Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dün aksam bende bitane pide + 3 tane mercimek köfte yedim misafirlikdeydik ablama okadarda söylemişdim çok kalorili seyler yapma die ama dinlememiş :dilcikar:

pide 480
1 bardak ayran 70
mercimek köftesini bilmiyorum bulamadım boshayallersmile

Endüstri Mühendisiyim bacım olumunekankayizsmile
sen?

ben bir garip çizimciyim bacım dogalgaz projesi çiziyorum boshayallersmile

aslında muhasebe okudum ama ne alaka dimi kaydirigubbakcemile3 hiç bi zaman sevmedim muhasebeyi bu meslege geçdim bunu severek yapıyorum çok sükür :Saruboceq:

Hamınıza günaydınnn -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

günaydın canem opuyorumnanaktan

ben bir garip çizimciyim bacım dogalgaz projesi çiziyorum boshayallersmile

aslında muhasebe okudum ama ne alaka dimi kaydirigubbakcemile3 hiç bi zaman sevmedim muhasebeyi bu meslege geçdim bunu severek yapıyorum çok sükür :Saruboceq:

kim kendi işini yapıyo ki artık:ecrin_bebek: boşver sen mutlu huzurlu ol da işini yaparken gerisi boş olumunekankayizsmile a.s.

Oyy balalarım benimm :)))) İstanbul ne soğuk yav Allah yardım etsin dışarda olup çalışmak zorunda olanlara :teselli:

Bu saate kadar daha kahvaltı yapmadım :mymeka: naptın derseniz yatakta kitap okudum -tatlicadiarzu-

Ece Vahapoğlu- Öteki kitabını almak gibi bir hata yaptım ve okuyorum ....tam olarak yorum yapabilmek içinde devam ediyorum ama her sayfada aynı sıradanlığı okuyorum...

Neyse :))) Bu güzel yağmurulu havayı beyle bir kadınla bozmiyim ...çok önyargılı gördüm kendimi canım....-tatlicadiarzu-

günaydın çıtır olmaya aday hatunlar a.s

benim çok moralim bozuk motivasyonumda düştü:oklava:hakettim bunu artık
kızım çok üzüyor beni moral filan kalmadı uykuya dalma problemi yaşıyor 15 gündür sürüyor ama 2 3 gündür dahada azıttı işi çığlık çığlığa ağlıyor dün ilk defa bağırdım sonrada kızdım kendime 6 aylık bebek ne anşlar diye beşiğe koyuyoıruz çığlık çığlığa ayakta sallıyoruz aynı battaniyede sallıyoruz aynbı sanki kesiyoruz onu uyku saati geldiğinde 2 saat ağlıyor dün o ağladı ben ağladım inşallah geçecek ama bende çok üzülüyorum onu o şekilde görünce

günaydın çıtır olmaya aday hatunlar a.s

benim çok moralim bozuk motivasyonumda düştü:oklava:hakettim bunu artık
kızım çok üzüyor beni moral filan kalmadı uykuya dalma problemi yaşıyor 15 gündür sürüyor ama 2 3 gündür dahada azıttı işi çığlık çığlığa ağlıyor dün ilk defa bağırdım sonrada kızdım kendime 6 aylık bebek ne anşlar diye beşiğe koyuyoıruz çığlık çığlığa ayakta sallıyoruz aynı battaniyede sallıyoruz aynbı sanki kesiyoruz onu uyku saati geldiğinde 2 saat ağlıyor dün o ağladı ben ağladım inşallah geçecek ama bende çok üzülüyorum onu o şekilde görünce

canım sana nacısane abla tavsıyesı...bebışinin karnını ara ara zeytın yag ıle ov.bazen havluyu ısıt bebısını sar.gun ıcınde ona rezene yahut papatya cayı içir mılupanınkını.cocuga nekadar sakın davranırsan okadar rahat edersın.onunla yataga yat.yuzunu kaslarının arasını ovala masum sesle onunla konus.canım ben 4 cocuk buyuttum.hıc uyku sorunu yasamadım hıçbırınıde sallamadım.hatta annemler sallamak ısterdılerdide benımkıler korkardı.:Saruboceq:

canım sana nacısane abla tavsıyesı...bebışinin karnını ara ara zeytın yag ıle ov.bazen havluyu ısıt bebısını sar.gun ıcınde ona rezene yahut papatya cayı içir mılupanınkını.cocuga nekadar sakın davranırsan okadar rahat edersın.onunla yataga yat.yuzunu kaslarının arasını ovala masum sesle onunla konus.canım ben 4 cocuk buyuttum.hıc uyku sorunu yasamadım hıçbırınıde sallamadım.hatta annemler sallamak ısterdılerdide benımkıler korkardı.:Saruboceq:

oyyyy maşallah valla ablacım öyle bi anlattın ki çocuk doğurup uyutmaya çalışasım geldi heekaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
ama tek başıma da olmaz ki önce bi evlenmek lazımfisfisfis kaydirigubbakcemile2

oyyyy maşallah valla ablacım öyle bi anlattın ki çocuk doğurup uyutmaya çalışasım geldi heekaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
ama tek başıma da olmaz ki önce bi evlenmek lazımfisfisfis kaydirigubbakcemile2

insallah allah gonlune gore versın canım.ya kızlar 5 yıllık evlıyken ben 5 ıde dogurmustum.ınanın cok ugrastım ama sımdı yıne bır bebışim olsada baksam.dıye ozenıyorum.ama olmuyo artık tupler baglı.tup bebekmı yaptırsam ne.:uhm:

çok sağolasınben bu bebeği çok istedim 12 sene çocuğum olmadı ama doğduğundan beride çok problemli başlarda kolik oldu şimdi o geçti uyku problemi başladı çok huysuz bir bebek dün aldırdım papatya ve rezene çayı bakalım inş faydası olur nasıl uyutuyordunuz bende sürekli beşiğini sallayarak uyuttum ayağa alıştırmadım ama yinede sorunluyuz şimdi birazdan uyku saati geliyor ödüm kopuyor aynı şeylri yaşayacağız yine çok kıymetli el bebek gül bebek büyüyor

günaydın kızlar neler yapıyonuz bakalım ben ilk önce dün yediklerimi yazyım
sabah 11 ne kadar sabah denilirse bir küçük elma ve 2 bardak su bir saat sonra kızıma kahvaltı hazırladım biraz ekmek ve sucuklu yumurta 3 veya 4 çatal vardı ve bir kaşık saralle yedim biliyosunuz çikolataya hayır diyemiyorum ara bir halley kaç kalori bulamadım
arada yine dayanamadım bir halley daha yedim:oklava::oklava: akşam yemeğinede sadece bir kase patates salatası ve saat 8 gibi bir kase patlamış mısır halleyleri yemeseydim daha iyiydi ama çikolatayı görünce dayanamıyorum ya:oklava::oklava:

bugün yediğim ise
bir kase yulaf ezmesi sütlü içine 3 adet kayısı doğradım ve 2 adet erik kurusu vardı
birazdan yine küçük bir elma yicem bugün kendimi cezalandıracam dayanamadığım için sporumuda yapacam 1saat sonra yürüyüş yapcam inşallah bir saat neyse ben çıkayım sonra görüşürüz:a015::a015:

çok sağolasınben bu bebeği çok istedim 12 sene çocuğum olmadı ama doğduğundan beride çok problemli başlarda kolik oldu şimdi o geçti uyku problemi başladı çok huysuz bir bebek dün aldırdım papatya ve rezene çayı bakalım inş faydası olur nasıl uyutuyordunuz bende sürekli beşiğini sallayarak uyuttum ayağa alıştırmadım ama yinede sorunluyuz şimdi birazdan uyku saati geliyor ödüm kopuyor aynı şeylri yaşayacağız yine çok kıymetli el bebek gül bebek büyüyor

canım madem uyku saatı dedıgımı yap,rezene cayını once ıcır.beraber senın yatagına yatın onunla konus sev oksa oma muhakkak elını tut.sıcak su lastıgın varsa sıcak su doldur bebısın ayaklarına koy yatakta. bebısını uyut gel konusalım.:lepi:canım kızı yataga al bıraz zeytın yagla vucudunu ov.ona cımlastık yaptır yor onukı rahat uyusun.kaydirigubbakcemile5

canım madem uyku saatı dedıgımı yap,rezene cayını once ıcır.beraber senın yatagına yatın onunla konus sev oksa oma muhakkak elını tut.sıcak su lastıgın varsa sıcak su doldur bebısın ayaklarına koy yatakta. bebısını uyut gel konusalım.:lepi:canım kızı yataga al bıraz zeytın yagla vucudunu ov.ona cımlastık yaptır yor onukı rahat uyusun.kaydirigubbakcemile5

sağol canım şimdi zeytinyağını hazırladım çayınıda yaptım inşallah faydalı olur bakalım havlusunuda ısıtıyorum inşallah kolay uyur sanada çok çok dua ederim allah sabırlık versin 4 çocuk heeee belkide uslulardır benim kızım çok yaramaz allah ömür versin

insallah allah gonlune gore versın canım.ya kızlar 5 yıllık evlıyken ben 5 ıde dogurmustum.ınanın cok ugrastım ama sımdı yıne bır bebışim olsada baksam.dıye ozenıyorum.ama olmuyo artık tupler baglı.tup bebekmı yaptırsam ne.:uhm:

valla ne güzel :ecrin_bebek: kalabalık şenlikli ailelere bayılırım ben:hulya: bende çok çocuk istiyorum Allah nasip ederse zemuszemus gerçi ilkini doğurduktan sonra da aynı düşüncede olur muyum bilmem kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar neler yapıyonuz bakalım ben ilk önce dün yediklerimi yazyım
sabah 11 ne kadar sabah denilirse bir küçük elma ve 2 bardak su bir saat sonra kızıma kahvaltı hazırladım biraz ekmek ve sucuklu yumurta 3 veya 4 çatal vardı ve bir kaşık saralle yedim biliyosunuz çikolataya hayır diyemiyorum ara bir halley kaç kalori bulamadım
arada yine dayanamadım bir halley daha yedim:oklava::oklava: akşam yemeğinede sadece bir kase patates salatası ve saat 8 gibi bir kase patlamış mısır halleyleri yemeseydim daha iyiydi ama çikolatayı görünce dayanamıyorum ya:oklava::oklava:

ya diyetisyen bana patatesi toptan yasak etti ya bende salata ayağına yerim flan diyodum ama patatesin çiğini de pişmişini de haşlanmışını da kızarmışını da ne kadar çeşidi varsa yasak eve bile sokmıcaksın dedi 6 aydır ara ara yesem de hasret kaldım şöyle çıtır çıtır bi patates kızartmasına ohaoldumsmile
ama olsunn canım çekmiyo kiiiii:lepi:eyvahedigeldismile:kedi:

Allahımmm kar yağıyo yaaa :))))) Hem sevindirik oldum hem ağlamaklı....

Bonusum tavan yaptı duyguların seni cam kenarında seyir paklar....:asigim::asigim:......

Allahımmm kar yağıyo yaaa :))))) Hem sevindirik oldum hem ağlamaklı....

Bonusum tavan yaptı duyguların seni cam kenarında seyir paklar....:asigim::asigim:......

buraya da yağsın yaaa banane :dilcikar: bende öyle hem sevindirik hem ağlamaklı olayım benim de duygularım tavan yapsın banane bananeaklinialirimsmile

Back
X