Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün saat dört gibi oğlanı pusete koyup dışarı çıktım..

Evin bir kaç eksiği vardı süt vs.Hemde yürümüş olurum dedim..

Yaklaşık birbuçuk saat yürümüşüm..Tabi oğlumun yaptığı huysuzluğu anlatmıyorum..

Daha sonra kızımın çıkışına gittik.hep beraber eve döndük..

Bu akşamda tam iki-üç saat uğraştıktan sonra uyudu..Bir ara artık ağlıyacaktım..

neyse şimdi uyuyo mışıl mışıl,canım benim..:)

Bu arada bu gece burası feci soğuk.Son 70 yılın en soğuk geceymiş diyorlar..

halaa zorlamı uyuyor kuzu ben ilk aylarda yatağına alışsın diye çok uğraştım hiç sallamadım bişey yapmadım ama bir senedir rahatım yatırıyorum saatinde yatağına kendi kendine uyuyor valla çok rahatım şimdi ama ilkte çokkk sıkıntı çektim.hele ilk 6 ay sabah 7 8 bazen 9 gibi uyuyordu hergün yarım saat geri alarak uyumaya gittik en son 11 e kadar düşürdüm uyuma saatini ama hiç kaçırmadan düzenini hiç bozmadan hatta nereye gittiysem yatağını bile götürdüm çünkü başka yerde uyumuyordu öff ne uğraştım yaa şimdi korkuyorm o yüzden bitane daha çocuğa:bbo:

halaa zorlamı uyuyor kuzu ben ilk aylarda yatağına alışsın diye çok uğraştım hiç sallamadım bişey yapmadım ama bir senedir rahatım yatırıyorum saatinde yatağına kendi kendine uyuyor valla çok rahatım şimdi ama ilkte çokkk sıkıntı çektim.hele ilk 6 ay sabah 7 8 bazen 9 gibi uyuyordu hergün yarım saat geri alarak uyumaya gittik en son 11 e kadar düşürdüm uyuma saatini ama hiç kaçırmadan düzenini hiç bozmadan hatta nereye gittiysem yatağını bile götürdüm çünkü başka yerde uyumuyordu öff ne uğraştım yaa şimdi korkuyorm o yüzden bitane daha çocuğa:bbo:

tursari'cim sorma,o kadar zor uyuyorki..Üstüne birde gece uyanıyor..

Kızımda böyleydi,benimkilerin huyu sanırım..

Amannn sağlıklı olsunlarda..
Siteden bir üye bebeğini kaybetmiş..Dün gece okudum..Nasıl etkilendim anlatamam..

Kalp rahatsızlığı varmış bebeğin..:( Biliyosun bizde yaşamıştık o durumu..

gerçi hala bir mm. açıklık var ama onun artık hiç bir riski yok..

Kart koyundan hepinizee günaydınlar efenim a.s. a.s. a.s.

Haftasonu bir iştah patlaması yaşadım 2 hafta çok iyi uygulamıştım diyetimi ama haftasonu sinirimi bozan şeylerle beraber iştahımda arttı yedim biraz...Şimdi kontrol altına aldım merak etmeyin salmam bi daha :roflol:

Bi tane lavaş ekmeğine peynir koydum, biraz domates salatalık çay...buyrunnnnnnnnn

günaydın... benim iştahta iyi ne olacak bu halimiz baskül fazla fazla gösteriyor malum günüm yakın ama bu kadarda olmazki:((

ben kahvaltıda 1,5 patatesli börek bir haşlama yumurta 3 tane de zeytin yedim..canım artık bitki çayları suları falan içmek istemiyor demorilize oldum ben ühü ühü

selam kızlar. foruma üye olsam da sizler gibi eli öpülesi nitelikte aktif bi kullanıcı değilim. ama bu kilo verme seferberliğinize hayran kalıp beni de gaza getirebildiğiniz için sizleri çook tebrik ediyorum. ve evet benim için çok büyük ama forum için eh nitelikteki adımı atıyor kararımı açıklıyorum: KİLO VE-Rİ-CEEEM:dance:. cumartesi gnü doktora gdiyorum. bu sefer hiç şaşmıcam ve buraya da sürekli raporlama yapıcam ki (kapanmak bilmeyem iştahıma caydırıcı bi tedbir aliim). ama sistemin nası işlediğini pek anlayamadım.:1no2: ne yapmak gerekiyor??? fisfisfis sadece buraya kilomu mu bildiricem??? biraz anlatsanız da ben de aranıza katılıversem :1rolleyes:

Bu arada kızlar dün gece ölüyorum sandım..akşam yemegi öncesi sag mide bölgemde bır agrı başladı ve 10 dk içinde sırtımda bir agrı başladı inanaılmaz bır agrıydı aglamaya başladım nefes alamıyordum...Eşim kalp krizi geciriyorum sanmıs hastaneye kaldırmıs geceyı hastanede gecırdık acılde...Ekg temizcıktı kalp degıl kan testlerıde normal ama nedenı anlasılamadı Dr en son dedıkı tam batın ultrasonu yaptırın belkı safra kesesı mıde olabaılır dedı sırta vururmus agrısı , strese bagladı yaşananları anlamadım ne oldu ...ama aklıma ılk gelen oğlum oldu ona ne olur nasıl kım büyütür...psikolojık olarak çöktüm bir an o agrı ınanılmazdı ...sabahı sabahı ettım....
Umrım 2010 böyle basladı böyle gıtmez

çok geçmiş olsun. komik gelecek ama gaz olabilirmi? abimde de aynı ağrı olmuştu iki büklüm kalmıştı. o da nerdeyse ağlıyacaktı hemen götürdük hiçbişey çıkmadı. ultrason falan en sonu gaz demişti midem. yaz günüydü abim 4-5 bardak soğuk suyu ardarda içmiş ondan olmuş dediler. seninki de inşallah önemsizdir. allah seni ailene bağışlasın

Haftasonu bir iştah patlaması yaşadım 2 hafta çok iyi uygulamıştım diyetimi ama haftasonu sinirimi bozan şeylerle beraber iştahımda arttı yedim biraz...Şimdi kontrol altına aldım merak etmeyin salmam bi daha :roflol:

Bi tane lavaş ekmeğine peynir koydum, biraz domates salatalık çay...buyrunnnnnnnnn

aman sakın salmayalım destek olalım birbirimize. ben şimdi bişey yiyecek olsam nasıl çekiniyorum kızlara ne diyecem diye

Bu arada kızlar dün gece ölüyorum sandım..akşam yemegi öncesi sag mide bölgemde bır agrı başladı ve 10 dk içinde sırtımda bir agrı başladı inanaılmaz bır agrıydı aglamaya başladım nefes alamıyordum...Eşim kalp krizi geciriyorum sanmıs hastaneye kaldırmıs geceyı hastanede gecırdık acılde...Ekg temizcıktı kalp degıl kan testlerıde normal ama nedenı anlasılamadı Dr en son dedıkı tam batın ultrasonu yaptırın belkı safra kesesı mıde olabaılır dedı sırta vururmus agrısı , strese bagladı yaşananları anlamadım ne oldu ...ama aklıma ılk gelen oğlum oldu ona ne olur nasıl kım büyütür...psikolojık olarak çöktüm bir an o agrı ınanılmazdı ...sabahı sabahı ettım....
Umrım 2010 böyle basladı böyle gıtmez
gitmez gitmezzzzzzzzzzzzzzz inşallah gitmez canım çok çok geçmiş olsunnnnn acil şifalarr

kıs bonusummmm tatlımmm dikkat ediyomdaaaaa mayonez yemiyon eferim kıssssssalkisalkisalkis
selam kızlar. foruma üye olsam da sizler gibi eli öpülesi nitelikte aktif bi kullanıcı değilim. ama bu kilo verme seferberliğinize hayran kalıp beni de gaza getirebildiğiniz için sizleri çook tebrik ediyorum. ve evet benim için çok büyük ama forum için eh nitelikteki adımı atıyor kararımı açıklıyorum: KİLO VE-Rİ-CEEEM:dance:. cumartesi gnü doktora gdiyorum. bu sefer hiç şaşmıcam ve buraya da sürekli raporlama yapıcam ki (kapanmak bilmeyem iştahıma caydırıcı bi tedbir aliim). ama sistemin nası işlediğini pek anlayamadım.:1no2: ne yapmak gerekiyor??? fisfisfis sadece buraya kilomu mu bildiricem??? biraz anlatsanız da ben de aranıza katılıversem :1rolleyes:

canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çitolüm benim boy 1,65 yaz anacığımmmm gün geçtikçe çekiyoruz:(

beyzus ablam nerdeeee yurdusum ablammmm nerdeeeeeeeeeeeeee neden ses etmiyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özledim yaaaaaaaaa:(:(:((:(

össnurrrrrumun size slmı varr dün beraberdikkkkk

Günaydın topiğimin güzel hanımları...

Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben bu aralar sizleri ihmal ettim ama eşimle uğraşıyoruz.Böbrek taşı düşürüyor.Ne kadar eziyetli olduğunu bilirsiniz.Ağrıdan kıvranıyor.Ağrı kesici ve kanalları genişletici iğnesini yapıyorum;malum o da şiddetli bulantı ve istifra yapıyor.Adamcağızım eziyette bu aralar

.Ayrıca mesanede 2 cm lik bir taş oluşmuş.Çok büyük olduğu için kendiliğinden düşmüyor.Kırdıracağız.Bu gün taş kırma merkezine gidecek.Bakalım ne zamana randevu verecekler.Umarım çok bekletmezler.

İşte bu yüzden hem sizleri hem kendimi ihmal ettim.Lütfen beni bir süre kilo bildirimi konusunda izinli sayarmısınız.Paylaşım için tabii ki topikteyim fırsat buldukça;ama sağlıklı diyet yapamıyorum bu aralar ve hiç istikrarlı bir gidişatım yok.Sizinde motivasyonlarınızı düşürmek istemiyorum.

Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.Hepinizi öpüyorum.
YURDUŞCUĞUM; İstanbuldasın ve ben seni arayamıyorum.Ne olur kusuruma bakma.Hastalıkla uğraşıyorum.Gecem gündüzüm karıştı.Allah beterinden esirgesin.:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Ben bu aralar sizleri ihmal ettim ama eşimle uğraşıyoruz.Böbrek taşı düşürüyor.Ne kadar eziyetli olduğunu bilirsiniz.Ağrıdan kıvranıyor.Ağrı kesici ve kanalları genişletici iğnesini yapıyorum;malum o da şiddetli bulantı ve istifra yapıyor.Adamcağızım eziyette bu aralar

.Ayrıca mesanede 2 cm lik bir taş oluşmuş.Çok büyük olduğu için kendiliğinden düşmüyor.Kırdıracağız.Bu gün taş kırma merkezine gidecek.Bakalım ne zamana randevu verecekler.Umarım çok bekletmezler.

İşte bu yüzden hem sizleri hem kendimi ihmal ettim.Lütfen beni bir süre kilo bildirimi konusunda izinli sayarmısınız.Paylaşım için tabii ki topikteyim fırsat buldukça;ama sağlıklı diyet yapamıyorum bu aralar ve hiç istikrarlı bir gidişatım yok.Sizinde motivasyonlarınızı düşürmek istemiyorum.

YURDUŞCUĞUM; İstanbuldasın ve ben seni arayamıyorum.Ne olur kusuruma bakma.Hastalıkla uğraşıyorum.Gecem gündüzüm karıştı.Allah beterinden esirgesin.:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Oyy geçmiş olsun ablam Şeniz Benimde eşim düşürmüştü bilirim ne sıkıntılı olduğunu Allah kolaylık versin hem ona hem sana :Saruboceq:

:uhm:
aaaa beyzus ablam gelmişşşşşşşşşşşşşş bende diyorum nerdeeeee ::):):)):)

merhaba azminizi kutluyorum alkisalkisalkisben anne olmak istiyorum:sinifsinif: ama bu kiloyla değil tabiki de 115 kiloyum:kedi: ve sizin nasıl bu kadar kilo verdiğinizi özel değilse öğrenmek istiyorum nasıl bir diyet uyguladınız:kedi::uhm: cevap yazabilirseniz çok sevinirim :sm_cool:aynı şekilde eşim de benimle aynı kiloda:içelim: onu da diyete sokacağımkaydirigubbakcemile

Bu arada ben 10 buçuk 11 arası 2 bardak su içtim sonrada

10 tane kuru siyah üzüm
1 tane kayısı
1 bardak süt hihoyyyt

günaydın kızlarrr :))) gerçi öglen oldu ama olsun kaydirigubbakcemile3

dün sabah ve ögle yemegimi söylemişdim ara ve aksam kalmısdı :D
sat 5 de 1 meyveli yogurt bi avuc ceviz yedim
aksam yemeginde bi tabak yesil mercimek yedim. sadece

--------

bu sabah kahvaltıda
1 haslanmıs yumurt a
1 bardak süt
3 tane kuru kayısı
peynir ve 1 dilim kepek ekmek yedim :)))

ögle yemegi saatim geldi kanat yemeyi düşünüyorum 1 tanede ayran :)

ablam çok geçmiş olsun ne zordur annemden bilirim düşmemişti kırdırdık ayy taş kırdırmakta çok zor tansiyonu tavan yapmıştı annemin neler çekmiştik bizde onunla birlikte Allah acil şifalar versin ablam :Saruboceq:

Back
X