- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
Günaydın kızlar nasılsınız?
süpersinnnnnnn :roflol::roflol:düngeceki bölümde hani eyşan gördüya herifini kırmızı kafalı karı ile
benim herifde diyoki sende beni görsen naparsın böle
bende dedimkii yanımda kenan olacaksa sorun etme keyfine bakk adam şok oldu :roflol::roflol: bayılıyorum kendime yaasengözlerimebaksanabşakkıdı
tursari bacım dikkat et kendine daha sık uğra özletme kendini...:1hug:yaa çok başım ağrıyor blg ekranına zor bakıyom niyeyse ışıklar falanda canımı aldı bir uyusam belki geçecek ama işte daha çoooookkkkkk erken yafuuuben kaçiimm sizleri çok sefiyommm aşığım sizlere:asigim: kimseciklere laf söletmem söyleyenide yakarımmmmmmmmm
klava:yani o dereceee :asigim: :1hug::asigim::roflol::roflol:
canım bence tam kararını ver ve yapmayacağım de..bunun başka yolu yok...benim önümde mantı yiyen de oldu, bayramda pideler,börekler,dolmalar tatlılar ama ben yemiycem dedim kararlı oldum zor oldu ama bi süre sonra alıştım hep sağlıklı şeylerden yedim...bence sende önce bi kendi kendine düşün niye bunu yapmak istiyorum diye .... azimli ol...böylece başarılı olabilirsin..kızlar yaaa kafayı bozacağım ben yaaa bu kilolarla her sabah bugün kaçamak yapmayacağım diye yataktan kalkıyorum malesef sözümde duramıyorum. dün yine misafirlerim vardı akşama annemler yemekteydi. yine dikkat edemedim. şimdi yeni mutfaktanm çıktım yine ikram hazırladım yarınki misafirlere. bıktım vallahi hemçok üzülüyorum hemde veremiyorum sabah öğle dikkat etsem akşama kaçıyor illaki bi öğünde kaçırıyorum. bak bugün mesela çok güzeldi ama hergün böyle olmuyor