Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gül vallaa hayatım şaştım kaldım ciddi mi bu hatunların dertleri diye baktım şaşa kaldım. hepsi de ciddi ciddi bıçak altına yatmış bunun için :1shok: :roflol:

gül vallaa hayatım şaştım kaldım ciddi mi bu hatunların dertleri diye baktım şaşa kaldım. hepsi de ciddi ciddi bıçak altına yatmış bunun için :1shok: :roflol:

ne için? bilmiyorumkismile aklinialirimsmile meraklıyım da ecük :icecream:

sana alkış sana şeboyu alkışlasam da haberi yok nasılsa salla şimdilik onu aklinialirimsmile

benimde öyleymiş guatr da mı var nodülde mi var bilemiyorum ne ararsan var kaydirigubbakcemile3 ya benimki tamamen tesadüfen bulundu bi şikayetim flan da yoktu yalnız bakar mısın şikayetim yoktu diyorum 130 kilolara vurmuştum bi ara daha nolcaksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 levotiron kullanıyorum ben günde yarım sen ne kullanıyosun tefor mu levo mu? bide eğer levotiron kullanıyosan bişi sorcam sana ama özelden aklinialirimsmile:kedi:

geldim canım evet levitron kullanıyorum sor bakim özel soru neymiş merak ettim bacımmmCADIARZU

:roflol:İşte evlilik böyle yapıyor adamı...

Biri nişanlı, biri metres hayati yasayan, biri evli 3 kadın konuşurken erkeklerine fantezi yaşatmaya karar verir, 3’ü de ayni şeyi giyecek ve ne olduğunu birbirine anlatacaktır, kıyafet siyah deri büstiyer, jartiyer ve siyah maske olarak seçilmiştir.

2 gün sonra buluştuklarında önce nişanlı olan kadın anlatır:

- Deri büstiyeri giydim, jartiyeri taktım, maskeyi de takip nişanlıma kapıyı öyle açtım, beni görünce “sen benim hayatimin kadınısın”, dedi ve bütün gece seviştik. Ardından metres olan anlatır:

- Ben de giyindim, maskeyi de takip, üstüme bir pardösü geçirdim, onun ofisine gittim, içeri girip kapıyı kapatıp pardösüyü açtığımda hiçbir şey demeden beni masaya yatırdı ve bütün gece seviştik. Evli olana dönerler, o da anlatır:

- Ben de çocukları anneme yolladım, ışıkları kistim, jartiyer ve deri büstiyeri giyip maskeyi taktım, kocama kapıyı öyle açtığımda bana ne dedi biliyor musunuz?

- Selam Batman, bu akşam yemekte ne var? akannehir
:roflol::roflol::roflol:

Kerem ne olaki..:):) Krem peynirle ahbablığı varmı...
delikafadulden

keremmi o benim ogluşum...akannehir

Birde cuma günü,karne günü..

4 cocukla 15 gun evdedelikafadulden

bursacım,sana şu sanaldan rahatlıkla şunu söyleyebilirimki..

Sevgili ayşeyi,esrayı ve ayseli hiiç gözüm tutmadı..Öyle ön yargıyla bu iş yürümez tımammı..Diiceğim budur stop..

:roflol::roflol:

agzuan şeker ne guzel dedin.alkisalkisalkis

Yaaa beni bazen o bile etkilemiyo ya..
Oysa önden göbeğim arkadan popom..:roflol:
akıllara zarar bir görüntü teşkil ediyorum, ama nafile,nato kafa nato mermer..
:roflol:

öfffff öffffff

Geçmiş olsun canım..

evet canlar gecmiş ola.

Biri nişanlı, biri metres hayati yasayan, biri evli 3 kadın konuşurken erkeklerine fantezi yaşatmaya karar verir, 3’ü de ayni şeyi giyecek ve ne olduğunu birbirine anlatacaktır, kıyafet siyah deri büstiyer, jartiyer ve siyah maske olarak seçilmiştir.

- Deri büstiyeri giydim, jartiyeri taktım, maskeyi de takip nişanlıma kapıyı öyle açtım, beni görünce “sen benim hayatimin kadınısın”, dedi ve bütün gece seviştik. Ardından metres olan anlatır:

- Ben de giyindim, maskeyi de takip, üstüme bir pardösü geçirdim, onun ofisine gittim, içeri girip kapıyı kapatıp pardösüyü açtığımda hiçbir şey demeden beni masaya yatırdı ve bütün gece seviştik. Evli olana dönerler, o da anlatır:

- Ben de çocukları anneme yolladım, ışıkları kistim, jartiyer ve deri büstiyeri giyip maskeyi taktım, kocama kapıyı öyle açtığımda bana ne dedi biliyor musunuz?

:roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: digerleride ewli olsa tepkiler bundan farksız olmazdı sanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cherry pie geçmiş olsun canım endişenme hemen bi sonuçlar belli olsun da.

geç kalktığım için kahvaltım yok bir elma yedim hemen.bol sütlü kahve içtim.

zeytinyağlı salata yedim. aşure yapımından kalan buğdaydan attım içine nefis oldu. bi dilim ekmekle götürdüm.

arada 1 kk peynir (yağlı olur benm peynirler bu arada:)

akşam 6 kaşık türlü 5 dolu kaşık bulgur pilavı birazcık yoğurt

spordan sonra acıkırsam 1 elma yerim belkim.

cherry pie geçmiş olsun canım endişenme hemen bi sonuçlar belli olsun da.

geç kalktığım için kahvaltım yok bir elma yedim hemen.bol sütlü kahve içtim.

zeytinyağlı salata yedim. aşure yapımından kalan buğdaydan attım içine nefis oldu. bi dilim ekmekle götürdüm.

arada 1 kk peynir (yağlı olur benm peynirler bu arada:)

akşam 6 kaşık türlü 5 dolu kaşık bulgur pilavı birazcık yoğurt

spordan sonra acıkırsam 1 elma yerim belkim.

Afiyet olsun yoldaş.:roflol:.az kaldı 70leri görmene..

Benim yediklerim..Kahvaltım sıkı bi kahvaltı idi..

Simit................280 cal.
Peynir 20 gr........50 cal.
Zeytin 50 gr.........86 cal.
Reçel 20 gr..........54 cal.
Ekmek.................45 cal. sırf sabah kahvaltımın toplamı=515 yuuh bana..dün gelen arkadaşlarımdan birinin ailesinin zeytinlikleri var..Çook nefis zeytin getirmiş bana..
O yüzden fazla oldu..:):)

Öğle:
Pazı kavurması....66 cal.
kepek ekmek.......60 cal.

Ara:
Kefir.........................90 cal.
Sütlü,şekerli kahve..154 cal.

Akşam:
ıki portakal...........100 cal.

Toplam=985 cal.

ya bişe sorcam kefir ne ya :( çok cahil gördüm kendimi mafoldumben yada baska adı varmı onun mafoldumben

bıugun yediklerim
bir yumurta
bir bardak elma suyu
bir dilim ekmek ( beyaz )
azcık ekmegin üstüne krem peynir

öglen
bir tabak tavuk krakon ( lokantacı adı tavuk krakon dedi ama kücük parçalanmıs sinitzele benziodu daha çok :P )
kocaman bir kase yogurt

ara ögün yapamadm doktorm çok kızıcak 28 inde bana :(

aksam
bir kaç parça karnı bahar yagda kızarmıs deildi ama haşlanıp fırınlanmısdı. kalorisi daha az :)
bi çatalda makarna

bu hafta kendime çok umutsuz bakıyorum ya hadi hayırlısı :kedi::kedi:

Son düzenleme:
merhabalar...
günlerdir nete giremedim. misafirler, gelen giden....biraz da canım sıkkında. neyse geçer umarım...
bu gün yediklerimi yazayım....
sabah:
2 dilim ekmek, 50 gr peynir ve maruldan yapılmış tost............................................330
ara:
galeta..................................................................................................................75
öğle:
yarım kepçeden daha az ezogelin çorba, yarım porsiyon zeytin yağlı patates, 1 dilim kepek ekmek, 1 elma..........................................................................................390
ara:
1 sıcak çikolata ve 1 dilim kepek ekmek...............................................................180
akşam:
2 küçük köfte, yarım porsiyon makarna, sarmısaklı yoğurt, haşlanmış karnıbahar ve
havuç, 8-9 adet kızarmış patates...........................................................................560
TOPLAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1535 kalori
hafta sonu fazla kaçırmışım. bakalım cuma ya neler olacak...
kolay gelsin hepinize.................

Back
X