Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız bugün?

Beni sormayın sürekli uyuklama modundayım 2 gündür. mirmirmirmir

hoş geldiniz kızlar olumunekankayizsmile

sandoz sakızı kullanan varmı ? bir arkadasım arıyor da birisinden duymus çok bir fazlasıda yok gerçi 5 6 kilo anca fazlası var ama takıntı yapıyor işte. bende dedim arastırmadan kullanma çünkü zamanında bende yok elma sirkesiydi yok şuydu buydu zayıflama çaylarıydı derken hop kocaman bii kız olu verdim aynı seyleri onunda yasamasını istemiyorum ben doktor kontrolünde zayıflıyorum ama o su anda doktora gitmek istemiyor aranızda kullanıpda faydasını gören varmı acaba. boshayallersmile boshayallersmile

Aşksız Bir Kış Gecesi!

Kar, bir örtü gibi İstanbul’un üstünü kapladığında, aklıma önce aşk gelir. Zaten benim aklıma ne zaman aşk gelmez ki?

Bu gece yalnızlığımı omuzlarıma şal gibi örtüp, camdan sokağı seyrediyorum. Biraz soğuk mu oldu salon, yoksa gönlüm mü buz tuttu, bilemedim?

Zalim bir yaz sıcağına da vurgun olabilirdim aslında ama ben karı severim. Aşkın o donduran, buz kesen yanını hatırlatıyor sanırım.

Karın aşkla dansını anlayabilmek için, biraz yürek sızısı çekmiş olmalısın. Yüreğinden hançerlenmiş, en sevdiği tarafından bırakılıp gidilmiş, azıcık hüzünlü ama yine de mağrur olmalısın.

Aşk, kışın güzeldir. Yaz aşklarına kanmayın. Onlar bir sihrin etkisi kadar kısa süren ve yıllar içinde unutulacak, tebessümlük anılardan başka bir şey değildir. Kışın aşkı, ömürlüktür.

Gönlümün buz tuttuğu bu gece yarısında, yine bekliyorum, kimi beklediğimi bilemeden. Belki bir telefon sesinden, belki bir kapının zilinden medet umuyorum. Hiçbiri olmazsa, en azından bahanem hazır, kar yağdı!

Yolların kapanmasının, kalplerin kapanmasından daha iyi olduğunu düşünerek, kendimi avutuyorum. Kış benim şehrimde yüzünü gösterdi. Şimdi açar kardelenlerim!

Sokağa fırlamış çocuklar, kartopu dillere bahane ve büyükler camdan sözüm ona çocukları seyrediyor. Ne güzel birleştirir insanları kar ve ne güzel anılar hatırlatır, benim gibi yalnızlara.

Çocukluğumun soba üstü kestane kokusu, anneannenin ördüğü battaniyenin yumuşak dokusu ve komşunun oğlu, ilk aşkım! Hepsi karla birlikte, aklımın arkasından çıkıp gelirler.

Kardan melekler yapardık, henüz küçüktük. Şimdi melekten biblolar koyuyorum büfemin içine ama hiç melek gibi biri uğramadı şu köhne evime. Bazen düşünürüm, acaba melekler de sever mi karı? Onların da içini bir hüzün kaplar mı, şu beyazın cama vurduğu anlarda?

Kar, beyaz ve sessiz bir dua gibi yağarken, ruhumun renklerine de uğrar. Dengem bozulur bu gece yarılarında. Siz bana bakmayın! En çok kar yağdığında şair olmak isterim ve en fazla o zaman özlerim sevdiklerimi, hasret ini çektiklerimi ve gidenlerimi…:gitme::gitme::gitme:

alıntı

Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız bugün?

Beni sormayın sürekli uyuklama modundayım 2 gündür. mirmirmirmir
en hasından sana bi 110 kiloluk kıçında roketli uçan depikk
bak nasıl uykun açılacak
ben kendimden geçtim temizlik yapıcam diye
şimdi az dinlendim birazdanda bir ara ögün neyim yapıyım
hadi muckslarım hepinizii
Ben dün geyikten unuttum ya ne yediğimi falan yazmadım :mymeka: Bi ara nursenaya rapor verdmdi -tatlicadiarzu-

Akşam bir dolu kase tarhana çorbası ve salata yedim sonrada çayın yanında accuk leblebi ve üzüm yatarkende süt ( sütün yanında içinde kavrulmuş kahve çekirdeği olan küçük çikolatalardan bi kaç dene yemiş olabilirim)

Bu hafta hiç yürümedim ben ya...bırak yeşil çayı falan su bile içemiyorum...mirmirmirmir

Hareket etmedikçede uyumuş gibiyim :mymeka: boğazımda ağrıyo zaten griple selamlaşıyorum he oldum olacam -tatlicadiarzu-

Bu hafta yaptığım tek hareket akşam evin önünde biraz kartopu oynamak oldu :roflol:

kızım harbi hastayım sana
içinde koca bir cevher var olumunekankayizsmile

az önceki yazıdan sonra bu hiç uygun olmayacak ama uysada ekledim uymasada :roflol::roflol::roflol:
Neden Kilo Vermeliyiz?

İdeal kilomuzun üzerindeki her fazla kilo; yaşam kalitemizi doğrudan etkiler. Sadece estetik açıdan değil sağlık açısından da fazla kilolar tehdit unsuru olarak görülmektedir.

Neden kilo vermeliyim sorusunu kendinize sorduğunuza doğru cevaplar vermenizi sağlayacak, sizi istediğiniz kilo ulaşmaya teşvik edecek nedenler listesine göz atmanızı öneriyoruz.

Kalp ve damar hastalıkların önlenmesi

Şeker hastalığı riskini düşürmek

Kandaki yağ oranlarının düzenlenmesi

Sağlıklı üreme sistemine sahip olmak

Hormon dengesinin düzenlenmesi

Tansiyonun kontrol edilebilmesi

Kireçlenme ve kemik hastalıklarının önlenebilmesi

Sindirim ve boşaltım sisteminin düzenli çalışması

Dinlendiren uyku düzenine sahip olmak

Genç kalmak

Kıyafet seçimlerinde rahat davranabilmek

Mutlu bir psikolojiye sahip olmak

Kan dolaşımı düzenini sağlamak

HOF. kilo vermemiz için okadar çok sebeb varki :( ama aksam yemeginden önce ben aynada yan durup göbeeme bakıyorum sonra iştah fln kalmıyo eski göbeeemi düsünüyorum bide yenisine bakıyorum oh bee buda gidicek bişey kalmıcak diyorum sositososito motive ediyorum kendimi yerimseniben

hoş geldiniz kızlar olumunekankayizsmile

sandoz sakızı kullanan varmı ? bir arkadasım arıyor da birisinden duymus çok bir fazlasıda yok gerçi 5 6 kilo anca fazlası var ama takıntı yapıyor işte. bende dedim arastırmadan kullanma çünkü zamanında bende yok elma sirkesiydi yok şuydu buydu zayıflama çaylarıydı derken hop kocaman bii kız olu verdim aynı seyleri onunda yasamasını istemiyorum ben doktor kontrolünde zayıflıyorum ama o su anda doktora gitmek istemiyor aranızda kullanıpda faydasını gören varmı acaba. boshayallersmile boshayallersmile

'' Diyet yöntemleri ''bak canım sandaloz ve elma sirkesi ile zayıflama konusunda deneyimi olanların paylaşımları var

'' Diyet yöntemleri ''bak canım sandaloz ve elma sirkesi ile zayıflama konusunda deneyimi olanların paylaşımları var

ewed canım buldum bi yer sandozu yazmıslar oraya bakıyorum sayfayı arkadasıma yolladım oda işi bitince bakıcak bende onun için arastırıyorum ya takmıs çin çayı alıcam die :S hiç deilse dogal bişeyler alsın :bbo:

nie kimse konusmuo :(

dün yediklerim .
sabah bir dilim kepek ekmegine krem peynir sürüp yedim
1 bardakda elma suyu içdim

öglende patlıcan yemegi ve bir kase yogurt yedim
azıcıkda fındık

aksam 1 tabak tarhana çorbası
2 kasık kapuska (dayanamadım tadına bakmadan )

bide bide :( mısır yedim birazcık saat 10 gibi felan

herkese selamlaropuyorumnanaktan

şimdi doktordan geldim... tiroid ultrasonu istedi uuuf nodül varmış bende mafoldumben Allah sonumu hayır etsin.. uyuz oldum zaten doktorlara hiçbişeyi açıklamıyolar neyim var diyorum şunları şunları yaptır gel bakarız diyo üüf çarpcam o olcak kötükedihüso
inşallah kötü bişi çıkmaz...mafoldumben

öğle yemeğinde de sigara böreği flan varmış sinirlerim bozuldu yicem iştekötükedihüso

en hasından sana bi 110 kiloluk kıçında roketli uçan depikk
bak nasıl uykun açılacak
ben kendimden geçtim temizlik yapıcam diye
şimdi az dinlendim birazdanda bir ara ögün neyim yapıyım
hadi muckslarım hepinizii

Ben de sana hastayım len kaydirigubbakcemile

şimdi doktordan geldim... tiroid ultrasonu istedi uuuf nodül varmış bende mafoldumben Allah sonumu hayır etsin.. uyuz oldum zaten doktorlara hiçbişeyi açıklamıyolar neyim var diyorum şunları şunları yaptır gel bakarız diyo üüf çarpcam o olcak kötükedihüso

öğle yemeğinde de sigara böreği flan varmış sinirlerim bozuldu yicem iştekötükedihüso

geçmiş olsun canm . ona göre ilaç fln verir ama bozma moralini ya boshayallersmile ama bilerek açıklamıodur bide testlere bakıp tam sonuc çıkarmak için sonuclar nezmn belli olcakmıs ? diyetisyene giderken senden tahlil istememişmiydi o bilmiyorumkismile üzme kendini morlinide bozma tammı olumunekankayizsmile

geçmiş olsun canım tiroid sorunu bendede mevcut ama sintigrafi çektirdim nodül çıkmadı çok şükür

Merhabalar,

Keyifsiz bir günümdeyim..nedeni yok..Periyodik günüm yaklaşıyor o olabilir..Veya bu hafta pek bir istikrarlı gitmedim..Vicdanımın sesi beni rahatsız ediii..:(

Oğlum uyuyoken kendi yemeğimide hazırladım..Pazı yaptım.Bir sürü yeşillik yıkadım..Maydanoz,tere,roka:):)

geçmiş olsun canm . ona göre ilaç fln verir ama bozma moralini ya boshayallersmile ama bilerek açıklamıodur bide testlere bakıp tam sonuc çıkarmak için sonuclar nezmn belli olcakmıs ? diyetisyene giderken senden tahlil istememişmiydi o bilmiyorumkismile üzme kendini morlinide bozma tammı olumunekankayizsmile

geçmiş olsun canım tiroid sorunu bendede mevcut ama sintigrafi çektirdim nodül çıkmadı çok şükür

teşekkür ederim...olumunekankayizsmile
diyetisyene gidince yine bakmışlardı tiroidime evet o zaman da 1 tane nodül var ama çok çok küçük hiç önemli değil dediler ultrasonda flan... kadın baktı bugün kendi kendine bişiler mırıldandı yok beze meze bişiler söyledi noldu flan dedim bi ultrason istticem senden dedi bide tiroid için kan tahlili bakalım nolcakeyvahedigeldismile

şeey yağmurgözlü hipotirodi mi var sende? ilaç kullanıyo musun?

sabah ne yedim
bir kase yagurtlu tarhana çorbası
biraz kerem peynir zeytin ekmek

Kerem ne olaki..:):) Krem peynirle ahbablığı varmı...
delikafadulden

kızlar cuma günü öglene kadar kilolarımızı bildirilerim
çünkü cuma günü çok güzel yogunluk oluyorr
ama tam ben listeyi yayınlıyagacım saatte kimse kalmıyor
işin heyecanıda kalmıyor
o yüzden
12 ye tüm kilolar bildirilsinki bende 0 saatlerde listeyi açıklaım

Birde cuma günü,karne günü..

günaydın citolum.kıtırlar hepciginize gunaydun..simdı kahvaltı masamı hazırladım beklıyorum. mısafırım gelecek epeyce kalabalık.onlarda aynı bızım gıbı hafıf obez olurlar.sizden onlara bahsetmıstım.nekadar tatlı muhabbetler oldugunu anlattım.sanal buldular.özellıkle kızlar ayseye esraya ve aysele bırkac sözde sız yazın ben onlara okuyayım.okeymı.çok matraktırlar rahat rahat yazın.kaydirigubbakcemile4

bursacım,sana şu sanaldan rahatlıkla şunu söyleyebilirimki..

Sevgili ayşeyi,esrayı ve ayseli hiiç gözüm tutmadı..Öyle ön yargıyla bu iş yürümez tımammı..Diiceğim budur stop..

:roflol::roflol:

HOF. kilo vermemiz için okadar çok sebeb varki :( ama aksam yemeginden önce ben aynada yan durup göbeeme bakıyorum sonra iştah fln kalmıyo eski göbeeemi düsünüyorum bide yenisine bakıyorum oh bee buda gidicek bişey kalmıcak diyorum sositososito motive ediyorum kendimi yerimseniben

Yaaa beni bazen o bile etkilemiyo ya..
Oysa önden göbeğim arkadan popom..:roflol:
akıllara zarar bir görüntü teşkil ediyorum, ama nafile,nato kafa nato mermer..
:roflol:

Geçmiş olsun canım..

Geçmiş olsun a.s. bi ultrason olsun onadn sonra söylerler niye bu kaddar geriliyonki aklinialirimsmile bişey değil şiş yapar aklinialirimsmile

Merhabalar,

Keyifsiz bir günümdeyim..nedeni yok..Periyodik günüm yaklaşıyor o olabilir..Veya bu hafta pek bir istikrarlı gitmedim..Vicdanımın sesi beni rahatsız ediii..:(

Oğlum uyuyoken kendi yemeğimide hazırladım..Pazı yaptım.Bir sürü yeşillik yıkadım..Maydanoz,tere,roka:):)

Afiyet olsun....bende buraya yazdıktan sonra bi sağlık ocağına gittim eltimle çoluk çoluk muayne olduk -tatlicadiarzu- Sonra markete gittim evde salata falan kalmamıştı kendimi boşlukta hissetim he :roflol: artık ne kadar yeşillik aldıysam kasadaki kız bana dediki bütün kıvırcıklar göbekler sizinmi :roflol: bende evete dedim bütün kıvırcıklar bütün göbekler benim -tatlicadiarzu-

Otçuluz demekki dedi bide :mymeka: ay bende çok severim otlarıııı şöyle yağlı limonlu bi salata balık mis gibi olur dedi :roflol: ağzının suyunu akıttı kasaya he mannakmı nedir ...

12 de kahvaltı anca yapabildim 1 taneden eksik simit -tatlicadiarzu- accukta açma yidim zaten öğlen akşam ekmek hakkım yoktu 4 tane grissini yiyodum onuda kaybettim bugünlük :hulya:

Back
X