Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız bugün?
Beni sormayın sürekli uyuklama modundayım 2 gündür. mirmirmirmir
Ben dün geyikten unuttum ya ne yediğimi falan yazmadım :mymeka: Bi ara nursenaya rapor verdmdi -tatlicadiarzu-
Akşam bir dolu kase tarhana çorbası ve salata yedim sonrada çayın yanında accuk leblebi ve üzüm yatarkende süt ( sütün yanında içinde kavrulmuş kahve çekirdeği olan küçük çikolatalardan bi kaç dene yemiş olabilirim)
Bu hafta hiç yürümedim ben ya...bırak yeşil çayı falan su bile içemiyorum...mirmirmirmir
Hareket etmedikçede uyumuş gibiyim :mymeka: boğazımda ağrıyo zaten griple selamlaşıyorum he oldum olacam -tatlicadiarzu-
Bu hafta yaptığım tek hareket akşam evin önünde biraz kartopu oynamak oldu :roflol:
hoş geldiniz kızlar olumunekankayizsmile
sandoz sakızı kullanan varmı ? bir arkadasım arıyor da birisinden duymus çok bir fazlasıda yok gerçi 5 6 kilo anca fazlası var ama takıntı yapıyor işte. bende dedim arastırmadan kullanma çünkü zamanında bende yok elma sirkesiydi yok şuydu buydu zayıflama çaylarıydı derken hop kocaman bii kız olu verdim aynı seyleri onunda yasamasını istemiyorum ben doktor kontrolünde zayıflıyorum ama o su anda doktora gitmek istemiyor aranızda kullanıpda faydasını gören varmı acaba. boshayallersmile boshayallersmile
'' Diyet yöntemleri ''bak canım sandaloz ve elma sirkesi ile zayıflama konusunda deneyimi olanların paylaşımları var
en hasından sana bi 110 kiloluk kıçında roketli uçan depikk
bak nasıl uykun açılacak
ben kendimden geçtim temizlik yapıcam diye
şimdi az dinlendim birazdanda bir ara ögün neyim yapıyım
hadi muckslarım hepinizii
herkese selamlaropuyorumnanaktan
şimdi doktordan geldim... tiroid ultrasonu istedi uuuf nodül varmış bende mafoldumben Allah sonumu hayır etsin.. uyuz oldum zaten doktorlara hiçbişeyi açıklamıyolar neyim var diyorum şunları şunları yaptır gel bakarız diyo üüf çarpcam o olcak kötükedihüso
inşallah kötü bişi çıkmaz...mafoldumben
öğle yemeğinde de sigara böreği flan varmış sinirlerim bozuldu yicem iştekötükedihüso
şimdi doktordan geldim... tiroid ultrasonu istedi uuuf nodül varmış bende mafoldumben Allah sonumu hayır etsin.. uyuz oldum zaten doktorlara hiçbişeyi açıklamıyolar neyim var diyorum şunları şunları yaptır gel bakarız diyo üüf çarpcam o olcak kötükedihüso
öğle yemeğinde de sigara böreği flan varmış sinirlerim bozuldu yicem iştekötükedihüso
geçmiş olsun canm . ona göre ilaç fln verir ama bozma moralini ya boshayallersmile ama bilerek açıklamıodur bide testlere bakıp tam sonuc çıkarmak için sonuclar nezmn belli olcakmıs ? diyetisyene giderken senden tahlil istememişmiydi o bilmiyorumkismile üzme kendini morlinide bozma tammı olumunekankayizsmile
geçmiş olsun canım tiroid sorunu bendede mevcut ama sintigrafi çektirdim nodül çıkmadı çok şükür
sabah ne yedim
bir kase yagurtlu tarhana çorbası
biraz kerem peynir zeytin ekmek
kızlar cuma günü öglene kadar kilolarımızı bildirilerim
çünkü cuma günü çok güzel yogunluk oluyorr
ama tam ben listeyi yayınlıyagacım saatte kimse kalmıyor
işin heyecanıda kalmıyor
o yüzden
12 ye tüm kilolar bildirilsinki bende 0 saatlerde listeyi açıklaım
günaydın citolum.kıtırlar hepciginize gunaydun..simdı kahvaltı masamı hazırladım beklıyorum. mısafırım gelecek epeyce kalabalık.onlarda aynı bızım gıbı hafıf obez olurlar.sizden onlara bahsetmıstım.nekadar tatlı muhabbetler oldugunu anlattım.sanal buldular.özellıkle kızlar ayseye esraya ve aysele bırkac sözde sız yazın ben onlara okuyayım.okeymı.çok matraktırlar rahat rahat yazın.![]()
HOF. kilo vermemiz için okadar çok sebeb varkiama aksam yemeginden önce ben aynada yan durup göbeeme bakıyorum sonra iştah fln kalmıyo eski göbeeemi düsünüyorum bide yenisine bakıyorum oh bee buda gidicek bişey kalmıcak diyorum sositososito motive ediyorum kendimi yerimseniben
Merhabalar,
Keyifsiz bir günümdeyim..nedeni yok..Periyodik günüm yaklaşıyor o olabilir..Veya bu hafta pek bir istikrarlı gitmedim..Vicdanımın sesi beni rahatsız ediii..
Oğlum uyuyoken kendi yemeğimide hazırladım..Pazı yaptım.Bir sürü yeşillik yıkadım..Maydanoz,tere,roka:):)