Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydınlarrdün doktor günümdü 1 kilo vermişim tam 109,6 olmusum çok mutluyum doktorum iyi gidiyosun dedi :)) 10 gün sonra çagırdı tekrardan.
ablacım sıkma canını bu ara bende veremiyorum regl olamamışın daha Allah kolaylık versin menapoz başlamış olabilirmi ablacım doktora falan gittinmi yoksa teyzemi oluyoruz?:ecrin_bebek::ecrin_bebek:ŞenizCANLARIM HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR.bEN KİLO VEREMİYORUM MAALESEF.
citol'üm, aynı yaz gitsin
Bu aralar işlerimiz yoğun maalesef, giremiyorum,
Benim regl hala olmadı, of of offfff.
canım tebrikler iyi gidiyorsunalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisslm arkadaşlar pc bozuk giremiyorum komşudan girdim kilom 122.5 1 kilo vermişim 123.5 tum iyi gidiyor şimdilik haftayada girmeye çalışırım komşudan belkide o zamana sorun giderilir
herkese günaydın kilo verenleri tebrik ederim. 88.3 tüm 87.5 oldum yani 800 gr verebildim ama regl oldum dün o yüzdendir. yoksa kaçamak falan yapmadım hiç. neyse bakalım bitince anlaşılır artık.
nevra 70leri görmüşsün harikasın maşallah!
CANLARIM HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR.bEN KİLO VEREMİYORUM MAALESEF.
İnsan aynı ada regl olurmu ya -tatlicadiarzu- sevgili citol seni o güzel yanaklarından iğrenç bi şekilde öpüyorum :roflol: ve benide listeye eklemeni istiyorum. :asigim:
Beyzus ablam senide öpüyorum hepinizi seviyorum Allah kalbinizin güzelliği kadar mutluluklar nasip etsin sizlere buyrunnnnnnnnn :Saruboceq:
sabah tartıldım 89.9 geldim karnım bir küp gibi keşke 3 ayda bir falan adet olsak ya :1closedeyes:
sabah kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği,haşlanmış yumurta ve kren peynir yidim
arada su içtim çok azcık nar yedim yeşil çay papatya tarçın ve karanfilden oluşan bir büyük bardak çay içtim, sonrada ödem söktürücü bi çay vardı ondan içtim.
Şimdide doğal olarak tuvalete gidiyorum:roflol:
İnsan aynı ada regl olurmu ya -tatlicadiarzu- sevgili citol seni o güzel yanaklarından iğrenç bi şekilde öpüyorum :roflol: ve benide listeye eklemeni istiyorum. :asigim:
Beyzus ablam senide öpüyorum hepinizi seviyorum Allah kalbinizin güzelliği kadar mutluluklar nasip etsin sizlere buyrunnnnnnnnn :Saruboceq:
sabah tartıldım 89.9 geldim karnım bir küp gibi keşke 3 ayda bir falan adet olsak ya :1closedeyes:
arada su içtim çok azcık nar yedim yeşil çay papatya tarçın ve karanfilden oluşan bir büyük bardak çay içtim, sonrada ödem söktürücü bi çay vardı ondan içtim.
Günaydınlar canlarım, Hayırlı Cumalar...
Kilom 87.5
Sabah görmeliydiniz beni, üzerimdekileri asgariye indirmek için silikon memişimi bile çıkarıp tartıldım:)) (giden 5oo gr da odur)
Citol um bilgilerine...
Günaydın kızlar
bend e bildirmimi yapayım...
79.9 um 1.1. kilo vermişim...:lepi:
Günaydın hanımlar;
Kilom: 89.500
herkese günaydın kilo verenleri tebrik ederim. 88.3 tüm 87.5 oldum yani 800 gr verebildim ama regl oldum dün o yüzdendir. yoksa kaçamak falan yapmadım hiç. neyse bakalım bitince anlaşılır artık.
nevra 70leri görmüşsün harikasın maşallah!
günaydınlarrdün doktor günümdü 1 kilo vermişim tam 109,6 olmusum çok mutluyum doktorum iyi gidiyosun dedi :)) 10 gün sonra çagırdı tekrardan.
CANLARIM HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR.bEN KİLO VEREMİYORUM MAALESEF.
ahahah seni bekledim ben geciktirdim dedim bonusla aynı anda olmazsam çatlarım ay:) adet bitince bir günü tuzsuz geçirirsin ertesi güne baya ödem atarsın ben öyle yapıyorum diyetin güzel gidiyor![]()
http://www.dailymotion.com/video/x7ert4_bover-arkadailhan-iremturk-filmi_shortfilms
:roflol: :roflol: herkeş izlesinde özellikle sen bide citol mutlaka izlesin :roflol:
YENA canımsın Şeniz gözlerim seni arıyo her girdiğimde haftaya belli olucak kilo verip vermediğim. ( bu arada Şehrin Aynaların dan pek bişey anladığım söylenemez çok karışık bir kitap :1rolleyes: )
Tahlillerim için kan verdim pazartesi alıcam sonuçları -tatlicadiarzu- zaten orda fenalaştım bayılmışım -tatlicadiarzu- beni kan tutuyo....:roflol: