Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maalesef 48 bedene zor girebildiğimden hiçbir yerden büyük beden satılır mağazalarındaneyvahedigeldismile

ben de faik sönmez ve benzeri mağazalara servet döküyorum :(

LCW ya git şeker büyük beden her zaman var orda hamileliğim olmasa neler alcamda off neyse doğuruncana artık

canım beniz zaten LCWye gittim. 3XL elbiseleri denedim. korkunç bir görüntüm oldu. kazaklar filan da denemek istemedim. kaçar gibi çıktım

kaç beden giyiniyorsun canım sorması ayıb ama :kedi: kot pantolon almak istiyorsan eger şirinevlerde LTB de çok güzel sezon kotları var büyük beden bende hiç bulamıyordum kotta 40 beden giyiniyorum çünkü çok üzülüyordum yada çirkin model sagde kotlar buluyordum orayı keşfedince rahatladım hemde çok ilgileniyorlar saolsunlar opuyorumnanaktan

birde geçen hafta bakırköyde dolanırken tesadüfen meydanın ilk basında böyle 5 6 katlı bi magaza var adına bakmadım ama :kedi: orda çok güzel büyük bedenler var kotta var kumas dan emin deilim ama sanırım var bu yeni model uzun gömlekler fln vardı ordanda baka bilirsin.

LCW lerde de oluyor buyuk beden birde winmax da oluyor cevahirdeki winmax oldukca büyük bi magaza orda çok fazla oluyor. ben sefaköy armonidekinede bakdım ama büyük beden pek bulamadım.

gerçekden çok zor oluyor benim içinde kıyafet bulmak ne zmn alısverişe gidsem çok mutsuz dönüyorum eve boshayallersmile boshayallersmile ama insallah bu dertten kurtulucaz hepbirlikte en kısa zamanda kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

alt tarafım 48, üst tarafım 46 mafoldumben sadece orda mı var büyük beden kot? ayrıca ben kot giymeyeli yıl oldu mafoldumben

Zerrin Özer 27 kiloyu nasıl verdi?

Aşırı kilolarla dikkati çeken Zerrin Özer, birkaç gün önce 27 kilo incelmiş halde ekranların karşısına çıkarak herkesi şaşırttı. Peki Zerrin Özer’in 27 kilo vermesini sağlayan ipuçlarını siz de uygulamak istemez misiniz?

Zerrin Özer 27 kiloyu nasıl verdi?

Şarkıcı Zerrin Özer, yıllarca kilolu haliyle ekranlarda bizi o kilolu görüntüsüne o kadar çok alıştırdık ki Zerrin Özer’i geçenlerde televizyon ekranlarında oldukça zarif ve incecik bir halde görenler bir türlü gözlerine inanamadı.

Özer, “Diyetisyenin verdiği listeye harfiyen uydum. En çok zeytinyağlı sebze yemekleri yedim. Zaten kırmızı et hiç sevmem, yumurta ayda bir kere yedim. Peynir, domates, salatalık; bunları bol bol tükettim. Siyah üzüm, elma, her gün bir küçük yoğurt yedim.

Her şeyden yedim ama çok az. Asla beyaz ekmek yok. Sadece sabah kahvaltısında iki dilim kepek ekmeği var. Artık önceliklerim değişti. Daha sağlıklı yaşıyorum, yemediğim sebze, meyveleri yiyorum. Eskiden bir sürü tatlı, abur cubur yiyordum. Cips, çekirdek, fındık, fıstık, çikolata, dondurma... Arka arkaya 10 tane gofret yer mi? Ben yiyordum. Unutmayın, güzel olan her şey kilo yapıyor.

Bir sene boyunca her gün spor yaptım. Fitness aletleriyle çalıştım, koşu bandında mutlaka bir saat geçirdim. Hamur işlerine veda ettim, onun boşluğunu kayısı ve cevizle doldurdum. Üç saatte bir sebze ağırlıklı beslendim” diyerek zayıflama sırrını açıkladı.

Ayrıca bir dizi estetik operasyondan geçen Zerrin Özer, "Göz kapaklarıma ve gıdıma estetik yaptırdım. Doktoruma 'Asla ve asla ifademin bozulmasını istemiyorum' dedim, kırışıklıklarıma dokundurmadım. Çünkü kırışıklıklar bile yaşanmışlıkları anlatır. Eğer ileride beni çok fazla rahatsız ederse botoks yaptırırım. Şimdi sırada göğüs ve karın ameliyatları var. Kilo verince karnımda sarkma oldu. Kalan yağlar alınıp gerilecek. Göğüslerim de sarktı, onlarda düzeltilecek" dedi.

cnm listeye yazdım seni ama
ne kilo bildirimi yapıyosun nede kilonu söliyosun
beliyorum kilonu bildir yazayım

günaydın kızlarr
bir fikrim var kızlar
topige kural koyalım
aslına işte yediklerimiz içtiklerimi yzalım diyoruz ama
yapmadıgımız günler oluyor( özellikle ben hiç yazmıyorum)
mesela
1. her gün muhakkak ögün içinde neler yenildigi yazılacak
2. her gün 30 dakikadan az olmamak kaydı ile istenilen bir aktivite spor yapılacak vsvs
varsa aklınıza gelen kurallarr söleyin
bende bir kural listesi oluşturayım
ona uymak şart olsun
yoksa ben asla bu işe başlayamıcamm üzülüyorum kendimee sonum ne olacak diye
ayrıca haftalık bir program lsiteside çıkarabilirim
şöyle olabilir
yediklerimizin kalorisini heseplarız ve yaptıgımız spor aktivitesinden harçadıgımız kaloriyi ve arasındaki baglantı ile verdigimiz kiloyu karşılaştırız
ben yapablirim bi kaç arkadaşında yardımı ile
hadi hekes kuralları koymaya yardımcı olsun
sonuçta biz uygulucaz

çok güzel fikir tatlım.

citol'üm evinin resimlerini gördüm allahım ağız tadı ile oturtsun inşallah.
Her şey gönlünce olsun canım.
Seni öpüyorum

günaydın kızlarr
bir fikrim var kızlar
topige kural koyalım
mesela
2. her gün 30 dakikadan az olmamak kaydı ile istenilen bir aktivite spor yapılacak vsvs
ona uymak şart olsun
şöyle olabilir
yediklerimizin kalorisini heseplarız ve yaptıgımız spor aktivitesinden harçadıgımız kaloriyi ve arasındaki baglantı ile verdigimiz kiloyu karşılaştırız
sonuçta biz uygulucaz

hatırlatmaa

citol ben de varım grupta haa. haftaya cuma kilomu bildiricem. bomba gibi geliyorum. 1.liğe adayım kaydirigubbakcemile4

buyrunnnnnnnnn Bende sana çakıyorum :mymeka: :roflol: sınavda başarılar
anaaa dayak yemişim haberim yeni oluyor:))
Dilencii ayrıca Mazhar Osman imajı sana uymamış la o resim pek hüzünlü gelir bana bu topicte hüzüne yer yok lemm -tatlicadiarzu-
niyemiş tam da bana uygun deli değilmiyiz ki:p
annem ruh sinirden emekli hemşire çok severim o heykeli. önündeki havuza düşmüştüm anaokulundayken:)) dur değiştireyim madem neşeli bişey bulayım senin için.

bi de çok iyi gidiyorsun tebrik ederim az kilo gitti diye dert etme diyete uyum alışma aşaması olarak geçen her gün kilo vermesen de sana kar. şu şok diyet nası bişey bahsetmemişsin hiçCADIARZU

Bizde seni özledik kuzum..:):)

Kolay gelsin sana..300 gramın daha gitmiş,farkında olmadığımı sanma..

Acaip kıl oluyorum haberin olsun..
:roflol::roflol:
ay yenacım benim 300-500 gr mı çok geliyo ay sen birinci olmuşun gene:)) hadi bakalım bi kaç haftaya yetiş yarışırız. bi de çok mu benzer zevklerimiz düşüncelerimiz mi var ne seninle? öyle hissediyorum ben. şiir olsun saz çalmak istemen olsun vs (çitolun topiğinde okudum da ben de kursuna gitmiştim;)

YENA bi şımartma şunu allasen özlemediğimizi anlasın :roflol: bende kıl ve kılçık oluyorum ona -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol: diimi ama,birde her seferinde rakamını değiştiriyor..

Yani veren var veremeyen var..kilo vermek babında..:roflol:

dipnot:Ben şu babında kelimesini çok severim,uysada kullanıyorum uymasada kullanıyorum,bilginize..
sırnaşık şey
azcık şımartın yaa kimim var şımartçak yalnız mücadele veriyom ailemden uzaklarda rejim sınav vs uğraşıyorum okul bitçek ne iş yapçam iş bulabilecek miyim derdindeyim iki güzel lafı benden esirgemeyin böhüüüüü:gitme: Şeniz
canım bencede memnun ol.okuldu sınavdı bunlar hep stres bu arada 700 daha gitmiş süper.:lepi:
başarılar sınavında
çok teşekkür ederim bitmedi daha 7 tane var..
günaydın arkadaşlar çok mutluyum çünki geçen haftaki kilom 123 bugün 121. 3 yani 1 700 giden kilo. kaydirigubbakcemile2 aslında 3 gün misafirim vardı o nlara ne yaptıysam azda olsa yedim demekki 3 kilo filn gidecekti bu hafta inşallah 120 ve üzerinden kurtuluyorum az kaldı çünki 129 lardan geldim buralara amacım bahara kadar 100 olsam bişey istemem çünki bahara spora gideceğim zemuszemus
çok mutlu oldum senin adına. inan ki hayal değil ben de 8'li rakamlar hiç olmayacak gibi gelirdi şimdi beğenmiyorum bile:jeyyar:
Selam Arkadaşlar
Geçmişiokudum bana iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum....
Kızlar verilmiş sadakam varmış...Çok zor bişey yaşadım...en son yazdıgım gün salı gecesıde acile kaldırıldım,inanılmaz agrılar çekiyordum.Hiç birşeyi anlamıyorlar kan testi yapıldı kan degerlerım en son ypılan tatlillerden cok yükselmişolarak cıktı acile evden doktor çagrıldı üst batın ultrasonu yapıldı safra kesesındeproblem oldugu çamurlaştıgı ve iltihap oldugu söylendı doktor acil yatış istedi ameliyata alacagız dedı eşim bir kaçdr göstermeden hemen amelıyat olmaz dedı dr ıle tartıştı o gece eşimden ımza karsılıgı benı hastaneden cıkardı doktor sorumluluk kabul etmıyorum dedı...Nerden bılecegız bu kadar son noktada oldugumuzu o gece eve geldık sabah 10 da baska dr randevumuz vardı gece yapılan tahlıller tekrarlandı ek tahlılller yapıldı ust batın tekrarlandı ve kendımı amelıyat mamasında buldum...Çünkü safra kesesı çamur haline gelmiş aşırı iltihaplanmış patlama aşamasındaymış ve patladıgı zaman o kişinin kurtulma sanşı yokmus ıcorganlara safra yayılıyorus ve dırekt ölümcülmüş...Doktor dedıkı saat degıl dakika farkıyla hayatını kurtardık...Arkadaslar2 ay öncesınden başlamış belirtıler haberımız yok sırt ve bel agrısından emar bıle cektırmıstım bışey cıkmamıstı.....sırt ve bele vuran agrınız varsa dogum yenı yapmışsanız özelleıkle kılolu bebek (4 üzeri) dogurmussanız acılen safraya baktırın .Yaptığın bir iyilik ...krşılık bulmus allah cocuguna bagıladı dedıler halen soktayım nasıl atlattım....cok acım agrım var yatakta uzanmıs laptop yanımda vakıt gecırmeye calışıyorum....Hepinize tekrar teşekkur ederım...

çok geçmiş olsun korka korka okudum valla. iyi baksınlar sana bir an önce iyileş.

YENA.................1.900grm :hooray:bayanssulusmile :hooray:
derin..................1.700grm Şeniz:nazar:
zalimi..................1.000grm a.s.opuyorumnanaktan
Seçil00...............1.000grm boshayallersmilekaydirigubbakcemile5
Nevra73.................700grm olumunekankayizsmile :teytey:
caprice..................200grm zemuszemushihoyyyt:hooray:
egedeniz03............100grm bayanssulusmile olumunekankayizsmile
haniiiiiiiiiii benim adım nerdeeee 700 gr verdim ben yaaa. buralarda yokum diye mi:) eline sağlık liste için. verenleri tebrik ederim.
hamilelik zor geçiyo malesef eşi aşşağıdaymış kanamalarla idare ediyoz işte hayırlısı ankaraya gittim geçen hafta 2litest yaptırdım iyi çıktı şükür cinsiyeti göstermedi malesef son gün bidaha polikliniğe gittim ordada göstermedi eşimde bende erkek istiyoruz ama istemekle olmuyo allahın taktiri insan deişik olsun istiyo erkek çocuğunda tadı başkadır sanırım herkez göstermiyosa kızdır falan diyo eşime gelince geçen çarşıda konuşarak yürüyoz buda kız olursa bidaha çok zor demi hamilelik falan saçmaladı toparladıya sonra ben dellendim tabe benim kızkardeşim olmayınca imrenirim kız kardeşi olanlara kızda olsa fena olmaz hanii allah eli ayağı düzgün versin hayırlı evlat olsun
kilo hamilelikte bile dert yağlardan zor görüyolar bebeği :)) 4 kilo aldım şimdiye kadar
allah allah kız olursa bi daha hamile mi kal demek istedi. sanki kız olunca ıska mı oluyomuş:) hah hayyytt 'bacı' gelir ne güzel kızına. inş kiloları doğumdan sonra vericeksin biz daha buralardayız ne de olsa:)
günaydın kızlarr
bir fikrim var kızlar
topige kural koyalım
mesela
ona uymak şart olsun
şöyle olabilir
sonuçta biz uygulucaz

canım ben dönem dönem uğrayamıyorum ama elimden geldiğince yazmaya çalışırım sınavlar bitince. bu aralar her şeyden az yiyorum yürüyüşümü de 2 günde 1 yapıyorum.

ay yoruldum yaz yaz:) herkesi öpüyorum 15 inde sınavlarım bitiyor o zaman daha başınız şişiricem herkese sevgiler ve kolay kilo vermeler:teytey:

alt tarafım 48, üst tarafım 46 mafoldumben sadece orda mı var büyük beden kot? ayrıca ben kot giymeyeli yıl oldu mafoldumben

valla benim buldugum en güzel kotlar ordaydı :D ya sen benden daha incesin *-) ozaman daha kolay bulman lasım senin winmax a bi bakderim ben bide klasikmi giyiniyosun sen CADIARZU bazen hiç ummadıgım magazalardan bula biliyorum aslında bende adil ışıkda mesela hiç olmaz normalde bana göre bişey ama bazen denk geliyor :D

anaaa dayak yemişim haberim yeni oluyor:))
niyemiş tam da bana uygun deli değilmiyiz ki:p
annem ruh sinirden emekli hemşire çok severim o heykeli. önündeki havuza düşmüştüm anaokulundayken:)) dur değiştireyim madem neşeli bişey bulayım senin için.

bi de çok iyi gidiyorsun tebrik ederim az kilo gitti diye dert etme diyete uyum alışma aşaması olarak geçen her gün kilo vermesen de sana kar. şu şok diyet nası bişey bahsetmemişsin hiçCADIARZU

ay yenacım benim 300-500 gr mı çok geliyo ay sen birinci olmuşun gene:)) hadi bakalım bi kaç haftaya yetiş yarışırız. bi de çok mu benzer zevklerimiz düşüncelerimiz mi var ne seninle? öyle hissediyorum ben. şiir olsun saz çalmak istemen olsun vs (çitolun topiğinde okudum da ben de kursuna gitmiştim;)

azcık şımartın yaa kimim var şımartçak yalnız mücadele veriyom ailemden uzaklarda rejim sınav vs uğraşıyorum okul bitçek ne iş yapçam iş bulabilecek miyim derdindeyim iki güzel lafı benden esirgemeyin böhüüüüü:gitme: Şeniz

çok teşekkür ederim bitmedi daha 7 tane var..

çok mutlu oldum senin adına. inan ki hayal değil ben de 8'li rakamlar hiç olmayacak gibi gelirdi şimdi beğenmiyorum bile:jeyyar:

çok geçmiş olsun korka korka okudum valla. iyi baksınlar sana bir an önce iyileş.

haniiiiiiiiiii benim adım nerdeeee 700 gr verdim ben yaaa. buralarda yokum diye mi:) eline sağlık liste için. verenleri tebrik ederim.

allah allah kız olursa bi daha hamile mi kal demek istedi. sanki kız olunca ıska mı oluyomuş:) hah hayyytt 'bacı' gelir ne güzel kızına. inş kiloları doğumdan sonra vericeksin biz daha buralardayız ne de olsa:)

canım ben dönem dönem uğrayamıyorum ama elimden geldiğince yazmaya çalışırım sınavlar bitince. bu aralar her şeyden az yiyorum yürüyüşümü de 2 günde 1 yapıyorum.

ay yoruldum yaz yaz:) herkesi öpüyorum 15 inde sınavlarım bitiyor o zaman daha başınız şişiricem herkese sevgiler ve kolay kilo vermeler:teytey:
aa özür dilerim şekerüm
valla atlamışımm
Şeniz

işte kızlar kurallarımız
itirazı olan ya şimdi konuşşsun yada sonsuza dek sussunn:D:D:
dilenci seni bir müddett muhaf tutuyorum :D
kızlar hergün yarıms aat spor şartt
yedikelr yazılacakk 2.5 litre su içilecek
mazeretsiz kilo bildiriminde bulunmamazlık yapılmıcak
tmmı

valla benim buldugum en güzel kotlar ordaydı :D ya sen benden daha incesin *-) ozaman daha kolay bulman lasım senin winmax a bi bakderim ben bide klasikmi giyiniyosun sen CADIARZU bazen hiç ummadıgım magazalardan bula biliyorum aslında bende adil ışıkda mesela hiç olmaz normalde bana göre bişey ama bazen denk geliyor :D

evet klasik giyiniyorum. dobiş olduktan sonra mecburen bu klasisizme saplandım kaldım :) bi de C&A mağazası var büyük beden. orası da uzakta.

canım aslı diye başka biri mi var yoksa ben miyim aslı. hem pregant var hem aslı. beni daha önceden yazmışsın sanırım.

Back
X