- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepiciğinizee merhabalarrrrrrr çıtırlarr:):)
çok yoruldummmmmmm baya yol yürüdüm bahane ile yürüyüş yaptım gittim yüzmeyeee yazıldım sonundaa şimdilik haftanın 2 günüüü kendimi suya bırakma korkum bitinceeee 4 güne çıkarmayı düşünüyorum oraya gitmem için 30 dk yürüyüş 30 dk dönüş etti 1 saat bakalım diğer taraftaa fitnesa yazıldım orasıda açılırsaa haftanın 2 günüde oraya gidicem evde popomu kaldırmıyommm bu sayedee değişiklik olsun daha doğrusuuu evde herkes bana güveniyor misafir gelse seçil yemek yok seçil temizlik yapılıcak seçilll eee fırsatım kalmıyor ve sıkılıyorum kaçtım gittim yazıldım ohhh beeeeeeeeeeeee
sabah peynirli tost yedim kahve içtimmm biraz öncee pırasa yedimmm ara öğün olarak sahlep içmeyi planlıyorumm akşama gene pırasa yicem çünkü akşama balık var ve ben sevmiyorumm pırasaya talimim :):) şimdilik benden bu kadar artık yerimdee sayarsamda yuh bana dicem :):):)
ayy içim burkuldu birden allah annesine babasına bolbol sabırlar versin:Saruboceq:ben kardeşimi kaybettim bebekken cerrahpaşada hala içine giremem mafoldumbenhele bide cerrahpaşa türküsü çıktımı neyse :çok üzgünüm:Allah bidaha düşürmesin inşallah :Saruboceq:kimseyitursari'cim sorma,o kadar zor uyuyorki..Üstüne birde gece uyanıyor..
Kızımda böyleydi,benimkilerin huyu sanırım..
Amannn sağlıklı olsunlarda..
Siteden bir üye bebeğini kaybetmiş..Dün gece okudum..Nasıl etkilendim anlatamam..
Kalp rahatsızlığı varmış bebeğin..Biliyosun bizde yaşamıştık o durumu..
gerçi hala bir mm. açıklık var ama onun artık hiç bir riski yok..
aplamm geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin ikinizede inşallah :Saruboceq:Günaydın topiğimin güzel hanımları...
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben bu aralar sizleri ihmal ettim ama eşimle uğraşıyoruz.Böbrek taşı düşürüyor.Ne kadar eziyetli olduğunu bilirsiniz.Ağrıdan kıvranıyor.Ağrı kesici ve kanalları genişletici iğnesini yapıyorum;malum o da şiddetli bulantı ve istifra yapıyor.Adamcağızım eziyette bu aralar
.Ayrıca mesanede 2 cm lik bir taş oluşmuş.Çok büyük olduğu için kendiliğinden düşmüyor.Kırdıracağız.Bu gün taş kırma merkezine gidecek.Bakalım ne zamana randevu verecekler.Umarım çok bekletmezler.
İşte bu yüzden hem sizleri hem kendimi ihmal ettim.Lütfen beni bir süre kilo bildirimi konusunda izinli sayarmısınız.Paylaşım için tabii ki topikteyim fırsat buldukça;ama sağlıklı diyet yapamıyorum bu aralar ve hiç istikrarlı bir gidişatım yok.Sizinde motivasyonlarınızı düşürmek istemiyorum.
Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.Hepinizi öpüyorum.
YURDUŞCUĞUM; İstanbuldasın ve ben seni arayamıyorum.Ne olur kusuruma bakma.Hastalıkla uğraşıyorum.Gecem gündüzüm karıştı.Allah beterinden esirgesin.:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Ayy çok şükür ne güzel bir habeerrrr.......:lepi: çok sevindirrikk oldummmmmm onlada olmuyor onsuzda değilmi ama en zoruda yanlızlığa katlanmak hele bide seviyorsan yerimsenibenama inan çok sevindim bir ara bizde takıştık sonra barıştık tabi ama aklıma ilk gelen senle okurcuğum oldu inşallah ondanda iyi haberler alırızz :Saruboceq:Pzara gününden beri çok iyiyim şükür YENA cığım sağolasın. Ben çok çabuk kırılıp aynı çabukta mutlu olan bi insanım. Barıştık artık sanırım Allah bozmasın![]()
bu gün gidip kendime mezura aldım. ama üst bacak nereden ölçülür şaşırdım. benim bildiğim dizin yaklaşık 5 cm üstünden ölçmek gerek. ama listelerdeki ölçülere bakınca yanlış mı yapıyorum diye düşündüm. siz nerden ölçüyorsunuz??
bilmem çatırtı sesleri oraya kadar geldimi bensiz buluşursunuz haalsanaalsanasmileaklinialirimsmilegünaydın tombulcuklar,
önce sağlık raporumu vereyim. evet trioid hastasıyım! haşimatoymuşum. hormonlarım saçmalıyormuş. şimdi ilaç kullanmayacağım ama acilen diyete başlanacakmış. hatta başladım bile. metabolizmam 48 yaşındaymış! çalışmıyor neredeyse. mesela olması gereken 100 birimse benim 5 birimde falan! uyanabilirmiş hormonlarım izin verirse. yağlar azalmaya başladıkça uyanması kuvvetli ihtimal.
bugünden başlayarak tam gaz diyet. sabah başladım. kilomu bildirmem. o rakamı telaffuz bile etmek istemiyorum :bbo: ama her hafta kaç kilo veya gram verdiğimi bildireceğim. benim hedefim 28-35 kilo vermek. o zaman hale yola girer vücudum. allah kolaylık versin. desteğinizi bekliyorum çıtır arkadaşlarım!
bunca sıkıcı haberden sonra sizi çatlatayım. kaydirigubbakcemile3 salı günü yurdanur ablamla buluştum :lepi:
sağolsun kadıköy'e yolu düşmüş aradı beni buluştuk. teyzesi de vardı yanında. ikiside o kadar tatlı o kadar hoş sohbet ki zaman nasıl geçti anlamadık. haa yetti mi tabii ki hayır :) tekrarlarız inşallah!
hoşgeldin ablacımolumunekankayizsmileGünaydın arkadaşlar,
Güzel, mutlu, sağlıklı, tüm sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bir yıl diliyorum hepinize
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler aramıza.
bir haftadır giremedim. Kontrollerim vardı 2 gün hastanede geçti 4 günlüğünede İst. gidip geldim..
aranıza dönmek güzel..
günaydınnnn canımbayanssulusmileGünaydınnnn aklinialirimsmileaklinialirimsmile
günaydın yurduşum abla nasılsın nasıl gidiyor diyetzemuszemuszemuszemus