Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun cnm şimdi durumu nasıl ay ben çok kötü oldum ya cemal öldü ben başladım diyar ağladıkça ağlamaya ayy bide teyzeme gittimkaydirigubbakcemile3 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim ya hatırlarsanız şu ceset olayından beri içim ürperiyor her an teyzeme giderkende limontepeden gidiyor ay ne korkuyorum diyom şimdi ya yuvarlansa bu otobüs burda offf çok fenayım kızlar ya nasıl atacağım üstümden bu durumumafoldumben:gitme::gitme::gitme:

oo çok iyi :D iyikide 107 den baslatmıssın benide çok motive ediosun malum bende 112 ile basladıgım için zoru basarmak gibi bişey oluo benim için tekrar 80 leri görmek ama insallah yaza kadar 90 ı hiç deilse görücem kararlıyım :dance: :dance: :dance:
ay canım ne güzel motive ettiysem. 99 dedim ama o da yine bir kaç günlük diyetlerden sonra yani. yoksa ben 103leri görmüştüm gene. 2010a girerken masa takvimini bi inceledim mesela temmuz 102.7, bi hafta sonraya hedef koymuşum 101, sonra 100 olunca beklediğimden fazla vermişim diye yanına gülücük koymuşum:)) ama şimdi ohaa o kilolarda kendime neden müdahale etmemişim, nasıl sevinmişim çocuk gibi 100 olunca diyorum. hani şimdi 500gr bir kilo verdikmi beğenmiyoz ya o günlere dönüyorum damlaya damlaya birikiyor. 83 olmak çok zor dayanamam diyordum bak 3 ay geçti bile. inşallah daha da motive etmişimdir. sen de eski yazılarına bakıp vay bee ne yollardan geçmişim diyeceksin inşallah..
herkesten özür dilerim yaa
akşam saatlerinde kargo geldi kapıya
dakka başı kanpanyasından 49 tl kazanmıştık
eşim hadi gidelim bişiler alalım
allahh bi doldurduk
sonra ewe geldikk nasıl yedim nasul yedimm
tühhhhhh
çitooollll kaptansın diye fırça atmıyorum ama kızacam artık heee! çorba içecektin hani sen! niye sağlıksız şeylere harcadınız da ödülü mundar ettiniz bakiim:umursamaz: o kocana bir kız "tamam sen bayılıyon benim gibi tombul hatuna ama ben 80 li kilolarda sağlıklı bir hatun olursam da ele gelirim canını sıkma" de. ve de ki bana dışardan bi aburcubur bir döner neyim yaptırırsan ümüğünü sıkarım de!!! anladım çok seviyosunuz birbirinizi o seni beğenince sen de hiç bir zaman iyi adapte olamıyosun diyete ama böyle giderse çocuklarına dinç bi anne olamıycaksın kilolar yapışçak! kendimden biliyorum benim sevgilim de böyle iyisin aman da göbeğini sevsinler falan ee noldu kendi 65 kilo ben 105 geziyodum yanında. yoksa ben de önceden başlardım. neyse uzattım ama olmaz böle bak vereliniortak
71 şubat..:)

Bornova..

Havanı yesinler senin...Zayıf bünye..:):)

Bu arada kahveden adam toplayıp geleydim demişsin ya,koptum haberin ola..:)

abudik gubidik şeyler bile amma kalori yapmış yine..:)

hayır citol iyi gidiyodun,lütfen bozma..:olmaz:

dakka başı kampanyası ne ya,cahil gördüm kendimi..

azcık hava atmıycaksak boşa verdik ay hehehe:)) yok ben onu şakasına dedim aslında kendimi kandırmaya başladım ama gerçekten de her geçen gün daha fazla spor yapmam gerekiyo ve öyle müthiş rakamlarla veremiyorum bi 10 kilo verdikten sonra adamı yavaştan inletiyo sanki tartı.

adam toplarım nedir yani kahvehanee köpeğin olsun:lepi:

ohoo nerdesiniz hadi bakiim kalkın kalkın :))

ben kahvaltımı yaptım, herifi gönderdim (lafın gelişi:) sizi bekliyorumm çaya:))

hehe bi neşeliyim sanki bugün:)

günaydınnn herkese....

ooyhh bugün çok mutsuzum ben ya nedense :çok üzgünüm:
bi nedeni de yok başım kazan gibi, içim sıkılıyo pööööff mafoldumben

cümleten günaydın hatunlarrrr
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay canım ne güzel motive ettiysem. 99 dedim ama o da yine bir kaç günlük diyetlerden sonra yani. yoksa ben 103leri görmüştüm gene. 2010a girerken masa takvimini bi inceledim mesela temmuz 102.7, bi hafta sonraya hedef koymuşum 101, sonra 100 olunca beklediğimden fazla vermişim diye yanına gülücük koymuşum:)) ama şimdi ohaa o kilolarda kendime neden müdahale etmemişim, nasıl sevinmişim çocuk gibi 100 olunca diyorum. hani şimdi 500gr bir kilo verdikmi beğenmiyoz ya o günlere dönüyorum damlaya damlaya birikiyor. 83 olmak çok zor dayanamam diyordum bak 3 ay geçti bile. inşallah daha da motive etmişimdir. sen de eski yazılarına bakıp vay bee ne yollardan geçmişim diyeceksin inşallah..

ooo etmezmisin valla çok azimleniyorum senin çizelgeyi gördükce tabi diger çok kilo veren arkadaslarınkileride olumunekankayizsmile insallah bende bende 80 leri 70 leri görürüm doktoruma bakarsan benim 65 felan olmam lazım ama bana 75 de yeter insallah hiç birimiz mızıkcılık yapmayızda tutarız kilolarımızı sonra çıtır kızlar burda toplanıyor diye bi grup açarız KK da :roflol: :roflol: :roflol: ben 94 düm ilk diyetimi yaparken 18 kilo verdim snra bi aldım 21 kilo k.çekmecede kızılayda diyetisyenin methini duydum hemn giddim tabi tartıya bi çıkdım :1shok: ohaa 97,5 yanımdada arkadasım var çıkınca bana bi kızdı ne buhal boydan kurtarıyonda göstermion ama nereye dogru gidion die mafoldumben sonra gene verdim 16 17 kilo sıkıldım bidaha ugramadım diyetisyene kaydirigubbakcemile3 şimdide işte yeniden basladık bakalım 1 bucuk ay oldu 6,8 kilo verdim yaza kadar inşallah bozmamda devam ederim ama ben bozmaya kalkarsam siz beni durdurun tamm mı gerekirse azımı burnumu dagıtın ama bıraktırmayın bütün arkadslrıma da talimat verdim zaten hepsi şişiriolar beni zayıflayınca yapıcagımız alıs verişlerden bahsederek olumunekankayizsmile

günaydınnn herkese....

ooyhh bugün çok mutsuzum ben ya nedense :çok üzgünüm:
bi nedeni de yok başım kazan gibi, içim sıkılıyo pööööff mafoldumben

bugun benimde canım çok sıkkın projeye yoğuşmalı kombi diye yazmayı unutmusum mafoldumben şimdi tekrar göndericem şirkete 40 lira zarar verdim 2 senedir burda çalısıyorum bu 3 oldu TeknikTadilat projesi yollamak zorunda kaldıgım çok moralim bozuldu sabahdan beri mafoldumben mafoldumben

Günaydın genç ve çıtır hanımlar ,
maşallah bu ne hız sayfalar dolusu oku oku bitmiyor. size ortamı kaynatmak banada yaşım gereği okumak düşüyor (temmuz 62)
iyi sohbetler, herşey gönlünüzce olsun

cümleten günaydın hatunlarrrr
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ooo etmezmisin valla çok azimleniyorum senin çizelgeyi gördükce tabi diger çok kilo veren arkadaslarınkileride olumunekankayizsmile insallah bende bende 80 leri 70 leri görürüm doktoruma bakarsan benim 65 felan olmam lazım ama bana 75 de yeter insallah hiç birimiz mızıkcılık yapmayızda tutarız kilolarımızı sonra çıtır kızlar burda toplanıyor diye bi grup açarız KK da :roflol: :roflol: :roflol: ben 94 düm ilk diyetimi yaparken 18 kilo verdim snra bi aldım 21 kilo k.çekmecede kızılayda diyetisyenin methini duydum hemn giddim tabi tartıya bi çıkdım :1shok: ohaa 97,5 yanımdada arkadasım var çıkınca bana bi kızdı ne buhal boydan kurtarıyonda göstermion ama nereye dogru gidion die mafoldumben sonra gene verdim 16 17 kilo sıkıldım bidaha ugramadım diyetisyene kaydirigubbakcemile3 şimdide işte yeniden basladık bakalım 1 bucuk ay oldu 6,8 kilo verdim yaza kadar inşallah bozmamda devam ederim ama ben bozmaya kalkarsam siz beni durdurun tamm mı gerekirse azımı burnumu dagıtın ama bıraktırmayın bütün arkadslrıma da talimat verdim zaten hepsi şişiriolar beni zayıflayınca yapıcagımız alıs verişlerden bahsederek olumunekankayizsmile
ayyy sen de mi geri alıp alıp verdin çok kötü bir his yaa o kadar emek bir saçma sapan iştah uğruna gidiyo. bu sefer öyle olmuycak inşallah canım tamam baktım bi sorun var ben hemen basbas bağırırım yemeeeeeeee diyeti bırakmaaaaaaaaaa diye:))

40tl den nolcak yeaa ödesinler senden kıymetli mi:jeyyar:
Günaydın genç ve çıtır hanımlar ,
maşallah bu ne hız sayfalar dolusu oku oku bitmiyor. size ortamı kaynatmak banada yaşım gereği okumak düşüyor (temmuz 62)
iyi sohbetler, herşey gönlünüzce olsun

ay öyle demeyin yaa hepimiz genciz hepimiz çıtırız:lepi: nereden çağrışım yaptıysa artık bu da? 19 ocak diye herhaldeyerimseniben a.s.

bugun benimde canım çok sıkkın projeye yoğuşmalı kombi diye yazmayı unutmusum mafoldumben şimdi tekrar göndericem şirkete 40 lira zarar verdim 2 senedir burda çalısıyorum bu 3 oldu TeknikTadilat projesi yollamak zorunda kaldıgım çok moralim bozuldu sabahdan beri mafoldumben mafoldumben

amaaan 40 liradan bişi olmaz püüürttt sıkma canını öyle şeyler için opuyorumnanaktan

ayyy sen de mi geri alıp alıp verdin çok kötü bir his yaa o kadar emek bir saçma sapan iştah uğruna gidiyo. bu sefer öyle olmuycak inşallah canım tamam baktım bi sorun var ben hemen basbas bağırırım yemeeeeeeee diyeti bırakmaaaaaaaaaa diye:))

40tl den nolcak yeaa ödesinler senden kıymetli mi:jeyyar:

Evet valla aynen bi iştah tatlı krizi ugruna onca emegim aylarım bosa gitmişdi. ama artık tatlı canım istemiyor. markete girince aburcuburlara yonelen ben simdi yeşil çay ve kepek ekmek reonlarına geçiyorum aburcuburlara bir hıh çekerek :dilcikar:

40 tl si deil aslında sornda sanki böyle önemsemeden yapmısım gibi hissettirio bu ufak yanlıslar ama öyle deil aslında işle ilgili problemlerde malesef çok moralim bozuluyor bakalım simdilik bişe sölemediler. şimdide yeni proje igdaşdan onay alana kadar dokuz dogurucam burda boshayallersmile

amaaan 40 liradan bişi olmaz püüürttt sıkma canını öyle şeyler için opuyorumnanaktan

tabi olmaz canım çok bi miktar değil sonucda ama işte çok takıntılıyım işle ilgili hele bide gaz açılmazsa puf ya derdim yok demekki diyorum bazen bunları kendime dert edip canımı sıkıyorum delimiyim neyim

Son düzenleme:
ay öyle demeyin yaa hepimiz genciz hepimiz çıtırız:lepi: nereden çağrışım yaptıysa artık bu da? 19 ocak diye herhaldeyerimseniben a.s.

biri çıtır mı dedi fisfisfis buyrun burda da bi çıtır mevcut aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmilehihoyyyt

kızlar yanı cıtırlar.ya ben sıze cok bagımlı oldum.bıraz ış yapıyorum acep kızlar ne yazdı deyıp işlerimi ihmal edıyorum.evdekı işlerı kım yapıcak bılmem.hamınızı cok sevırem.opuyorumnanaktan

yerim sizi minik çıtırlar ehe ehe:)

caprice onlar anlar senin sıkıya aldığını merak etme tepkilerinden falan, ne gazmış arkadaş dert etme:)) herkes sen kadar ciddiye alıyo mu bakalım işini?

ayy bursalı azeri çıktı:)) hamınızı selamlarım men de. görüşerih. (maşşallah 72 milletin karışımıyım he:))

kızlar yanı cıtırlar.ya ben sıze cok bagımlı oldum.bıraz ış yapıyorum acep kızlar ne yazdı deyıp işlerimi ihmal edıyorum.evdekı işlerı kım yapıcak bılmem.hamınızı cok sevırem.opuyorumnanaktan

boş verrrr işte neymiş dünya işi bitmez :) sen takıl bize kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnn burda çokkkk soğukk bir hava ve yağmurr varrrr dondummmmmmohaoldumsmile

aynen canım ya onuyorum dükkanın içi buz dolabı gibi elimi kolumu nere koycamı bulamıyom valla buz gibi buz fisfisfis

cherry_pie - bacım sen ne mühendisisin *-)

Son düzenleme:
kşam 30 dk yürüyüş

bugünki menüm
sabah 2 bardak su
yolda 4 kuru kayısı
kahvaltı
yarım domates
1 dilim köy peyniri
1 dilim tam bugday ekmeği
4 yeşil zeytin
ara
yeşil çay (şuan içiyorum)...))