusssss aplamı merak ettim haber alan var mı?

tursari aplam bi kaç gündür geçemedim kk ya
geçen gece içinde cidden özür elektirik gitmişti yaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

herkeslere günaydınnnnnnn kocamannnnn seçil aplam :oklava: geliyorum şimdi ama arada olsun artık afiyet olsun ooooo bana iş kalmamış görücüler kapıya dayanmış bizde eli yüzü temiz enişte arıyordukkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada bugün çok hastayım grippppp yarın tattılmam gerek çarşıya çıkamadım tartı alamadım artık komşu teyzemde tartılırım umarım kilo vermişimdirrrr hepinizi çok seviyommmma.s. a.s.

günaydın tatlım geçmiş olsunn :):):):) enbakın eli yüzü pak talipleri seçicez artıkın kaydirigubbakcemile3

günaydın tatlım geçmiş olsunn :):):):) enbakın eli yüzü pak talipleri seçicez artıkın kaydirigubbakcemile3

değil mi şöyle kıymet bilcek çok değil az yakışıklı olcak (başka hatunlar bakmasın diye) bide seni mutlu edicek birini arıyoruz sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

tşk ederim aplam başım zonkluyo valla üşüyorum birdeakannehir akannehir

Arkadaş dost arasındaki fark
Arkadaş evinize

geldiğinde misafir gibi davranır Dost geldiğinde buzdolabını açıp istediğini alır Arkadaş senin ağladığını görmez Dostunun omuzu ise senin gözyaşlarınla ıslanır Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini anlatmak için Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin bittiğini düşünür Dost ise tekrar arar Arkadaş senin daima onun arkanda olmanı ister Dost ise her zaman senin arkandadır Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder Arkadaş zayıflıklarınızı bilirse başınıza kakar Dost zayıflıklarınızı bilirse örtmeye çalışır Arkadaş sıkıntınız olmadığında yanınızdadır Dost sıkıntınız olduğunda size koşar Arkadas en ufak hatanızda sızı sıler Dost sıze bır sans daha verır

Arkadaş evinize

geldiğinde misafir gibi davranır Dost geldiğinde buzdolabını açıp istediğini alır Arkadaş senin ağladığını görmez Dostunun omuzu ise senin gözyaşlarınla ıslanır Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini anlatmak için Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin bittiğini düşünür Dost ise tekrar arar Arkadaş senin daima onun arkanda olmanı ister Dost ise her zaman senin arkandadır Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder Arkadaş zayıflıklarınızı bilirse başınıza kakar Dost zayıflıklarınızı bilirse örtmeye çalışır Arkadaş sıkıntınız olmadığında yanınızdadır Dost sıkıntınız olduğunda size koşar Arkadas en ufak hatanızda sızı sıler Dost sıze bır sans daha verır

canım ne kadar güzel bir yazı bu.Gerçekten herkes iyi arkadaş, iyi bir dost olamaz maalesef.

Arkadaş evinize

hep derim dostunu bulmak gerçekten zordur dieee çok doğruymuş

selamlar beyzus abla ve tursari nasılsınız bugün öğle yemeğinde nuhutlu buğdaylı çorba içtim fakat teyzemin kızı çağırmıştı oturmaya orada kaçamak yaptım tost söyledi dışarıdan geldi. bende ne zamandır yememiştim ayvalık tostu belki buraya gelipte yiyen olmuştur . çok severimde ama akşam yemeği yemeyeceğim artık

[citol bende çok severim canım çemeni kahvaltıda reçel tereyağı yemeyince çemen ilaç gibi geliyor vallahi kayınvalidem yapmış kayserili eşim oradan getirtiyorlar malzemesinide
Afiyet olsun canım ama inşallah yağ olmasın diyelim ve ah ah ayvalık tostu diyelim....Çok severim.....

anladım kızlar
birazda bu konuyu açmamızın sebebi
herkes ya ödesin göndersin
ya ödemeli
tek tip herkes aynı şeyi yapsınki
eşit olsun dimi
o zaman herkes ödesin göndersin
anlaştık
Anlaştık komtanım...
kısss çitol ben sana bayram hedayesi yollayam çemen istersen kıssssss canım yeterki bi yerin şişmesin burada tokat çemeni meşhur kocam yese bende yicemde yemiyo aceba çemen aş eriyom desmmiki:)))))

madımak diye bir ot varya kesin biliyondur sen gerç,i onu çemenlen pişiriyolar
Nursena gün senin günün kızım canın ne istiyorsa kokanlarda dahil her şeyi ye...Afiyet olsun canım...Kimsede karışamaz....
herkese slmlarrr bayram telaşımız başladı benim annem panik olduğundan işler yetişmez telaşı var derken makinaya doldurdu çamaşırları ama nasıl mutlu kadın temizliğe başladık yaaa ama sular kesildi:):):) ne kadar temiz kalpliymişimki bugün cam silesim yoktu:):):):) dün arkadaşa gittim telefonla aradılar gitmicektim gene dayanamadım makarna salatası ve börek yedim daha bitmedi akşamda yiğenimle kokareç yedim falakayı tam hak ettim ben bu hafta kesin fazla çıkıcam :):) neyse daha bitmedi üstüne bide görücü vakam çıktı bayramdan sonrasına erteledim bununla bitse gene iyi yan komum babamı çekmiş senin kızın hastamı bu kadar kilo verdi demiş :):):) bakalım yarın neler olucak :):):)
Oooooooo hayırlı olsun canım....İnşallah heleal süt emmiş iyi biriyle tez zamanda yuvanı kurarsın.......Kızlar düğünümüz olabilir ha gayret az daha kilo verelim.Güzel gözükelim düğünde.....
saol cnm amın cumlemızee

naber tursarii
garibim senden baska kımse yok yalnız mı kaldınn

bugun carsıya gıttım bı etek aldım kendıme begendım guzel banada yakıştı

eşim görünce bunun içine kaç kişi gireceksınız demez mı orda erıdım bıttım ee adam haklı gerıden bakınca gercekten cok buyuk duruyo

Allahım şu dönemi hayırlısıyla gecırmemı nasıp eder inş.
ufak tefek şeylere kafasını cok takan bırıyım naparım kı

şimdi ne dinliyorum bılıyormusunuz
iclal aydın ------NE OLACAK HALİMM
2-3 gundur pc yı acınca bunu dınlıyorumm

beni özleyin anacımmm
öptümm:tomato:
Aaaaaaa iki kişi gireceğiz tabiki de karnımdaki ne gazmı deseydin ya.....
GÜÜÜNNNAAYYYDIIINNNN GÜNÜNÜZZ AYDINNN OLSUNNN BEN BU SABAH HALA OLDUMM KÜÇÜK CADI ACELE ETTİ 1 AY ERKEN GELDİ:ecrin_bebek:
Hayırlı olsun canım.Gözünüz aydın......

Arkadaş evinize

alkisalkisalkisŞeniz

Afiyet olsun canım ama inşallah yağ olmasın diyelim ve ah ah ayvalık tostu diyelim....Çok severim.....

Anlaştık komtanım...
Nursena gün senin günün kızım canın ne istiyorsa kokanlarda dahil her şeyi ye...Afiyet olsun canım...Kimsede karışamaz....
Oooooooo hayırlı olsun canım....İnşallah heleal süt emmiş iyi biriyle tez zamanda yuvanı kurarsın.......Kızlar düğünümüz olabilir ha gayret az daha kilo verelim.Güzel gözükelim düğünde.....
Aaaaaaa iki kişi gireceğiz tabiki de karnımdaki ne gazmı deseydin ya.....
Hayırlı olsun canım.Gözünüz aydın......

alkisalkisalkisŞeniz

sağolasın ablacım önceki bebeğimiz anne karnında 5 aylıkken kalbi gelişmedi heyet kararıyla hamileğinine son verildi ölü doğum yaptırdılar onun cinsiyeti erkekti şimdide kızımız oldu ama cadı 1 ay daha bekleyemedi

Back
X