Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar pc bozuk giremiyorum komşudan girdim kilom 122.5 1 kilo vermişim 123.5 tum iyi gidiyor şimdilik haftayada girmeye çalışırım komşudan belkide o zamana sorun giderilir

günaydınlarr :D dün doktor günümdü 1 kilo vermişim tam 109,6 olmusum çok mutluyum doktorum iyi gidiyosun dedi :)) 10 gün sonra çagırdı tekrardan.
tebrikler vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis
CANLARIM HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR.bEN KİLO VEREMİYORUM MAALESEF.
citol'üm, aynı yaz gitsin
Bu aralar işlerimiz yoğun maalesef, giremiyorum,
Benim regl hala olmadı, of of offfff.
ablacım sıkma canını bu ara bende veremiyorum regl olamamışın daha Allah kolaylık versin menapoz başlamış olabilirmi ablacım doktora falan gittinmi yoksa teyzemi oluyoruz?:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Şeniz
slm arkadaşlar pc bozuk giremiyorum komşudan girdim kilom 122.5 1 kilo vermişim 123.5 tum iyi gidiyor şimdilik haftayada girmeye çalışırım komşudan belkide o zamana sorun giderilir
canım tebrikler iyi gidiyorsunalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

herkese günaydın kilo verenleri tebrik ederim. 88.3 tüm 87.5 oldum yani 800 gr verebildim ama regl oldum dün o yüzdendir. yoksa kaçamak falan yapmadım hiç. neyse bakalım bitince anlaşılır artık.

nevra 70leri görmüşsün harikasın maşallah!

İnsan aynı ada regl olurmu ya -tatlicadiarzu- sevgili citol seni o güzel yanaklarından iğrenç bi şekilde öpüyorum :roflol: ve benide listeye eklemeni istiyorum. :asigim:

Beyzus ablam senide öpüyorum hepinizi seviyorum Allah kalbinizin güzelliği kadar mutluluklar nasip etsin sizlere buyrunnnnnnnnn :Saruboceq:
sabah tartıldım 89.9 geldim karnım bir küp gibi keşke 3 ayda bir falan adet olsak ya :1closedeyes:

sabah kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği,haşlanmış yumurta ve kren peynir yidim

arada su içtim çok azcık nar yedim yeşil çay papatya tarçın ve karanfilden oluşan bir büyük bardak çay içtim, sonrada ödem söktürücü bi çay vardı ondan içtim.

Şimdide doğal olarak tuvalete gidiyorum:roflol:

YURDUSUM nihayet seni görebildik.Özledim canım seni;ama madem yoğunsun biraz daha beklerim.Sen bizim ağzımızın tadı gibisin yokluğunda çok tatsızım..

Canım ya bir jinekoloğa gitsene erken bir menapoz başlıyor olmasın.Çokta sıkıntın vardır şimdi.Allah yardımcın olsun kardeşim.Çoooook öpüyorum seni.

İnsan aynı ada regl olurmu ya -tatlicadiarzu- sevgili citol seni o güzel yanaklarından iğrenç bi şekilde öpüyorum :roflol: ve benide listeye eklemeni istiyorum. :asigim:

Beyzus ablam senide öpüyorum hepinizi seviyorum Allah kalbinizin güzelliği kadar mutluluklar nasip etsin sizlere buyrunnnnnnnnn :Saruboceq:
sabah tartıldım 89.9 geldim karnım bir küp gibi keşke 3 ayda bir falan adet olsak ya :1closedeyes:

arada su içtim çok azcık nar yedim yeşil çay papatya tarçın ve karanfilden oluşan bir büyük bardak çay içtim, sonrada ödem söktürücü bi çay vardı ondan içtim.

Canııııım hoş geldin sefalar getirdin.
Oh be BONUSUMUZ geri geldi.Seviyorum seni kız.Gitme bir daha..

ahahah seni bekledim ben geciktirdim dedim bonusla aynı anda olmazsam çatlarım ay:) adet bitince bir günü tuzsuz geçirirsin ertesi güne baya ödem atarsın ben öyle yapıyorum diyetin güzel gidiyor:nazar:

Selam..

Kilom 95

200 dk. egsersiz..Bu arada eskisi gibi yapılan sporlarıda eklesek ya..Motivasyon babında..:)))

Bonus,iyi olmana,doktora gitmene ve kilo vermene çok sevindim..

Günaydınlar canlarım, Hayırlı Cumalar...
Kilom 87.5
Sabah görmeliydiniz beni, üzerimdekileri asgariye indirmek için silikon memişimi bile çıkarıp tartıldım:)) (giden 5oo gr da odur)
Citol um bilgilerine...

alkisalkisalkis

Günaydın kızlar
bend e bildirmimi yapayım...
79.9 um 1.1. kilo vermişim...:lepi:

Süpeeer,alkisalkisalkis

Günaydın hanımlar;

Kilom: 89.500

Bak yine seksenleri gördün diimi..hadi sanada alkış..:)

herkese günaydın kilo verenleri tebrik ederim. 88.3 tüm 87.5 oldum yani 800 gr verebildim ama regl oldum dün o yüzdendir. yoksa kaçamak falan yapmadım hiç. neyse bakalım bitince anlaşılır artık.

nevra 70leri görmüşsün harikasın maşallah!

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Çabuk ol bak yakalıycam seni..:))

günaydınlarr :D dün doktor günümdü 1 kilo vermişim tam 109,6 olmusum çok mutluyum doktorum iyi gidiyosun dedi :)) 10 gün sonra çagırdı tekrardan.

alkisalkisalkis

Geçmiş olsun..Çok zor bişey bende öyleyim..Seni çok iyi anlıyorum..

deli bu yaa
:D:D
demek dogal oolark ha:roflol:
heer nese zaten hiç listeden çıkarmamıştım

Tickerimi değiştirdim,romantik takılmak istedim..:)))

Çünkü kaplumbağa bana hiç yaramadı..:))

Menümü bildiriyorum..

Sabah,iki dilim kepek ekmek,30gr.peynir,16gr.bal,13gr.zeytin..hahaha
Kiloyla ye ye nereye kadar azıcık gramla yiyim didim..:)

Öğle sulu köfte bir porsiyon,bir dilim kepek ekmek,salata..

ambrosia2007 ......90.5......90.5... aynı[
Aşkito...............65,....?
Bonus................91 ............geçici izne ayrıldı.. 89.9..1.1 kg verdi döndü
BEYZUS.............90......89.5...500grm verdi
capriice..............110,8 ....109.6...1.200 grm verdi
citol.................110............110.1...100 grm aldı
derin.................123.5.....122.5....1 kg verdi
Dilenciii .............88.3.....87.5......800 grm verdi
emrahelif.............124...?
ekim2009.............93.4.......93......400 grm verdi
glikoz..................84.5........uyarıı
Kittiara...............96.......... uzun süredir bildirim yok liste dışı
mmuti................ 88.........87.5.....500 grm verdi
nurfeza ...............98......... uzun süredir bildirim yok liste dışı
Nevra73..............81.........79.9.....1.1 kg verdi
Seçil00................82.9.......82.9.. aynı[
tursari.................87.9 ....87.7.....200 grm verdi
ozlemyb.................89.7....89.3......400 grm verdi
YENA..................96....95.....1 kilo verdi
YURDUSUM...........85..........85....... aynı[
Yağmurgözlü.......... 108.1......109.9....1.8 kg aldı
tubbaa ................88.2......... uzun süredir bildirim yok liste dışı
tugbis.................90............ uzun süredir bildirim yok liste dışı
xhüzünx................105.3.......105.3... aynı[ /I]

ahahah seni bekledim ben geciktirdim dedim bonusla aynı anda olmazsam çatlarım ay:) adet bitince bir günü tuzsuz geçirirsin ertesi güne baya ödem atarsın ben öyle yapıyorum diyetin güzel gidiyor:nazar:

http://www.dailymotion.com/video/x7ert4_bover-arkadailhan-iremturk-filmi_shortfilms
:roflol: :roflol: herkeş izlesinde özellikle sen bide citol mutlaka izlesin :roflol:

YENA canımsın Şeniz gözlerim seni arıyo her girdiğimde haftaya belli olucak kilo verip vermediğim. ( bu arada Şehrin Aynaların dan pek bişey anladığım söylenemez çok karışık bir kitap :1rolleyes: )

Tahlillerim için kan verdim pazartesi alıcam sonuçları -tatlicadiarzu- zaten orda fenalaştım bayılmışım -tatlicadiarzu- beni kan tutuyo....:roflol:

Son düzenleme:
capriice.... 1.2 kg :nazar::lepi::hooray:alkisalkisalkis
nevra73..... 1.1 kg :nazar::lepi::hooray:alkisalkisalkis
bonus........1.1 kg :nazar::lepi::hooray:alkisalkisalkis
derin....... 1 kg :nazar::lepi::hooray:alkisalkisalkis

yena.........1 kg :nazar::lepi::hooray:alkisalkisalkis

dilenci...... 800 grm :nazar::lepi::hooray:alkisalkisalkis
beyzuş....... 500 grm :nazar::lepi::hooray:alkisalkisalkis
mmuti........ 500 grm :nazar::lepi::hooray:alkisalkisalkis
özlemyb..... 400 grm :nazar::lepi::hooray:alkisalkisalkis
ekim2009..... 400 grm :nazar::lepi::hooray:alkisalkisalkis
tursarı...... 200 grm :nazar::lepi::hooray:alkisalkisalkis

her zaman belirttigim gibi emege saygıı :hulya:

aramıza muhteşem dönüş yapann
bonus sevgi ile kucaklıyorrr v öpücüge bogarken'e
kilo veren ve koruyan herkesi kutlarken'e :
kilo alan larıda esefle kınıyoruzz

http://www.dailymotion.com/video/x7ert4_bover-arkadailhan-iremturk-filmi_shortfilms

:roflol: :roflol: herkeş izlesinde özellikle sen bide citol mutlaka izlesin :roflol:

YENA canımsın Şeniz gözlerim seni arıyo her girdiğimde haftaya belli olucak kilo verip vermediğim. ( bu arada Şehrin Aynaların dan pek bişey anladığım söylenemez çok karışık bir kitap :1rolleyes: )

Tahlillerim için kan verdim pazartesi alıcam sonuçları -tatlicadiarzu- zaten orda fenalaştım bayılmışım -tatlicadiarzu- beni kan tutuyo....:roflol:

iziledim nannn
bir tokatla 3 tur atan garının benle alakasını çözemedim bi yrd ol da açıklaa delii :roflol: ay ne güldüm valla izlerkenn
müzik süperr amaa

Kızlar hızlısınız bu gün bende bildirim yapcektim sözde :P

aynı maalesef Allahtan almadım

kilo verenleri tebrik ediyorummm ve kaçıyorum

Hayırlı cumalarr

Back
X