Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kızlar bana bundan sonra emoş abla dıyebılırsınızopuyorumnanaktantecrubelerımıde sızınle paylasmaktan onur duyarım her konuda bana sorabılırsınız.olumunekankayizsmile

bende size bu hafata başıma gelen birşeyi anlatayım sonunda çok üzüldüm neyse başlıyorum
malum zayıflayınca benim kıyafetler olmuyo yani büyük gelmeye başladı özelliklede pantolonlarım hafta sonu lefkoşaya gittik malum buralarda kıyafet o kadar çok pahalıki anlatamam dükkanlara girmeye başladık 32 veya 33 beden kot pantolon arıyorum girdik çok güzel beğeniyorum denemeye kalkıncada olmuyo çok moralım bozuldu 2 veya 3 dükkan gezince eşime dedim ben vazgeçtim istemiyorum sonra neyse bir yere daha girdik kadın beni görünce 34 35 beden çıkartırmısın dedi çok moralim bozuldu beğeneceğim varsada bakmadan çıktım sinirden kadında kızdığımı anladı oysa kendinin benden aşağı yanı yoktu buldum istediğimi sonunda ama bir hüsranla zayıfken ne giyersem olurdu hiç terettüt etmezdim inanaın arkadaşlarım artık alışveriş yapmak istemiyorum bu kiloyla yaza kadar kesinlikle 65 olmam lazım bana moral ve motivasyon verin bunalmaya başladım ben mafoldumbenmafoldumben

hof :teselli: seni çok iyi anlıyorum ben banada hep böyle çiroz bi kız bakıp size göremi olcak bi bunu dneyin amaa derdi :mymeka: patlatcan kafasına ikitane görcek sonra :dilcikar: en iyisi erkek tezgahtarların oldugu magazalar valla bakın onlar hiç böyle assalar gibi bakmıyolar dzgünce ilgileniyolar. ben hala bulmakda çok zorlanıyorum ama ben kotta 40 beden giyiyorum sen gene kücük beden giyiyorsun boshayallersmile

Geeelll geeelll topiğe geeelll birbirinden datluu birbirinden endamlı baayanlar burdaaaaaaa -tatlicadiarzu- :dance::dance: :dance:

Bendeniz bu topiğin kart koyunuyum....akıllısı delisi ne ararsan var aklinialirimsmile hele birde çıtır kuzumuz varki görme bakmaya doyamaan gubban olurum ona ben :roflol:

hoşgeldin cici çiğdem bak kimseye beyle karşılama yapmamşıtım he aklinialirimsmile

Buyrun benim..:))

bende kısa bir süre önce ex aşkımı gördüm bana
o daha yeni nişanlanmış
az konuştuk ve son cümlesi
onun yerinde sen olmalıydın
dedii tabi ben şok hiç bişe demeden döndü gitti kafamçokkarıştı

Yazııııık....

selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum size çok özendim ne güzel veriyorsunuz kiloları ah bende bi verebilsem

Selam canım...

85 ile doğuma gittim bebeğim şu an 7,5 aylık ben ise 75 kiloyum bukadar zamanda 10 kilo vermişim.

Ee sen kilo vermişsin ben üstüne 20 kilo aldım..:):)

bende size bu hafata başıma gelen birşeyi anlatayım sonunda çok üzüldüm neyse başlıyorum
malum zayıflayınca benim kıyafetler olmuyo yani büyük gelmeye başladı özelliklede pantolonlarım hafta sonu lefkoşaya gittik malum buralarda kıyafet o kadar çok pahalıki anlatamam dükkanlara girmeye başladık 32 veya 33 beden kot pantolon arıyorum girdik çok güzel beğeniyorum denemeye kalkıncada olmuyo çok moralım bozuldu 2 veya 3 dükkan gezince eşime dedim ben vazgeçtim istemiyorum sonra neyse bir yere daha girdik kadın beni görünce 34 35 beden çıkartırmısın dedi çok moralim bozuldu beğeneceğim varsada bakmadan çıktım sinirden kadında kızdığımı anladı oysa kendinin benden aşağı yanı yoktu buldum istediğimi sonunda ama bir hüsranla zayıfken ne giyersem olurdu hiç terettüt etmezdim inanaın arkadaşlarım artık alışveriş yapmak istemiyorum bu kiloyla yaza kadar kesinlikle 65 olmam lazım bana moral ve motivasyon verin bunalmaya başladım ben mafoldumbenmafoldumben

Amaaaan üzüldüğün şeye bak..nasıl olsa giycez güzel güzel ciciler..

Azıcık sabır..:)

anam ben yazana kadar gündem değişiyor yahu hakkaten de bu obezitede artış var herhalde heheh:)) şaka bi yana yeni gelenlere cümleten hoş gelişler ola!

:roflol::roflol:

kızlar şoyle bılgılerınıze baktımda hepınız cok gencsınız.onun için bukadar matraksınız.
ablanız olarak rıca edıyom yaslarınızı yazın bakım:olmaz:hııııı cabuk...

Kaç doğumlusun..?? Ayrıca yaşın ne önemi varki..

Önemli olan aynı frekansı tutturmak, diimi ama..
:roflol:

vallahi okucam diye bişi yazamıyorum heeekaydirigubbakcemile3 hay maşallahkaydirigubbakcemile2 millet dolmuş anacım:hulya:
bende 22 yaşımdayım...:kedi:

çıtır seni..:)

ay ne güzel oldu burası 11 kişiyiz yahu şu an:))

bursa16 biz hep matrak olucaz öyle yaşla azalmıycak inşalla:) ama henüz yaşımı saklama evresine bi kaç yıl kalmışken ben de söyliyim bari:) 24.2 aylık hehe:=)

Sen 85 kasımsın kızım bağa apla de ay olarak büyüğüm senden -tatlicadiarzu- öpüyorum hepicinizi ve çıkıyorum kaydirigubbakcemile4

ogalanı doktora götürfüm 2.30 da
sonra orda bir yer var
tombul kumru yapar
oglan ondan istedi babası banada yaptırmış
onu hüpettim
artık akşama sadece çorba içcem sözz olumunekankayizsmile

evet kızlar bana bundan sonra emoş abla dıyebılırsınızopuyorumnanaktantecrubelerımıde sızınle paylasmaktan onur duyarım her konuda bana sorabılırsınız.olumunekankayizsmile

Bu topikte ast üst olayı yok taammı..

Herkes eşittir..
:roflol::roflol:

Sen 85 kasımsın kızım bağa apla de ay olarak büyüğüm senden -tatlicadiarzu- öpüyorum hepicinizi ve çıkıyorum kaydirigubbakcemile4

Hala burdamısın..
:roflol:

sonra orda bir yer var
tombul kumru yapar
onu hüpettim

citol'cüm nesi var senin bebenin.Ne dedi doktor amca
..

bu ne ya hepicinizde erkenden evlenmiş barklanmıssınız hıh evde kalmıs hisettim kendimi :dilcikar:

ben tamı tamına 23 yasındayım :sm_cool: eylül 86

SAKA KIZLAR BENDE ZATEN KENDIMI 20 LI YASLARDA HISSEDIYORUM 5 YILLIK EVLIYKEN 4 COCUK DOGURDUM.EVLENDIGIM 15 YIL OLDU.15 YILI SAYMIYORUM TEKRAR 20 YASINDAYIM.SIMDI ASIL GUZEL YASAMA ZAMANI SIMDIDEN SONRA KENDIME BAKACAGIM.DOGRUMU KIZLAR.boshayallersmile

hemen de deşifre et akrep burcu olduğumusengözlerimebaksanab o değil de ben seni 28 falan sanıyodum ya sanalda büyük gösteriyosun nıhahahaha:jeyyar:
sonra orda bir yer var
tombul kumru yapar
onu hüpettim
tombul kumru mu ay ne güzel geliyo kulağa ben de tombul kabak yedim 3 ekmek yeşillik peynir yedimm şok diyetler beni bozuyı hep daha fazla yiyom akşama dayanamıyom bi daa yapmıycam yaa. az kalorili bi çorba yap bari e mi.
bu ne ya hepicinizde erkenden evlenmiş barklanmıssınız hıh evde kalmıs hisettim kendimi :dilcikar:

ben tamı tamına 23 yasındayım :sm_cool: eylül 86
aynen yaaaaa ben de bozuluyom he 5 yıldır birlikteyiz dunkof hala almadı benialsanaalsanasmile
HAYIR BEN 73 NISANIMdelikafadulden

yaş yaş dediğin bu muydu ya 50 üstü zannettim ben de. aşkolsun en seksüü en kadınsı çağların at şu kiloları da salına salına gez:sm_cool:

ya ben bu hafta birinci olacam dedim de bu kalabalıkta o biraz zor hehe vazgeçtimkafamçokkarıştı ama iyi bi kilo vercem umarım. malum artık zayıf bi insan olduğumdan bizde kilolar çok yavaş gidiyor takdir edersiniz kişakkıdı :roflol::roflol:

Back
X