- 11 Nisan 2007
- 87.513
- 514.026
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinn a.s.iyi aksamlar arkadaslar bende kilo verme derdindeyim ben 15.09,2009da basladim diyete ve bugune kadar toplam 12 kilo verdim daha cok vermem lazim en az 30kilo daha var insallah bu kilolarida verrim dogumdan sonra hic kilo verememisdim simdi azimliyim insallah hepsi gidecek insallah hepimiz istedigimiz kilolara kavusurz
ohhh afiyet olsun şekerimBugün sabah,klasik kahvaltıma bir adet sosis ekledim..:))
Daha sonra dışarıdaydık tüm gün,döner yedim ama pidelerini yemedim..
Sonracıma bol köpüklü türk kahvesi..:))
günaydınnn ablacımmm ŞenizGünaydın hanımlar, güzel bir hafta diliyorum herkese,herşey gönlünüzce olsun...
afiyetler olsun:teselli:günaydıııın.. kahvaltı henüz yapmadım, yapmak için kendinimi zorluyorum ama çayımı içiyorum
günaydın şekerrrr en çokta bana azimli bir hafta olsun haftanın yüzkarası ben:kedi:günaydııın kızlarrr
güzel mutlu sağlıklı azimli bi hafta diliyorum hepimize...
Günaydınn günaydınn günaydınn cümle etli butlu ama insanlıktan nasibini en ön sıralardan almış olan bilimum güzellerr -tatlicadiarzu- şakkıdı
Şu anda pc de çalan Murat Kekilli' den kara gözlüm şarkısını herkeşlere gönderiyorum buyrunnnnnnnnn
citol'cüm cnbc de oynuyor..Matrak bir dizi..
dizinin beşinci sezonu,zamanında düzenli izleyicisiydim..
Şimdi tekrar lostu izlemek istiyorum ama vakitsizlikten olmuyor..
Bu arada siyah kan dediğin kitabın yazarı kim.??
Merhaba azra..:)
Kızlar bugün bir hazırlık, bir hazırlık valla,
Abimin kızını yarın görmeye geliyorlar.
Tabii ki anne başlarında olmayınca ben onlara yemek, pasta,vs.hazırlıklar yapmaya başladım.
Allahım hayırlısını versin inşallah.
Biraz sonrada gidip evlerini bir düzene koymaya çalışalım.
Baba ile kızlar beraber yaşıyorlar, erkek ne yapabilir.
iyi aksamlar arkadaslar bende kilo verme derdindeyim ben 15.09,2009da basladim diyete ve bugune kadar toplam 12 kilo verdim daha cok vermem lazim en az 30kilo daha var insallah bu kilolarida verrim dogumdan sonra hic kilo verememisdim simdi azimliyim insallah hepsi gidecek insallah hepimiz istedigimiz kilolara kavusurz
Bugün sabah,klasik kahvaltıma bir adet sosis ekledim..:))
Daha sonra dışarıdaydık tüm gün,döner yedim ama pidelerini yemedim..
Sonracıma bol köpüklü türk kahvesi..:))
Günaydınn günaydınn günaydınn cümle etli butlu ama insanlıktan nasibini en ön sıralardan almış olan bilimum güzellerr -tatlicadiarzu- şakkıdı
Şu anda pc de çalan Murat Kekilli' den kara gözlüm şarkısını herkeşlere gönderiyorum buyrunnnnnnnnn
Günaydın hanımlar eşimi gönderdim bi yıgın sıkıntı bıraktı gitti
elim yüzüm şiş![]()
Sabah 7,30 kahvaltıda iki dilim tereyağlı ballı ekmek yedim:roflol:
Sonrada niyet ettim diyet etmeye -tatlicadiarzu-
bugünki menümü yazayım
sabah 2 bardak su bitkisel tablet
yolda 3 kuru kayısı
kahvaltı
2 girissini 1 fincan şekersiz çay
ara
türk kahvesi
öğle
4 kaşık türlü
4 tane karalahana dolması (mısır yarması ile yapılmış biz mısır bulguru diyoruz)
ara
elma,mandalina
akşama belli değil
Jean-Christophe Grangé adı
hakkaten süper kitaptı
başta sıkıldım okurken ama mütiş ilerliyo sonra
ama kitabın sonunu yakıştıramadım o serüvene sadece
şimdi dan brown ihanet noktası aldım
ama aynı sorun; başlarındayım kitabın
sıkıldımm
bakalımm
selam kızlar beni de listeye eklermisiniz yedinden diyete baslıyorum umarım bi 15 kilo daha verebilirim :Saruboceq:
sabah 11 kahvaltım 1 dilim kepek ekmeği 6 7 kaşık kadar lor peyniri 3 4 dal maydonozla birlikte şekersiz cay
bu kadar öglenide yazarım inşallah
ambrosia2007 arkadaşım tesekkür ederim
ben gectiğimiz mart nisan mayıs döneminde bu topicteki arkadaşlarla idim ve bi 16 kilo verdim
kilo vermem durakladı su dönemler
bende aylar sonra yine karar verdim ve kalan 15 kilomu vermek niyetindeyim yeniden
umarım motive olur yine kilolardan kurtulurum
ayrıca su senin düzenin bana benziyor ama sunu söyleyeyim aksam gec saatte yemek yersen ne yaparsan yap kilo verilmiyor
simdilik bu kadar umarım herkes dietle ilgili mesajlar paylasır ve bu t opic amacına ulaşır