Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm ya ben kalori hesabıına takıldım citolum :( mesela nası hesaplıcam ki aksmları 30 dakika spor yapınca kaç kalori harcadımı :( hooff bide her yedigimin kalorisini bula bilecegim bi kalori cetveli varmı bildiginiz bi yerde

canım aslı diye başka biri mi var yoksa ben miyim aslı. hem pregant var hem aslı. beni daha önceden yazmışsın sanırım.
sanırım o sensin
aslı olanı siliyorum tmm
hmm ya ben kalori hesabıına takıldım citolum :( mesela nası hesaplıcam ki aksmları 30 dakika spor yapınca kaç kalori harcadımı :( hooff bide her yedigimin kalorisini bula bilecegim bi kalori cetveli varmı bildiginiz bi yerde

bir ara ben öyle bir takmıştımki bu kalori olayına
her yedigimi direk gogleye yazıp arayıp buluyodum goggleye yaz herşeyi gösteriyo sana
bir tane zeytindeki kaloriyi bile:D

yaptıgın spora görede harcadıgını bulabilirsin mesela

http://saglik.turk.net/kalorisayar.asp
bak bu sitede kilonu yazıyosun
sonra alt kısımda şıklar var
hangi sporu yaptıysan yaz saatini dakkasını sana sölüyo

Son düzenleme:

selam citol
ameliyat sonrası bugun ılk defa banyo yaptım tartıldım...86.800 cıktım
buda demek oluyorkı kızlar çmurlaşmıs ıltıhaplı bır safra kesesını aldırdıktan sonra ınsan vucudundan tam 1.200 gıdıyor:)))),
işin şakası tabıkı ama bu kadar kılo vermısım bugun bıraz daha ıyıyım sıvı gıdayla beslenıyorum sanırım 10 gun böyle devam edecekmıs mıdeye yuklenmemek ıcın allahtan hayırlısı bunada şükür ...tüm arkadaslarıma teşekkur edıyorum ıyı dıleklerınız ıcın...sevgıler

opuyorumnanaktan tamam canım çok tesekür ediyorum ozmn burdan bakıp söylerim bdne bundan sonra kaydirigubbakcemile5

dün toplamda 1615 kalori harcamısım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

citolcüm listeyi hazırlamışsın aaaaaaaa ne kadar kiloluyum ya bir aralar 65ten 56lara düşmeye çalışıyordum şimdi geldiğim noktaya inanamıyorum moral bozukluğu sinir stres insana neler yapıyormuş... arıca çok zayıflamış hissediyorum kendimi baya verdim sandaloz saolsun bu haftanın şampiyonu ben olacağım sabahta 1 portakal 1 bardak süt içtim bir tane börek ycem fırında pişmiş sigara böreği çok cnm istiyor ama yok ya birinci olmaya kararlıyım:lepi: ben neyse sonra yerim artık:a015::a015::a015:

kahvaltı menüm:

1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
4 zaytin
biraz peynir
domates und kırmızı biber
ve tabiki çay

öğle yemeğim:

-1 dilim kepekli ekmek. (bu arada büfeci bana kepek ekmeği vermiş. ben de sanıyorum ki tam buğday ekmeği yiyorum.
-1 tabak haşlanmış ve yoğurtlanmış brokoli
-birkaç dilim haşlanmış patates
-birkaç dilim tomates.
-üstüne 1 soda

aa özür dilerim şekerüm
valla atlamışımm
Şeniz
ne demek şekerim olur öyle;)
işte kızlar kurallarımız
itirazı olan ya şimdi konuşşsun yada sonsuza dek sussunn:D:D:
dilenci seni bir müddett muhaf tutuyorum :D
kızlar hergün yarıms aat spor şartt
yedikelr yazılacakk 2.5 litre su içilecek
mazeretsiz kilo bildiriminde bulunmamazlık yapılmıcak
tmmı

ben bunları zaten yapıyorum tek fark bildirmemiş olmam sanırım iyi sevindim. bir de diyetisyen günde çay kahve 2 kupa bitki çayı vs içiyorsan 1.5 veya 2 lt su içsen daha iyi demişti. 4 kupa yeşilçay içip 3 lt de su içenler varsa bilginiz olsun hani yoruluyormuş böbrekler;)

hadi bakalım yeni bir soluk gelsin bu kurllarlahihoyyyt

kızlar bende yazayım sonra dönüp geriyi okuyacağım.sabah yağsız tost çay 2-3 zeytin
öğle 1 haşlanmış mısır ve 1 kase çorba akşam balık salata 1 kase çorba
ben yeme alışkanlığına yavaş yavaş adapte olacağım sanırım bazen unutuyorum az yemem gerektiğini.
bugün sporumu yüzme ile yaptım 1.5 saat yüzme kursuna gidiyorum ben ama henüz öğrenemedim ama acayip yoruldum

merhaba kızlar ayy ne çok kaynatmışınız oku oku bitmedi neyse sonunda bitirdim vee yeni kurala göre günlük menümü bildiriyorum
malum tatil günüm olduğu için geç kalktım 45 dk bantta yürüdüm hihoyyyt
kahvaltı sabahla öğle karışımı gibi oldu

2 bardak suyla ve rutin tiroid ilaçlarımla güne başladım
kahvaltı 2 dilim ekmek(çavdar)
1 kaşık krem peynir(yağsız tuzsuz peynir yemekten sıkılmıştım)
1 domates
şekersiz çay(3 fincan)

sabah geç yediğim için öğle yok

ara
2 mandalina

akşam
1 kase çorba
4 kaşık menemen
2 dilim ekmek

ara
1 elma

Dikkat Dikkat..!

Ekim2009 Selamlarını Getirdim..Kendisi internet bağlantısı ile ilgili sorun yaşamaktatır..Bir süre aranızda olamayacaktır..Bilginize..

Duyanlar Duymayanlara iletsin..

NOT: Ben öz kardeşi he he :lepi:

ben hızlla veriyorum kilolarımı sanırım ödemde vardı suyun çok faydasını görüyorum birde zayıflama telkininin yaa en son 92ydim duramadım tartıldım 87.5 olmuşum yuppppppiiiii bana

birinci olacağım galiba cumaya kadar 86ya düşsem ne muhteşem olacak 6 kilo olacak :lepi:ayrıca inceliyorum sanırım bacağımı ölçtüm 72 çıktı devam etmedim ölçüler ocak sonundaydı demi:lepi: dikkatin sonuçları kaç gündür yediklerim portakal yoğurt süt falan canım ne kadar börek istesede birincilik için tutuyorum kendimi yaza kadar 52 olmam lazım 55 olan hedefi 52ye çektim laelaelaelaelae

bu sabah: 1,5 dilim ekmek, 1 yumurta ile yapılmış az sucuk ve kaşarlı omlet ve bol yeşillik ..... 235 kalori
ara da muz küçük....85 kalori
öğlen 1 tabak kıymalı bamya ve 3 dilim ekmek ve bir kase yoğurt. .... 500 kalori.
ara:1 paket çubuk kraker ve iki erik......315 kalori
akşam: balık salata ve 3 dilim ekmek.....550 kalori
gece: 1 erik ve yağsız patlamış mısır......200 kalori

toplam.......1885 kalori........... günlük 2000 kalori planlamıştım:)
ve 12 bardak su (şimdilik)
20 dakika jimnastik
kraker ve patlamış mısır olmasaymış iyi olurmuş sanki....

efferimm gıı citolll u hafta ki liste bayaa jamjamloı omuş güssssellllolumunekankayizsmile bu arada kurallarda tabikine efett benbu kurallara özellikle şu yazma işine bu aralar pek uyamam galiba taşınma meselesi var yenoşum sen sormuştun galiba ev alabilirdik ama malesef ev alma işimiz başka bahara kaldı senağlama herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz için ama bu arada ev bakınıyorum bugünde bakacam bakalım bikaç kiralım ev eşimin işine daha yakın olsun diyoruzda belkide taşınmam bi netleşsin herşeyi yazarım ne yedim ne içtim deeen cokacimcoook

Mutlu pazarlar siskolar...:roflol:

sabah: 3 dilim ekmek, 60 gr peynir, maydanoz ve domates.......500 kalori
ara: 2 iri erik...........................................................................60 kalori
öğlen:1,5 porsiyon mantı ve turplu havuç salatası.................... .740 kalori
ara: 2 iri erik...........................................................................60 kalori
akşam: 1 porsiyon zeytinyağlı kereviz ve 1 kase yoğurt.............270 kalori
toplam..................................................................................1530 kalori
10 bardak su ve henüz sadece 15 dakika spor....
birazdan da ütü yapacağım. spordan sayılır mı????
iyi haftalar....

selam citol
ameliyat sonrası bugun ılk defa banyo yaptım tartıldım...86.800 cıktım
buda demek oluyorkı kızlar çmurlaşmıs ıltıhaplı bır safra kesesını aldırdıktan sonra ınsan vucudundan tam 1.200 gıdıyor:)))),
işin şakası tabıkı ama bu kadar kılo vermısım bugun bıraz daha ıyıyım sıvı gıdayla beslenıyorum sanırım 10 gun böyle devam edecekmıs mıdeye yuklenmemek ıcın allahtan hayırlısı bunada şükür ...tüm arkadaslarıma teşekkur edıyorum ıyı dıleklerınız ıcın...sevgıler

geçmiş olsun arkadaşım şimdi okudum cevap yazabiliyorum kaç günden beri bende mide ağrısıylauğraşıyorum çok çabuk iyileşmen dileğiyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar
bende gün bayu sabah misafir vardı
sonra elktirikler gitti
sonra biz gezmeye gittik
kış gelmicek bu kışş
havalar süper
bu ara pazar günleri tatil kızlarr naniknanik

Back
X